کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدا لعنتتون کنه
۱۳:۲۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

خدا لعنتتون کنه کسایی که می دونستید و دهنتونو باز نکردید
می دونستید که بعضی ها دارن کارهایی می کنن که این وضعیت رو ایجاد کنن
وضعیتی که امروز جوونا رو داغون کردید
سال ها قبل در این کشور، مردم زندگی می کردن، بعضی ها اومدن کشورو توسعه بدن، زندگی مردم رو ازشون گرفتن.
انواع فساد و فحشا در کشور به خاطر سکوت شماست. چرا نجنگیدید؟
خیلی از جوون ها امروز واقعا شرایط سختی دارن. این ها اگر صاحب فرزند بشن، فرزند خوبی هم تحویل جامعه نمی دن. بالا رفتن سن ازدواج هم اختلاف سنی فرزندان و والدین رو زیاد می کنه، هم مشکلات روحی و شخصیتی و زناشویی والدین رو در پی داره که همه ش مشکل سازه برای آینده سازان و آینده ی این کشور.
ما جوونا امروز داغونیم، خیلی هامون.
منظور من اصل زندگی و زندگی خداپسندانه ست و نه خونه و ماشین و زندگی مادی. اصلا گمراه شدیم، چیزهایی تو ذهنمون کردن که تازه در این سنین، بعضی هامون می فهمیم که بیراهه می رفتیم. فرهنگ ها و باورهایی در ذهن همنسل های من هست که برای تغییرش باید خیلی کار کرد.

کجا بودید تا الان؟ چرا لال بودید؟ خدا رائفی پور ها و حسن عباسی ها و سعید جلیلی ها را بیشتر کنه در این کشور.

قدیما جهاد سازندگی بود، هر کس استخدام می شد، در ازای بیت المالی که به جیبش می رفت، می رفت توی روستاها و دست به ابزار و کار عملی می شد. امروز جهاد کشاورزی چه کاری داره می کنه؟
دیروز هر کی سپاهی بود قلب و فکرش انقلابی بود. امروز منتظر سهام شرکت ها و میوه و برنج ارزانتر از بازار و ارزانتر از خرید مسکین های جامعه هستن. هر جوونی که می خواد راحت درآمد داشته باشه و از این مثلا تسهیلات ها خوشش میاد، بهش پیشنهاد می دن برو سپاهی شو.
قدیما خیلی چیزا بود. امروز نیست. قدیما کسی امامه به سر داشت باید با حقوق کم زندگی می کرد و همیشه پای منبر بود.
قدیما مشهد جای زیارت بود، امروز شهر تجاری شده. حتی حرم امام هم تجاری شده. حاجی ها دکان باز کردن و با خواندن چند پاراگراف، دستمزهای چند صد هزار تومانی می خوان.
و ...

قول می دم به گذشته برگردیم و این برگشت، پیشرفت هست و ما در این مدت، با خیانت ها و همدستی شمایی که می دونستید و سکوت کردید و نجنگیدید (لعنت خدا بر شما باد)، پسرفت داشتیم و این را جبران خواهیم کرد. ایرانی خواهیم ساخت شایسته ی ایرانی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، azade ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، السا ، حضرت عشق ، مرهم ، لبخند خدا ، دل خسته ، 135 ، میرزا احمد ، Wachowski ، sarallah ، نرگس مهدوی ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۵, ۲۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۱۷ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:هر شخصی محصول محیط زندگی خود است
اصلا و به هیچ وجه ! محیط زندگی شاید تنها چند درصد تاثثیر داشته باشه .

نقل قول: , بی شک تفکرات جوانان امروزی ما حصل پدر و مادر و مسولان است !
خیر . خیلی چیزای دیگه تاثثیر داره به خصوص قدرت انتخاب جوانان امروزی !

نقل قول:تا زمانی که تفکراتی چون تفکر شما در این کشور وجود دارد و جوانان این کشور را با دید تشت آب می نگرید اوضاع این چنین باقی خواهد ماند.
آقای
Wachowski
مثل اینکه شما کلا تو این مملکت زندگی نمی کنید ؟ یا اینکه دارین خودتون رو گول می زنید .
من خودم جونم و می هم سن هام رو خیلی خوب می شناسم . اگه امثال من از چند سال پیش تو این کشور وجود داشتن و حرف من رو می زدن و اون مسئولان و مردم بی بخاری که فکر می کردند همه چیز گل و بلبله به فکر برنامه ریزی برای نسل بعدشون بودن . الان من چنین حرفی رو به شما نمی زدم .
دقیقا تا زمانی که امثال شما فکر می کنید همه چیز خوب و عالیه و جوانان همه دانا و از نظر فکری بالغ هستن و هرکی گمرا بشه یا تقصیر پدر و مادرشه یا تقصیر مسئولان وضع به همین صورت باقی می مونه .
باور کن با این وضعیت جون های امروزی یه تشت آب بیشتر نیستد و من هم قصد توهین به کسی رو ندارم چون خودم جونم و از وضع هم سن هام خبر دارم .
نقل قول: فطرت پاک کودکان این سرزمین را به سمت شبهات سوق داده اید و اکنون دست به تمسخر جوانان این مملکت میزنید .
می گم می خوایی دوتا شاخ و یه نیزه ی سه سر هم برام در نظر بگیری ؟ Big Grin
اول اینکه طرف حرف من کودکان نیستند . دوما باور کن این تمسخر نیست یه حقیقت بسیار تلخ و بده .هر جونی که چند سال تو دبیرستان و دانشگاه بوده باشه حرف من رو متوجه می شه .
اونایی که تو جامعه خودشون رو به خواب زدن و همه چیز رو رد می کنن گناهشون از امثال من خیلی بیشتره
_____________________________________________________________________________________
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۶)فاطمه خانم نوشته است:  چرا اینقدر خودتون رو دست کم می گیرید !؟!!!

فاطمه خانم باور کنید همینجوره . لعنت به من اگه بگم همه همینجورن ولی درصد خیلی زیادی اینجوری شدن و به چشم خودم دیدم و ازشون ضربه هم خوردم . اگه یادتون باشه چند سال پیش تو همین تالار چندتاشون رو داشتیم و تا چندتا مطلب و مقاله می خوندن فکر می کردن همه چیز رو می دونن و بقیه گمراه هستن و اشتباه می کنن
. و بارها باعث درگیری و بهم ریختگی تو تالار شدن . یادتون هست؟
(۲۸/مرداد/۹۳ ۹:۲۸)soheyl68 نوشته است:  متوجه منظورتون نشدم Huh

منظورم اینه که با جوان هایی طرف هستیم که نه اطلاعات درست حسابی دارن نه مطالعه کافی می کنن . نه به حرف دیگران و بزگتر از خودشون گوش می دن بعدش حرف هایی می زنن که فکر می کنن کاملا درسته و باید بقیه رو به تایید کردن حرفشون مجبور کنن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۰۳, ۲۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۷)Wachowski نوشته است:  با سلام .

اگر بخواهم مانند شما رفتار کنم و برچسب بزنم حرفهای شما را محصول اگزیستنسیالیسم پست مدرن خواهم دانست پس قبل از اینکه ببرید و بدوزید و ببافید سعی کنید درک مطلب داشته باشین و به گفت و گو بپردازین نه برچسب زنی .
اگر من موفق ترین انسان در ایران باشم باز هم دلیلی دارد که در مقابل ظلمی که به این نسل میشود سکوت کنم ؟ اتفاقا این انسانهای آگاه هستن که به ظلم و فساد اعتراض میکنن , امام حسین (علیه السلام) هم مثه شما فکر میکرد نیازی به عاشورا نبود و اگر امام خمینی هم مثه شما فکر میکرد نیازی به انقلاب اسلامی نبود و اگر امام خامنه ای هم مثه شما فکر کند نیازی به مطرح کردن مسائل اقتصادی نخواهد بود .
نمیدانم مسئله ی مطالبه ی عدالت از مسولین به کجا میرود با تفکرات جناب عالی ؟ نکته ی قابل توجه در تفکرات شما این است که مسولین را همیشه مبری از خطا میدانید و همیشه این مردم عادی هستند که باید پاسخ گو باشند , این مدل فکری چه فرقی با سلطنت دارد ؟ بگویید تا بدانیم !

مسولان هر چه خواستند بکنند ولی جوانان برای اصلاح خود چه کرده اند ؟ آن جامعه ی آرمانی محقق نمیشود مگر با امر به معروف و نهی از منکر مردم به مسولین و مسولین به مردم , در اینجا هم انتقاد به جوانان آزاد است ولی مسولین ؟؟؟ آنچه که شما باید نگران آن باشید جوهره فکری انقلاب اسلامی است نه کسانی که در آن فعالیت میکنند ! میزان حال فعلی افراد است و این میزان مدتی است که جا به جا شده است .
علیکم السلام.
کسی نگفت از مسولین مطالبه نکنیم. ولی همه چی هم گردن مسولین نیست.
شما خوتان پستی که مرقوم فرمودید رو مطالعه بفرمایید.
همون برداشتی که عرض کردم به ذهن میرسید.
مسولین کم کاری کردند اما این باعث نمیشه که هر قتل و غارتی که اتفاق افتاد گردن اجتماع و مسولین بیندازیم.
امر به معروف و انتقاد فرق میکند با اینکه بگوییم هر اتفاقی که افتاد گردن مسولین هست.
بنده خودم هم کاری که به حال اجتماع مفید بوده باشد انجام نداده ام
اگر بد گفتم و ناراحت شدید، حلال بفرمایید

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا