نقل قول:نقل قول:دوم: به هیچ وجه رو به پسرفت نیست
همین که هر روز تو کشورهای مختلف از چین و آسیای شرقی گرفته تا قلب افریقا و آمریکا مردم هر روز بیشتر از گذشته دارن اهتمام خرج میدن برای عزاداری و الگوشون رو کشور ما قرار دادن خودش نشون دهنده پیشرفته بزک نمیر بهار میاد...(توهین نشه)
نمی فهمم یعنی چی؟؟؟؟؟
شما ولایت فقیه رو قبول داری؟؟؟؟ شما صحبت های آقا رو قبول داری؟؟؟
ایشون این همه از گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی صحبت می کنن (که مطمئنا فرهنگ عاشورایی زیربنای اصلی اونه) بعد شما میای میگی بزک نمیر بهار میاد...؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی واقعا؟؟؟؟ یعنی اینایی که ما میبینیم و میشنویم و امامان بهش اشاره میکنه الکی و مجازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:والا این مردم پونصد ساله دارن برا امام حسین گریه میکنن،دوره ی آقا محمد خان هم برای حسین گریه میکردن،دوره ی محمد شاه هم همین کار رو میکردن،اما تاثیری توی زندگیشون داشت؟
بله که داشت... شما تاریخ رو نخوندی خوب!!!!!
دو تا انقلاب مهم تو این 2 - 3 قرن داریم یکیش مشروطه و یکیش هم که انقلاب اسلامی که وقتی تاریخ رو بخونین متوجه تاثیر عزداری و گریه بر امام حسین علیه السّلام میشید....
بعدش هم شما دوست داشتی که چه تاثیر دیگه ای بزاره....
همین انقلاب ما مگه یکی دو روزه شکل گرفته...
الان این عزاداری ها با اون همه آسیبی که دوستمون لیست کرد تاثیر نمیذاره؟؟؟؟؟!!!!!!!
این همه جوون که از تو همین دم و دستگاه میرن و میشن مدافع حرم...اینا از مریخ اومدن
اینهمه تاثیر که میذاره و فقط یه نمونش همین 9 دی بود چی؟؟؟؟؟
نقل قول:حالا من نمی فهمم تولید فرهنگ عاشورایی چه تضادی داره با گریه کردن؟هیچی!
این وسط فقط بازی های سیاسیه که داره این مطالب رو جنجالی میکنه.
خدا میدونه اگه همین حرف رو « بعضی های دیگه » میزدن،چه برخوردی باهاش میشد.
خب هیچ مشکلی نداره اما یه عده میخان بگن که مشکل و تضاد داره...
میخان بگن مشکل داره شما گریه کنی...
گریه و زاری رو کار فرهنگی نمیدونه...
در صورتی که این همه روایت داریم و این همه علما تاکید داشتند و دارند و این همه دلیل عقلی داریم و این همه تجربه ثابت کرده.....
مگه کم چیزی هست همین گریه ها؟؟؟؟
کم چیزی این همه آدم خودجوش مجلس عزاداری برپا میکنن و گریه و زاری میکنن؟؟؟؟
همین جمع کردن مردمش رو هنوز که هنوزه کشور های به اصطلاح ابر قدرت نمیتونن انجام بدن...
اینا کم چیزی نیست...
من کاری به بحث های سیاسی قضیه ندارم... همین که یک آدم نافهم و بی شعوری (توهین نشه و به معنای لغوی توجه بشه) میاد و تو رسانه ملی کشور اسلامی با این ادبیات حرف میزنه جای اعتراض داره...
حالا هم باید بیاد بگه غلط کردم...از دهنم در رفت...شکر خوردم نفهمیدم چی گفتم