تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید ))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۴/مهر/۹۳ ۱۶:۳۵)sarallah نوشته است: [ -> ]نه بابا
این فدایی ما که از خداشه بره خواسنگاری....Big GrinBig GrinBig Grin

منتها هنوز شرایط فراهم نیستSadConfusedBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان عزیز به جای اینکه پشت سر ما حرف بزنید ، یه فکری هم در مرود شرایط ما بکنید! که شرایطو آقا ثارلله فرمودنBig Grin
دوستان میشه ی چله دیگه هم بگیریم؟

سوره یاسین مثلا؟

لطفا بشهBlush
با سلام خدمت دوستان
بنده اطلاعی از این چله نداشتم. اما اوایل شهریور ماه بود که عزمم رو جزم کردم رفتم خواستگاری ، با دستای نیمه خالی !و (البته خانوم از آشناها بودن و قبلا حدودا عید امسال صحبتایی شده بود غیر مستقیم Cool ) بالاخره جواب مثبت رو گرفتیم ...Blush و عجله داشتیم تا قبل از شروع شدن سال تحصیلی عقد کنیم . دنبال مناسبت بودیم که دیدیم سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)و حضرت علی (علیه السلام) روز 4 مهر هست و خیلی خوشحال شدیم Big Grin. . ان شاء الله خداوند قسمت تمام مجردان تالار بفرماید..
(۱۸/مهر/۹۳ ۹:۴۵)محمد حسین نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
بنده اطلاعی از این چله نداشتم. اما اوایل شهریور ماه بود که عزمم رو جزم کردم رفتم خواستگاری ، با دستای نیمه خالی !و (البته خانوم از آشناها بودن و قبلا حدودا عید امسال صحبتایی شده بود غیر مستقیم Cool Wink بالاخره جواب مثبت رو گرفتیم ...Blush و عجله داشتیم تا قبل از شروع شدن سال تحصیلی عقد کنیم . دنبال مناسبت بودیم که دیدیم سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)و حضرت علی (علیه السلام) روز 4 مهر هست و خیلی خوشحال شدیم Big Grin. . ان شاء الله خداوند قسمت تمام مجردان تالار بفرماید..

سلام و عرض تبریک عید

به به ! چه خبر مسرت بخشیAngel

بسیار تبریک میگمRoseRoseRose

ان شاءالله در پرتو عنایات حضرت حق ، در کنار همسرتون زندگی خوب و با برکتی رو داشته باشید و علی وار و فاطمی مشرب به اوج قله ی سعادت برسید
(۱۸/مهر/۹۳ ۹:۴۵)محمد حسین نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
بنده اطلاعی از این چله نداشتم. اما اوایل شهریور ماه بود که عزمم رو جزم کردم رفتم خواستگاری ، با دستای نیمه خالی !و (البته خانوم از آشناها بودن و قبلا حدودا عید امسال صحبتایی شده بود غیر مستقیم Cool Wink بالاخره جواب مثبت رو گرفتیم ...Blush و عجله داشتیم تا قبل از شروع شدن سال تحصیلی عقد کنیم . دنبال مناسبت بودیم که دیدیم سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)و حضرت علی (علیه السلام) روز 4 مهر هست و خیلی خوشحال شدیم Big Grin. . ان شاء الله خداوند قسمت تمام مجردان تالار بفرماید..
به میمنت و مبارکی! ایشالا در پناه امیر المؤمنین و حضرت مادر( سلام الله علیهما) زندگی داشته باشید که روز به روزش بهتر از دیروزش باشه و موجب مسرت و خوشحالی حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید!
و خداوندا حاجت حاجتمندان (مجردها) روا بفرما!Big Grin
(۱۸/مهر/۹۳ ۰:۱۲)mahpare نوشته است: [ -> ]دوستان میشه ی چله دیگه هم بگیریم؟

سوره یاسین مثلا؟

لطفا بشهBlush
من که تو هزار تا! چله خودمو غرق کردم ولی راستشو بخواین بدم نمیاد یکی دیگه رو هم شروع کنمBig GrinBlush
بچه هایی که تو این چله بودن چندتاشون نتیجه گرفتن؟Huh

یادش بخیر....

پیرشدیم خداSad
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع