تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: و باز بی عقلی !!! نسبت طلایی در مکه:|
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
کسی سوال منو جواب نمی ده؟
یعنی ممکن نیست نسبت طلایی ای که علمای ما کشفیدن اشتباه باشه؟ یعنی نسبت طلایی اصلی با توجه به خصوصیاتش چیز دیگه ای باشه که نسبت فواصل کعبه هم اونه؟
به نام خدا

یک نکته را هم در نظر بگیرید که کلا قاره ها در حال حرکت هستند و نقطه ای که بر فرض بر روی مدار جغرافیایی نسبت طلایی قرار گرفته ممکنه حتی چند سال بعد چندین متر از آن فاصله داشته باشد که دلیلش هم فعل و انفعالات زمین و حرکت قاره ها میباشد،‌بد نیست به این موضوع هم دقت کنیم و موقعیت مکه را در زمان نزول وحی، در موقعیت جغرافیایی نسبت طلایی، مشخص کنیم.
نقل قول:
1) جناب کاپیتان اشتباه نکنید از کی تا حالا مرکز کره ی کامل رو سطحه . خط فرضی از مرکز کره هم در دو نقطه کره رو قطع میکنید.جناب کاپیتان شما از نیروی شر و خیر و ماورا صحبت کردید. من الان نیروی شر رو برای یه آتئیست چجوری باز کنم که آدرس یه دکتر روانشناسو به من نده ؟؟؟؟
میتونید با دستگاه های پیشرفته الکترو مغناطیسی ببریدش علمی اثبات کنید بهشBlushالبته هزینه بر دارهWink
اتفاقا گفته های قرآن بشدت بشدت و بشدت ریشه در علم داره و کاملا قابل اثبات.منتها حرف همیشگی من که ما فقط قل قل کلمات عربی اونو یاد گرفتیم و دولا راست شدنه 17باره.

نقل قول:
یک نکته را هم در نظر بگیرید که کلا قاره ها در حال حرکت هستند و نقطه ای که بر فرض بر روی مدار جغرافیایی نسبت طلایی قرار گرفته ممکنه حتی چند سال بعد چندین متر از آن فاصله داشته باشد که دلیلش هم فعل و انفعالات زمین و حرکت قاره ها میباشد،‌بد نیست به این موضوع هم دقت کنیم و موقعیت مکه را در زمان نزول وحی، در موقعیت جغرافیایی نسبت طلایی، مشخص کنیم.

کاملا این موضوع مهم هستش.
بنده هم اشاره کردم که دقت نشد بهش
منتظر درج این مطلب بودم در بلاگ با ارزش دوست خوبمون صادق 313 Big Grin

رابطه گیت و کعبه ( مرکز زمین )
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع