تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
باسلام به همه خوانندگان این تاپیک خوب.باتوجه به اینکه این اولین ارسال من دراین بخش هست ازامروز روایاتی را به صورت پی درپی برای عزیزان ارسال میکنم اگر بهره ای بردید من رو از دعای خیرتون محروم نکنین . HeartWink رسول خدا -ص- فرمود : هر چه ايمان انسان كامل تر باشد به‏ همسرش بيشتر اظهار محبت مي نمايد.

1. حضرت محمد صلي الله عليه و آله فرمودند :
هر زني که شوهرش را با زبان اذيت کند از او هيچ توبه و فديه و حسنه اي قبول نمي شود تا اين که شوهر از حق او راضي شود ، اگرچه روزها روزه بدارد و شب ها را در عبادت باشد بنده ها آزاد کند و اسب هاي نيکو در راه خدا براي جهاد بدهد پس او اول کسي ست که وارد آتش مي شود و همچنين است مردي که نسبت به زنش ظالم و ناسازگارباشد.(مستدرک الوسایل)
۲. حضرت اميرالمومنين علي عليه السلام فرمود :
روزي رسول خدا صلي الله عليه و آله بر ما در منزل وارد شد.
فاطمه عليها السلام نزديک ديگ غذا نشسته بود و من هم برايش عدس تميز مي کردم. آن حضرت مرا با لقب ابالحسن مي خواندند ، عرض کردم : بفرماييد. اظهار داشتند :
بشنو از من آنچه را که به دستور پروردگارم مي گويم ! هيچ مردي نيست که در کارهاي منزل به همسرش کمک کند ، مگر اينکه پاداش او به هر تار مويي که بر بدنش روييده باشد ، ثواب يک سال عبادتي است که تمام روزهايش را روزه گرفته و تمام شب هايش را به عبادت ايستاده ، شب زنده داري کرده باشد و خداوند به او ثوابي مي بخشد که به

انبياي صابر خود مثل حضرت داوود و يعقوب و عيسي عليهم السلام بخشيده باشد.
اي علي ! کسي که در کارهاي خانه به همسر خود بدون سرکشي و دلتنگي و تکبر خدمت نمايد ، پروردگار اسمش را در دفتر شهدا ثبت مي کند و برايش به هر روز و شبي ثواب هزار شهيد و به هر قدمي که بر مي دارد به آن مرد ثواب حج و عمره مي دهد و به هر قطره اي که از بدنش عرق بيايد يک خانه در بهشت برايش منظور مي نمايد.
اي علي ! يک ساعت خدمت کردن به همسر در کارهاي خانه بهتر از عبادت هزار سال و هزار حج و هزار عمره و بهتر از آزادي هزار بنده در راه خدا و هزار جنگ در راه دين و عيادت از هزار مريض و هزار نماز جمعه و هزار تشييع جنازه و هزار گرسنه اي که براي رضاي خداوند رحمان سير گردد و هزار برهنه را پوشاند و هزار اسب در

راه پروردگار دادن و برايش بهتر از هزار دينار به مستمندان صدقه دادن و بهتر از تلاوت تورات و انجيل و زبور و قرآن است و بهتر از آزاد کردن هزار اسير و بخشيدن هزار شتر به فقراست و چنين مرد خدمتکار به همسر ، از دنيا بيرون نمي رود مگر اين که جايگاه خوب خود را در بهشت ببيند.
اي علي! کسي که روگرداني و تکبر نکند در خدمت به همسرش بدون حساب وارد بهشت مي شود.
اي علي ! خدمت به همسر کفاره (پاک کننده) گناهان کبيره است و خاموش کننده آتش خشم پروردگار جبار و صداق ازدواج با حورالعين و اين خدمت موجب زيادي خوبي ها و علو مقام است.
اي علي! خدمتکار همسر نمي شود مگر شخص صديق و درستکار و يا شهيد و يا مردي که خداوند متعال خير دنيا و آخرت را برايش خواسته باشد. بحار ج 13 ص 133 چاپ ايران و جامع الاخبار ص 102
به نام خدا

با تشکر از جناب admirer که مطالبی به این با ارزشی رو فراهم کردید و انشاالله که خدا خیرتون بده

و همچنین جناب سید ابراهیم و Mohammadsadra

و متاسفم که این تاپیک رو زودتر مطالعه نکردم ، تمام پستها رو با دقت مطالعه کردم ، دقیقا همون چیزیه که باید تو زندگیهامون اجرا کنیم تا بتونیم خوشبختی رو لمس کنیم.

منتظر ارسالهای خانم نورالسادات گرامی هم که میخوان ادامه دهنده تاپیک باشن هستم

با تشکر از همگی
۳. پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله فرمود :
زن نگهبان و امانتدار اموال شوهرش مي باشد و در اين باره مسؤوليت دارد.
مستدرك ج 2 ص 550

۴. حضرت علي بن الحسين امام سجاد عليه السلام در مورد حقوق همسر فرموده اند :
و اما حق همسرت آن است که بداني خداوند متعال با آفرينش او وسيله ارامش و رفاه و انس و نگهداري تو را فراهم نموده است.
هر کدام از شما زن و مرد بر نعمت وجود ديگري خدا را سپاس گويد و بداند که اين نعمت الهي است.
بر او و بر تو واجب است که نعمت الهي را گرامي داشته و در معاشرت با او خوشرفتاري و رفق پيشه کني اگرچه حق تو بر زن سخت تر و رعايت محبوب و مکروه تو (اگر زياده خواهي نباشد) بر او لازم تر است ، ولي زن حق مهرباني و انس بر تو دارد و جايگاه آرامش و آسايش غريزه اي ست که گريزي از آن نيست و اين حق بزرگاست.
رساله حقوق امام سجاد عليه السلام

(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۰)nasimesaba نوشته است: [ -> ]به نام خدا

با تشکر از جناب admirer که مطالبی به این با ارزشی رو فراهم کردید و انشاالله که خدا خیرتون بده

و همچنین جناب سید ابراهیم و Mohammadsadra

و متاسفم که این تاپیک رو زودتر مطالعه نکردم ، تمام پستها رو با دقت مطالعه کردم ، دقیقا همون چیزیه که باید تو زندگیهامون اجرا کنیم تا بتونیم خوشبختی رو لمس کنیم.

منتظر ارسالهای خانم نورالسادات گرامی هم که میخوان ادامه دهنده تاپیک باشن هستم

با تشکر از همگی
سلام
ممنون ازشما .حتما باتمام قوا ادامه خواهم داد.(قربه الی الله)
۵. امام صادق عليه السلام فرمود :
هر زنى كه به شوهرش احترام كند و آزارش نرساند خوشبخت و سعادتمند خواهد بود.
بحار ج 103 ص 253Heart

۶. پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود :
بهترين زنان شما ، زن هايى ‏هستند كه داراى محبت ‏باشند.
بحار ج 103 ص 235Heart

۷. حضرت رضا عليه السلام فرمود :
بعضي زن ها براى شوهرشان ‏بهترين غنيمت هستند ، زناني كه به شوهرشان اظهار محبت كنند.
مستدرك ج 2 ص 532Heart
قابل توجه آقایان محترم:Wink

۸. حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
هر که زني گيرد و در خاطر داشته باشد که مهر او را نپردازد هنگام مرگ چون زتاکاران بميرد ...
نهج الفصاحه ، حديث 1031

۹. حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
زن بگيريد و طلاق مدهيد ، زيرا عرش از وقوع طلاق مي لرزد.
نهج الفصاحه ، حديث 1147

۱۰. حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
خداوند شما را درباره زنان به نيکي سفارش مي کند ، زيرا زنها ، مادران ، دختران و خاله هاي شما هستند.
نهج الفصاحه ، حديث 779

۱۱. حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
بهترين زنان شما ، زن عفيف راغب است که در ناموس خود عفت و به شوهر خود رغبت داشته باشد.
نهج الفصاحه ، حديث 1534

۱۲. حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
عفت ، زينت زنان است. نهج الفصاحه ، حديث 2008
بایاد حق

به تازگی تایپیک رو خوندم خیلی خوب و مفید بود
ولی بابت نظرات برخی از دوستان واقعا مخم سوت کشید!!!!!

بد نیست که قبل از انتقال تجربیاتتون به دیگران فکر کنید که شاید اگر همسرتون بهانه هاتون رو می پذیره به دلیل مراعات عزت نفس شماس که مبادا شرمنده بشید نه حماقت خودش!
بنابر این بهتره از تجریبات خودتون برای بقیه نسخه نپیچید چون ممکن همسر اون کسی که شما این نسخه رو بهش دادید به خوبی همسر شما نباشه!
به دیگر بزرگواران هم پیشنهاد میکنم که در این گونه موارد بهتره راهکار ها رو از یک مشاور جویا بشید چون مشاور در و دل هر دو طرف رو شنیده و بهتر می تونه قضاوت کنه...

از ما گفتن!
یاالله
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرموده اند : این گفته ی مرد به زن که ((تو را دوست دارم )) هیچ گاه از قلب او بیرون نمی رود.
منبع : کافی ، ج 5، ص 569

رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرموده اند : نشستن مرد در کنار همسر خود ، پیش خداوند دوست داشتنی تر از اعتکاف و شب زنده داری در مسجد خودم (در مدینه )است.
منبع : تنبیه الخواطر ، ج2، ص122
ادامه دارد....
خلوت هاي سه گانه آن چنان مهم و اساسي است كه پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي فرمايد: نشستن مرد در كنار همسر خود در پيشگاه خداوند دوست داشتني تر از اعتكاف و شب زنده داري در مسجد خود (مسجدالنبي در مدينه) است. (تنبيه الخواطر ج2 ص 122)
مرد در اين خلوت گاه، بايد محبت خود را به زن ابراز كند و از پنهان كردن آن بپرهيزد؛ زيرا زنان با شنيدن محبت مردان اعتماد به نفس خاصي مي يابند. از اين رو پيامبر بزرگوار(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي فرمايد: اين گفته مرد به همسر خويش كه دوستت دارم هيچ گاه از قلب او بيرون نمي رود. (كافي ج5 ص 569)
هر يك از زن و مرد بايد به اشكال مختلف مهر و محبت خويش را بيان و آشكار سازند. چه اين مسئله با گفتن كلمه اي باشد و يا دادن شاخه گلي و يا هر چيزي كه زن از آن خوشش مي آيد. از اين رو حتي خريدن تنقلاتي جزئي و چيزهايي كه زن بدان علاقه مند است يكي از شيوه هاي بيان و ابراز مهر و محبت بشمار مي رود.

پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در اين باره مي فرمايد: مردي كه براي همسرش لقمه مي گيرد نزد خداوند پاداش دارد. (المحجه البيضاء ج3 ص 7) به اين معنا كه اين عمل وي نه تنها بازتاب دنيوي و افزايش مهر و محبت ميان زن و شوهر خواهد داشت بلكه بازتاب اخروي نيز به ارمغان مي آورد و شخص در آخرت از پاداش آن بهره مند مي شود.
دکتر رحیم پور:
سرقضيه مهندسى فرهنگى در شوراى عالى انقلاب فرهنگى من رفتم و خيلى از پرونده هاى طلاق در دادگاهها را نگاه كردم، دوستانى كه كارشناس بودند ميگفتند بسيارى از اختلافات خانوادگى براى اين است كه اصلا زن و شوهر با هم حرف نميزنند، يا درست حرف نميزنند، حالا ما در روايات چقدر توصيه داريم به درست حرف زدن، با كلمات محترمانه و عاشقانه حرف زدن، گفتن اينكه من دوستت دارم و از آن مهم تر حرف زدن و درد دل كردن زن و شوهر...
الان برخى زن و شوهر ها اصلا با هم حرف نميز
نند، مگر اينكه بگويند الان چقدر پول آوردى؟ آن يكى هم ميگويد غذا چه درست كردى؟ اين شد حرف ؟!
پيامبر فرمودند زن و شوهرى كه با هم يك ساعت بنشينند و صحبت كنند، جوك بگويند، اصلا چرت و پرت بگويند... (خنده حضار) با هم بخندند، شوخى و خاطره بگويند، اين يك ساعت پاداشش از اينكه در مسجد الحرام اعتكاف كرده باشى و شب تا صبح نماز خوانده باشى و روز تا شب روزه گرفته باشى ، بيشتر است...

[تصویر: 17658250855965500065.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع