نقل قول:اونجا مکانیه برای.....
خانم شیدای محترم گویا بنده حرف ناظر تالار بیداری اندیشه رو تکرار کردم .
جالبه به اصل حرف عکس العمل نشون نمیدید .. اون وقت به نقل قول من گیر میدید؟؟؟
مبنای سیستم مدیریت اسلام ناب نباشه ... دیگه این اتفاقات طبیعیه...
نقل قول:من نباید نظر بدم در مورد ناموس مردم
بیاید یه ذره هم که شده منطقی باشیم.
شما رو ناموس مردم نباید هم نظر بدی... چون شخص ناموس خودتون رو با صلیقه خودتون انتخاب میکنید و تمام...
حالا یک سوال تکلیف اونی که ناموس هیچ کس نمیشه چیه؟؟؟ یعنی اونی که نمره قبولی نمیگیره...
دوست نداشتم این مثال رو بزنم اما میگم.
والا ما یه همکلاسی داشتیم شدیدا دختر خوب و مانتویی بود. موقعیت اجتماعی و شغلی و اینده روشنی هم داره این شخص.
من و یکی از دوستام مدام ایشون رو تشویق میکردیم به حجاب و پوشش بیشتر و...
این بیچاره هم در مورد ظاهرش هی از ما نظر میپرسید . حقیقتش این بود ظاهر خوبی نداشت .. بهتره بگم ظاهر خیلی بدی داشت.
حالا شما هی شعار بدید زیبایی نسبیه. درسته قبول دارم نسبیه ولی دو بازه عالی و خیلی بد مشخص هستن.
یعنی افرادی هستن که بسیار بسیار زیبا هستن .(هیچ کسی پیدا نمیشه عادل باشه و بگه این چهره منفوری داره)
عده ای هم تناسب چهرشون جوریه که هیچ کس نیست عادل باشه و بگه تو زیباترینی..
در مورد چهره های بین این دو (اغلب افراد جامعه حق با شما نسبی بودن مطرحه)
من باید بمیرم جواب قبرم رو هم بدم دیگه..
خداییش اگر مادر من (با تمام معیار های مذهبی که داره) صد تا پسر هم داشته باشه نمیره خواستگاری این دختر..
من چطور میتونم به این شخص بگم اقا تو حجاب بگیر. چادر بزار ... اینا خوبن ... خدا کریمه و فلان و بهمان.
این شخص دوست داره ازدواج کنه چون نیاز داره.
اگه تا یه سنی ازدواج نکنه و از ازدواج نا امید نشه مجبور با هزار جور گناه ...
خدا کدوم کارش رو بی دلیل بدون علت و بهانه معتبر انجام داده؟؟؟ که از خدا انتظار معجزه داشته باشه؟
پیامبر هم که نیست دستور بده اقا تو با این برده سیاه ازدواج کن تا ملت بگن چشم.
یکی بهم بگه من با کدوم واقعا با کدوم دلیل و برهان عقلانی به این شخص بگم موهاتو بکن تو و ارایش نکن این جوری قشنگ تری؟؟؟
ایا حرف من قولوا قولا سدیدا هست؟
مگه میشه یک انسان به فکر عاقبت زندگی خودش نباشه؟ تا جوونه و میتونه شرایط ازدواج مناسب و هم کفو رو ب وجود بیاره. چرا نکنه؟
بابا جامعه به این رنگارنگی . این تازه اریش هم کنه تازه میشه پایین ترین لول بقیه.
اتفاقا دقیقا از وقتی به ظاهرش رسید یک پیشنهاد خواستگاری داشت که شخص مورد نظر سطح قابل قبولی رو دارا بود..
عملا داریم تناسب بعضی چیزا رو با هم میبینیم بعد انکار میکنیم.