تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: و باز بی عقلی !!! نسبت طلایی در مکه:|
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]نفر اول (مسلمان): مکه در نقطه نسبت طلایی زمین قرار گرفته. (ادعا)

نفر دوم (آتئیست): مکه در نقطه نسبت طلایی قرار نگرفته (اثبات خلاف ادعا)

نفر سوم (مسلمان): اول ذهنتو پر میکنن از شایعه ،چرندیات،وقتی کاملا روت مسلط شدن، ضربه رو میزنن و با وارد کردن مطالبی که نقص باورهات بوده کم کم تو رو به شک میندازن.

تا الان چنین صحنه ای ندیدم.
معمولا نفر دوم خودش مسلمانه! منتها مسلمان بیدار...اشتباه شما اینه که فکر میکنید هر مسلمانی باید به خرافات و شایعات روی خوش نشون بده! Smile
البته نسبت طلایی جای بحث و شکافت دقیق داره که ارتباطی به معجزه داره
نسبت طلایی در تمامی مخلوقات پروردگار با دقت و ظرافت گنجانده شده
واین که محل کعبه دقیق نیستش ارتباطی به اصل ماجرا و رموز عدد فی نداره
کما اینکه در بسیاری اماکن ویژه این جابجایی ها صورت گرفته ( مخصوصا )
و اینکه کعبه باید در نقطه فی باشد دلایلی دیگر و ویژه داره که حس تشریح اون نیست
کلا دیگه تالار رو حسش نیست.

لینک

نقل قول:
مستطیل طلایی phi" golden rectangle"

[تصویر: 11goldenrectangle.jpg]

نسبت طلایی در ریاضیات این است که " عددی مثبت است که اگر به آن یک واحد اضافه کنیم به مربع آن میرسیم"

به آن
عدد فی (1/618)
نیز میگویند که دارای رموز و جذابیت های علمی بالایی است.

[تصویر: 11-Phi_uc_lc.svg.png]
[تصویر: 11jnvfhgc.png]
[تصویر: 11gchgc.png]

گفته شده با محاسبات دقیق می توان به اساس الگوهای مارپیچ لگاریتمی طبیعت و جهان دست یافت.

نسبت طلایی در طبیعت و هنر و معماری دیده می شود که داوینچی نسبت طلایی را
نسبت الهی
نامیده است و آنرا حتی با مارپیچ پر رمز درون ما یعنی
DNA
بدن ما در ارتباط دانسته است.

[تصویر: 11sg.jpg]

[تصویر: 11mona-lisa-golden%20ratio.jpg]

فیبوناچی و اقلیدس اشاراتی شگرف به این نسبیت داشته اند و حتی مصریان باستان از این نسبت آگاه بوده اند و از آن در ساخت اهرام سود برده اند.

[تصویر: 11logos_golden_ratio.png]
[تصویر: 11pepsi_logo_golden_ratio.png]

[تصویر: 11gjvcgimages%20(1).jpg]

برای درک بهتر توصیه می کنم حتما کتاب
KEITH CRITCHLOW
" کیت کریچلو " بنام الگوهای ریاضی ایرانی - اسلامی را مطالعه بفرمایید.(و همچنین دیگر کناب های این فرد در باب معماری جهان)
نقل قول:
من به این دلیل دور کعبه طواف نمی کنم که شاید نسبت فاصلش از قطبین بشه فی، من از سر اصالتیه که خدا به کعبه داده، طوافش می کنم

اتفاقا وجود این عدد و صحت آن و طواف و چرخش شما بدور کعبه بسیار بسیار مهم هستش و جز ستایش پروردگار , در بطن خود رازهای حیاتی بین خیر و شر در جهان هستی را دارا میباشد.
آخه کاپیتان!
کسی هم منکر وجود چنین رمز و رازهایی نیست...
اما این رمز و رازها عدد فی نیست...
ببینید!
یک کره، فقط یک نقطه رو نداره که نسبت فاصله اش از قطب جنوب به فاصله اش تا قطب شمال بشه عدد فی که...
یک مداره...
یعنی بینهایت نقطه در کره زمین وجود داره که چنین خاصیتی داره...
حالا احتمال میدیم که کعبه یکسری خواص عددی خاصی داشته باشه که ما از اونا بیخبریم...
اما چیزی که خبر داریم اینه که جزء نقاط با خاصیت نقطه فی قرار نمیگیره...
حالا فرض کنین کعبه دقیقاً روی خط استوا بود...
شما نمازتون رو به سمت بیت المقدس میخوندین؟
یا اگه کعبه توی قطب شمال بود چی؟
تمام حرف دوستان اینه که کعبه اگه هر جا هم باشه، چیزی از ارادت یک بنده به خداش نباید کم کنه...
اما مسلماً خدا هیچ کاری رو الله بختکی انجام نمیده...
نقل قول:
یک کره، فقط یک نقطه رو نداره که نسبت فاصله اش از قطب جنوب به فاصله اش تا قطب شمال بشه عدد فی که...
اتفاقا داره
وقتی قطبین مشخصه پس فقط یک مرکز داره

نقل قول:
خیر فقط یک نقطه طلایی بروی زمین وجود دارد

نقل قول:
حالا احتمال میدیم که کعبه یکسری خواص عددی خاصی داشته باشه که ما از اونا بیخبریم...

اتفاقا اهل فهم و مطالعه باخبرند چون خبر دارند...

نقل قول:
شما نمازتون رو به سمت بیت المقدس میخوندین؟
بحث عدد فی و نقطه طلایی ورای بحث نماز و قبله هستش و بحث در باب ماورا و نیروی خیر و شر هستش

حس تایپ ندارم سر بسته و با یک مثال ساده شرح میدن اصل مطلب رو:

خشک کن ماشین لباسشویی رو دیدین حول یک محور چرخش سریع داره و باعث دفع آب و کثیفی میشه لباس ها میشه
بواقع اصل گریز از مرکز
چرخش هزاران نفر گرد یک مکان ویژه و چرخش حول یک محور خالی از محتوا و راز و پیچیدگی نیست
میتونید تحقیق کنید در این باب
این چرخش نیروهای خیر و پاکی جذب و در تقابل با شر بکار میبره
حالا اگه حسش اومد بعدان خواستید و یا گنگ بود شرح کامل میدم
و این همون اهمیت مغناطیسیه ویژه عدد فی بروی کره زمین هستش
نخند بحث جدیهBig Grinما گفتیم حالا اگه فلانی چند سال دیگه اینو گفت بگید ای داد کاپیتان کی این حرفو زد ما خندیدم بهشBlush

این عکس یک آهن ربای مکعبی شکل است حجم هندسی کعبه
هیچ براده ای جدب آن نمیشود

[تصویر: tumblr_m3eaxoF6LQ1rv77t8o1_500.jpg]
چه بحث خوبی شدSmile
در اعمال عبودی ما از خاصیت های مختلف علوم مثل ریاضی استفاده شده اما محور و اصل و نیتش همون تعبد قرار داده شده.
ممثلا مرتاض ها روزه میگیرند ما مسلمانها هم روزه میگیریم. اما این نیت ماست که عملمون رو ارزشمند میکند.

حالا این حالت عبودیت. که در طواف از انسان خواسته شده رو در نظر بگیریم. حالا اگر در طی اون گناهان از طریقی که جناب کاپیتان فرمودند از انسان دور میشود این راستا را هم خداوند کریم تعریف فرموده. متوجهید؟ یعنی نیت ما از طواف باید همون تعبد باشد.

قبلا مشابه این بحث در این تاپیک بود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid137477

نسبت طلایی یه نسبت منحصر به فرد نیست که اگر اون عدد در نیومد دیگه بزنیم تو سرمون

خیلی اعداد دیگه هستند که بشر بهش رسیده و خیلی اعداد دیگه هم هستند که بشر نرسیده

مثل میگم شاید یه عدد دیگه بعدا بدست بیاد اسمشو بزارن عین (عبدالرحمنBig Grin ) که نزدیک همین فی هستش

البته من با روش محاسبه این شکلی موافق نیستم

نمیدونم اون فرد اصلی که محاسبه کرده با طول و عرض پیش رفته یا با طول خم

محاسبه طول خم زمین که کروی نیست کار ابزارهای ماهوارست نه فرد عادی چون شکل خاصی نداره که بشه تقریب زد

در هر صورت الاعمال بالنیات >> کل ارسالم همین خط آخری بود
من یه ایرادی دارم
زیاد تو این مبحث اطلاعات ندارم
اما خودتون گفتین که عدد فی وقتی جایی به کار برده بشه اون پدیده ظاهری چشم نواز پیدا می کنه(یا هر نتیجه جالب دیگه)
خوب!
پس یه مسئله تجربی هست!
یعنی محض نیست!
تا حالا شده کسی نسبتی که واسه کعبه گرفته رو امتحان کنه تو یه پدیده؟
باز هم می گم.
من اطلاعات ندارم
فقط می گم این نسبت کعبه رو جای عدد فی به کار ببرید. شاید این نسبت کعبه از عدد فی، خیلی فی تر بشهSmile
یعنی اون پدیده چشم نواز تر بشه!
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۱)captaincharisma نوشته است: [ -> ]اتفاقا داره
وقتی قطبین مشخصه پس فقط یک مرکز داره

خیر فقط یک نقطه طلایی بروی زمین وجود دارد

اتفاقا اهل فهم و مطالعه باخبرند چون خبر دارند...

بحث عدد فی و نقطه طلایی ورای بحث نماز و قبله هستش و بحث در باب ماورا و نیروی خیر و شر هستش

حس تایپ ندارم سر بسته و با یک مثال ساده شرح میدن اصل مطلب رو:

خشک کن ماشین لباسشویی رو دیدین حول یک محور چرخش سریع داره و باعث دفع آب و کثیفی میشه لباس ها میشه
بواقع اصل گریز از مرکز
چرخش هزاران نفر گرد یک مکان ویژه و چرخش حول یک محور خالی از محتوا و راز و پیچیدگی نیست
میتونید تحقیق کنید در این باب
این چرخش نیروهای خیر و پاکی جذب و در تقابل با شر بکار میبره
حالا اگه حسش اومد بعدان خواستید و یا گنگ بود شرح کامل میدم
و این همون اهمیت مغناطیسیه ویژه عدد فی بروی کره زمین هستش
نخند بحث جدیهBig Grinما گفتیم حالا اگه فلانی چند سال دیگه اینو گفت بگید ای داد کاپیتان کی این حرفو زد ما خندیدم بهشBlush

این عکس یک آهن ربای مکعبی شکل است حجم هندسی کعبه
هیچ براده ای جدب آن نمیشود

[تصویر: tumblr_m3eaxoF6LQ1rv77t8o1_500.jpg]

1) جناب کاپیتان اشتباه نکنید از کی تا حالا مرکز کره ی کامل رو سطحه . خط فرضی از مرکز کره هم در دو نقطه کره رو قطع میکنید.جناب کاپیتان شما از نیروی شر و خیر و ماورا صحبت کردید. من الان نیروی شر رو برای یه آتئیست چجوری باز کنم که آدرس یه دکتر روانشناسو به من نده ؟؟؟؟ منظورم اینه فقط بحث علمی باشه و مستدل . بی خدا و با خدا درکش کنن . در ضمن نسبت طلایی هم وقت شد درست تاپیک میزنم .نسبت طلایی رو هندسه ی کروی پیچیده هست و یه نمونه که من تقسیم زوایا کردم ، یکی از راه حل هاش هست. تقریبی هست.

2) دوستان من فکر کنم دیگه همه به این نتیجه رسیدیم با اعداد ، لازم نیست بگیم دینمون حقه. نزاریم شایعات داغ بشن. نیاییم بگیم فلان دانشمند با دیدن فلان چیز ، متحول شد و مسلمون شد. تن این دانشمندان با خدا و بی خدا رو تو گور نلرزونیم .Wink

ان فى خلق السموات و الارض و اختلاف اليل و النهار و الفلك التى تجرى فى البحر بما ينفع الناس و ما انزل اللّه من السماء من ماء فاءحيا به الارض بعد موتها و بث فيها من كل دابة و تصريف الرياح و السحاب المسخر بين السماء و الارض لايات لقوم يعقلون»(بقرة/164)
«به درستى كه در خلقت آسمان ها و زمين و اختلاف شب و روز و كشتى ها كه در دريا به سود مردم در جريان هستند و در آنچه كه خدا از آسمان نازل مي كند يعنى آن آبى كه با آن زمين را بعد از مردنش، زنده مي سازد و از هر نوع جنبنده در آن منتشر مي كند و گرداندن بادها و ابرهائي كه ميان آسمان و زمين مسخرند، نشانه هايي است براى مردمى كه تعقل كنند»

[تصویر: ggggg.JPG]

Sunburst over Earth
برای اثبات حرف خودم، مجبور شدم شکل بکشم:

(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]یک کره، فقط یک نقطه رو نداره که نسبت فاصله اش از قطب جنوب به فاصله اش تا قطب شمال بشه عدد فی که...
یک مداره...

[تصویر: uf8equgczq0soebtmdtk.jpg]
ببینید!
فرض کنین اون نقطه قرمزه که من نمیدونم کعبه روش هست یا نه، نقطه ای باشه که عدد فی درش صادقه...
یعنی نسبت مجموع دو فاصله هاش از قطبین به فاصله اش تا قطب جنوب بشه عدد فی...
تمام اون نقاط دیگه ای که روی اون خط آبیه قرار دارن هم همچین خاصیتی دارن...
یعنی فاصله شون تا قطب شمال a و فاصله شون تا قطب جنوب b هست...
پس توی این تساوی صدق میکنن...
یعنی یک مدار (که ان شاء الله میدونین که مدار چیه) وجود داره با این خاصیت...
یکی دو نقطه نیست که...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع