تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید ))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
چرا که نه عزیزم
Heart

[/b]

1- ذره بین
2- محمد تراست

3- محسن110

4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی

9- Huh
.
.
.
.
.
.
.
40-

امام على عليه السلام : اَفْضَلُ الشَّفاعاتِ اَنْ تَشْفَعَ بَيْنَ اثْنَينِ فى نِكاحٍ حَتّى يَجْمَعَ اللّه ُ بَيْنَهُما؛
بهترين وساطت، وساطت ميان دو نفر براى ازدواج است تا اين كه خداوند آن دو را بهيكديگر برساند
ان شا الله تو این مدت زیبا متاهل های تالار و هر آنکه این پست رو میخونه بی کار نشینند . دختران و پسران مجرد اطراف خودشون رو به هم پیشنهاد کنند..
اقایون متاهلی که وضعیت مالی خوبی دارید (زندگیتون داره پیش میره)
شاید مشکل جوانی نداشتن هزینه خرید حلقه ازدواج دو گرمی باشه!!!!
[تصویر: ezdevaj.jpg]

[تصویر: ezdevaj-01.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گلم در این چهل روز به یاری خدا میخواهیم با هم باشیم . با اموزش هایی علاوه بر ترک گناه قراره برای پذیرش یک زندگی سالم خدایی نیز آماده بشیم.
ان شا الله تا فردا شب لیست اعضا بسته میشه
و دوستان گل اعضا در این چهل روز به این تاپیک اماده و علاوه بر تجدد عهد و پیمان ؛ نکات ناب قبل از ازدواج رو از زبان حاج آقا دهنوی هست رو میخونن
آیا انسان حتما باید ازدواج کند و اگر ازدواج نکند چه مشکلی قرار است پدید آید؟
ازدواج اقتضای طبیعت انسان است.زوجیت در تمام موجودات عالم وجود دارد.
سوره یوسف ایه 36
منزه است خدایی که تمام موجودات عالم از جمله گیاهان و انسانها و انچه را نمی دانند به صورت زوج افریده.
انسان به طور طبیعی به سوی زوج خود میرود .
اریک فروم روانشناس المانی میگوید: انسان از لحظه ای که به دنیا می اید تا لحظه مرگ هر کاری میکند،برای رفع احساس تنهایی خویش است.
ازدواج برای رسیدن به کمال است. بر اساس گفته ای از افلاطون انسان به دنبال نیمه گمشده ی خویش میگردد.
امام باقر به زنی که میخواست بدون ازدواج به کمال برسد میگوید: این کار را نکن .اگر خودداری از ازدواج ،فضیلت و کمالی در پی داشت فاطمه (سلام الله علیها) به درک این فضیلت شایسته تر از تو بود.
کسانی که از ازدواج رویگردانند ،به دستور خداوند و پیامبر بزگوار او بی توجهی میکنند ؛آنجا که فرمود: ازدواج سنت من است کسی که از سنت من روی برگرداند از من نیست.
مجرد ماندن بی دلیل افاتی داردکه باید با ازدواج درست از انها دوری جست.
1.بی توجهی به خانواده : با مجرد ماندن خوانواده تشکیل نمیشود و با عدم تشکیل خانواده به تدریج از ارزش ان کاسته میشودو زمینه اسیب فردی و اجتمایی فراهم خواهد شد.همان مشکلی که امروز غرب با ان دست و پنجه نرم میکند.
2. فراهم آمدن زمینه گناه: با مجرد ماندن زمینه گناه افزایش می یابد. رسول خدا به مردی به نام عکاف فرمود: ازدواج کم وگرنه از گناهکاران خواهی بود.
3.فراهم شدن زمینه شرارت: مجردی به معنای رهایی است و کسی که رهاست زمینه شرارت در او بیشتر پدید می آید ؛به همین سبب پیامبر اسلام شرورترین افراد امت خود را از مجردان میداند.
کتاب گلبرگ زندگی 1

وعده ما از 27 مرداد تا سالروز ازدواج بهترینهای عالم

[/b]

1- ذره بین
2- محمد تراست

3- محسن110

4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی

9-
[تصویر: huh.png]
.

.

.

.

.

.

.

40-
دوستان عزیز

من چون با گوشی اومده بودم سایت اونروز متوجه نشدم که کلا داستان از چه قراره

خب خیلی خوبه .. با چله تون موافقم
فقط یکم میره تو چله ماه محرمم ... که یه فکری یه حال اونش میکنم ...

اما چندتا پیشنهاد دیگه دارم که فکر میکنم خیلی مفید باشه

1) خواندن دعای فرج و توضیحاتی که قبل دادم
الهی عظم البلا..

2) این چله رو به 4 قسمت 10 تایی تقسیم کنیم و هر قسمت رو به یکی از باب الحواجان اهل بیت اهدا کنیم

موسی ابن جعفر (علیه السلام)

علمدار کربلا عباس ابن علی (علیه السلام)

مسلم ابن عقیل (علیه السلام)

و ام البنین (سلام الله علیها)
1- ذره بین
2- محمد تراست

3- محسن110

4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی

[b]9- Wachowski

بنده سعی میکنم زیارت عاشورا رو به اتمام برسونم ولی اگه در این بین برنامه ی دیگه اضافه بشه به علت غیبت نمیتونم اونو انجامش بدم .
1- ذره بین
2- محمد تراست

3- محسن110

4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی
9- Wachowski
10- sarallah
.
.
.
.
.
.
.
.
40- ؟
ثارالله عزیز من صبر کردم که 9 نوشته شا تا من 10امین نفر بشم اما شما نذاشتی CryingCryingConfusedConfusedBig GrinBig Grin

خب منم هستم دیگه .....

1- ذره بین
2- محمد تراست

3- محسن110

4- نرگس مهدوی
5-حوریه سادات
6-صبا
7-فدایی ولایت
8-دوست نرگس مهدوی
9- Wachowski
10- sarallah
11 - ساجد
.
.
.
.
.
.
.
40- ؟
جناب ساجد گرامی ممنون از ایده های نابتون . راستش بعد از دعوت چندی از دوستان پر رنگ تالاری از ایشان جواب شنیده ام که به دلیل کمبود وقت و مشغله نمیتوانند در این طرح شرکت بفرمایند.

و هدف ما از برگزاری چنین چله هایی یقینا اینطور نیست که متن عربی را تند تند و بدون توجه و یا حتی بدون حال خشوع و گریه و التماس بخوانیم. این میشود که میطلبد چله خود را علاوه بر توجه فراوان به مقام والای زیارت عاشورا و مفاهیم والای ان با تدبر و تفکر در مورد کارهای روزانه و گناهانی که هر روز قرار است ترک شود و بر ان استقامت ورزیده شد . این میشود که کاار کمی شلوغ جلوه میدهد و ممکن است اگر کارهای دیگری بر این امر اضافه شود یک حالت تشتت بر وجود بزرگواران به وجود اید که خدای نکرده مسبب جاماندن بزرگواران از چله شود و یا اینکه تمام کارها با کیفیت پایین و بدون توجه انجام پذیرد .

در زمینه هدیه چله به ان اشخاص بزرگوار هم طرح زیبایی بود . از شما بزرگوار میخواهم در زمینه انتخاب ان اشخاص اگر میشود توضیحی بدهید .

یک پیشنهادی که من دارم این باشد اعضای چله به هر بزرگواری که ارتباط بهتر و نزدیک تری در زندگیشان با ایشان داشتند دست توسل بزنند.
یعنی هر کدام از چله نشینان با تقسیم چله خود به چهار دهه . ثواب هر دهه را به بزرگواری تقدیم کرده و ایشان را واسطه بین خود و خدای خویش قرار دهد.
اگه خدا بخواد منم هستم
12.rahashode
براورده شدن حاجت بهترن هدیست
Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع