۶/مرداد/۹۳, ۴:۵۳
وداع با ماه مبارک رمضان
یکی از کارهای مهم در آخرین روز ماه رمضان، این است که شخص سالک باید با ماه رمضان خداحافظی کند، و به خاطر تمام شدن آن ناراحت و اندوهگین باشد.
به جملاتی که برایت خوانده می شود گوش جان بسپار:
[b]شرط وداع و خداحافظی این است که شخص وداع کننده هنگام وداع غمگین و محزون باشد و در صورتی وداع غم انگیز است که وداع کننده با محبوب خود وداع کند، و شرط محبوب این است که محب، با او مخالفت نورزد، بلکه سعی کند در مورد چیزهایی که خواسته و منظور اوست مطیع و فرمانبردار باشد.
و اینک اولین ساعات آخرین روز ماه مبارک رمضان سال 1435 ه-ق می باشد!
الوداع ای ماه مبارک!
الوداع ای ماه عزیز!
الوداع ای ماه رمضان!
چه قدر زود دیر شد!!!!!!!!
چه قدر زود دارد سفره رحمت خاص الهی در این ماه جمع می شود!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای یا علیّ یا عظیم هایت!
ای ماه! دلم تنگ می شود دعاهای زیبای هر روزت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای مناجات و دعای زیبای سحرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن خواندن روزی یک جزئت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای میلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) در نیمه ات!
ای ماه دلم تنگ می شود برای وفات ام المؤمنین خدیجه (سلام الله علیها)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه و سینه زنی های امیر المؤمنین (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه ی کاسه های شیر یتیمان کوفه برای معالجه بابایشان علی (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای علی علی گفتن های شب قدرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن به سرهای شب قدرت! برای بمحمد، بعلی، بفاطمه، بالحسن، بالحسین، بعلی بن الحسین، بمحمد بن علی، بجعفر بن محمد، بموسی بن جعفر، بعلی بن موسی، بمحمد بن علی، بعلی بن محمد، بالحسن بن علی، بالحجه القائم، گفتن های شب قدرت!یادت بخیر و نیکی!
آماده خواندن دل نوشته هایتان در وداع با ماه مبارک رمضان هستیم!
یکی از کارهای مهم در آخرین روز ماه رمضان، این است که شخص سالک باید با ماه رمضان خداحافظی کند، و به خاطر تمام شدن آن ناراحت و اندوهگین باشد.
به جملاتی که برایت خوانده می شود گوش جان بسپار:
[b]شرط وداع و خداحافظی این است که شخص وداع کننده هنگام وداع غمگین و محزون باشد و در صورتی وداع غم انگیز است که وداع کننده با محبوب خود وداع کند، و شرط محبوب این است که محب، با او مخالفت نورزد، بلکه سعی کند در مورد چیزهایی که خواسته و منظور اوست مطیع و فرمانبردار باشد.
و اینک اولین ساعات آخرین روز ماه مبارک رمضان سال 1435 ه-ق می باشد!
الوداع ای ماه مبارک!
الوداع ای ماه عزیز!
الوداع ای ماه رمضان!
چه قدر زود دیر شد!!!!!!!!
چه قدر زود دارد سفره رحمت خاص الهی در این ماه جمع می شود!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای یا علیّ یا عظیم هایت!
ای ماه! دلم تنگ می شود دعاهای زیبای هر روزت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای مناجات و دعای زیبای سحرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن خواندن روزی یک جزئت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای میلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) در نیمه ات!
ای ماه دلم تنگ می شود برای وفات ام المؤمنین خدیجه (سلام الله علیها)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه و سینه زنی های امیر المؤمنین (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه ی کاسه های شیر یتیمان کوفه برای معالجه بابایشان علی (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای علی علی گفتن های شب قدرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن به سرهای شب قدرت! برای بمحمد، بعلی، بفاطمه، بالحسن، بالحسین، بعلی بن الحسین، بمحمد بن علی، بجعفر بن محمد، بموسی بن جعفر، بعلی بن موسی، بمحمد بن علی، بعلی بن محمد، بالحسن بن علی، بالحجه القائم، گفتن های شب قدرت!یادت بخیر و نیکی!
[b]( ایشالا سه شنبه صبح عازم حرم امام رئوف علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و نائب الزیارة عزیزان تالار هستیم.)
![[تصویر: %D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D...%D9%86.jpg]](http://bahr.ir/wp-content/uploads/%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86.jpg)
آماده خواندن دل نوشته هایتان در وداع با ماه مبارک رمضان هستیم!