تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسلام 1400 سال پیش...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:
خانوم مرهم گرامی :

اینجا بحث دفاع از کسی یا کوبوندن کس دیگه نیست!!!
حرف من کلا این بود که شیوه ی درست نقد و مجادله رو پیش بگیریم.

متاسفانه چیزی که داره این وسط گفته می شه، یه جدل غیر احسنه.

حرفای درستی هم گفته می شه، منتها با قالبی نامناسب!!!

نقل قول:
ببینید همین پست آخری که گذاشتید، از خوندنش حس خوبی به آدم دست نمی ده.

اگه ما نفهمیدیم، می شه همینو یه طور دیگه بیان کرد!!!

خانم مصباح گرامی . اول با لبخند حرف زده شد Smile فرمودم خدمتتون با تمسخر جواب گرفتیم .

همیشه که نباید حس خوب به ادم دست بده. وقتی به اون جملات حس خوب Smileهیچ توجهی نمیشه؟ Smile
این جاست که امام خمینی میگه من میزنم تو دهن این امریکا.

مصباح گرامی اسلام به من یاد داده شخص شناس نباشم. شخصیت شناس باشم .
توجیه همه شما و مخصوصا السای گرامی اینه که چون خانم زینب خانوووم میگن و ما میدونیم عناد اسلامی ندارن پس ایرادی نداره بزار هر چی دوست دارن بگن

چه زینب خانم باشه چه مقام معظم رهبری باشه. تا وقتی درست جان من فداشون . وظیفه من و شماست که همین اشخاص اگه حرف ناصیح زدن یعنی شخصیت الانشون این گونه است باید جلوشون بایستید.

چند وقته از گذاشتن اون جملات منحوس در این تاپیک میگذره؟
خیلی کس ها اعتراف کردن که جمله زینب خانم اشتباست . از جمله بیداری اندیشه.
اما یک سوال چرا با گذر این همه زمان هنوز اون جملات برخواسته از تفکر ابلیش هنوز هست؟

خانم مصباح گرامی یک سوال مهم از شخص شما .
چطور به وظیفه واجب نهی از منکرتون عمل نکردید و همکار محترمتون رو بعد این همه مدت از جملات اشتباهشون اگاه نکردید؟که اگر اگاه میکردید این جملات تا الان ویرایش شده بود

نقل قول:
اینکه بخوایم ی کاری رو ب پای خودمون بنویسیم و بگیم خدا بلد نبوده، ما بلدیم، خب تکلیفش واضحه ...

السای گرامی
بارها برام این موضوع رو توضیح دادید. ولی همش بر اساس شخص شناسی Smile
اسلام شخص شناس نیست Smile

تکلیف این جملات هم مشخصه Smile
نقل قول:
من فکر نمیکنم حدیثی باشه در مورد نخوردن قهوه و چای و یا مضرات اینترنت و تبلت...

لذا با علم امروزی میخوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم...
همین.

فکر نمیکنم اونقدرها هم پیچیده صحبت کنما!

تو که تو جلسات استاد هاشمی بودی. اگر میخواید بخوابید هم بسم الله بگید که مارک خدا به کارتون بخوره.
چطور میتونید تحمل کنید که یک کار فوق العاده در تالار رخ بده اما بدون مارک الهی..

دقیقا این کار یعنی اینکه به نیت کمک به فقرا بری از ثروتمندان دزدی کنی..
کمک به فقرا خیلی قشنگه همین طور که به قول خانم یاسن بررسی طب و تغذیه صحیحه .
اما به چه قیمت ؟ به قیمت دزدی (به قیمت خورد کردن اسلام؟ )
یه مثال می زنم.
در کل دوران پزشکی بوده که قند خون از n نباید بالاتر بره.
حالا 40 سال پیش از داروی x برای پایین آوردن قند استفاده می شده
حالا یه دارو اومده به نام y برای پایین آوردن قند.
اما برخی به جای اینکه روی عدد n تعصب داشته باشن اومدن و روی داروی X تعصب پیدا کردن
سوتفاهم نشه اما اینجوری شده
برخی علما هم اینچنین می کنن
در یه کلمه این که هدف چال میشه و ابزار مورد اهمیت قرار می گیرن.
قبول دارم که تعصب چیزی هست که نشه به راحتی ازش دور شد.
خودم هم خیلی تعصب دارم. روی خیلی چیز ها هم تعصب دارم.
اگه از تعصب دور بشین به شما رنگ مرتد می زنن. مطمئن باشید.
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۸)السا نوشته است: [ -> ]اصل اسلام اینه ک چارچوب کلی رو تعیین می کنه و بعد علما و ... هر زمان بر اساس اونها وظیفه دارن بیان و مصادیق رو پیدا کنن و بدن دست مردمی ک مثل بیماری ک ب پزشکش اعتماد داره و ب نسخه ش عمل می کنه، ب نسخه اینها عمل کنیم ...
خدا اجدادت رو بیامرزه .

کلمه دوم جملت نام اسلام رو اوردی .
پس اسلام این کارو کرده دیگه؟

اسلام کی اکمل شد؟ 1400 سال پیش دیگه درسته؟ 1400 سال پیش به فکر تحولات بود . از تحولات حرف زد... 1400 سال پیش غم ما رو خورد

این حرف تو با این جمله منافات داره
نقل قول:
منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم...
منظورم اینه که قراره کارهایی رو انجام ندیم که همین دیروز یا پریروز اثبات شد که ضرر داره...
قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده...
قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان...
اگه شیعه بودن که فبه المراد...
اما اگه نبودن هم ایرادی نداره که هموطنامون، چه معتقد و چه بی اعتقاد، بدونن که دارن چه ضربه ای و از کیا میخورن...
هدف آگاهی دادن و بالا بردن اراده در گرفتن ورودی هاست...
هدف نصب آنتی ویروس روی مغزمونه...
همین...
نقل قول:
قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده...
قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان...
اگه شیعه بودن که فبه المراد...

مرهم جان، فکر می کنی ک احکام و قوانین و باید و نباید ها و بهتر و بدتری ک توی اسلام هست، صرفا چون امام ما گفتن، ما هم میگیم خوبن و بدن یا اینکه پشت سرش ی استدلال قوی هست ؟

استدلال قوی ای ک هر مسلمون و غیر مسلمونی رو قانع می کنه؟

نقل قول: تو که تو جلسات استاد هاشمی بودی. اگر میخواید بخوابید هم بسم الله بگید که مارک خدا به کارتون بخوره.
چطور میتونید تحمل کنید که یک کار فوق العاده در تالار رخ بده اما بدون مارک الهی..

مرهم جان فکر کن ک این طرح رو اجرا می کردیم ، بعد ک جواب می گرفتیم از این برنامه،
آخرش احادیث و ... رو میاوردیم تا اونی ک لائیک هم هست، بفهمه ک این کارایی ک توی این مدت کرده و ازش جواب خوب و درست گرفته، همون برنامه هایی هستش ک توی اسلام آورده شده ...

صبور باش دخترم HeartWink

نقل قول:توجیه همه شما و مخصوصا السای گرامی اینه که چون خانم زینب خانوووم میگن و ما میدونیم عناد اسلامی ندارن پس ایرادی نداره بزار هر چی دوست دارن بگن

نه تنها چون زینب خانوم گل این حرفها رو زدن، نشون میده ک عناد نداشتن و بد برداشت شده از حرفهاشون
بلکه
اصل حرف هم این نبوده ک شما میگین گلم ...

ب خودت هم قبلا گفتم
از حرفهای شما نمی تونم نقل قول بگیرم و انتقاد کنم، چون حرفاتون کاملا صحیح و متینه
اما مشکل اینجاست ک جایی ک دارین این حرفها رو میزنین اشتباهه!

شما اجازه بدین اگه کسی اومد مغرضانه اسلام رو غقب افتاده خوند و اون رو ی دینی دونست ک فقط 1400 سال پیش کاربرد داشته، بعد اینها رو بگین اولین نفری ک تچکر ( :دی) میزنه زیرش بهت قول میدم خود منم Cool
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۶)السا نوشته است: [ -> ]مرهم جان فکر کن ک این طرح رو اجرا می کردیم ، بعد ک جواب می گرفتیم از این برنامه،
آخرش احادیث و ... رو میاوردیم تا اونی ک لائیک هم هست، بفهمه ک این کارایی ک توی این مدت کرده و ازش جواب خوب و درست گرفته، همون برنامه هایی هستش ک توی اسلام آورده شده ...

صبور باش دخترم HeartWink

صبور بودن عزیز دلم Heart

صبور بودم که اخر تاپیک وقتی ایشون عذر خواهیی از ناتوانی عقل رو بیان کردن اومدم

نقل قول:
میدونین بچه ها؟

راستشو بگم من خودم دارم این کارا رو انجام میدم...

مدت هاست که موبایل رو خاموش کردم...

مدت هاست که روغن مصرفیم شده فقط روغن حیوانی...

مدتهاست که روزی یک تا دو ساعت پیاده روی میرم (البته با دخترم و با سرعت مورچه
[تصویر: biggrin.png]
)

اما تحرکه دیگه...

مدتهاست که به همراه غذام یک عالمه سبزی خوردن میخورم...

مدتهاست که برنج رو تقریباً از غذام حذف کردم...

مدتهاست که فیلم های هالیوودی نمیبینم...

مدتهاست که تفریحاتم رو سعی کردم از تکنولوژی دور کنم...

به خدا رفتم چند تا جوجه رسمی گرفتم تا دخترم باهاشون بازی کنه، اما پای موبایل و تلویزیون و سی دی نره...

هر چی اومدم برای شما هم برنامه ریزی کنم، دیدم همه که مثل من صاحب اختیار زندگی نیستن...

یکسریا بچه مدرسه ای هستن و اختیاری توی خورد و خوراک و ساعات پیاده روی روزانه ندارن...

یکسری ها آقا هستن و اونا هم نمیتونن شیوه تغذیه ای زندگی رو تغییر بدن...

یکسری ها هم هستن که همسرشون یا پدر و مادرشون با این تغییرات مخالفت میکنن...

اینه که من نمیتونم یه نسخه بدم واسه همه...

از طرفی چند نفر از بچه های تو لیست هم خدافظی کردن...

فقط خدا شاهده که چقدر دلم میخواست این طرحو پیاده کنم، اما هرچی نشستم و فکر کردم دیدم نمیشه قانونی برای همه نوشت...

من یه پیشنهاد دیگه میدم:

بیاین کارهایی که انجام میدیم و نتایج مثبتش رو تو زندگی میبینیم رو اینجا بنویسیم تا بقیه هم یاد بگیرن و انجام بدن...

البته اگرم کس دیگه ای هست که بتونه چنین برنامه ریزی ای بکنه، بسم الله...

اما فکر کنم هرکی واسه خودش بهتر میتونه برنامه ریزی کنه...

الآن من اینقدر شرمنده ام که هرچی بگین، حق دارین...

بی زحمت اگه مشکلی نیست، منو ببخشید...

کاری که با نام خدا شروع نشه ابتره السای بزرگوار ...
نقل قول:کاری که با نام خدا شروع نشه ابتره السای بزرگوار ...

صد البته ... صد البته

اما اگه من بیام و همون اول کار ب اون کسی ک ب دین اسلام دیدگاه مثبتی نداره بگم :

بسم الله الرحمن الرحیم ...
می خوایم ی کاری رو بکنیم ک از دستورات اسلام است و فلان
میاد جلو انجام بده؟
تلاش می کنه واسه اینکه خوب و بدش رو بذاره ب حساب بد انجام دادن خودش یا اینکه میذاره ب حساب ناقص بودن اسلام و اونو میذاره کنار ؟

خودمونیم دیگه، غریبه ک توی جمعمون نداریم ... تلاشش رو می کنه ک کار رو ب بهترین نحو ممکن انجام بده یا اینکه میشینه ی کنار و اسلام رو مقصر می کنه و معتقد تر میشه ب اینکه این کاستی هایی ک بهش برخورده بخاطر اینه ک اسلام ناقصه؟
هیچ پیش خودش فکر می کنه ک شاید عامل ب این دین مشکل داشته باشه؟؟

اگه این طرح پیش میرفت، مطمئن باش برای دونه دونه کارهایی ک میکردیم میشد حدیث و آیه درآورد و منطبقش کرد با اون کاری ک داریم می کنیم

اما متاسفانه طرح پیاده نشد ...

و صد البته اینکه همه چیز را همه کس دانند و همه کس هنوز از مادر زاده نشده ...
توقع نداری ک زینب خانوم علامه دهر باشن و برای هز مشکلی ی شاه کلید توی جیبشون داشته باشن ؟
همه مون عقلمون ناقصه ...

پ.ن : ناقص بودن سوای از معیوب بودنه هااا Blush
بشقاب و لیوان نسبت ب هم ناقصن اما این بشقاب شکسته ست ک معیوبه ...
خانم السا بنده عرض کردم اسلام رو باید جامع و کامل بپذیریم و خود شما هم این مسئله رو تائید کردین , وقتی اسلام جامع و کامل با همه ی ابعاد قبول بشه دیگه کسی نمیتونه بگه این دین مال 1400 سال پیشه و برنامه ای نداره , حالا علت اینکه حرفهای خودمو مجدد برام کپی کردین چیه ؟ Smile

در مورد توضیحاتی که راجع به احادیث دادین بنده مگه توی پست قبلی نگفتم هدف اسلام تعالیه و نه سنت و مدرنیسم که بگیم چون چوب مسواک توی جا نماز ما نیست باید بریم اینکار رو انجام بدیم ! اگه گذاشتن چوب مسواک توی جا نماز باعث تعالی میشه چرا که نه , اگر خیلی از احادیثی که گفته میشه باعث تعالی بنده میشه باید انجامش بدم دلیلی نداره که خودم رو منع کنم !

منتهی توی این راه حد خودمو باید بشناسم و اینو استاد اخلاق به من میگه نه اینکه سرمو بندازم پایین برم توی حدیث معراج ببینم گفته کم غذا بخورین از محبین واقعی خدا محسوب میشین Smileاسلام دین جامع و کاملیه برای همه ی اعصار که باید از طریق راهش پیموده بشه , اما خب دوستان میگن اینطور نیست و هر چی من تشخیص بدم درسته ... در هر صورت توی تالاری که هدرش ایه هشتم سوره الصف هست و میگه خدا نور خو درا کامل میکند هر چند کافران اکراه داشته باشن پس هدف اینه که توی این تالار ما به این نور کمک کنیم نه اینکه سوسیس کالباس خانگی درست کنیم با تزئین میوه و طرز خوردن مواد غذایی به شکل صحیح , مگر اینکه این ایه رو عشقی و همینجوری واسه قشنگی زده باشیم بالای تالار و بگیم هر کی بیاد اینجا واسه ما سبک زندگی خودشو شرح بده .

به نظرم حرفهای همدیگه رو تا الان کامل فهمیدیم , اگه باز هم صحبتی هست خوشحال میشم توی تاپیک بگین و در واقع حرف اخر رو شما مطرح کنید که حرف و حدیثی توش نباشه ولی بنده بحث رو دیگه توی پیام خصوصی ادامه میدم که نشون بدم هدفم جبهه گیری نیست Smile

در پناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: توجیه همه شما و مخصوصا السای گرامی اینه که چون خانم زینب خانوووم میگن و ما میدونیم عناد اسلامی ندارن پس ایرادی نداره بزار هر چی دوست دارن بگن

ببینید خانوم مرهم :
من هیچ وقت این جمله رو نگفتم چه تو این تاپیک و چه درمورد مابقی ناظرا.
اصلا اصلا هم درمورد مطلب مورد بحثتون چیزی نگفتم تازه پویایی اسلام رو هم که می گید تایید کردم.
ولی نمی دونم از کجای حرف من اینو برداشت کردید!!!!

بازم می گم حرف من نحوه ی بد بحث کردن بود.

نقل قول: چطور به وظیفه واجب نهی از منکرتون عمل نکردید و همکار محترمتون رو بعد این همه مدت از جملات اشتباهشون اگاه نکردید؟که اگر اگاه میکردید این جملات تا الان ویرایش شده بود

درحالت کلی و نه فقط این بحث :
ببینید شما یه جمله رو می خونید و می گید غلطه بنابر فلان دلیل و برهان.
یکی دیگه همونو می خونه : می گه با اینکه حرف شما کلیتش درسته ولی من اینجا تو این لحظه اینو بداشت نکردم از اون حرف (یعنی برداشت چندوجهی)
یکی دیگه هم می گه درسته.

نقد و انتقاد و بحث اینه که اگه داره درمورد یه چیزی بحث می شه، همه ی نظرات بمونه تا خواننده خودش دلایل و منطق ها رو ببینه و تشخیص بده.
اینکه کلا همه چی ویرایش و حذف بشه و فقط اون چیزی که من فک می کنم درسته بمونه، این اسمش مباحثه و استدلال نیست.

اصلا تو این فضا نقدی نمی مونه و هیچ صحبتی!!!!

درضمن مخاطبای ما اینجا آمریکا و اسرائیل نیستن که بخوایم بزنیم تو دهنشون!!!
همه برادرای دینی هم هستیم.
همونطور که قبلا هم گفتم هممون اینجا دور هم هستیم که از همدیگه چیز یاد بگیریم و به کامل شدن خودمون کمک کنیم.

.
بچه ها یه دقیقه هیشکی پست نده تا من توضیح بدم.
اگه قانع نشدین من استعفا میدم. خوبه؟
نقل قول:خانم السا بنده عرض کردم اسلام رو باید جامع و کامل بپذیریم و خود شما هم این مسئله رو تائید کردین , وقتی اسلام جامع و کامل با همه ی ابعاد قبول بشه دیگه کسی نمیتونه بگه این دین مال 1400 سال پیشه و برنامه ای نداره , حالا علت اینکه حرفهای خودمو مجدد برام کپی کردین چیه ؟

پس رسما همه مون داریم یک حرف رو میزنیم دیگه ...
خدا رو شکر Blush

نقل قول:منتهی توی این راه حد خودمو باید بشناسم و اینو استاد اخلاق به من میگه نه اینکه سرمو بندازم پایین برم توی حدیث معراج ببینم گفته کم غذا بخورین از محبین واقعی خدا محسوب میشین [تصویر: happy.png]اسلام دین جامع و کاملیه برای همه ی اعصار که باید از طریق راهش پیموده بشه , اما خب دوستان میگن اینطور نیست و هر چی من تشخیص بدم درسته ...

کاملا حق با شماست ... حرفتون کاملا متین و ب جاست ...
اگه قراره ک ما بر اساس آیه و حدیث خاصی پیش بریم، باید اون رو ببریم پیش اهلش تا برامون تفسیر درستش رو بگن نه اینکه از روی برداشت های خودمون پیش بریم ... کاملا حرفتون صحیحه Smile

نقل قول:که نشون بدم هدفم جبهه گیری نیست [تصویر: happy.png]

قانع شدم ک جبهه گیری خاصی نیست ... ممنون Blush

نقل قول:در پناه حق
یا علیSmile

نقل قول:بچه ها یه دقیقه هیشکی پست نده تا من توضیح بدم.
اگه قانع نشدین من استعفا میدم. خوبه؟

ببخشید من الان تازه دیدم پستتون رو Confused
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع