۲۸/مرداد/۹۳, ۱۳:۵۵
نقل قول:هر شخصی محصول محیط زندگی خود استاصلا و به هیچ وجه ! محیط زندگی شاید تنها چند درصد تاثثیر داشته باشه .
نقل قول: , بی شک تفکرات جوانان امروزی ما حصل پدر و مادر و مسولان است !خیر . خیلی چیزای دیگه تاثثیر داره به خصوص قدرت انتخاب جوانان امروزی !
نقل قول:تا زمانی که تفکراتی چون تفکر شما در این کشور وجود دارد و جوانان این کشور را با دید تشت آب می نگرید اوضاع این چنین باقی خواهد ماند.آقای
Wachowski
مثل اینکه شما کلا تو این مملکت زندگی نمی کنید ؟ یا اینکه دارین خودتون رو گول می زنید .
من خودم جونم و می هم سن هام رو خیلی خوب می شناسم . اگه امثال من از چند سال پیش تو این کشور وجود داشتن و حرف من رو می زدن و اون مسئولان و مردم بی بخاری که فکر می کردند همه چیز گل و بلبله به فکر برنامه ریزی برای نسل بعدشون بودن . الان من چنین حرفی رو به شما نمی زدم .
دقیقا تا زمانی که امثال شما فکر می کنید همه چیز خوب و عالیه و جوانان همه دانا و از نظر فکری بالغ هستن و هرکی گمرا بشه یا تقصیر پدر و مادرشه یا تقصیر مسئولان وضع به همین صورت باقی می مونه .
باور کن با این وضعیت جون های امروزی یه تشت آب بیشتر نیستد و من هم قصد توهین به کسی رو ندارم چون خودم جونم و از وضع هم سن هام خبر دارم .
نقل قول: فطرت پاک کودکان این سرزمین را به سمت شبهات سوق داده اید و اکنون دست به تمسخر جوانان این مملکت میزنید .می گم می خوایی دوتا شاخ و یه نیزه ی سه سر هم برام در نظر بگیری ؟

اول اینکه طرف حرف من کودکان نیستند . دوما باور کن این تمسخر نیست یه حقیقت بسیار تلخ و بده .هر جونی که چند سال تو دبیرستان و دانشگاه بوده باشه حرف من رو متوجه می شه .
اونایی که تو جامعه خودشون رو به خواب زدن و همه چیز رو رد می کنن گناهشون از امثال من خیلی بیشتره
_____________________________________________________________________________________
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]چرا اینقدر خودتون رو دست کم می گیرید !؟!!!
فاطمه خانم باور کنید همینجوره . لعنت به من اگه بگم همه همینجورن ولی درصد خیلی زیادی اینجوری شدن و به چشم خودم دیدم و ازشون ضربه هم خوردم . اگه یادتون باشه چند سال پیش تو همین تالار چندتاشون رو داشتیم و تا چندتا مطلب و مقاله می خوندن فکر می کردن همه چیز رو می دونن و بقیه گمراه هستن و اشتباه می کنن
. و بارها باعث درگیری و بهم ریختگی تو تالار شدن . یادتون هست؟
(۲۸/مرداد/۹۳ ۹:۲۸)soheyl68 نوشته است: [ -> ]متوجه منظورتون نشدم
منظورم اینه که با جوان هایی طرف هستیم که نه اطلاعات درست حسابی دارن نه مطالعه کافی می کنن . نه به حرف دیگران و بزگتر از خودشون گوش می دن بعدش حرف هایی می زنن که فکر می کنن کاملا درسته و باید بقیه رو به تایید کردن حرفشون مجبور کنن.