نقل قول:به ارزش معنوی حجاب توجه می کند . نه این برداشتهای شما !!
ممنون از صحبت های متین و زیباتون
یقینا این برداشت ها غلطه ...
اما حقیقت اجتماع چی میشه؟؟؟ به حقیقت جامعه ای که توش زندگی میکنید هم نگاه کنید...
تو این جامعه تا دختر به یه حد قابل قبول زیبایی نرسه احتمال ازدواجش صفره.
ازدواج هم که رخ نده ... پشت بندش گناه هایی میاد که خیلی بزرگتر از بی حجابی هستن.
تا چند سال ؟؟؟ تا چهل سالگی مجرد باشه .. یه ادم افسرده داغون ... احتمالا با کلی گناه کبیره...
وقتی الان جوونه و میتونه سرنوشت زندگیش رو عوض کنه....
هم سرنوشت دنیاش رو هم اخرتش .
به خودش برسه ... که به وقت مناسب خودش ازدواج معقول یا نهایتا نیمه معقول داشته باشه.
حداقل ارامش روانی این دنیا رو داره ...
از طرفی مجرد موندن بهش فشار وارد نمیکنه که وسوسه گناههای وحشتناک ب سرش بزنه..
میدونید تو جامعه ای که توش زندگی میکنید چقدر پیشنهاد روابط نامشروع به دخترایی که سن ازدواجشون گذشته داده میشه؟؟
برا این فرد قبول این پیشنهاد سختتره یا کسی که شوهر داره؟
اصولا در اطراف خودتون کسایی که ازدواج کردن و بچه دارن تعادل اخلاقی توشون دیده میشه یا کسایی که سن ازدواجشون گذشته؟
(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۷)شیدا نوشته است: [ -> ]تو ارسال قبلیم عرض کردم نیت افراد متفاوته
یکی به نیت حلال و یکی به نیت حرام وارد شدن حالا به ما هم ربطی نداره فقط به یکیش اشاره شد اونم از قسم نیت های حرامش
کرامت امام زادگان ما اثبات شده و نیاز نیست حقیر توضیح بدم ولی بعضی واژه ها باعث تنزل شانیت اون اماکن مقدس هستش وگرنه ازدواج و واسطه گری ازدواج که امری بسیار پسندیده هست در دین ما و من کی هستم که بخوام منکر این مسئله بشم.. هرکسی ممکنه برای پیدا کردن همسر مناسب و هم کفو خودش به یکی از این بزرگواران( علیهم السلام) متوصل بشه که کار بسیار خوبی هم میکنه
خب بعد از شرح مبانی رعایت عدالت توسط یک مدیر

میپردازیم به رعایت تقوا و طهارت گفتار یک مدیر
باز هم تاکید از حدیث پیامبر هم همینجوری دفاع نکنید...
این یکی یکی که شما در جله قرمز نوشتید یعنی پنجاه پنجاه نه واژه
اکثرا
پس قبول کردید که برا ازدواج باشه موردی نداره. پس حرف منه حقیر اون قدر ها هم اشتباه نبود.
حالا توجیه بفرمایید چرا تذکر به یک ناظر داده نشده و صرفا زورتون به یه کاربر عادی میرسه؟؟
در صورتی که ایشون یک مکان مقدس رو هدفی برای نیت قبیح اکثر افراد جامعه دونستن.
تقوای الهی خیلی خیلی سخت تر از توجیح های ... هست.