بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گلم در این چهل روز به یاری خدا میخواهیم با هم باشیم . با اموزش هایی علاوه بر ترک گناه قراره برای پذیرش یک زندگی سالم خدایی نیز آماده بشیم.
ان شا الله تا فردا شب لیست اعضا بسته میشه
و دوستان گل اعضا در این چهل روز به این تاپیک اماده و علاوه بر تجدد عهد و پیمان ؛ نکات ناب قبل از ازدواج رو از زبان حاج آقا دهنوی هست رو میخونن
آیا انسان حتما باید ازدواج کند و اگر ازدواج نکند چه مشکلی قرار است پدید آید؟
ازدواج اقتضای طبیعت انسان است.زوجیت در تمام موجودات عالم وجود دارد.
سوره یوسف ایه 36
منزه است خدایی که تمام موجودات عالم از جمله گیاهان و انسانها و انچه را نمی دانند به صورت زوج افریده.
انسان به طور طبیعی به سوی زوج خود میرود .
اریک فروم روانشناس المانی میگوید: انسان از لحظه ای که به دنیا می اید تا لحظه مرگ هر کاری میکند،برای رفع احساس تنهایی خویش است.
ازدواج برای رسیدن به کمال است. بر اساس گفته ای از افلاطون انسان به دنبال نیمه گمشده ی خویش میگردد.
امام باقر به زنی که میخواست بدون ازدواج به کمال برسد میگوید: این کار را نکن .اگر خودداری از ازدواج ،فضیلت و کمالی در پی داشت فاطمه (سلام الله علیها) به درک این فضیلت شایسته تر از تو بود.
کسانی که از ازدواج رویگردانند ،به دستور خداوند و پیامبر بزگوار او بی توجهی میکنند ؛آنجا که فرمود: ازدواج سنت من است کسی که از سنت من روی برگرداند از من نیست.
مجرد ماندن بی دلیل افاتی داردکه باید با ازدواج درست از انها دوری جست.
1.بی توجهی به خانواده : با مجرد ماندن خوانواده تشکیل نمیشود و با عدم تشکیل خانواده به تدریج از ارزش ان کاسته میشودو زمینه اسیب فردی و اجتمایی فراهم خواهد شد.همان مشکلی که امروز غرب با ان دست و پنجه نرم میکند.
2. فراهم آمدن زمینه گناه: با مجرد ماندن زمینه گناه افزایش می یابد. رسول خدا به مردی به نام عکاف فرمود: ازدواج کم وگرنه از گناهکاران خواهی بود.
3.فراهم شدن زمینه شرارت: مجردی به معنای رهایی است و کسی که رهاست زمینه شرارت در او بیشتر پدید می آید ؛به همین سبب پیامبر اسلام شرورترین افراد امت خود را از مجردان میداند.
کتاب گلبرگ زندگی 1
وعده ما از 27 مرداد تا سالروز ازدواج بهترینهای عالم
[/b]
1- ذره بین
2- محمد تراست
3- محسن110
4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی
9-