تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به سریال «معراجی ها» همزمان با آغاز پخش آن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
جالب شد ، مثل اینکه یه قشری که توی فیلم هم نمایش داده شده هم اینجا وجود داره...!

هنوز نشون نداده قضیه اون مجسمه ی بدبخت چی میشه ، حالا فقط یکی باید بیاد بحثارو نگاه کنه و کرکر بخنده! یکی میگه چرا اونو تصب کردن، یکی میگه نباید اونو برداشت و... یکی یکی هم چیزای دیگه ای!
اگه بحث سر اعتقادات شخصی شماهاست که میتونید در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید. اگه بحث سر فیلمه که اصلا منطقی و مجاز نیست با دیدن دو سه قسمت بخوایم دربارش حرفی بزنیم. اونم مخصوصا این فیلن که دائما تو افت و خیزه و یه دفعه شرایط عوض میشه ، باید صبر کرد تا فیلم تموم شه
یا علی
به نظرمنم یکی از اشکالات خیلی مهم فیلم همسر همین اقا عماد هست ...والا ما که دانشگاه رفتیم و تو محیطش بودیم تا حالا ندیم یه پسر بسیجی که تازه رییس بسیج دانشکدهBasiji هم باشه همسرش حجابش اونجوری باشه ویه خروارم ارایش داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!خب تناقض دیگه ...اصنم بحث عشو عاشقی رو قبول ندارم مردی که عاشق چشم و ابروی یه دختر بشه با وجود این هم تفاوت اعتقادی نباید رییس بسیج باشه..Angry.نمی دونم می خوان چی رو نشون بدن این که دوتا ادم متفاوت می تونن با هم کنار بیان...البته محیط دانشگاه و روابط دانشجو ها و اساتید تا یه حدی فانتزی هست ....مثلا دخترای چادری خیلی بهتر می تونستن نشون داده بشن نمی دونم همه چیز حالت نمادین پیدا کرده تا واقعی....
اما درباره موضوع فیلم بگم که خیلی خوبه تو کل دنیا سربازای جنگیشون رو میزارن روی تخم چشمشون بهترین جاهای شهر ازشون اسطوره می سازن و لی الحمدالله هرچی تو ایران می گذره نسل جدید 1000سال با اون جوونهای پاک فاصله می گیرن و غریبه می شن البته یه چیز جالب که شاید کسی بهش توجه نکرده اینه که بچه های ما مجسمه سورنا رو که واسه 2000سال پیشه اینجوری می پرستن اما شهدایی که ارزش و مقامشون خیلی بیشتر حتی فداکاریشونم خیلی بیشتر هست رو نمی پذیرنExclamation
(۲۶/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]به نظرمنم یکی از اشکالات خیلی مهم فیلم همسر همین اقا عماد هست ...والا ما که دانشگاه رفتیم و تو محیطش بودیم تا حالا ندیم یه پسر بسیجی که تازه رییس بسیج دانشکدهBasiji هم باشه همسرش حجابش اونجوری باشه ویه خروارم ارایش داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!خب تناقض دیگه ...اصنم بحث عشو عاشقی رو قبول ندارم مردی که عاشق چشم و ابروی یه دختر بشه با وجود این هم تفاوت اعتقادی نباید رییس بسیج باشه..Angry.نمی دونم می خوان چی رو نشون بدن این که دوتا ادم متفاوت می تونن با هم کنار بیان...البته محیط دانشگاه و روابط دانشجو ها و اساتید تا یه حدی فانتزی هست ....مثلا دخترای چادری خیلی بهتر می تونستن نشون داده بشن نمی دونم همه چیز حالت نمادین پیدا کرده تا واقعی....
اما درباره موضوع فیلم بگم که خیلی خوبه تو کل دنیا سربازای جنگیشون رو میزارن روی تخم چشمشون بهترین جاهای شهر ازشون اسطوره می سازن و لی الحمدالله هرچی تو ایران می گذره نسل جدید 1000سال با اون جوونهای پاک فاصله می گیرن و غریبه می شن البته یه چیز جالب که شاید کسی بهش توجه نکرده اینه که بچه های ما مجسمه سورنا رو که واسه 2000سال پیشه اینجوری می پرستن اما شهدایی که ارزش و مقامشون خیلی بیشتر حتی فداکاریشونم خیلی بیشتر هست رو نمی پذیرنExclamation
البته اون دختر ، دختر خاله ی اون پسرست و بحث عشق و عاشقی نیست
(۲۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]البته اون دختر ، دختر خاله ی اون پسرست و بحث عشق و عاشقی نیست
فیلم رو ندیدی نظر نده خو! Smile
نامزدش هم هست... !!

ولی من نمیفهمم کجاش تناقضه؟
مگه همسر بسیجی ها هم باید حتما بسیجی باشه؟؟
اصلا همسر انسان ربطی به خودش نداره :|
همسر دکتر شریعتی اصلا شبیه خودش نبود! (نمیگم خدای نکرده آدم بدی بود ها - ولی از لحاظ ظاهری شباهتی با دکتر نداشت)
خیلی از این موارد دیدم... .
من که اصلا فیلمشو نمی بینم... قبلا از شبکه 1 فیلم انقلاب زیبا دیدم که عالی بود !!! ناامردا تا آخر فیلم آدمو سورپرایز میکردن DodgyDodgy سبک فیلم خیلی خوب و به جا از سریال های معروف آمریکایی تقلید شد اول فیلم آنچه گذشتش مثل اکثر فیلم های آمریکایی سکانس های آنچه گذشت به داستان این قسمت ربط داشت کلا داستان پردازیش خوب بود و داستانش عالی بود شکنجه هم نشون دادن...
این فیلم قسمت اول رو زورکی دیدم فقط هر چی بازیگر معروف بود اومد جمع کرد معلومه وقتی رانت و پول خوبی که به دهنمکی میدن فیلمش پر بازیگر میشه ... ولی این صحنه اش که مجمسه ی یه سرباز ایرانی رو انتقاد میکردن زشت بود... یعنی غرب زده ها فقط طرفدار ایران چند قرن پیش هستن مذهبی ها اینو ببینن جوش میارن !!! واقعا سکانسش رو مخ بود دیگه هم فیلمشو تدیدم... ارزش دیدن نداره فیلم های دهنمکی که رنگ و بوی افراط میده...DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
کامنت هاتونم خوندم متوجه منظور این سکانس شدم اما بازم مفهومش از دید من زشت بود...
ای کاش همه کارگردان ها رانت و پارتی دهنمکی رو داشتنSmile
اتفاقا به نظر من نباید زن و شوهر تا این حد متفاوت باشن بعد چه جوری می خوان بچه اشون رو تربیت کنن مسلما یکی باید کنار بکشه دیگه ...بعدم می شه بگین معیار تو اینجور ازدواج ها چیه واقعا اخلاق خوبه نمی دونم هماهنگی فرهنگیه !!!!ولی من تا حالا همچین ازدواج های متناقضی ندیدم البته بودن تو دانشگاهمون آقایونی که ببخشید عرض می کنم توهین نباشه ظاهر مذهبی و ادعاهای مومن مابانشون چشم همو رو در اورده بود جوری که همه می گفتن چه پسر پاک و خوبی ولی وقتی صداش دراومد از چه دخترایی خواستگاری کرده معلوم شد اینجور آدما نون به نرخ روز خوردن رو به داشتن دین و ایمان واقعی بیشتر ترجیح می دن ....منی که اعتقاد دارم و مثلا خودم رو یه دختر مذهبی می دونم نمی رم همسرم رو از بین آدمایی انتخاب کنم که دین داری براشون مثه اعتقادات سکولار ها می مونه و فقط دین داشتن رو منحصر در خونه و نماز آخر وقت می دونن
(۲۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]فیلم رو ندیدی نظر نده خو! Smile
نامزدش هم هست... !!

ولی من نمیفهمم کجاش تناقضه؟
مگه همسر بسیجی ها هم باید حتما بسیجی باشه؟؟
اصلا همسر انسان ربطی به خودش نداره :|
همسر دکتر شریعتی اصلا شبیه خودش نبود! (نمیگم خدای نکرده آدم بدی بود ها - ولی از لحاظ ظاهری شباهتی با دکتر نداشت)
خیلی از این موارد دیدم... .
چرا تهمت میزنی داداشMat
خیییلی هم فیلمو میبینم! منظورم اینبود که در اصل بخاطر عشق نانزد تیستن، بخاطر فامیل بودنشونه Big Grin
با سلام و تشکر
فیلم نامه ی فیلمش خیلی ضعیفه خیلی چیزا رو در قالب طنز قرار دادن که واقعا باعث تاسفه.البته این نظر شخصیه خودمه ولی اگه خوب دقت کنید فهمیدنش کار سختی نیست آرایش بازیگران زنش خیلی بدتر از آرایش بازیگران خارجی هست که فیلماشونو صداوسیما نشون میدن. یه جایی از فیلم نشون داد که دعوا بود سر اینکه مجسمه ی سرباز هخامنشی رو قرار بدن یا جسد پاک شهید گمنام رو ، نمیدونم واقعا چه قضاوتی باید کرد ولی بچه هایی که بدون آرزو رفتن تو دل دشمن فقط برای اینکه عاشق بودن عاشق امام یا حتی خدای خودشون بودند حسابشون با سربازهای کهن ایران که دنیا و هدف متفاوتی دارن جداست. ولی در کل فیلم رضایت بخشی نبود.Angry
هر کسی از ظنّ خود شد یار دهنمکی Big Grin

تو این چند روزه که پخش میشه هر دو طرف دارن سر «محتوای» فیلم ازش انتقاد میکنن!
اون ها میگن تو چهره ی روشنفکرا و ملی گراها رو بد نشون میدید،این ها میگن تو چهره ی بسیجی ها و حزب اللهی را بد نشون میدی!

ولی اگه از من بپرسید حق با گروه اوله...یه کم که دقت کنید می بینید یه دونه شخصیت درست حسابی توی تیم «تجسمی ها» نیست.
البته فیلم هنوز ادامه داره،احتمالا آخرش هم یه تحول درست و حسابی توی شخصیت ها اتفاق بیفته!
الله اعلم
نقل قول:
البته فیلم هنوز ادامه داره،احتمالا آخرش هم یه تحول درست و حسابی توی شخصیت ها اتفاق بیفته!

الله اعلم
اتفاقا بحث منم سر همینه که میگم هی الکی قضاوت نکنیم. احتمالا هم نه ، با توجه به پیشینه ی دهنمکی باید مطمئن باشیم که همچین اتفاقی میفته !
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع