شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان
خیلی وقته سوالی تو ذهنم هست که دنبال جوابش میگردم و معمولا به تناقض میرسم
فرض کنید یک نفر در جمعی زندگی کنه که امکان خروج از آنرا نداره،مثلا خانواده،
و اون جمع برای خودشون عرفی داشته باشن که پایبند شدن به آن عرف گناه باشه.
و مقابله ی با اون جامعه یا خانواده امکان پذیر نباشه
حالا اگر اون فرد مرتکب اون عمل بشه در حالی که احساس خوشایندی نداره و در عین حال فرار از آن هم خیلی سخت باشه،در نامه ی اعمال این فرد گناه محسوب میشه؟
یه سوال دارم.
اگه به یه دختر خانمی تجاوز بشه. آیا دختر خانم هم لایق مجازاته؟
ببخشید اما مثال بهتری به ذهنم نرسید.
(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۶)aaaaa نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
حالا اگر اون فرد مرتکب اون عمل بشه در حالی که احساس خوشایندی نداره و در عین حال فرار از آن هم خیلی سخت باشه،در نامه ی اعمال این فرد گناه محسوب میشه؟
بسم الله
گناه محسوب میشود ، ولی حق الله و رحمت خداوند رو نمیشه انکار کرد. خداونند مهربان تر از اونی هست که برای فرد به بن بست رسیده...
البته بن بست ، منظورم اینه که تمام سعی خودش رو در راه خلاصی از گناه انجام داده باشد.
نقل قول:یه سوال دارم.
اگه به یه دختر خانمی تجاوز بشه. آیا دختر خانم هم لایق مجازاته؟
یک ضرب المثل خارجی هست که میگه سعی کن بهت تجاوز نشه ، ولی اگر تجاوز شد ، سعی کن لذت ببری! ( میگه یعنی تو که نمی تونی مقاومت کنی؟ پس لذتتو ببر)
حالا اگر خانوم خودش تن در بدهد ، سعی در رهایی نکرد ، مسلما عقوبل الهی اون رو در برخواهد گرفت ، ولی اگر هرچه تلاش خود را کند که از دست متجاوز رها شود ، و نتواند ، فکر نکنم گناهی به پای ایشون نوشته شود...
چون به اجبار این امر صورت گرفته...
چه سوال سختی
من صرفا و فقط و فقط نظر شخصی خودمو میدم و میدونم شاید هیچ جایگاهی نداشته باشه
اما فکر میکنم در دستگاه الهی کسی که ناچارا به گناه میافته با کسی که از سر شوق گناه میکنه تفاوت زیادی داشته باشه
گناه که هست اما این کجا و آن کجا
آقای aaaaa اول شما باید بگید چه مسءله ای عرفه بعد تازه بشه برسی کرد!
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۷)soora نوشته است: [ -> ]آقای aaaaa اول شما باید بگید چه مسءله ای عرفه بعد تازه بشه برسی کرد!
اعتراف به انجام گناه ، خود گناه است... و اینطورکه برداشت میشه ، مسئله ای است که به خانواده ی ایشون مربوط میشه و عرف ناصحیح...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۱)Mitsonary نوشته است: [ -> ]اعتراف به انجام گناه ، خود گناه است... و اینطورکه برداشت میشه ، مسئله ای است که به خانواده ی ایشون مربوط میشه و عرف ناصحیح...
ما شا الله دکتر ،زدی تو خال
(شوخی کردم جسارت نباشه)
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۳)Mitsonary نوشته است: [ -> ]یک ضرب المثل خارجی هست که میگه سعی کن بهت تجاوز نشه ، ولی اگر تجاوز شد ، سعی کن لذت ببری! ( میگه یعنی تو که نمی تونی مقاومت کنی؟ پس لذتتو ببر)

آقا اینجا یه تالار مذهبیه ، یه کم تو ضرب المثل ها دقت کنید.
آقای برادر من نگفتم اعتراف کنن!
این چه عرفیه که ایشون میدونن گناه و مجبور به انجامش شدن! این برای من سواله؟
خیلی جالبه اینکه من میدونم این کارم درست نیست احساس خوبی ندارم ولی چون عرفه جامعه و خانواده هست و انجام میدم!
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۹)soora نوشته است: [ -> ]خیلی جالبه اینکه من میدونم این کارم درست نیست احساس خوبی ندارم ولی چون عرفه جامعه و خانواده هست و انجام میدم!
جالبه؟
کجاش جالبه؟

وقتی راه فرار نداری.(یعنی ندارم)
البته راه فرار هستا باید قید زندگی با خانواده رو بزنم یواشکی فرار کنم.البته فکر این رو هم کردم ولی با جیب خالی تا دربند هم نمیشه رفت چه برسه به زندگی مستقل
نقل قول:![[تصویر: exclamation.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/exclamation.png)
آقا اینجا یه تالار مذهبیه ، یه کم تو ضرب المثل ها دقت کنید.
این ضرب المثل رو دکتر عباسی در تبیین علوم سیاسی جغرافیایی و استعمار کشور های جهان سوم اکثرا به کار می برند.

( تالار مذهبی بود باید با ایما اشاره حرف زد؟ )
نقل قول:آقای برادر من نگفتم اعتراف کنن!
این چه عرفیه که ایشون میدونن گناه و مجبور به انجامش شدن! این برای من سواله؟
خیلی جالبه اینکه من میدونم این کارم درست نیست احساس خوبی ندارم ولی چون عرفه جامعه و خانواده هست و انجام میدم!
من خانواده ای میشناسم که بی بند و بار و بدحجاب و ... دختر این خانواده سعی داشت حجاب ش رو رعایت کنه ،ولی مادر ایشون با اذیت و آزار مانع میشد، مثلا وسط مهمونی روسری ایشون رو می کند... گناه هایی از این قبیل...