تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا عاشورا ارزش پول خرج کردن دارد؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]ریخت و پاش کم و زیاد نداره.اسراف اسرافه.
در حالی که این همه گرسنه توی این مملکت هست،چرا باید یه پولدار،شکم یه پولدار دیگه رو سیر کنه،اون هم به اسم نذری؟
خب همین نذری ها رو بدین به مستحقش!
کار زیادیه؟ شعائر حسینی آسیب می بینه؟؟

دوست عزیز چرا واسه سیر کردن شکم مردم از نذری های امام حسین مایه میذارید...HuhHuhHuh

همین مردمی که چنین حرفی رو میزنن هزینه یک ماه لوازم آرایش ... هزینه سفرهای هفتگی به چالوس و ویلا با ... گرفتنهای ماهیانه هزینه کافی شاپ رفتنها و ... خرج گرسنگان این مملکت نشه . .. و اون وقت انگشت اتهام فقط و فط به مجلس سید و سالار شهیدان باشه

اصلا بیایم از یلدا ها .. ولنتاین ها ... هزینه اینترنت ها ... و شارژ تلفن همراهها و پارتی گرفتن ها واسه گشنه هی مملکت خرج کنیم ...... نمیشه آیا ؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا اونی که مستحقه به مجلسه امام حسین میاد ...
استحقاق توی هر زمینه ایی

(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۱۷)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]بسم الله
هیچ چیز عاشورا بجز زیبایی نیست.

جان به قربان آن بانویی که فرمود :

ما رأیت الا جمیلا
نقل قول:آقای بیدل صحبتای شما چه ربطی به حرف های مفت این بی شرف(واقعیته فحش نیست شرافت نداره ذره ای) داره؟

آسیب شناسی عزاداری اونم با قرائت شما جای دیگس

این عمله شیطان از یه جای دیگه درد داره و دیده تو این دولت راحت میشه از این حرفا زد و اومده یه .... . . . . ...

قابل توجه مراجعی که هنوز که هنوزه طرفدار پر و پا قرص این دولتند و چشمشون رو روی همه چی میبندن

افرادی که گفتن این دولت هم خودش روحانیه هم محتواش یا مراجع دیگه که روی خوش نشون دادن و میدن و حرفی هم نمیزنن

اگر واقعا ادعاشون میشه در مورد شعائر حسینی باید بزنن تو دهن این .....ها که جرأت نکنن نطق بکشن

همون قضیه لحاف ملاست

بعدا میفهمه چندتا گریه چکار میکنه

و بعدا آقایون باید جواب بدن بابت این همه دروغ گویی شون در دفاع از مکتب اهل بیت
نمی خواستم ادامه بدم چون حرف هایی که زدم مربوط به این تاپیک نبود.
اما ظاهراً منطق جدیدی متولد شد.... تولدش مبارک
انذار می دم که با این منطق شما خیلی کار ها می شه کرد. حتی می تونم حکومت اسلامی ایران رو از بلاد کفر بدتر کنم.
استدلال شما اطلاق جز به کله که همین جا بدجوری نهی می شه اما من خودم بهش اعتقاد شدید دارمWink(آخه یه کمی نگاه مارکسی دارم)
مثال طبق منطق شما: قضیه بابک زنجانی، مدیر عامل های سها، اشخاص یخه سفید 3000 میلیاردی و بدهی های 35000 میلیاردی! اینا همه مال دولت قبلیه. زیر سایه دولت قبلی رفته هوا. دکتر کجا بود مچ اینا رو بگیره که این کارو نکنن؟ فقط اسم دولتش اسلامی بود. واگرنه که بویی از اسلام نبرده بود.
با این استدلال شما همه چی رو هواست.
بحث رو ادامه نمی دم چون که به اینجا مربوط نیست و ته مایه سیاسی داره
نجفقلی حبیبی در گفت‌وگو با فارس:
سخنانم درباره بحث عاشورا ناقص ماند/ همه می‌دانند عزاداری امام حسین(علیه السلام) مهم است
نجفقلی حبیبی درباره سخنان جنجال‌آفرین خود در برنامه «دیروز، امروز، فردا» با تأکید بر اهمیت عزاداری امام حسین(علیه السلام) گفت: سخنان بنده در بحث از عاشورا ناقص ماند و از سخنان بنده برداشت سیاسی شده است.

نجفقلی حبیبی عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران درباره انتقاداتی که در مورد بخشی از سخنانش در برنامه زنده تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» منتشر شده به خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس گفت :
ظاهراً یادداشتی آقای شریعتمداری علیه من نوشته که بنده هنوز نخواندم و مصاحبه‌ای هم آقای اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری داشته که فلانی بدون مطالعه صحبت کرده است و مباحث من را آب و تاب داده‌اند اما متأسفانه هیچ کدام اینها به حرف بنده توجه نکرده‌اند.
وی در ادامه افزود:
از سخنان بنده برداشت سیاسی شده است، خدا می‌داند که من در آن ساعت اصلاً معیار سیاسی را در نظر نداشتم.
حبیبی اظهار داشت: گیر ما این است که باید مسائل‌مان را برای جوانان تحلیل کنیم تا آنها مباحث را بپذیرند. تا زمانی که مباحث را تحلیل نکنیم جوانان آنها را قبول نمی‌کنند؛ باید تحلیل کنیم که امام حسین (علیه السلام) چرا شهید شد تا جوانان بفهمند.
حبیبی با تأکید بر اینکه فقط گریه و زاری، جوانان ما را به امام حسین (علیه السلام) و عاشورا جذب نمی‌کند، توضیح داد: بنده نمی‌خواهم به این بحث خیلی بپردازم. همه می‌دانند عزاداری امام حسین (علیه السلام) مهم است.
وی اظهار داشت:
این نکته را هم بگویم که من در برنامه زنده در حال صحبت بودم که پیش از اینکه حرفم تمام شود مجری و طرف مناظره میان حرف بنده آمدند و بلافاصله هم برنامه تمام شد و اصلاً فرصت نشد که این بحث را توضیح دهم. برنامه سر وقت خود تمام شد اما بهانه خوبی به دست برخی آمد، بهرحال حرف من ناقص مانده است.
انتهای پیام/ک
به نام خدا

ببینید ایشون یه آدم سیاسی هستن
منم دیروز وقتی که مطلب رو گذاشتم، از شناسنامه ی سیاسی ایشون چیزی رو نگفتم، حتی نگفتم که حماسه ی 9 دی و انقلاب اسلامیمون به واسطه ی همین عزاداری های امام حسین (علیه السلام) بوده.
خواستم ببینم عکس العمل کاربرا دقیقا با کلیت قضیه چیه
اگه می گفتم ایشون کین، مطمئنا یه سری گاردگیریا می شد و دقیقا دقیقا کاربرا همین حرفایی که خود جناب تو اون مصاحبه هه گفته، رو می گفتن : یعنی اینکه شما برداشت سیاسی از این حرف کردید.

خوشبختانه چیزی که انتظار داشتم، اکثر کاربرا خوب برخورد کردن.
ولی الان کی ایشون صحبت کردن و خودشون بحث رو سیاسی دارن جلوه می دن و می خوان اشتباهات خودشون رو پای جنجالا و دعواهای سیاسی بندازن....

ایشون در برنامه زنده ی تلویزیونی، مثال دیگه ای نمی شد بزنن برای عدم بازدهی کارای فرهنگی، باید دقیقا همین مثال رو بزنن.

نقل قول:حبیبی اظهار داشت: گیر ما این است که باید مسائل‌مان را برای جوانان تحلیل کنیم تا آنها مباحث را بپذیرند. تا زمانی که مباحث را تحلیل نکنیم جوانان آنها را قبول نمی‌کنند؛ باید تحلیل کنیم که امام حسین (علیه السلام) چرا شهید شد تا جوانان بفهمند.
الان این چه ربطی داشته به اون اظهارات شاذشون.
یعنی برای تبیین قیام امام حسین باید بگیم، 4 تا اشک ارزشی نداره؟؟؟!!!
این حرفو نگه، قیام حضرت تبیین نمی شه؟؟؟
جوانا نمی فهمن؟؟؟!!!
ما هم شور داریم هم شعور. برا اینکه شعور رو جا بندازیم، باید رو شور خط بکشیم و نه تنها خط بلکه اینطور با بی احترامی؟؟؟

یه وقت هست من عادی این حرفو می زنم که از نفهمی و نادونیمه.
ولی وقتی عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و معاونت حفظ و نشر آثار امام اینو می گه، این حرف فقط یه حرف و فقط یه جمله که باید تبیین بشه نیستش چون از یه آدم عامی نیستش.
ناسلامتی ایشون تا چند سال ریاست بزرگترین دانشگاه علوم انسانی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا رو بر عهده داشتن.
یعنی اینکه خودشون بهتر از همه می دونن که کلمه به کلمه ی حرفاشون چه معنی میده چه برسه به جملاتشون.

.
وقتی فرهنگ عاشورا نباشه گریه کردن هم فایده ای نداره.
انقلاب اسلامی،حاصل فرهنگ عاشورایی بود.که البته از نشانه های فرهنگ عاشورایی،عزاداری برای امام حسین هم هست.
ما فساد رو می بینیم و سکوت میکنیم.حالا اونقدر گریه کنیم تا چشمامون هم در بیاد،چه فایده ای؟
ما امر به معروف نمیکنیم،نهی از منکر هم نمیکنیم.یزید رو نمیشناسیم،جلوی امام زمانمون وایسادیم.
اون وقت فقط و فقط و فقط از عاشورا « چهار تا گریه و زاری » فهمیدیم؟؟

مطمئنا،وقتی فرهنگ عاشورایی باشه،گریه هم میتونه خودش محرک و مفید باشه.
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۷)Ali#59 نوشته است: [ -> ]وقتی فرهنگ عاشورا نباشه گریه کردن هم فایده ای نداره.
انقلاب اسلامی،حاصل فرهنگ عاشورایی بود.که البته از نشانه های فرهنگ عاشورایی،عزاداری برای امام حسین هم هست.

ما فساد رو می بینیم و سکوت میکنیم.حالا اونقدر گریه کنیم تا چشمامون هم در بیاد،چه فایده ای؟
ما امر به معروف نمیکنیم،نهی از منکر هم نمیکنیم.یزید رو نمیشناسیم،جلوی امام زمانمون وایسادیم.
اون وقت فقط و فقط و فقط از عاشورا « چهار تا گریه و زاری » فهمیدیم؟؟

گریه بر امام حسین و حتی از اون پایینتر تباکی برای ایشون هم خیلی با ارزشه.
آقای تیشتر، تحلیلتون اصلا جالب نیست.
امام سجاد (علیه السلام) از جمله ائمه ای بودن که با توجه به شرایط زمانشون باید تقیه می کردن.
کیه که سوز ها و گریه های این امام عزیز رو نشنیده باشه. باید بگیم این گریه ی ایشون وقتی گریست که مثل پدر بزرگوارشون قیام می کردن؟؟؟!!!!

خیلی دارید با بی انصافی برخورد می کنید!!!
انقلابی که کردیم، با محرم و صفر بود!!!
به قول علامه جوادی آملی، پرچمی که تو جبهه هامون بود پرچم یا حسین و یا زهرا بود!!!
واضح ترین و بارزترین مثال ملموسش برای این روزامون، اقتدار و ایستادگیمون در برابر کل قدرتای شرق و غربه. این همون درسیه که از عاشورا گرفتیم.
وقتی کار استکبار به جایی کشیده می شه که حتی داروهای بیمارانمون رو هم تحریم می کنن، این یعنی اینکه فرهنگ عاشورا رو داریم.
اگه جاهایی کم کاری شده، خوب برخورد نشده، کاستی هست، کم بود هست، باید کلا رو داشته های دیگمون خط بکشیم؟؟؟!!!

اینکه همین الان باعث شده که خود شما این دغدغه رو داشته باشید و براتون امر و نهی و کاستی ها مهم باشه، این یعنی اینکه فرهنگ عاشورا تاثیر خودش رو گذاشته
حتما که نباید یه اتفاق بزرگ مثل انقلاب بیفته که بگیم هنوز فرهنگ عاشورا رو داریم.
اینکه با وجود این مشکلاتی که شما می گید، هرسال با شکوهتر از سال قبل مراسم عزای حضرت به پا می شه، یعنی اینکه مشکلات مردم ما رو مایوس و ناامید نکردن، این همون درسیه که از عاشورا گرفتن.
که باید از این پتانسیل در جهت رفع مشکلاتمون استفاده کنیم.
برای برقراری کامل سبک زندگی اسلامی هم توی کشورمون، می تونیم این پتانسیل رو جهت بدیم به سمت مطلوب تا کم کم کاستی ها برطرف شن.

امام حسین برا شیعه ها یه خط قرمزه، ایشون رو بدچیزی پا گذاشتن.

.
لطفا بخونید

بحث در مورد امام شد و از قدیم گفتن که پسر کو ندارد نشان از پدر ...
در مورد علی (علیه السلام) هم این موضوع صدق میکنه که من سعی میکنم با تعدادی بند به هم ربطش بدمبه امام حسین (علیه السلام) :

اگر می بینیم کسی که قلبش پر از محبت علی است و از محبت علی اشک می ریزد و سرنوشت جامعه آن سرنوشت خوبی نیست و دردناک است.این نشان دهنده آنست که علی را نمی شناسد.
این علی شناسی نیست،علی پرستی است.
علی را نشناختن و محبت علی داشتن مساوی است با محبت همه ملتها بر پیامبر و معبودشان ،نه چیزی بیشتر...

مشکل ما ضعف ایمان نیست، عدم معرفت علمی مسائلی است که به آن ایمان داریم و یکی از آن مسائل تشیع و اسلام است.معتقدیم ولی آنرا نمی شناسیم و آشنایی منطقی از آن نداریم و به مردی معتقدیم به عنوان یک امام و یک مرد بزرگ و کسی که همیشه مورد ستایش ما بوده،اما متاسفانه علی را نمی شناسیم.
مابیشتر به ستایش علی پرداختیم نه آشنایی با علی...

محبت نجات بخش نیست ، معرفت نجات بخش است.ما موظف به شناخت علی در زمان خودمان هستیم نه محبت به امام.
هر کسی که علی را بشناسد،محبت واقعی را می فهمد و می شناسد نه محبت تلقینی که ثمری ندارد.

علی مظهر پیروزی در شکست است.ما همیشه پیروزی را در پیروزی می شناسیم ولی علی درس بزرگی به ما داد و آن درس پیروزی در شکست است.

درد علي دو گونه است: دردي كه از ضربه ي ابن ملجم در فرق سرش احساس مي كند و درد ديگر دردي است كه او را تنها در نيمه شب هاي خاموش به دل نخلستانهاي اطراف مدينه كشانده...و به ناله درآورده است.ما تنها بر دردي مي گرييم كه از ابن ملجم در فرقش احساس مي كند.
اما اين درد علي نيست
دردي كه چنان روح بزرگي را به ناله آورده است ،تنهايي است كه ما آن را نمي شناسيم .بايد اين درد را بشناسيم نه آن درد را ، كه علي درد شمشير را احساس نمي كند.
و ....ما درد علي را احساس نمي كنيم.

ما يك ملت «دوستدار علي» ‌هستيم، اما نه «شيعه علي »‌!
چراكه شيعه علي ، علي ‌وار بودن، علي ‌وار انديشيدن، علي ‌وار احساس كردن در برابر جامعه، ‌علي وار مسؤوليت احساس كردن و انجام دادن و در برابر خدا و خلق، ‌علي ‌وار زيستن، علي ‌وار پرستيدن و علي ‌وار خدمت كردن است.

از هنگامي كه به جاي شيعه علي بودن و از هنگامي كه به‌جاي شيعه حسين بودن و شيعه زينب بودن، يعني «پيرو شهيدان بودن»، «زنان و مردان ما» عزادار شهيدان شده‌اند و بس، در عزاي هميشگي مانده‌ايم!

اين كه حسين (علیه السلام) فرياد مي‌زند:آيا كسي هست كه مرا ياري كند و انتقام كشد؟» «هل من ناصر ينصرني؟» مگر نمي داند كه كسي نيست كه او را ياري كند و انتقام گيرد؟ اين سؤال، ‌سؤال از تاريخ فرداي بشري است و اين پرسش از آينده است و از همه ماست.

حسین ضعیفی که باید برای او گریست نبود... آموزگار بزرگ شهادت اكنون برخاسته است تا به همه آنها كه جهاد را تنها در توانستن مى

‏فهمند و به همه آنها كه پیروزى بر خصم را تنها در غلبه، بیاموزد كه شهادت نه یك باختن، كه یك انتخاب است؛ انتخابى كه در آن، مجاهد با قربانى كردن خویش در آستانه معبد آزادى و محراب عشق، پیروز مى

‏شود و "حسین «وارث آدم» - كه به بنى‏آدم زیستن داد" - و «وارث پیامبران بزرگ» - كه به انسان چگونه باید زیست را آموختند ...

و در آخر: دیدم عده ای مرده متحرک که بر زنده ی همشه جاوید (امام حسین (علیه السلام) ) عزاداری میکردند!

علی شریعتی
[تصویر: www.jomalatziba.blogfa.com.jpg]

پ.ن : نظر شخصی من اینه که گریه بدون شناخت ارزشی نداره ، خوشابحال کسایی که با شناخت گریه میکنن. ما که معرفت گریه بدون شناخت رو هم نداریم .
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۴)مصباح نوشته است: [ -> ]گریه بر امام حسین و حتی از اون پایینتر تباکی برای ایشون هم خیلی با ارزشه.
آقای تیشتر، تحلیلتون اصلا جالب نیست.
امام سجاد (علیه السلام) از جمله ائمه ای بودن که با توجه به شرایط زمانشون باید تقیه می کردن.
کیه که سوز ها و گریه های این امام عزیز رو نشنیده باشه. باید بگیم این گریه ی ایشون وقتی گریست که مثل پدر بزرگوارشون قیام می کردن؟؟؟!!!!

خیلی دارید با بی انصافی برخورد می کنید!!!
انقلابی که کردیم، با محرم و صفر بود!!!
به قول علامه جوادی آملی، پرچمی که تو جبهه هامون بود پرچم یا حسین و یا زهرا بود!!!
واضح ترین و بارزترین مثال ملموسش برای این روزامون، اقتدار و ایستادگیمون در برابر کل قدرتای شرق و غربه. این همون درسیه که از عاشورا گرفتیم.
وقتی کار استکبار به جایی کشیده می شه که حتی داروهای بیمارانمون رو هم تحریم می کنن، این یعنی اینکه فرهنگ عاشورا رو داریم.
اگه جاهایی کم کاری شده، خوب برخورد نشده، کاستی هست، کم بود هست، باید کلا رو داشته های دیگمون خط بکشیم؟؟؟!!!

اینکه همین الان باعث شده که خود شما این دغدغه رو داشته باشید و براتون امر و نهی و کاستی ها مهم باشه، این یعنی اینکه فرهنگ عاشورا تاثیر خودش رو گذاشته
حتما که نباید یه اتفاق بزرگ مثل انقلاب بیفته که بگیم هنوز فرهنگ عاشورا رو داریم.
اینکه با وجود این مشکلاتی که شما می گید، هرسال با شکوهتر از سال قبل مراسم عزای حضرت به پا می شه، یعنی اینکه مشکلات مردم ما رو مایوس و ناامید نکردن، این همون درسیه که از عاشورا گرفتن.
که باید از این پتانسیل در جهت رفع مشکلاتمون استفاده کنیم.
برای برقراری کامل سبک زندگی اسلامی هم توی کشورمون، می تونیم این پتانسیل رو جهت بدیم به سمت مطلوب تا کم کم کاستی ها برطرف شن.

امام حسین برا شیعه ها یه خط قرمزه، ایشون رو بدچیزی پا گذاشتن.

.
خب من نمیفهمم سر چی دارید بحث میکنید الان؟
مسلما فرهنگ عاشورا باید تقویت بشه و از گریه زاری های بی عمل دوری بشه... .
کسی توی این بحثی داره؟؟ نه... .
منتها خدا این سیاست بازی های اموی رو لعنت کنه.

یه مثال خیلی ساده :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid252724
قرآن خوندن خیلی هم خوبه،ولی وقتی تاثیری نداشته باشه فقط گمراهی آدم رو زیاد میکنه.
والا این مردم پونصد ساله دارن برا امام حسین گریه میکنن،دوره ی آقا محمد خان هم برای حسین گریه میکردن،دوره ی محمد شاه هم همین کار رو میکردن،اما تاثیری توی زندگیشون داشت؟
نه،چیزی که این سی چهل سال،تاثیر گذار بوده «فرهنگ عاشورا» بوده.
حالا من نمی فهمم تولید فرهنگ عاشورایی چه تضادی داره با گریه کردن؟هیچی!
این وسط فقط بازی های سیاسیه که داره این مطالب رو جنجالی میکنه.
خدا میدونه اگه همین حرف رو « بعضی های دیگه » میزدن،چه برخوردی باهاش میشد.
نقل قول:نقل قول:دوم: به هیچ وجه رو به پسرفت نیست
همین که هر روز تو کشورهای مختلف از چین و آسیای شرقی گرفته تا قلب افریقا و آمریکا مردم هر روز بیشتر از گذشته دارن اهتمام خرج میدن برای عزاداری و الگوشون رو کشور ما قرار دادن خودش نشون دهنده پیشرفته بزک نمیر بهار میاد...(توهین نشه)

نمی فهمم یعنی چی؟؟؟؟؟
شما ولایت فقیه رو قبول داری؟؟؟؟ شما صحبت های آقا رو قبول داری؟؟؟
ایشون این همه از گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی صحبت می کنن (که مطمئنا فرهنگ عاشورایی زیربنای اصلی اونه) بعد شما میای میگی بزک نمیر بهار میاد...؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی واقعا؟؟؟؟ یعنی اینایی که ما میبینیم و میشنویم و امامان بهش اشاره میکنه الکی و مجازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:والا این مردم پونصد ساله دارن برا امام حسین گریه میکنن،دوره ی آقا محمد خان هم برای حسین گریه میکردن،دوره ی محمد شاه هم همین کار رو میکردن،اما تاثیری توی زندگیشون داشت؟

بله که داشت... شما تاریخ رو نخوندی خوب!!!!!
دو تا انقلاب مهم تو این 2 - 3 قرن داریم یکیش مشروطه و یکیش هم که انقلاب اسلامی که وقتی تاریخ رو بخونین متوجه تاثیر عزداری و گریه بر امام حسین علیه السّلام میشید....
بعدش هم شما دوست داشتی که چه تاثیر دیگه ای بزاره....
همین انقلاب ما مگه یکی دو روزه شکل گرفته...

الان این عزاداری ها با اون همه آسیبی که دوستمون لیست کرد تاثیر نمیذاره؟؟؟؟؟!!!!!!!
این همه جوون که از تو همین دم و دستگاه میرن و میشن مدافع حرم...اینا از مریخ اومدن
اینهمه تاثیر که میذاره و فقط یه نمونش همین 9 دی بود چی؟؟؟؟؟
نقل قول:حالا من نمی فهمم تولید فرهنگ عاشورایی چه تضادی داره با گریه کردن؟هیچی!
این وسط فقط بازی های سیاسیه که داره این مطالب رو جنجالی میکنه.
خدا میدونه اگه همین حرف رو « بعضی های دیگه » میزدن،چه برخوردی باهاش میشد.

خب هیچ مشکلی نداره اما یه عده میخان بگن که مشکل و تضاد داره...
میخان بگن مشکل داره شما گریه کنی...
گریه و زاری رو کار فرهنگی نمیدونه...
در صورتی که این همه روایت داریم و این همه علما تاکید داشتند و دارند و این همه دلیل عقلی داریم و این همه تجربه ثابت کرده.....
مگه کم چیزی هست همین گریه ها؟؟؟؟
کم چیزی این همه آدم خودجوش مجلس عزاداری برپا میکنن و گریه و زاری میکنن؟؟؟؟
همین جمع کردن مردمش رو هنوز که هنوزه کشور های به اصطلاح ابر قدرت نمیتونن انجام بدن...
اینا کم چیزی نیست...

من کاری به بحث های سیاسی قضیه ندارم... همین که یک آدم نافهم و بی شعوری (توهین نشه و به معنای لغوی توجه بشه) میاد و تو رسانه ملی کشور اسلامی با این ادبیات حرف میزنه جای اعتراض داره...
حالا هم باید بیاد بگه غلط کردم...از دهنم در رفت...شکر خوردم نفهمیدم چی گفتم
نقل قول:بله که داشت... شما تاریخ رو نخوندی خوب!!!!!
دو تا انقلاب مهم تو این 2 - 3 قرن داریم یکیش مشروطه و یکیش هم که انقلاب اسلامی که وقتی تاریخ رو بخونین متوجه تاثیر عزداری و گریه بر امام حسین علیه السّلام میشید....
بعدش هم شما دوست داشتی که چه تاثیر دیگه ای بزاره....
همین انقلاب ما مگه یکی دو روزه شکل گرفته...

الان این عزاداری ها با اون همه آسیبی که دوستمون لیست کرد تاثیر نمیذاره؟؟؟؟؟!!!!!!!
این همه جوون که از تو همین دم و دستگاه میرن و میشن مدافع حرم...اینا از مریخ اومدن
اینهمه تاثیر که میذاره و فقط یه نمونش همین 9 دی بود چی؟؟؟؟؟
من نمی دونم کی اینجا اومد گفت "لا عاشورا! لا تاسوعا!"(مثل اخراجی های 2!)
هیچ کس این حرف رو نزد. حداقل خود من این حرف رو نزدم.
فقط می گم عاشورا آسیب هایی داره که البته این آسیب ها دلیلش قیام عاشورا نیست. دلیلش بعضی شلوغ بازی هاست که تو خیابون ها راه می افته فرصت واسه برخی سودجو(سودجوی جنسی و فکری و ...) پیش می یاره.
نمی گیم هیئت رو جمعش کنید. می گیم بیاید این سود جو ها رو جمعشون کنید.
حالا شما بیا دوباره نقل قول بگیر و بگو ما گفتیم عاشورا رو جمع کنید...
نقل قول:نمی فهمم یعنی چی؟؟؟؟؟
شما ولایت فقیه رو قبول داری؟؟؟؟ شما صحبت های آقا رو قبول داری؟؟؟
ایشون این همه از گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی صحبت می کنن (که مطمئنا فرهنگ عاشورایی زیربنای اصلی اونه) بعد شما میای میگی بزک نمیر بهار میاد...؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی واقعا؟؟؟؟ یعنی اینایی که ما میبینیم و میشنویم و امامان بهش اشاره میکنه الکی و مجازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من متوجه استفاده های ابزاری شدم. می یاییم می گیم فلان جمعیت تو آمریکا مسلمان شدن می یایین می گین اسلام آمریکاییه و پشیزی نمی ارزه. بعد حالا می گید اسلام ناب محمدی دارن.
من به قضیه اشتباهات اطلاعاتی اعتقاد دارم. هر ماده ای یه مرزی داره. توضیح نمی دم چون دوباره رنگ اهانت به من می زنن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع