تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسلام 1400 سال پیش...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بچه ها تو رو خدا جواب بدید . دوستان من . عزیزان من فقط یک سوال
قلب امام زمانتون درد نمیگیره؟؟؟
خانم طلوع گرامی قلب من که درد گرفت Sad اگر غلطم تو رو خدا بیاید بهم بگید که من غلطم تا درست بشم. اما با دلیل بیای

طلوع نوشته است:سوال اول:
زیتون همراه غذا خورده بشه بهتره یا قبلش یا بعدش یا اصلا تایم خاصی نداره خوردنش؟
بهترین زمان و مقدار مصرفش چه میزان هست؟

پ.ن: جهت منحرف نشدن موضوع تاپیک از این به بعدبحث ها و پست های غیر مرتبط با مبحث تاپیک حذف خواهد شد...

این که زیتون رو کجا بخوریم مهم تره یا فهم اصل توحید؟

زینب خانوم نوشته است:
خیلی سخته منظورم رو توضیح بدم و فکر میکنم با شناخت از من، باید میدونستین منظور من از نوشتن این جمله چی بوده...

منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم...
منظورم اینه که قراره کارهایی رو انجام ندیم که همین دیروز یا پریروز اثبات شد که ضرر داره...
قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده...
قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان...
اگه شیعه بودن که فبه المراد...
اما اگه نبودن هم ایرادی نداره که هموطنامون، چه معتقد و چه بی اعتقاد، بدونن که دارن چه ضربه ای و از کیا میخورن...
هدف آگاهی دادن و بالا بردن اراده در گرفتن ورودی هاست...
هدف نصب آنتی ویروس روی مغزمونه...
همین...

این جملات یعنی اینکه ما جدا از دین میتونیم انسان رو به رستگاری برسونیم؟
ما داریم ضربه رو از شیطان میخوریم.
همون شیطانی که در کمین نشسته تا دین رو از زندگی های ما بگیره.
شما میتونستید این تاپیک رو با کمی سرچ به یک تاپیک مقتدر از نگاه اسلام برسونید.
تاپیکی که هم به درد لاییک ها بخوره .
. هم هوشمندانه از دین (تنها عامل رستگاری) صحبت کنید .
نه به وضوح دین رو کنار بگذارید...

زینب خانوم نوشته است:
من فکر نمیکنم حدیثی باشه در مورد نخوردن قهوه و چای و یا مضرات اینترنت و تبلت...
لذا با علم امروزی میخوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم...
همین.
فکر نمیکنم اونقدرها هم پیچیده صحبت کنما!

این جملات داره عملا اثبات میکنه که دین ناقصه و پاسخگوی زندگی من نیست.
واقعا اگر همچین سوالی در ذهنتونه تاپیکش رو بزنید تا به جواب برسیم خانم زینب!

نیا گل نرگس...
نیا ...
نیا....

با سلام .

دوستان طوری صحبت کردن داخل تالار که ادم یاد تقسیم سنت و مدرنیسم غربی ها میفته ! وقتی سنت قدیمی میشه باید کنار بگذاریمش و بریم سراغ مدرنیسم ! این نگاه به مسائل غلطه .

در اسلام تعالی مطرحه , شما هیچوقت نمیتونید بگید اسلام قدیمیه و برای نیازهای جدید ما حرفی نداره پس کنار گذاشته میشه و ما با نگاه مدرن و انسان مدارانه که خودمون قدرت تشخیص حق وباطل رو داریم به سراغ مشکلات میریم این جور نگاهها اخر عاقبت خوبی نداره , اسلام به دنبال تعالیه از طریق قران و معصومین و فقها !

دوستانی که میگن اسلام واسه گوشی موبایل و فیلم های مستهجن حرفی نداره نظرشون راجع به حکم اقای مکارم راجع به رایتل چیه ؟ نظرات فقها راجع به فیلم های مستهجن ؟ حکم رهبری برای فناوری هسته ای ؟ چرا میخوایم اسلام رو سنت قدیمی و از کار افتاده نشون بدیم ؟

کتاب مفاتیح الحیاه اقای جوادی املی ؟ حلیه المتقین اقای مجلسی ؟ هنوز این بندگان خدا دارن راجع به ریزترین مسائل زندگی بحث عقلانی مبتنی بر وحی و احادیث میکنن شما اونها رو مربوط به 1400 سال پیش میدونید, واقعا عجیبه ! کجای اسلام برنامه نداره که نیاز شده شما به جای خدا و معصومین و فقها برنامه ریزی کنید ؟

بله یه سری مسائل هست که مربوط به عقل انسان میشه و خودش باید سبک سنگین کنه و ببینه اگر به ضررش هست انجام نده و اگر به سودش هست انجام بده البته بازم با نگاه وحیانی و گرنه باز هم در زمین غربی ها بازی میکنیم .

وقتی رسالت تالار مهدوی رو دوستان در این مسائل میبینن که به جای تولید اندیشه ای که میوه اش تقوی و حیاء باشه شده تزئین میوه , سوسیس خانگی , عروس رفته گل بچینه و ... دیگه نباید انتظار داشت همه به این مسائل فردی علاقه ای نشون بدن ؟ کاربران تالار اینجا ثبت نام نمیکنن که طرز خوردن زیتون رو یاد بگیرن اومدن تا مهدویت و انتظار رو بشناسن .

ببخشید که حرفهام طولانی شد . در پناه حق
نقل قول:دوستانی که میگن اسلام واسه گوشی موبایل و فیلم های مستهجن حرفی نداره نظرشون راجع به حکم اقای مکارم راجع به رایتل چیه ؟ نظرات فقها راجع به فیلم های مستهجن ؟ حکم رهبری برای فناوری هسته ای ؟ چرا میخوایم اسلام رو سنت قدیمی و از کار افتاده نشون بدیم ؟

آیا ب سر بردن در سوء تفاهم کار خوبیست؟؟

غیر از اینه ک توی احادیث و روایات نداریم ک : " رایتل حرام است " ...

این حکم، از تطبیق دادن شرایط امروز با تعلیمات دینی و برنامه های قرآن به دست اومده

اسلام یک سنت قدیمی و از کار افتاده نیست ...
اما اون کسانی ک مسئول تبلیغ دین شدن و مسئول تحقیق در اون برای اینکه اون قوانین اسلام رو روی زمونه ما تطبیق بدن شاید نتونستن ب خوبی عمل کنن --> غیر از اینه؟! Dodgy
( بازم میگم ک همواره اقلیتی هم هستند ک کارشون درسته ... )

نقل قول:من یک سوال از السا مصباح و سایر دوستانی که به نحوی حمایت کردن و سکوت کردند میپرسم
کاری که مارک(نیت) خدا رو ازش برداریم ارزش انجام دادن داره؟
حداقل به وجدانتون جواب بدید.

مرهم خانووم، از وجدان من ب من نزدیک تر است Big Grin

اینکه بخوایم ی کاری رو ب پای خودمون بنویسیم و بگیم خدا بلد نبوده، ما بلدیم، خب تکلیفش واضحه ...

اما ی وقت هست کلا موضوع چیز دیگه ایه و تو داری پافشاری می کنی روی حرفت، این قضیه ش جداست ...
بارها برات توضیح دادم ک ... اما

پ.ن : اینو کلی میگم:
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است ...
سلام
بچه ها همه چی رو با هم یکی نکنیم
الان مثلا در بخش طب و تغذیه راجع غذا وطب ... حرف نزنیم راجع به چی حرف بزنیم؟ مهدویت؟
خوب دوستانی که علاقه مندند در مباحث دیگه مطلب بخونن میتونن به اون بخش ها مراجعه کنند حالا یه عده هم دوست دارن در مورد چیزای دیگه مطالعه کنند،چرا به نظر دیگران احترام نمیزاریم؟
حالا یه بنده خدایی زحمت کشید تجربه خودش رو در مورد سوسیس خانگی برامون نوشت،اینو کردیم پیراهن فلانی،هر وقت میخوایم مثال بیاریم این تاپیکو میزنیم.گناه داره بنده خدا،حالا تاپیک خودمون بود یه مظلوم نمایی میکردیم و از تالار قهر میکردیم میرفتیم
خوب شما دوستان تاپیک بزنید بقیه استفاده کنند و یاد بگیرن که تاپیک خوب چه جوریه،اینم یه مدل نحوه انتقاده اما دوستانه و مثمره ثمر،وگرنه اینکه هی از این و اون ایراد بگیریم فکر نمیکنم کار سختی باشه.

شیوع بیماری در ایران واقعا بیداد میکنه،مردم بدبخت هم پولشون داره میره،هم جونشون.
یکی از کارهای مهمی که ما باید انجام بدیم اگاهی دادن هموطنانمون به اصلاح تغذیه و بالا بردن کیفیت مواد غذاییه،بالا بردن فرهنگ مصرف غذای طیب،اینکه تو کشورمون قرص میاد با روکش ژلاتینی خوکی،اینو که دیگه 1400 سال پیش گفتن نجسه.
فرهنگ مصرف غذا خیلی هم به اسلام و امام زمان ربط داره،غذاهایی که الان در کشور ما رواج داره اغلب سودا زا هستن،این یعنی بیماری،سن ام اس خیلی اومده پایین،سرطان خیلی زیاد شده اونوقت طرف به جای اینکه به زندگی بپردازه همش وقتش باید تو مطب دکترا تلف شه ....
حالا اینش بماند
مزاج های مختلف اعراض نفسانی متفاوتی ایجاد میکنه،معمولا گرم مزاجان شجاعترن
مطمئنا در جامعه شیعه امام زمانی به افرادی احتیاج داریم که خوش قول،محکم،خوش اخلاق و مهربون،مسئولیت پذیر و ...باشن،که با این سوء مزاج ها خیلی دور از دسترسه.

اگه زیتون مهم نبود تو قران نمی اومد،اگه طب و تغذیه مهم نبود امام رضا علیه السلام زحمت نمیکشیدن و رساله ذهبیه بگن.ان شاالله یه روز راجع به این رساله هم،صحبت مکنیم
طلوع جان، در مورد اینکه کدوم حالت بهتره اطلاعی ندارم، اما سبزی و زیتون جزو بهترین چیزایی هست که همراه غذا میشه مصرف کرد،یعنی این دو تا به سالا ارجح هستن

یه دوست داشتم از مردا متنفر بود،تک بچه بود،کلا همیشه در برخورد اقایون مشکل داشت و ما هی نصیحتش میکردیم که بخوای این مدلی باشی نمیتونی ازدواج کنیا
بعدا که در مورد پدرش حرف میزد،از حالات و رفتار پدرش معلوم بود که سرد مزاج با غلبه بالای سودااست،تو سن جوونی موهاش سفید شده و هر چی میخوره این قدر زود سردیش میشه که باید نبات بخوره.
مادر چون محبت ندیده از همسرش،بچه هم تک فرزند،این حس رو به دوست منم داده که مردها بی عاطفه و بی مسئولیت هستن ...
خوب اگه این اقا اصلاح مزاج میشد در سرنوشت دو تا ادم دیگه تاثیر مستقیم داشت،یه خانواده گرم داشتن ....
اصلاح غذا با زندگی ادما بازی میکنه
طب یکی از مهمترین شاخه های علوم اسلامی هستش
البته طب اسلامی،نه .....
نقل قول:
آیا ب سر بردن در سوء تفاهم کار خوبیست؟؟

از اینکه توی یه بحث داره جبهه گیری میشه اصلا راضی نیستم , چه سوءتفاهمی ؟
یکی از دوستان فرمودن اسلام قدیمیه و برای فیلم های مستحجن و موبایل حدیث نداریم و باید خودمون تصمیم بگیریم عملا مشخص شد که اسلام واسه همه چیز برنامه داره !
اگه قراره تغییر در سبک زندگیمون ایجاد کنیم چرا معیار رو اسلام قرار نمیدیم ؟ مفاتیح الحیاه رو باز کنیم هفته ای و یا اصلا ماهی یک حدیث رو عملی کنیم !

دوست داریم توی تغذیه و پزشکی سالم باشیم ؟ چه چیزی بهتر از طب الرضا و احادیث پزشکی حضرت علی ؟ سالی یک حدیث رو عملی کنیم , اما اینکه اسلام رو متهم میکنیم به 1400 ساله بودن و نداشتن برنامه اینه که ادم رو اذیت میکنه . اینجا بخش سبک زندگیه , توی قران خدا میگه که بهترین الگو برای شما پیامبره(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چرا میگیم اسلام ماله 1400 سال پیشه و برنامه نداره ؟ سبک زندگی محمدی کجای این تالاره ؟ چه کسی اینجا مدعیه که سبک زندگی محمدی که اسوه الحسنه است به تعبیر قران رو داره معرفی میکنه ؟

چرا به خاطر جبهه سازی برای خودمون و دوستانمون نمیخوایم صراط مستقیم رو بپذیریم ؟ اخه چرا بین اَهَم و مهم نمیتونیم تشخیص درستی بدیم ! وارد کردن سبک زندگی محمدی به تالار و معرفیش مهمه یا اینکه سبک زندگی خودمون رو وارد تالار کنیم ؟
شاید باور نکنید ولی اسلام واسه سردی و گرمی آبی که باهاش طهارت رو انجام میدین حدیث داره پس خواهش میکنم اینقدر اسلام رو اندیشه 1400 ساله نشون ندین , هی نگین اینکه ماله 1400 سال پیشه و برنامه نداره ! ایا قسمتی از دین رو که کتاب و احادیثه رو قبول دارین و فقها رو قبول ندارید ؟ که میفرمائین اینو فقها در اوردن اینکه حدیث نیست , کار فقیه چیه ؟ وقتی به قول خودتون ما امام علی نداریم بیاد راه درست و غلط رو از منظر دین نشون بده نه اینکه متهم بشه که حرفهایی که میزنه حدیث نیست .

دوست ندارم از حرفهام طوری برداشت بشه که یه حس انزجار نسبت به دین ایجاد بشه , میتونید این تاپیک رو ادامه بدین با دوستان فقط خواهشا این وسط اسمی از اسلام و تحقیرش نیاد و بگین این سبک زندگی منه و دوست دارم بقیه هم مثه من زندگی کنید و راحت تر باشین ولی ابدا حق ندارین این وسط بگین اسلام سنت قدیمه و برنامه نداره چون در اون صورت مجبور بحث کنیم و بگیم که اسلام واسه الان که هیچی واسه آخرالزمان هم برنامه داره .

در پناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم

ای کاش این سوء تفاهم ها هرچه زود تر تموم شه نمیدونم شما هم این حس رو دارید یا نه ولی من به این مشاجره ها که میرسیدم میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار. دوست داشتم به هر دو بزرگوار بگم که بهتره بود ادامه ی بحثشون رو با پیام خصوصی ادامه میدادن بعد به یه نتیجه ای میرسیدن و خیلی آروم و دوستانه اینجا برای بقیه مینوشتن.(خیلی شرمنده ام که به عنوان کوچکتر اصلا وارد بحث میشم ها ولی این حرفی بود که از همون ارسال های اول که بحث شروع شد تو دلم مونده بود ولی صلاح نمیدیم به عنوان کوچکتر واردش بشم)
اصلا این موضوع چیزی نبوده که انقدر بخواد کش پیدا کنه... هرکس که اینجا عضوه حداقل نیتش اینه که بخواد در مسیر درستی که اسلام براش تعیین کرده قرار بگیره. مطمئنا هیچکس قصد ترویج سکولار رو نداره... هیچکس نمیخواد قلب امام زمانش رو به درد بیاره... جمله ای که زینب خانم توی تاپیکشون آورده بودن هرچند میشد دو جور ازش برداشت کرد که یکی همینیه که خانم مرهم عزیز به خاطر تعصب قابل درکشون به دین دارن روش اصرار میکنن یکیش هم همینیه که بقیه ی دوستان و بنده برداشت کردیم و میدونیم که خانم زینب بدون اینکه به چیزی غیر دین فکر کنن نوشتنش که خیلی بهترمیشد اگه نمینوشتنش یا بهتر مینوشتنش...
بهتره به این نکته توجه داشته باشیم که ماهایی که اینجا عضو هستیم از نیت درونی هم خبر داریم و همیشه میتونیم مثبت ترین نکته رو از نوشته های همدیگه برداشت کنیم ولی درصد بیشتر افرادی که در روز به تالار سر میزنن رو میهمانها تشکیل میدن که تقریبا به جو تالار آشنایی ندارن و نمیتونن همیشه اون چیزی رو که ما مد نظرمون هست رو برداشت کنن. مثل خود من وقتی که برای اولین بار به تالار اومدم. پس بهتره جوری بنویسم که برای هیچکس جای شک و شبهه نمونه.
ببخشید این حقیر رو اگر که پام رو از گلیمم درازتر کردم.

در پناه خدا...
بسم الله الرحمن الرحیم ..
نوشتنی ها نوشته شد...

شما نماز رو هم با همین توجه میخونید؟
جز خانم نرگس مهدوی و
Wachowski گویا بقیه متوجه نشدن چی شد...

مخصوصا کاربر گرامی که داره به اهمیت طب و تغذیه اشاره میکنه .
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[font=Tahoma][/font]
Smile موفق باشید

کاربر گرامی یاسین که صفحه اعتبارات رو با پیام خصوصی اشتباه گرفته اید (فکر کنم یک سری از کار بر ها به این خاطر محروم شدن از دسترسی به اعتبارات وشما ک سبز هستید ... به به )

من این همه خواهش و التماس کردم که تو رو خدا به من جواب بدید. شما اون رو ول کردید .به یک نکته کوچک در جمله انتهایی کاربر دیگر گیر داده اید و این همه خط جواب داده اید؟
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:من یک سوال از السا مصباح و سایر دوستانی که به نحوی حمایت کردن و سکوت کردند میپرسم
کاری که مارک(نیت) خدا رو ازش برداریم ارزش انجام دادن داره؟
حداقل به وجدانتون جواب بدید.

خانوم مرهم گرامی :
اینجا بحث دفاع از کسی یا کوبوندن کس دیگه نیست!!!
اصلا اینی که آقای Wachowskiهم درباره ی جبهه گیری گفتن، درست نیست!!!!
من اصلا جمله ای رو هم نیاوردم که بگم تایید می کنم یا نقد.
حرف من کلا این بود که شیوه ی درست نقد و مجادله رو پیش بگیریم.
متاسفانه چیزی که داره این وسط گفته می شه، یه جدل غیر احسنه.
حرفای درستی هم گفته می شه، منتها با قالبی نامناسب!!!

کاملا درسته که اسلام برای لحظه به لحظه ی زندگی ما برنامه داره، چه زندگی 1400 سال پیش و چه زندگی های 1393 و به بعد.
دینی که بخواد محدود به یه دوره بشه و برای دو روز بعدش برنامه نداشته باشه، که تبعیت کردن نداره!!! دینیه برای توی موزه ها!!!

پس تو این مورد کسی شک و شبهه ای نداره!!!
همونطورم که بچه ها تو پستاشونم می گن، اینو قبول دارن.
منتها اصلا این حقیقت توی پستای این تاپیک دیده نمی شه، چیزی که من ببینم پیش از حرفای درست، نحوه ی غلط بحث کردنه.

تو همون تاپیک چالش ها و محدودیتهای اینترنت، چقدر کاربران درمقابل حکم آیت الله مکارم گارد گرفتن و ایشون رو متحجر و عصر حجری گفتن !!!
گفته شد که چرا می خواد در مقابل علم بایسته همونطور که در مقابل میکروفون و قند قدیما می ایستادن!!!!
خب، کاربرایی که می خواستن جواب بدن و دفاع کنن باید دائم میومدن می گفتن شما سکولارید و همینطور ادامه می دادن ....
خب دلیل ارائه می شه و تموم دیگه. اگه دلیل قابل قبول باشه که همه در مقابل حق تعظیم می کنن.
ولی اینکه یه حرفو مدام بگم و برحرف خودم اصرار داشته باشم بدون اینکه نظر بقیه رو بخونم ببینم چی گفتن و فقط به یه جمله گیر بدم، این دیگه نمی شه بحث!!!
چیزی غیر از نقد و بحث برداشت می شه!!!!

ببینید همین پست آخری که گذاشتید، از خوندنش حس خوبی به آدم دست نمی ده.
اگه ما نفهمیدیم، می شه همینو یه طور دیگه بیان کرد!!!

.
سلام.من هم برنج ،مرغ،تلویزیون،نوشابه و یک سری مواد غذایی را حذف کرده ام. بعضی غذاها هم برای جسم و هم برای روح مضر هستند.

بهتر است زینب خانم بر سره تصمیم اولیه خود برگردند و کارشان را شروع کنند. به هر حال هر کسی بخواهد کم یا زیاد با این تایپیک همراهی می کند.من هم دنبال یک سری کارها هستم که اراده ام را بالا ببرم.
اسم من را هم به لیست اضافه کنید انشاالله بتوانم همراهی کنم.
بحث های بیجا هم بهتر است تمام شود و برویم سره اصل مطلب

الهی313

نقل قول:از اینکه توی یه بحث داره جبهه گیری میشه اصلا راضی نیستم , چه سوءتفاهمی ؟
ما هم راضی نیستیم ...
اما انگار شما مشتاقین Dodgy

نقل قول:یکی از دوستان فرمودن اسلام قدیمیه و برای فیلم های مستحجن و موبایل حدیث نداریم و باید خودمون تصمیم بگیریم عملا مشخص شد که اسلام واسه همه چیز برنامه داره !

منتظر آوردن حدیث درباره فیلم مستهجن و کافی شاپ و فست فود و .... هستیم!!!

ی بار دیگه پست قبلی بنده رو بخونید، البته خواهشا قبلش از این جبهه ای توش هستین بیاین بیرون ...
هیچ حدیثی درباره این ها نداریم!

اصل اسلام اینه ک چارچوب کلی رو تعیین می کنه و بعد علما و ... هر زمان بر اساس اونها وظیفه دارن بیان و مصادیق رو پیدا کنن و بدن دست مردمی ک مثل بیماری ک ب پزشکش اعتماد داره و ب نسخه ش عمل می کنه، ب نسخه اینها عمل کنیم ...

ی سری احادیث هستن ک ثابتن ، مثل همون آبی ک خودتون فرمودین و برای طهارت استفاده میشه ... از 1400 سال پیش بوده تا قیام قیامت هم پا برجاست

ی سری دیگه هم هستن ک؛ مثلا 1400 سال پیش مستحب بوده ک توی جانماز چوب مسواک باشه
فکر می کنین الانم باید برای انجام ب این مستحب توی جانمازمون چوب مسواک داشته باشیم؟!
یا اینکه باید قبلش مسواک کنیم و بعد بریم سر نماز ... ؟
ی سری از احادیث اینطوری تغییر می کنن و با شرایط زمان تطبیق پیدا می کنن

ی سری ها هم کلا فقط ی شابلونه، حالا باید بگردیم مصداقش رو با استفاده از احادیث و روایات و عقل بسته ب زمان و مکان و ... پیدا کنیم

این مسائل انعطاف پذیری بالای اسلام رو نشون میده و جامعیتش رو ...

حالا کجای این حرفها ناقص بودن و عقب افتاده بودن اسلام رو میرسونه، .... ؟!!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع