تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ششمین راز : خوشبخت ها با یکدیگر خوش اخلاق هستند

یکی از مهم ترین ویژگی های یک خانواده ی خوشبخت، خوش اخلاقی، خوش خلقی و خوش رفتاری در میان اعضای آن است. اعضای خانواده قدرت کنترل عصبانیت خود را دارند و در مواقع عصبانیت رفتار ناشایست و زشتی از خود بروز نمی دهند.

به طور کلی خوش اخلاق ها از بودن در کنار یکدیگر لذت می برند و رمز بقای خانواده ی خوشبخت خوش اخلاقی است؛ چرا که اعضا برای دیدن یکدیگر لحظه شماری می کنند.

نکته ی اول : خوش اخلاقی باعث بالا رفتن صبر می شود. باور کنید مشکلات جزء جدایی ناپذیر زندگی است. خانواده ی آگاه و خوش خلق، با مشکلات با صبر و حوصله برخورد می کنند. همانطور که حضرت امیر می فرمایند : « زندگی دو روز است؛ یک روز مناسب میل تو و یک روز مخالف میل تو. »

نکته ی دوم : شک نکنید که خداوند متعال، خانواده ی صبور و با گذشت را دوست دارد؛ همان گونه که در قرآن کریم آمده است : « خداوند همیشه با صابران است. »

نکته ی سوم : در خانواده ی خوش اخلاق، الفاظ خودخواهانه در میان اعضای خانواده رد و بدل نمی شود؛ چرا که اعضا به گفت و گوی منطقی معتقدند.

ادامه دارد...
بسم الله

خانمی بود زیبا و مومن که به همسرش بسیار خدمت می کرد.
روزی شوهر این زن به وی گفت می خواهم سوالی از تو بپرسم.
زن قبل از شنیدن سوال درخواست همسر را رد کرد و خواهش کرد که سوالش را نپرسد.
مرد چندین بار اصرار کرد و بالاخره زن پذیرفت.

مرد گفت: آیا در دنیا مردی است که برای تو بهتر از من باشد؟
زن پاسخ: بخدا از هیچ مردی به اندازه تو نفرت ندارم.
مرد گفت: پس چرا این همه به من خدمت و محبت می کنی؟
زن پاسخ داد: فقط برای رضای خدا.
مرد با شنیدن این پاسخ بسیار به فکر فرو رفت و از آنجایی که مردی متدین بود گفت:
پس من هم برای رضای خدا تو را طلاق می دهم.

خداوند به پیامبر زمان آنها وحی کرد که به آن دو بگو: برای شما در بهشت جایگاهی قرار دادم.
زن به خاطر رضای خداوند به مردی که تنفر داشت، خدمت کرد و مرد نیز به خاطر رضای خود از چنین زن خوب، پاک و متدین گذشت.
[تصویر: heart.png]وااای چقدر خوشگلن اون دوتا قلب.[تصویر: heart.png] چفدر به هم میان!Smile
منو یاد این عبارت انداخت: زن و شوهر باید مث دوتا کفش باشن؛ ببینید چه قدر هوای همو دارن؟با هم میرن زیر بارون ،باهم خیس میشن،با هم گلی میشن، هیچ وقتم بدون هم جایی نمیرن.[تصویر: heart.png]
هفتمین راز : خوشبخت ها یک شریک خوب و قدرشناس هستند

ما همیشه با شتاب به سوی وظایف اجتماعی و کارهای شخصی خود حرکت می کنیم و از بیان حس قدردانی و سپاسگذاری باز می مانیم؛ در حالی که می توانیم با شریک زندگی خود بهتر رفتار کنیم. چرا به راحتی ناراحتی ها و بحران های کاری خود را بر سر او می ریزیم؟

احترام گذاشتن به شریک زندگی، شیوه ی بسیار موثری برای تداوم بخشیدن به زندگی مشترک است، اما در صورتی که فقط به کنار هم گذاشتن واژه ها محدود نشود. برای ستایش و سپاسگذاری، باید برنامه داشته باشیم و با تمام وجود او را تحسین کنیم. می توانید فهرستی از توانایی های مثبت همسرتان تهیه کنید و با یادآوری آن ها از وی تمجید کنید. باور کنید که تاثیر فوق العاده ای دارد!

ادامه دارد...
هشتمین راز : خوشبخت ها همسر را فدای خواسته های دیگران نمی کنند

همسر شما اولویت شماره ی یک شما محسوب می شود؛ نه خانواده، فرزند، خویشاوند، دوست، کار، یا حتی سرگرمی شما! حد و حدود مستحکمی ایجاد کنید، تا نشان دهد که شما برای ازدواج خود ارزش قائلید و به هیچ چیز و هیچ کس اجازه نمی دهید رابطه ی شما را کم رنگ کند.

البته بگویید فقط یک زمان وجود دارد که من حاضرم همسرم را فدا کنم و آن زمانیست که بین رضایت خدا و رضایت او، باید یکی را انتخاب کنم؛ یعنی به طور کلی همسرتان اولین اولویت شما بعد از خدا باشد.

ادامه دارد...
آن پرنده عاشق است

عاشق ستاره ماهی ای

که مثل یک نگین نقره ای

روی دست آب برق میزند

ماهی لباس نقره ای ، هم عاشق است

عاشق پرنده ی طلایی ای

که مثل سکه ای

توی مشت آفتاب

برق میزند

آن پرنده را ولی چطور

میشود به ماهی اش رساند!

خطبه ی عروسی

این دو عاشق عجیب را چطور

میشود میان ابر و آب خواند!

هیچ کس

تاکنون

سفره ای برای عقد ماهی و پرنده ای نچیده است

هیچ کس پرنده ماهی ای ندیده است

*******Huh

یک شبی ولی

مطمینم عشق بال ،میشود

راهی جاده های روشن خیال میشود

ماهی ای

میپرد به سمت آسمان

یک شبی مطمینم عشق باله میشود

راه های دور

مثل کاغذی

مچاله میشود

وپرنده ای شنا کنان

میرود به قعر آب های بیکران

Heart

بعد از آن

روی نقشه های عاشقی

سرزمین تازه ای

آفریده میشود

و پرنده ماهی ای

بال و پر زنان ، شنا کنان

هم در آب و هم در آسمان

دیده میشود

مخالفت خانواده ام وقتی علنی شد که از تصمیمم برای ازدواج با یک جانباز قطع نخاعی با خبر شدند! روی همین حساب بود که مهریه ام را نسبتا زیاد گرفتند تا شاید این ازدواج سر نگیرد.
ولی من که خیر دنیا و آخرت را هدف گرفته بودم ، بدون هیچ مخالفتی مهریه تعیین شده را که 124 سکه بود ، با حسین در میان گذاشتم. او هم که از عقیده
ام مطلع بود، گفت مانعی ندارد.
اما خدا میداند که مهریه ی من ارزش جانبازی او بود و بس.که این بالاترین ارزش ها و مهریه هاست...
همسر شهید حسین دخانچی(نگین شکسته ، ص 37 و 39)
(۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۰۹)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله

خانمی بود زیبا و مومن که به همسرش بسیار خدمت می کرد.
روزی شوهر این زن به وی گفت می خواهم سوالی از تو بپرسم.
زن قبل از شنیدن سوال درخواست همسر را رد کرد و خواهش کرد که سوالش را نپرسد.
مرد چندین بار اصرار کرد و بالاخره زن پذیرفت.

مرد گفت: آیا در دنیا مردی است که برای تو بهتر از من باشد؟
زن پاسخ: بخدا از هیچ مردی به اندازه تو نفرت ندارم.
مرد گفت: پس چرا این همه به من خدمت و محبت می کنی؟
زن پاسخ داد: فقط برای رضای خدا.
مرد با شنیدن این پاسخ بسیار به فکر فرو رفت و از آنجایی که مردی متدین بود گفت:
پس من هم برای رضای خدا تو را طلاق می دهم.

خداوند به پیامبر زمان آنها وحی کرد که به آن دو بگو: برای شما در بهشت جایگاهی قرار دادم.
زن به خاطر رضای خداوند به مردی که تنفر داشت، خدمت کرد و مرد نیز به خاطر رضای خود از چنین زن خوب، پاک و متدین گذشت.
سلام برادر
منبع؟!!
نهمین راز : خوشبخت ها از ذهن خوانی و بدگمانی می پرهیزند

ذهن خوانی، یکی از خطاهای ارتباطی است؛ یعنی شما برداشت های خود را به دیگران نسبت می دهید و تصور می کنید مثلا همسرتان چگونه فکر می کند، چه احساسی دارد و چه می خواهد بکند. این خصوصیت بیشتر در خانم ها شکل می گیرد. مراقب باشید! ذهن خوانی کاملا تحریک کننده و خطرناک است؛ عباراتی از قبیل :

تو می خواستی کاری بکنی که من احساس گناه بکنم؛
تو می خواستی با بی احترامی، مرا تحقیر کنی؛
تو از من خوشت نمی آید و مرا دوست نداری؛
تو مادرت را به من ترجیح می دهی؛
منظورت از این کار این بوده که ....

کاملا برای یک رابطه ی مشترک مضر هستند. به ویژه اگر این برداشت اشتباه باشد، مثل موریانه بنیان روابط را می خورد. همانطور که خداوند در قرآن کریم در سوره ی حجرات می فرمایند : « بعضی از حدس و گمان ها، گناه بزرگیست. »

افراد خوشبخت به یکدیگر اعتماد دارند و هرگز از این اعتماد سوء استفاده نمی کنند. اعتماد یکی از اصلی ترین ستون های یک خانواده ی موفق است.

ادامه دارد...

خود خواهی ، آفت هم دلی

اگر از خودتان دم بزنيد ، جدا می شويد. اگر از پدران ،از مادران، فاميل يا دوستانتان دم بزنيد ، جدا مي شويد. اما اگر از خدا دم بزنيد به هم نزديک می شويد. چرا؟ چون شما دو نفر ،دو پدر داريد، اما دو خدا که نداريد، بلکه يک خدا داريد ، دوستان متعدد داريد، اما خدای متعدد نداريد. همه چيز انسان ها متعدد است ، اما خدايشان يگانه است . پس به او برگرديد تا يگانه شويد.

آیت الله حائری شیرازی

ببخشید بازهم جسارتا چند نکته:Blush

باید قانون مثلث طلایی رعایت شود، مثلا زن و مرد داور نهایی و اصلی شان را چه بگذارند؟؟؟ زمانی که به مشکلی بر میخورند کدام یک از گزینه های زیر می تواند مرجع رفع اختلاف باشد؟؟؟

1- عرف جامعه
2- خانواده و بزرگتر ها
3- حرف مرد خانواده
4- حرف زن خانواده
5- عقلانیت.
و.....

در هر کدام از موارد بالا مطمئن باشید که به بن بست برمیخورید.... مطمئن باشید.

حتی اگر عقلانیت محض هم بخواهد داور نهایی تصمیم گیری ها باشد بازهم در بعضی جاها به مشکل بر میخوریم،

به نظر حقیر باید یک مورد جدیدی را انتخاب نمود که همه 5 مورد را در خودش داشته باشد و علاوه برآن بتواند جامعیت گسترده تر ی را ارائه دهد و آن کسی نیست جزوجود نازنین حضرت امام حی مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.

خدا را شاهد می گیرم که شعاری حرف نمی زنم، اگر راس اون مثلث(همان زندگی) شخص یوسف زهرا سلام علیه قرار بگیرد و من و همسرم به عنوان دو قاعده آن باشیم که به سمت آن مبدا در حرکت است، زندگی حقیقی جاری و ساری میشه و اون موقع تمام مشکلات مطمئنا راه خودشان را پیدا میکنند. و اصلا مگر مشکلی وجود دارد که جسارت کند در مقابل امام زمان بایستد؟؟؟؟؟؟

اگر امام زمان را بیاوریم مسئول زندگی خودمان قرار دهیم(مثل مسئول یک اردو) بزرگترین و پر سودترین معامله جهان را کرده ایم....
یا مهدی HeartHeartHeartشما خودت مسئول این راه باش.... ما دستهایمان را در مقابل تو به هم گره زدیم، پس خودت گره زندگی مان را باز کن....

پس زن و مرد زمانی که به مشکل برخوردند و مثلا در یک دو راهی قرار گرفته اند، واقعا بیایند طبق آیات و روایات ببینید الان امام زمان از انها چه انتظاری دارد؟
کدام راه موردنظر امام مهدی است....

و اصلا هم باید اینگونه باشد مگر او نیست امام زنده و مسئول زندگی همه ما....

اگر این اصل را بتوانیم از همان ابتدای زندگی با شریک راهمان در جریان بگذاریم و تصویب کنیم و بعد هم عملی کنیم....

نباید ورودتان به دشت سرسبزخوشبختی را تبریک بگوییم؟؟؟؟؟؟؟SmileHeart

بازهم ببخشید از پرحرفی ها....

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع