جناب بیدل.
با سلام
سخن در این موارد نیست، بحث ما در این است که کم ارزش جلوه نمودن عنصر دینی داره رخ میده. حتی شاید شخص بخواهد آسیب شناسی بکند که اتفاقا خیلی مهم است. ولی باید دقت شود در سایه این آسیب شناسی کل قضیه را به قول اون مجری با یه عبارت به هم نریزیم.
این آسیب شناسی را باید جدی بگیریم. و البته هم بارها رخ داده است مثل موضوع گیری در مود مسئله قمه زنی و قلاده بستن و الی اخر.
ولی باید ادبیات و نحوه آسیب شناسی و نقد را هم بلد باشیم. قضیه درست کردن ابرو و ... نشود.
در نهایت باید عرض کنم که آقای حبیبی یه فرار به جلو داشته اند، خود بنده در این مدت که رسانه های مختلف را نگاه میکردم چیز خاصی در مورد حملات سیاسی به ایشان ندیدم. بیشتر انتقاد به دیالوگ ایشان بود. حالا اینکه میخواهند خود را در بازی های سیاسی انجام نشده بیاندازد خود حکایت دیگری است.
نقل قول:جناب بیدل.
با سلام
سخن در این موارد نیست، بحث ما در این است که کم ارزش جلوه نمودن عنصر دینی داره رخ میده. حتی شاید شخص بخواهد آسیب شناسی بکند که اتفاقا خیلی مهم است. ولی باید دقت شود در سایه این آسیب شناسی کل قضیه را به قول اون مجری با یه عبارت به هم نریزیم.
این آسیب شناسی را باید جدی بگیریم. و البته هم بارها رخ داده است مثل موضوع گیری در مود مسئله قمه زنی و قلاده بستن و الی اخر.
ولی باید ادبیات و نحوه آسیب شناسی و نقد را هم بلد باشیم. قضیه درست کردن ابرو و ... نشود.
در نهایت باید عرض کنم که آقای حبیبی یه فرار به جلو داشته اند، خود بنده در این مدت که رسانه های مختلف را نگاه میکردم چیز خاصی در مورد حملات سیاسی به ایشان ندیدم. بیشتر انتقاد به دیالوگ ایشان بود. حالا اینکه میخواهند خود را در بازی های سیاسی انجام نشده بیاندازد خود حکایت دیگری است.
من کاری به حبیبی و ... ندارم
از کسی هم دفاع نکردم.
اومدین از حرف من نقل قول گرفتین و چیزی نتیجه گرفتین که خودم هم تعجب کردم.
یه بار هم گفتم که قصد خروج از این بحث رو دارم چون آسیب های عاشورا جاش اینجا نیست.
اما باز نقل قول گرفتین.
باز هم می گم قصد خروج از این تاپیک دارم.
امیدوارم دیگه نقل قول نگیرید. چون بحث تاپیک منحرف می شه.
من البته جسارتی نکردم به حضرتعالی

. بنده هم میخواستم به نحوی سخن شما را روشن تر بگم. و اتفاقا به این هم اعتراف دارم که باید در حوزه عاشورا آسیب شناسی کرد. و اگر این آسیب شناسی نباشد شاید در آینده شاهد چیزهای عجیب تر و غریب تر باشیم.
من همیشه این فکر رو با خودم میکردم اگه عاشورا نبود بدبخت بودیم
واقعا دلیل زنده بودن اسلام عاشورا هستش
هرچی جونه خدا سر شهاده توی سال کار خلاف میکنن ولی توی عاشورا عوض میشن حداقل باعث میشه حس مردانگی شجاعت و غیرت توشون هست نمیره...
ما هر چی داریم به برکت امام حسین و عاشوراست ... به نظرم فکرشم گناهه بگی این عزاداری ها الکی و بی فایدس دیگه حرفش که بماند...
همانا حسین کشتی و سفینه نجات...ما اگه امام حسین توی محشر شفاعتمون رو نکنه کی میخواد دست ما رو بگیره
نقل قول:من نمی دونم کی اینجا اومد گفت "لا عاشورا! لا تاسوعا!"(مثل اخراجی های 2!)
هیچ کس این حرف رو نزد. حداقل خود من این حرف رو نزدم.
فقط می گم عاشورا آسیب هایی داره که البته این آسیب ها دلیلش قیام عاشورا نیست. دلیلش بعضی شلوغ بازی هاست که تو خیابون ها راه می افته فرصت واسه برخی سودجو(سودجوی جنسی و فکری و ...) پیش می یاره.
نمی گیم هیئت رو جمعش کنید. می گیم بیاید این سود جو ها رو جمعشون کنید.
حالا شما بیا دوباره نقل قول بگیر و بگو ما گفتیم عاشورا رو جمع کنید...
برادر عزیز؛لازم نیست که کسی بیاد علنی این حرف رو بزنه
برای بار چندم میگم
این تاپیک درباره حرف نادرست یکی از مسئولان مملکت هست که یه حرف مزخرفی رو زده... و همونطور که جناب "مصباح" فرمودند هدف از این تاپیک مشخصه...
حالا شما اومدی تو همچین تاپیکی شروع کردی به لیست کردن آسیب های عزاداری و آخرش نتیجه گرفتی که عزاداری ها با این همه آسیب هیچ افاقه ای نمیکنه...
همین بود دیگه
در مورد اینکه این آسیب ها برطرف بشه که بحثی نیست
مهم اینه که شما فکر نکنی این آسیب ها اونقدر زیاده که اصل رو به حاشیه برده
همه بحث من با شما همینه
نقل قول:من متوجه استفاده های ابزاری شدم. می یاییم می گیم فلان جمعیت تو آمریکا مسلمان شدن می یایین می گین اسلام آمریکاییه و پشیزی نمی ارزه. بعد حالا می گید اسلام ناب محمدی دارن.
من به قضیه اشتباهات اطلاعاتی اعتقاد دارم. هر ماده ای یه مرزی داره. توضیح نمی دم چون دوباره رنگ اهانت به من می زنن.
شما نگفتی، ولایت فقیه و حرفش رو قبول داری؟؟؟؟
من گفتم اگه قبول داری به عنوان حسن ختام صحبت ایشون نقل بشه که میگن سیاه نمایی نشه،میگن جوون های الان خیلی بهتر از قدیمن، که میگن انقلاب اسلامی در کل عالم داره فراگیر میشه و ...
استفاده ابزاری؟؟؟؟؟؟
چرا با الفاظ بازی میکنی؟؟؟؟
اگه یه نفر تو آمریکا مسلمون باشه اسلامش میشه آمریکایی؟؟؟!!! بعد با این استدلال کسی که در ایرانه اسلامش ایرانیه و کسی که تو نیجریه اسلامش نیجریه ایی و ....
منظور از اسلام آمریکایی در صحبت های امام و رهبری اسلام مردم مسلمان آمریکا نیست که...
منظورشون اسلامیه که مورد رضایت شیطان بزرگ یعنی آمریکاست که بحث در موردش تاپیک جداگانه ای رو میخاد
چرا نمی خواهید اگر جایی از صحبتتون اشتباه بود بپذیرید و هی شروع می کنید به ادامه دادن الکی و بازی با کلمات
(امیدوارم ناراحت نشید از جوابم)
نمیشد نقل قول نگرفت و جواب نداد چون به روند بحث تاپیک ضربه میزد....
: خطاب به منکرین شعائر حسینی
آنروز که شد قعر درک جای و سرایت
معلوم شود ارزش این اشک و ولایت
گفتم که حواله به ابالفضل ولیکن
حیف از لگد اسب ابالفضل برایت
در روز جزاست سهم تو رسوایی
شرمنده ی اشک مادرم زهرایی
تضمین بهشت گریه در عاشوراست
لعنت به تو که منکر عاشورایی
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباعبدالله
یه نوشته کوتاه
شاید صحبت های یک عمله شیطان چندان مهم نباشه
اما این نوشته خیلی کوتاه رو خطاب به همه هم فکران این شخص عرض میکنم
خواهشا روش فکر کنید
همه ما ایرانیا چه مسلمان چه غیر مسلمان حداقل یک بار هم که شده از غذای امام حسین تو ایام محرم خوردیم
اگر دین نداری
اگر نماز نمیخونی
اگر کلا مرخصی
نمک دون شکن نباش
همه ما ایرانیا مدیون اهل بیتیم
پای این سفره بزرگ شدیم
با این غذاها زندگی کردیم
دنیا دو روزه
فردا همتون کارتون گیر حضرت عباس میشه
امیدوارم به خودمون بیاییم
خدایا ما رو لحظه ای از خودت جدا نکن
یعنی لحظه ای از اهل بیت جدا نکن
بسم الله الرحمن الرحیم
دیر رسیدم شانس اورد ،ان شاءالله هدایت بشه
براحتی سلام اقامون از دست دادن ،از مرگ بدتره.
سَلامَ مَنْ قَلْبُهُ بِمُصابِک َ مَقْرُوحٌ ، وَ دَمْعُهُ عِنْدَ ذِکْرِک َ مَسْفُوحٌ ،
سلام کسیکه قلبش ازمصیبت تو جریحه دار، و اشکش به هنگام یادتو جارى است
دقت کنیم امام زمان در ادامش می فرمایند:
فَلاََ نْدُبَنَّک َ صَباحاً وَ مَسآءً ، وَ لاََبْکِیَنَّ لَک َ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَماً ،
(درعوض) صبح وشام برتومویِه میکنم، و به جاى اشک براى توخون گریه میکنم،
حَسْرَةً عَلَیْک َ ، وَ تَأَسُّفاً عَلى ما دَهاک َ وَ تَلَهُّفاً ،
از روى حسرت و تأسّف و افسوس برمصیبت هائى که برتو واردشد،
حَتّى أَمُوتَ بِلَوْعَةِ الْمُصابِ ، وَ غُصَّةِ الاِکْتِیابِ ،
تا جائى که ازفرط اندوهِ مصیبت، وغم و غصّه شدّتِ حزن جان سپارم،
فکر کنم این اقا !به حضرت برسند میخان توصیه کنند چرا چهارتا گریه ،بازده اش چیست
عاشورا باعث بهم ریخته شدن کاسه کوزه خیلی ها شده ،دلشان صاف نمیشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
عزاداری برای سیدالشهداء در کلام رهبری
بعضی حالا ممکن است بگویند شما می خواهید نهضت امام حسین را بیان بکنید، خیلی خب، بروید بیان کنید، دیگر روضهخوانی و گریه و زاری و اینها چیست؟ بروید بنشینید بیان کنید که حضرت این کار را کردند، این کار را کردند، هدفشان هم این بود.
این، خیلی فکر خطائی است، نگاه غلطی است.
این عاطفهی نسبت به اولیاء خدا، اولیاء دین، این پیوند عاطفی، پشتوانهی بسیار ارزشمند پیوند فکری و پیوند عملی است.
بدون این پشتوانه، خیلی سخت می شود در این راه حرکت کرد. این پیوند عاطفی، خیلی مهم است.
اینی که امام راحل (رضوان اللَّه علیه) فرمودند عزاداری به سبک سنتی، این یک حرف از روی عادت نبود؛ حرف بسیار عمیقی است؛
بنابراین، این عزاداریهائی که انجام می گیرد، این گریه و زاریای که می شود، این تشریح حوادث عاشورا که می شود، اینها چیزهای لازمی است.
یک عده از موضع روشنفکری نیایند بگویند آقا، اینها دیگر لازم نیست.
نه، اینها لازم است؛ اینها تا آخر لازم است؛
همین کارهائی که مردم می کنند.
همین عزاداری متعارفی که مردم می کنند؛ دستهجات سینهزنی راه میاندازند، عَلَم بلند می کنند، اظهار محبت می کنند، شعار می نویسند، می خوانند، گریه می کنند؛ اینها ارتباط عاطفی را روزبهروز بیشتر می کند؛ اینها خیلی چیزهای خوبی است. این، اهمیت تبلیغ.
۱۳۸۸/۲۲/۹ در دیدار مبلغین
لابد تصحیح آثار ابن سینا و ابن کمونه و ... ارزشش بیشتر از پول خرج کردن برای اباعبدالله الحسین (روحی فداه) است، که ایشون اهتمامش رو اینهاست.
تازه صرف نظر از بحث های سیاسی و کارهای ایشون تو دانشگاه علامه (حیف که نمیشه اینجا بحث سیاسی کرد)
خدا حفظ کنه آقای طیب (شاگرد حاج اسماعیل دولابی) را یه حرفی زد، شاه حرف.
بگذریم
خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه
لابد منظور از کارهای فرهنگی همون کارهاییه که تو دانشگاه علامه صورت گرفت؟؟!!؟؟؟