تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ايجاد بخش سياسي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
يا حق
سلام دوستان ميخواستم پيشنهاد بدم يه بخش سياسي راه اندازي بشه تا ما بتونيم به راحتي حرف دلمون رو بزنيم(در حيطه سياسي)
چرا كه تنها پرداختن به مسايل آخر الزمان و ظهور و دين و... كافي نيست
مگر يادتان رفته كه :سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما عين سياست ماست.
لطفا همه نظر بدهند و مدير محترم نسبت به نظرات همه نظر خودشون رو بگند.
ميزان راي ملت است.
یکی از قوانین تالار این است که بحث سیاسی نکنیم
طبق قوانین تالار و در تاکیدات مجدد، این گونه فعالیت ها در تالار ممنوع می باشد.
و بنده به شخصه شدیدا مخالفم هستم.
بهتره با این مساله منطقی برخورد کنیم.
وجود همچین بخشی فایده اش کمتر از ضررش هست.
همین الان بعضی موضوعات که هیچ ربطی به سیاست ندارن ،به بحث های سیاسی کشیده میشن و جنجال راه میفته.
بهتره واقعیت رو قبول کنیم که وجود همچین بخشی همدلی مارو میگیره و موجب میشه بیش از پیش افراد از هم ناراحت بشن.
من هم مخالفم...
تجربه سایت های سیاسی مختلف نشان داده که چون بحث های سیاسی داخل فضای مجازی،به نتیجه و قانع شدن افراد نمی رسد،ایجاد فضایی برای گفتگوی سیاسی،مثمر ثمر نخواهد بود.
بلکه باعث ایجاد کینه و کدورت و حتی باعث بحث های طولانی و دور از شأن تالار میشود و تالار را از مسیر و هدف اصلی دور می کند..
سیاست...

اصلاً سیاست به چی می گن؟؟؟
سیاست چی هست ؟
ما خودمون داریم کار سیاسی انجام می دیم!!
یکی بیاد سیاست رو تعریف کنه.
فکر می کنید کاری که ما توی این تالار انجام میدیم اصلاً سیاسی نیست؟!!
من موافق کارهای سیاسی هستم چون همین الان داریم توی تالار انجام می دهیم!!
دوستان الان دارند فکر می کنند ما داریم چه کار سیاسی می کنیم!!!
سیاست ما خارجیه!!! داخلی نیست!!! ( من چیزی بیشتر از این نمیگم سری هستش!!!)
Smile
سیاست مثل شاخ و برگ درخت اندیشه میمونه .
دیانت مثل ریشه و ساقه
اگر دیانت و تقوا درست بشه سیاست درست میشه .
بحثهای سیاسی کاملا شخصی است .شما وقتی با یکی بحث میکی به یک چیزایی استناد میکنی اما در این مباحث نظرات شخصی است و چیزی برای استناد وجود ندارد
اگر سیاست به معنای دفاع از افراد باشه .چون افراد جایز الخطا هستند و کسی که در کار اجرایی وارد میشه خودش رو در معرض نقد قرار میده و چون نظرات متفاوت هست و اون فرد نمیتونه نظر همه رو بر اورده کنه .این بحث میشه جنگ
من مطمعن هستم همین اقای خادم الامام این بحث رو بیان میکنه که بیاد یک عده رو بکوبه و خودش نظر بده .اما اقای خادم الامام ایا طاقت و تحمل داری اقای احمدی نژاد رو و رهبر رو اینجا نقد کنن؟
بهت قول میدم با اولین نقد از کوره در بری و ......
بحث سیاسی به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید .بازی با کلمات و الفاظ برای سرکوب رقیب.
جنگ قدرتی که بنده و جناب عالی اتیش بیار معرکه ایم .
بعد از سالها بحث به این نتیجه رسیدم که بحث سیاسی فقط برادری ها رو از بین میبره و از هدف اصلی دورمون میکنه .
سیاست قسمت اصلیش پشت پرده هست .این منطقیه از چیزی حرف بزنیم که نه معلومه کی راست میگه و نه میدونیم چه خبره؟!
بنده تجربه بودن در فرومهای بسیار بزرگ رو دارم و تجربه مدیریت .این بحث سیاسی نابود کننده اهداف متعالی و بر هم زننده اتحاد اعضا میشه و هیچ خاصیتی هم نداره .نظر هیچ کس هم عوض نخواهد شد .
یا حق
ياحق
نشد
شما حرف بنده حقير رو نگرفتيد.من نميگم خلاف قانون عمل كنيم گفتم اين قانون محترمSmileرو حذف كنيد تا دست و بالمون باز بشه.
در ضمن كي ميگه بحث به جنجال و ... ميكشه.اصلا هم اينجور نيست.
چرا ما بايد فقط در صحنه سياست خارجي(به قولemperator)فعال باشيم.چرا نبايد به سياست داخلي خودمون بپردازيم؟؟؟
باسمه تعالی
همونطور که دوستان اشاره کردند مباحث سیاسی عمدتا منجر به توافق نخواهد شد و قطعا یکسری عواقب هم به دنبال خواهد داشت؛اگر هم بالفرض مدیران سایت با این مقوله موافقت کنند مطمئن باشید متاسفانه سرنوشت سایت به سرنوشت سایتهای فی*ل*تر شده دچار خواهد شد!
يا حق
من علي رغم ميل خودم ولي به توصيه برخي از دوستان از حرفم براي انجام مباحث سياسي عقب نشيني ميكنم.
امام زمان نگهدار همتون باشهExclamation
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع