با عرض سلام
منم چندتا از برنامه هاشون رو دیدم انصافا خوب بود،مخصوصا مستندهاشون.
بالاخره یه شبکه داریم که بدون هجو و ابتذال هنری و اجتماعی ،چندتا برنامه خوب بدن.
چند روز پیش مستند مالکیه رو دیدم،نمیدونم زمان پخشش کیه اما حتما ببینید.دوست دارم در موردش بنویسم ولی نمیدونم تو این تاپیک جاش هست یا نه!
این مستند توسط اقای محمد باقر شاهین ساخته شده و در جشنواره فیلم 100 بهترین مستند شناخته شده.
خیلی گریه کردم نه بخاطر اینکه مستند تصاویر ناجور و خون و اینا داشته باشه، نه! خیلی ساده داستان یه روستا بود در جنوب حلب،یه روستای زیبا ،زمانی که اهالی متوجه نزدیک شدن تکفیری ها میشن روستا رو ترک میکنن،میرن کوه و دشت اطراف.
مایحتاجشون تموم میشه و مردا میان روستا و هرگز نزد خانواده هاشون برنمیگردن.
چند روز بعد زنان به روستا میرن و چیزی که میبینن جز خانه ها و اجساد سوخته نیست،اجساد قابل تمیز نیستن،خانم جوانی میگفت جسد همسرش رو فقط از کف پاش که حنا داشت تشخیص داده بود.
یه پسر 8-9 ساله ،خودش جسد پدر رو دفن کرده بود!
چند زن تنها،هر کدوم 4-5 تا بچه ی قد و نیم قد داشتن.نه پولی،نه خرجی،هیچی....
همه چی در اتش سوخته بود
حتی در خانه های سوخته شونم نمیتونستن بخوابن چون با اینکه بارها شسته بودن اما بوی گوشت پخته و تعفن میداد.
جای گلوله ها در عکس،جاییه که مردان روستا رو به صف کردن و با گلوله کشتن.
کامل تعریف نکردم،چون باید دید،صورت های خسته زنان و چشمان نا امید کودکان رو.
تا مدتها کسی نمیدونست این جنایت کار کیه
که بعد ها ویدئویی در یوتیوب پخش میشه که معلوم میشه مال النصره بوده که میگن روستای مالکیه رو نابود میکنیم چون از طرفدان اسد هستن و ار پی جی میزنن سمت روستا............
بسم الله
سلام علیکم
"وحید یامین پور با تکذیب حضور نادر طالب زاده و وحید جلیلی در افق گفت: درباره افق شایعات و ویروس های خبری زیاد است. ابتدا گفتند متعلق به سپاه است که این یک دروغ بود، بعد مطرح شد که بنده و آقای طالب زاده و آقای جلیلی جزیی از تیم مدیریتی و برنامه ریز آن هستیم که این هم دروغ بود، چرا که بنده فقط در ساخت چند مجموعه و به صورت پروژه ای با شبکه همکاری داشتم و آقای طالب زاده و جلیلی هم تا این لحظه در ساخت هیچ برنامه ای با افق نبوده اند. البته این افراد از بزرگان و صاحب نظران فرهنگی کشور هستند که افق باید از وجود آنها در آینده استفاده کند.
وی انتساب این شبکه به جناح های سیاسی را یکی دیگر از ویروس های خبری در فضای رسانه ای خواند و افزود: بنده با بچه های این شبکه کار کرده ام و از نزدیک آنها را میشناسم. هرکس متخصص بوده و دغدغه انقلاب داشته به افق دعوت شده و همکاری میکند. در این شبکه افرادی هستند که از نظر سیاسی کاملا اصلاح طلبند اما دغدغه های انقلابی دارند، یا افرادی که اهل خطوط سیاسی نیستند و همچنین دیگران. ملاک افق تا جایی که بنده اطلاع دارم این بوده که افرادی بر سر کار باشند که بتوانند فرهنگ اصیل انقلاب را در قالبی هنری با شاخصه های مطلوب رسانه ای ارائه کنند و به نظرم تا این لحظه هم افق موفق بوده است."
امیدواریم که این شبکه دستخوش حملات روشنفکرانه و جناحی مستقر در سازمان صدا و سیما نشود و روند روبه رشدی را در زمینه روشن نمودن اذهان عمومی مردم داشته باشد .
موفق باشید و خدایی .
این شبکه ها رو چجوری می گیرین؟
همین شبکه نسیم رو هم ما نمی تونیم بگیریم. شبکه های استانی اونا رو پخش می کنن و هر از گاهی نگاه می کنن؟
این شبکه ها فقط تو تهران پخش دارن؟
من از شبکه مستند خوشم می یومد اما الان دیگه خیلی چرت و پرت داره پخش می کنه
خانم یاسین این مستندو گفتن من شهرستانی ها چجوری ببنیم این شبکه ها رو؟
حالا من جزییات فنی ایش رو نمیدونم
اما با گیرنده های دیجیتال میشه گرفت
نقل قول: با تشکر از نورالسادات گرامی! برای ایجاد تاپیک. وقتش بود.
همانطور که یاسین گرامی هم فرمودند تا این جای کار که بدور از هیچ گونه ابتزال و لوس بازی های معمول در صدا و سیما برنامه های فاخری را ارائه دادند. بله مستند کاملیه خیلی موثر بود. البته مسابقه فرمانده هم بسیار زیباست. نمیدونم دوستان دیدند یا نه. در عین هیجانی که داره پایبندبه ارزشهای انقلابی است.
یعنی دو سه قسمت از رالی ایرانی را که دیده بودم
.... ولش کن.
یه پیشنهاد: من فکر کنم بتوانیم با این شبکه لینک بشیم. الان مجید خان املشی و دوستانش مستندهای خوبی را آماده کردند.
میتونیم فکر کنم باهاشون هماهنگ تر بشیم. دوستان پای کار میتونن یه پل ارتباطی بزنن؟؟؟؟
آقا!
یه چی مهتمر ما مشکل داریم. این شبکه رو کجا باید ببینیم. همین جوری اسم مستند میارید دل ما رو آب می کنید.
خو بگین کجا باید ببینیم این شبکه رو
من می رم تو سیگنال های تلوزیون می گردم فقط همین هست:
1- نه تا شبکه ملی
2- تماشا و مستند، بازار، نمایش و شما
3- IFilm و PerssTv و Al-Alam و ورزش
4- شبکه پویا
5- شبکه باران(شبکه استانی گیلان)
همین! ما این شبکه رو از کجا ببینیم؟
(۸/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]این شبکه ها رو چجوری می گیرین؟
همین شبکه نسیم رو هم ما نمی تونیم بگیریم. شبکه های استانی اونا رو پخش می کنن و هر از گاهی نگاه می کنن؟
این شبکه ها فقط تو تهران پخش دارن؟
من از شبکه مستند خوشم می یومد اما الان دیگه خیلی چرت و پرت داره پخش می کنه
خانم یاسین این مستندو گفتن من شهرستانی ها چجوری ببنیم این شبکه ها رو؟
آقای بیدل!
اگه گیرنده دیجیتال دارین که کانال 34 ئه...
اما اگه ریسیور دارین، مادامی که شبکه ها پخش آزمایشی دارن، توی ریسیور قابل دریافت نخواهند بود...
اما از قرار معلوم ساعت 1 نیمه شب به مدت 2 ساعت کانال 4 برنامه هاشون رو پخش میکنه...
کیفیتش در مقابل بقیه شبکه ها عالیه وقتی دیدم فکر کردم دارن برای ماهواره آماده می کنن !
امیدوارم همینطور خوب بمونه و خرابش نکنن

نقل قول:اگه گیرنده دیجیتال دارین که کانال 34 ئه...
34 تا!
ما گیرنده دیجیتال کروز داریم که 20 کانال بیشتر نمی گیره(همونایی که گفتمشون)
به خیالی باید صبر کنیم تا رسمی بشه...
حالا ساعت یک رو می شه یه کاری کرد.
تلوزیون تعاملی که بیاد دیگه از این مشکل ها نداریم

****************************************************************************************
من یکی دوتا از مستند های ترجمه شده این تالار رو دیدم.
کیفیت ترجمه ها خوب هستن(الا در یک مورد که یکی از کاربرا ایراد گرفت ولی من خودم متوجه همچین ایرادی نشدم)
قبلاً شبکه یک مستند های خوبی با زیرنویس فارسی پخش می کرد
منظورم اینه که توی چهارچوب صدا و سیما اهتمام به دوبله نیست.