۲۷/شهریور/۹۳, ۱۵:۲۶
۲۷/شهریور/۹۳, ۱۸:۵۳
فیلم خیلی مسخره ایه!!
ینی چی که مثلا یه طرف همه عشق ایران و آریایین، طرف دیگه مذهبی و بسیجی؟!!
همین کارا رو میکنین که ملت راه میفتن میگن ما آریایی هستیم نه مسلمون عرب نما...!! (دیدم که میگما!)

همین کارا رو میکنین که ملت راه میفتن میگن ما آریایی هستیم نه مسلمون عرب نما...!! (دیدم که میگما!)
۲۷/شهریور/۹۳, ۲۱:۱۲
اینکه دو جبهه ساخته شده فقط تقصیر این طرف نیست
تقصیر اونطرف هم هست.
باز قصد من نیست که بگم کی مقصره و آش بسازم...
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت سوم)
هیچ وقت نباید دو تا عقیده یک سرشت رو در برابر هم قرار داد.
همونقدری که رزدشت تحریف شده، اسلام هم بدعت گذاری دیده
اینکه بگیم کدوم بهتره معقوله
اما اینکه بگیم کدومش ممنوعه دیگه واقعاً شرم آوره
یکی از مسائل مضحکی که در سال های اخیر باب شد اصطلاح ایرانی-اسلامی بود که هیچ سنخیتی با ظاهر لفظش نداره
ریشه اش هم برمی گرده به همونایی که اصطلاح اسلام آمریکایی رو باب کردن
نمی شه زیاد بحث کرد چون کاملاً سیاسی هست.
ولی مسعود ده نمکی دست و پاش توی تلوزیون بسته هست.
به خوبی می تونست حقیقت رو به تصویر بکشه، این رو از تو دیالوگ ها و مصاحبه هاش و تصویرسازی هاش می تونید بفهمید.
بگذریم.
تقصیر اونطرف هم هست.
باز قصد من نیست که بگم کی مقصره و آش بسازم...
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت سوم)
هیچ وقت نباید دو تا عقیده یک سرشت رو در برابر هم قرار داد.
همونقدری که رزدشت تحریف شده، اسلام هم بدعت گذاری دیده
اینکه بگیم کدوم بهتره معقوله
اما اینکه بگیم کدومش ممنوعه دیگه واقعاً شرم آوره
یکی از مسائل مضحکی که در سال های اخیر باب شد اصطلاح ایرانی-اسلامی بود که هیچ سنخیتی با ظاهر لفظش نداره
ریشه اش هم برمی گرده به همونایی که اصطلاح اسلام آمریکایی رو باب کردن
نمی شه زیاد بحث کرد چون کاملاً سیاسی هست.
ولی مسعود ده نمکی دست و پاش توی تلوزیون بسته هست.
به خوبی می تونست حقیقت رو به تصویر بکشه، این رو از تو دیالوگ ها و مصاحبه هاش و تصویرسازی هاش می تونید بفهمید.
بگذریم.
۲۸/شهریور/۹۳, ۶:۴۲
(۲۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۳)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]فیلم خیلی مسخره ایه!!0.0
اینطور هم که می فرمایید نیست
اگر طرز برخورد دانشجویان در کلاس های درس را مشاهده کنید ,می بینید که دانشجویان مخالف که با خبر نصب مجسمه شروع به صوت و کف می کنند خیلی بیشتر از چند نفری هستند که فقط پروژه دانشگاهیشان ساخت مجسمه آریایی است
0.0
اینکه برخی مسائل و برخورد های نادرست سبب ایجاد دو قطبی های مخالف میشه درسته ولی فیلم فقط راوی هست
0.0
موضوع مخالفت با دفن شهدا در دانشگاه های کشور سابقه طولانی دارد
مثلا
در دانشگاه شریف
در دانشگاه امیر کبیر
(ویرایش : از میان 170 دانشگاه کشور که تا کنون میزبان پیکر مطهر شهدا بوده اند این حوادث تنها در 2 دانشگاه کشور رخ داده)
0.0
0.0
باید پذیرفت اصل موضوع فیلم و بیشتر شخصیت های فیلم واقعی اند , گر چه طنز بیش از حد به واقعی بودن شخصیت ها لطمه زده و گاها باعث تخریب اونها شده ولی
میشه داستان فیلم رو یک بازنویسی از یک واقعیت به حساب آورد که عناصر اون فرضی هستند
0.0
0.0
۲۸/شهریور/۹۳, ۲۱:۱۶
سلام
بزرگ ترین مشکل ده نمکی اینه که اسلام رو درست نفهمیده.
توی فیلم معراجی ها ، روحانی عارف به خانم معلوم الحال پیشنهاد می ده بیا سر سفره کنار من بشین ، کجای دین این رو گفته؟
یا مثلا توی معراجی ها پسره بدون اجازه پدرش می ره جبهه و به قولی پدرش رو دور می زنه.
یک سری مسائل رو بدون اطلاع قر و قاطی می کنه با هم
بعد هم توی بعضی فیلم هاش صحنه های ناشایستی داره.
توی فیلم معراجی ها ، روحانی عارف به خانم معلوم الحال پیشنهاد می ده بیا سر سفره کنار من بشین ، کجای دین این رو گفته؟
یا مثلا توی معراجی ها پسره بدون اجازه پدرش می ره جبهه و به قولی پدرش رو دور می زنه.
یک سری مسائل رو بدون اطلاع قر و قاطی می کنه با هم
۲۸/شهریور/۹۳, ۲۱:۳۶
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اسم پورنوکراسی به گوشتون خورده؟ یعنی از چیز های بگی ، فیلم بسازی که مردم خوششون بیاد ، ایشون هم مجبوره!!!
مجبوره برای مخاطب از اینجور چیزها تو فیلم هاش بزاره.
کسی که مردم رو به بسیجی و شهید و جانباز بدبین کرد ، ده نمکی بود و بس ، الان طنز و لوده بازی وارد سینمای دفاع مقدس شده ، و اصلا یک سبک جدید به شمار میره بین کارگردان ها...
الان به هرگی بگی رزمنده ، میگه رفته بودن جبهه آفتاب بالانس می زدند.

متاسفام همین...
۲۸/شهریور/۹۳, ۲۱:۴۷
مجبور هست یا نیست ، اصلا نمی دونه دین یعنی چی!
ببین می تونست توی رسوایی یک سری تغییرات بده بدون خراب کردن داستان و جذابیتش ، مسائل معنوی رو وارونه نشون نده
بعد هم این اجبار نیست ، اختیاره
تحریف دین خیلی جرمش سنگینه ، می دونی چقدر سخته که توبه کن از چنین گناهی؟داره علنا نشون می ده روحانی عارف اجازه داره بشینه کنار زن نامحرم همه کاره بهش پیشنهاد هم سفره شدن بده.اون هم تو-ی خونه ای که کسی نمی تونه واردش بشه.اگر اشتباه نکنم شخصش رو ، مقدس اردبیلی ، ازش در مورد هر گناهی می پرسند ، می پرسه نمی کنم ، در مورد گناه جنسی می پرسند ، می گه به خدا پناه می برم، اون عارف هر چی باشه به مقدس اردبیلی نمیشه که.
ببین می تونست توی رسوایی یک سری تغییرات بده بدون خراب کردن داستان و جذابیتش ، مسائل معنوی رو وارونه نشون نده
بعد هم این اجبار نیست ، اختیاره
تحریف دین خیلی جرمش سنگینه ، می دونی چقدر سخته که توبه کن از چنین گناهی؟داره علنا نشون می ده روحانی عارف اجازه داره بشینه کنار زن نامحرم همه کاره بهش پیشنهاد هم سفره شدن بده.اون هم تو-ی خونه ای که کسی نمی تونه واردش بشه.اگر اشتباه نکنم شخصش رو ، مقدس اردبیلی ، ازش در مورد هر گناهی می پرسند ، می پرسه نمی کنم ، در مورد گناه جنسی می پرسند ، می گه به خدا پناه می برم، اون عارف هر چی باشه به مقدس اردبیلی نمیشه که.
۲۸/شهریور/۹۳, ۲۱:۵۷
وقتی یه جنگ مقدس میشه نباید باهاش شوخی کرد. تاحالا فیلم خارجی دیدید که درباره جنگ های صلیبی شوخی کنه؟ دین و مذهب چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد. نشان دادن مذهب تو فیلما به این صورت مردم رو از دین زده می کنه. من خودم معراجی هارو که میدیدم هزار تا فحش به اون بسیجی دادم 

۲۹/شهریور/۹۳, ۰:۱۸
خواستم چیزی نگم ولی مجبور شدم دوباره پست بدم...
باور کنید این نتیجه گیری ها و بحث های نپخته شما ها از فیلم های (به اصطلاح شما) مضحک دهنمکی هم مضحک تره!
برادر من ، خواهر من ، خودت از خودت فیلم نامه میسازی و میبافی میگی دهنمکی نباید فلان کارو میکرده؟!
همین امشب ندیدید عماد اومد گفت ما بین اون هفت هزار ساله و شهید دفاع مقدس فرقی نمیگذاریم؟ و جفتشون تو یه هدف رفتن؟ با همین قسمتی که امشب پخش شد میشه کل 28 تا پست این تاپیکو نقض کرد!
شمایی که دم از آخرت و جواب دادن توی اون دنیا میزنید ، نمیدونید که اگه خودتون هم حرف ناروای نا درستی در مورد دهنمکی بزنید اون دنیا مواخذه خواهید شد؟ تا همین جای تاپیک هم مشخصه خیلی ها فیلمو اونطوری که دلشون میخواد میبینن و تفسیر میکنن!
پست های این تاپیک تا زمان اتمام این فیلم نیم مثقال هم ارزش نداره...
درثانی ، چرا خیالبافی میکنید؟ مگه نبودن کسایی که بدون اجازه رفتن جبهه؟ دهنمکی بیچاره مگه دروغ گفته؟!
پست 21 : لطیفه جالبی بود ، ممنون
پست 22 : مگه دروغه؟مگه دروغه؟ گویا توی ایران زندگی نمیکنید! این چیزی نیست که دهنمکی باب کرده باشه ، از قبل بوده!
نمیخوام بگم طرفدار دهنمکی ام ، ولی حق بین باشیم...
باور کنید این نتیجه گیری ها و بحث های نپخته شما ها از فیلم های (به اصطلاح شما) مضحک دهنمکی هم مضحک تره!
برادر من ، خواهر من ، خودت از خودت فیلم نامه میسازی و میبافی میگی دهنمکی نباید فلان کارو میکرده؟!
همین امشب ندیدید عماد اومد گفت ما بین اون هفت هزار ساله و شهید دفاع مقدس فرقی نمیگذاریم؟ و جفتشون تو یه هدف رفتن؟ با همین قسمتی که امشب پخش شد میشه کل 28 تا پست این تاپیکو نقض کرد!
شمایی که دم از آخرت و جواب دادن توی اون دنیا میزنید ، نمیدونید که اگه خودتون هم حرف ناروای نا درستی در مورد دهنمکی بزنید اون دنیا مواخذه خواهید شد؟ تا همین جای تاپیک هم مشخصه خیلی ها فیلمو اونطوری که دلشون میخواد میبینن و تفسیر میکنن!
پست های این تاپیک تا زمان اتمام این فیلم نیم مثقال هم ارزش نداره...
درثانی ، چرا خیالبافی میکنید؟ مگه نبودن کسایی که بدون اجازه رفتن جبهه؟ دهنمکی بیچاره مگه دروغ گفته؟!
پست 21 : لطیفه جالبی بود ، ممنون
پست 22 : مگه دروغه؟مگه دروغه؟ گویا توی ایران زندگی نمیکنید! این چیزی نیست که دهنمکی باب کرده باشه ، از قبل بوده!
نمیخوام بگم طرفدار دهنمکی ام ، ولی حق بین باشیم...
۲۹/شهریور/۹۳, ۰:۳۵
سلام
با عرض معذرت از دوستان
با عرض معذرت از دوستان
(۲۹/شهریور/۹۳ ۰:۱۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ][اکثر]پست های این تاپیک تا زمان اتمام این فیلم نیم مثقال هم ارزش نداره...یه کم صبور باشیم.