(۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۷)bidel نوشته است: [ -> ]کسی تو این تاپیک مشکل عقلی رو به بدی تعیین کرد؟ کسی تو این تالار همچین حرفی زد؟
احترام در صورتی پائین می یاد که طرف مقابل بی احترامی کنه. کسی که مشکل ذهنی داره چطور حالیشه که بی احترامی کرده؟
خیلی جالبه! خیلی عجیبه!
یه جایی خارج از کتب دهه شصتی، سخنی از مرد متهم خوندم! خیلی جالبه!
دستتون درد نکنه.
دلم بدجوری پرید...!
ای بابا اقای بیدل دعوا دارید ها. یه خاطره حق نداریم تو تاپیکمون بنویسیم؟؟؟
ما که حرفای شما رو تایید کردیم.
من که به شخصه اینجوری ام .
اگر دو تا ادم خطا کار دیدم که حقشونه دو تاشون رو لعن کنم.
اگر یکی سید بود یکی سید نبود.
اونی که سید نبود رو لعن میکنم.
اما اونی که سید بود رو فقط با خشونت از کنارش میگذرم. (تاییدش هم نمیکنم.)
یعنی تو برخوردای بدتون با سادات لول رو بیارید پایین تر .
تو برخوردای خوبتون با سادات لول رو ببرید بالاتر .
در مورد مرد متهم هم بگم . نگاه نکن که میگوید؟!. نگاه بکن چه میگوید!!!!
سلام به همه ی دوستان
احترام همه ی سادات واجب ولی عزیزان توجه کنید بهشت برای تمام سادات سند خورده نیست؟
توجه کنید:
[color=#009b4e nodeIndex=1]شخصی به امام صادق (علیه السلام) عرضه داشت که آیا این حدیث، امان نامه ای برای تمام سادات بنی فاطمه نیست؟ ایشان فرمودند آیا نادانی؟ همانا مراد از این روایت تنها حسن و حسین(علیهماالسلام) می باشند که پاره ای از اهل بیت عصمت هستند، اما در مورد غیر آنها باید دانست که اگر رفتار و کردار زشت شخصی، مقام و منزلت او را پایین آورد، منتسب بودن به پرهیزکاران او را بالا نخواهد برد[/color].
ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج 18، ص 252، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، 1404 ق.
و اما دلیل پاداش و جزای سادات:
امام سجاد (علیه السلام) در این زمینه می فرمود: که نیکوکاران از سادات دو برابر دیگران پاداش دریافت کرده و بدکاران آنان نیز دو برابر مجازات خواهند شد
شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا ع، ج 2، ص 232، ح 1
راجع به دوستانی که میگن در هر شرایطی باید احترام سادات رو داشت بگم که
مگه نشنیدید خیلی اوقات برادران امامان ما خودشان را جانشین پدر معرفی میکردند و با سرکوب امام بر حق مواجه میشدند.
لطفا با بیان نصفه و نیمه روایات دل بقیه کاربرانی که شاید اطلاعاتشون در زمینه های دیگری است نشکنید.
ممنون
نقل قول:اگر دو تا ادم خطا کار دیدم که حقشونه دو تاشون رو لعن کنم.
اگر یکی سید بود یکی سید نبود.
اونی که سید نبود رو لعن میکنم.
اما اونی که سید بود رو فقط با خشونت از کنارش میگذرم. (تاییدش هم نمیکنم.)
مگه اگه سید خطاکار دیدم(در حد لعن خطا کرده باشه). دیگه خشونت این ها مطرح نمی شه. اون سید بودنش هم از چشمم می افته. همون لعن رو انجام می دم.
سید اسمش روشه. وقتی نگاش می کنی باید یاد جدش بیفتی. همچین آدمی واجب الاحترامه. سید بودن شاید 10 درصد به شجره باشه. 90 درصد بقیه به رفتار و کردار و گفتار خودشه.
سیدی که بویی از جدش نبرده قابل احترامه؟
بازم تکرار می کنم. عدالت تبصره نداره.
علی دست دخترشو(که حتماً سید بوده) می خواسته قطع کنه چون گندم اضافه از بیت المال گرفته بود. مثل بقیه. اگه به این حدیث ها بود که باید نازش می کرد می گفت دختر گلم! این دفعه اشکال نداره. چون از خاندان نبی هستی چیزی بهت نمی گم اما دفعه بعد سعی کن از این اشتباهات نکنی.
نقل قولی که هم که از لعن گرفتم قضیه سر چیز دیگه ای بود که بحث سیاسی می شه بهتره کشش ندم
نقل قول:در مورد مرد متهم هم بگم . نگاه نکن که میگوید؟!. نگاه بکن چه میگوید!!!!
تو همین تالار برعکسش رو انجام می دادن.
در مورد بهشت و جهنم سادات.
آتش جهنم به فرزندان علی (علیه السلام) حرام شده...جایی خوندم که عذاب سادات جور دیگه ایه،مثلا توی یخ یا از این جور چیزا.
در کل این که آتش برای سادات نیست،دلیلی نمیشه که برن بهشت
(۲۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سید یا خطاکاره یا عادی یا بزرگ (تابلو)
اگر خطاکار باشه مثل بنی صدر لعنت الله علیه یا محمد خاتمی لعنت الله علیه
ایشالله توی ملعون بودن افراد شک ندارید.وگرنه تهمت به سادات هم خودش خیلی بده !
عجب بحثی شده ها!!
منم میام هی پارازیت میدم وسط بحث،حلال کنید

اصن کار به احترام و این حرفا ندارم..فقط اومدم بگم تا جاییکه میتونید دل یه سیدو نشکنید..(البته کلا دل شیعیان علی رو..)
چون آه سادات خیلی زود دامن گیر میشه..من هم خودمو دیدم هم خواهرم هم بابام..اگه خواستید نمونه میارم از کل 18-19 سال عمرم و زندگی کساییکه به ناحق دلمو شکستن..
به جان عزیزترینم نمیخوام خودمونو تحویل بگیرم، پست قبلیمم گفتم از همتون روسیاه ترم..شکیم درش نیست! فقط گفتم در جریان باشید بخاطر خودمون مواظب رفتارامون با سادات باشیم..(صد البته با همه ی شیعیان علی..

)
باسمه تعالی
با جمع روايات، روشن مى شود كه سادات نيز مانند همه مردم ديگر هستند و در صورت گناه مستحق مجازات اخروى مى شوند. چنانكه از امام رضا (سلام اللّه عليه) نقل شده است كه خطاب به برادرشان كه از راه راست منحرف شده بود و به اينكه از سلاله حضرت پيامبر اكرم (صلى اللّه عليه و آله و سلم) و حضرت فاطمه زهراء (سلام اللّه عليها) است؛ مى نازيد و خود را اهل جهنم نمى دانست، فرمودند: «آيا فكر كرده اى كه حضرت موسى بن جعفر (عليه السلام) خداوند را فرمانبردارى كند و روزها روزه بدارد و شبها به پاخيزد و تو خداوند را عصيان كنى و سپس هر دو روز قيامت مساوى باشيد؟ و در اين صورت تو از او نزد خداوند عزيزتر خواهى بود! همانا امام على بن الحسين (عليه السلام) مى فرمودند: «نيكوكاران ما دو اجر و زشت كاران ما دو عذاب دارند.» آنگاه امام رو به حسن وشاء فرمودند و با اشاره به آيه «قال يا نوح انه ليس من اهلك انه عمل غير صالح» (هود، آيه 46). (به وى گفتند: «او فرزند نوح بود، اما خداوند را عصيان كرد و خداوند نسبتش با پدرش را نفى كرد. همچنين هركس كه از خاندان ما باشد و خداوند را فرمانبردارى نكند، در حقيقت از ما نيست و اگر تو خداوند را پيروى كنى از ما هستى.» (شيخ صدوق؛ عيون الاخبار الرضا (عليه السلام) ج: 1 ص: 257). سایت پرسمان
با احترام به سادات بنده خودم هم سادات هستم . اما اگر کسی به سیدی احترام کند به آن سید چیزی نمی رسد وظیفه آن سید بیشتر می شود این احترام یعنی هشدار به آن سید که دائم یادش بیاورند که تو فرزند چه کسی هستی حواست را جمع کن که گناه نکنی آبروی جدت رانبری و آن سید نباید توقع داشته باشد دیگران به او احترام کنند واز این قضیه سوئ استفاده کند.
اصلا سادات بد سیدیشان گرفته به افرادی که سید نیستند اهل طاعت هستند داده می شود
.شهید محمد حسین جانبازی سید نبوده اما یک نفر قبل از تفحصش اورا می بیند که اسمش سید محمد حسین است بعد تمام چیز ها درست در می اد جز اینکه می بینند در کارتش ننوشته سید وقتی جویا می شوند می بیینند آرزو داشته سید باشد.
شیخ نخودکی می گویند پوست عملم عبادت بود مغزش احترام به سادات ممکن است سیدی ک]ه شیخ به او احترام کرده و و به این مقامات رسیده به جهنم رفته باشد و شاید هم از برکت احترام شیخ به خود آمده و متنبه شده باشد .
(۲۴/مرداد/۹۳ ۰:۰۵)السا نوشته است: [ -> ]چرا؟
بسم الله الرحمن الرحیم
همونطور که در روایاتی که در تاپیک آوردند دوستان مشاهده کردید بحث احترام به سادات بود نه برتری آنها
و همجنین در روایاتی تاکید شده بود که این امر تا وقتی هست که بر مسیر حق و اهل بیت (علیه السلام) هستند.
یک مثال قرآنی هم بزنم ، حضرت نوح (علیه السلام) به خداوند میفرمایند که این پسر که اهل بیت من است رو از عذاب مصون بدار خدا میفرماید که او اهل تو نیست! او از اهلیت تو خارج شده است....
یعنی در اینجا اوج مردود بودن مسائل ژنتیکی و وراثتی رو مشاهده میکنید که حتی پسر نوح از اهلیت و اهل بیت بودن حضرت خارج میشود به سبب خطاهایی که کرده و از مسیر حق خارج شده...
دیدم دوستان بحث تبریک پیراهن حضرت یوسف (علیه السلام) را به عنوان شاهد ذکر کردند ولی نگفتند که چطور از این یک مثال ، یک قاعده ی کلی رو استنتاج کردند.
کسانی که ریاضی خوندن میدونن که برای چنین استقرا هایی میتوان یک مثال نقض آورد و آن را باطل کرد. بنده مثال نقضم را باز هم از داستان حضرت نوح می آورم با اینکه مثال نقض فراوان وجود دارد. در جریان حضرت نوح ، خود حضرت نوح و کروموزوم های حضرت (!) و لباسها و پیراهن حضرت و همچنین فرزند حضرت در محل حادثه موجود بودند و حضور داشتند.
چه اتفاقی افتاد؟ آیا به برکت وجود حضرت نوح (علیه السلام) و کروموزوم های ایشان ، عذاب الهی از قوم ستمکار رفع شد؟ پاسخ منفی است زیرا اگر این معصومین برکتی هم دارند به اذن الله است و خود خدا هم میفرماید کسی که کار نیکو انجام ندهد و بر جبهه ی حق نباشد با هر کروموزوم و هر نژاد و هر ویژگی دیگری به عقوبت آن عملش دچار خواهد شد.
حالا پاسخ چرای شما مشخص شد ، دلیلش این است که کسی که بر مسیر حق باشد و سیره ی اهل بیت (علیه السلام) را عمل کند قطعا از عذاب به دور است.
اهل و فرزند علی (علیه السلام) کسی است که بر سبیل و سنت علی (علیه السلام) باشد از نظر عقاید و اعمال. چنانچه حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند من و علی پدر این امت هستیم. یعنی مسلمان و مومن واقعی فرزند علی (علیه السلام) و حضرت رسول (علیه السلام) است و فرزندان ایشان از آتش دوزخ به دور هستند.
دوستان لطف کنن از خودشون تفسیر و توجیه وارد دین نکنند و باعث ایجاد شبهه ی عقلی برای دیگران نشن.
بسم الله الرحمن الرحیم
به این جمله از پیامبر که فرمودند سلمان از اهل بیت هست هم دقت نمایید
یاعلی.
(۲۴/مرداد/۹۳ ۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]و همجنین در روایاتی تاکید شده بود که این امر تا وقتی هست که بر مسیر حق و اهل بیت (علیه السلام) هستند.
یک مثال قرآنی هم بزنم ، حضرت نوح (علیه السلام) به خداوند میفرمایند که این پسر که اهل بیت من است رو از عذاب مصون بدار خدا میفرماید که او اهل تو نیست! او از اهلیت تو خارج شده است....
یعنی در اینجا اوج مردود بودن مسائل ژنتیکی و وراثتی رو مشاهده میکنید که حتی پسر نوح از اهلیت و اهل بیت بودن حضرت خارج میشود به سبب خطاهایی که کرده و از مسیر حق خارج شده...
بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از شرکتتون در تاپیک
اما اوج مردودیت قوانین ژنتیک؟؟؟؟ شما با این مثال صرفا ثابت کردید اگر سید باشی اما بد باشی دیگه از امتیازات ویژه منسوخی .
اما برعکسش رو نمیتونید ثابت کنید!!!
نقل قول:دیدم دوستان بحث تبریک پیراهن حضرت یوسف (علیه السلام) را به عنوان شاهد ذکر کردند ولی نگفتند که چطور از این یک مثال ، یک قاعده ی کلی رو استنتاج کردند.
یادش بخیر. ضریح امام حسین (علیه السلام) رو که شهر به شهر میبردن و مردم جهت تبرک به دورش جمع میشدن و عده ای شبهه وارد کرده بودن به این عمل یادمه حاج اقا قرايتی بودن که با این مثال قرانی بحث تبرک رو اثبات کردن.
البته شبهات و جوابهای دیگری هم بود که ربط به این جا نداره.
ضریح امام حسین متبرکه
خاک کربلا متبرک
چادر حضرت زهرا (سلام الله علیها) متبرکه
کروموزوم های سلولهای امام علی (علیه السلام) هم متبرکه...
این استدلال من!!!
نقل قول:کسانی که ریاضی خوندن میدونن که برای چنین استقرا هایی میتوان یک مثال نقض آورد و آن را باطل کرد. بنده مثال نقضم را باز هم از داستان حضرت نوح می آورم با اینکه مثال نقض فراوان وجود دارد. در جریان حضرت نوح ، خود حضرت نوح و کروموزوم های حضرت (!) و لباسها و پیراهن حضرت و همچنین فرزند حضرت در محل حادثه موجود بودند و حضور داشتند.
چه اتفاقی افتاد؟ آیا به برکت وجود حضرت نوح (علیه السلام) و کروموزوم های ایشان ، عذاب الهی از قوم ستمکار رفع شد؟ پاسخ منفی است زیرا اگر این معصومین برکتی هم دارند به اذن الله است و خود خدا هم میفرماید کسی که کار نیکو انجام ندهد و بر جبهه ی حق نباشد با هر کروموزوم و هر نژاد و هر ویژگی دیگری به عقوبت آن عملش دچار خواهد شد.
این مثالتون شبیه اینه که بگیم اگر یکی خاک کربلا رو برداره و گلولش کنه و بزنه سر یکی دیگر را بشکنه پس این خاک متبرک نیست . من تبرک خاک کربلا را با این مثال نقض کردم!!!
پسر حضرت نوح از نژاد متبرک بوده دیگه خودش با اراده مسیر جهالت رو پیمود مشکل خودشه.
حضرت نوح و لباس و کروموزومش! همگی متبرک بودن دیگر مردم قدر شناس این همه نعمت نبودند تقصیر خودشان است... نه تقصیر تبرک...
مجدد پستهای بنده رو مطالعه کنید در هیچ جا گفته نشد این متبرکات قراره معجزه کنن و حکمت الهی رو زیر سوال ببرن.
مگر در چند سوال اون هم برای فعال کردن ذهن دوستان بود. جوابش هم در ارسالهای بعدی داده شده.
نقل قول:حالا پاسخ چرای شما مشخص شد ، دلیلش این است که کسی که بر مسیر حق باشد و سیره ی اهل بیت (علیه السلام) را عمل کند قطعا از عذاب به دور است.
اهل و فرزند علی (علیه السلام) کسی است که بر سبیل و سنت علی (علیه السلام) باشد از نظر عقاید و اعمال. چنانچه حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند من و علی پدر این امت هستیم. یعنی مسلمان و مومن واقعی فرزند علی (علیه السلام) و حضرت رسول (علیه السلام) است و فرزندان ایشان از آتش دوزخ به دور هستند.
این جملات کاملا درسته .
اما دلیل قطعی نبست.
ما میبینیم در قضه سادات یک سری از احکام هست که این بزرگان رو از سایرین جدا میکنه . مثلا همین بحث پرداخت صدقه!!!
خب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا بحث یخ رو بزاریم کنار این یکی از احکام هست که داره علنا سادات و غیر سادات رو جدا میکنه و اصلا کاری نداره که این سید چقدر گناه در زندگیش کرده!!!
در ضمن اگر از دوستان منبع موثقی از عذاب سادات با یخ رو دارن بزارن شاید بهتر تونستیم در مورد چرایی مطلب بحث کنیم. بی منبع موثق که نمیشه .
نقل قول:دوستان لطف کنن از خودشون تفسیر و توجیه وارد دین نکنند و باعث ایجاد شبهه ی عقلی برای دیگران نشن.
ان شا الله اگر مطالب توسظ خواننده درست و با حوصله خوانده شود و ایرادات و تذکرات به جا ،داده شود ! به یاری خدا این اتفاق نمی افتد.