تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: غاصبان خلافت حضرت علی جاهل بودند یا منافق؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یعنی الان تو ایران هرچی اهل تسنن هست بی سواده!!!مگه می شه...اونی که واسه خر خدا یونجه می ریزه مسلمون نیست خرافه پرست حتی سنی واقعی هم نیست یجور سلفیی...اونا که می گن خدا شب میاد رو زمین صبح تو آسمونه...بابا شیعه های ما تو دروداهات کلی اعتقاد دارن بعد اینا چه جورین ؟!پشت کوه زندگی کردن...ببینید خدا تو اون دنیا به این راحتی از آدما نمی گذره از ما شیعه ها به اندازه خودمون توقع داره که امت برتریم از سنی هد هم که به نحوی مسلمان هستن. توقعی داره که یهودی و مسیحی نداره....یه چیز دیگه علماشون اونا را غافل کردن عقل خودشون کجا رفته همین الان اگه هرکدوم از عالمان شیعه یه حرفی بزنه که عقل توش بمونه کلی حرف و حدیث پیش میاد اما احتمالا اونا مثه بزاخفش هستن که هرچی بگی سرشون بندازن پایین!!!
پس این همه سیاستی که دارن واسعه توسعه خودشون انجام می دن واسه منحرف کردن شیعه هد انجام می دن با کدوم عقله؟!دفاع نکنید بزارید خودشون دفاع کنن...
سلام
ببینید
اول این رو در نظر داشته باشید که این اهل تسنن به خاطر نفهمی برخی شیعیان پیرو استکبار تفکرشون نسبت به شیعه منفی شده.شما فرض کن یکی بیاد به امیرالمومنین علیه السلام علنا جلوش شما فحش بده ، آیا مثل قبل از این می تونی ازش حرف قبول کنی؟ این قدر بدبین هستند به شیعه که فکر می کنند ما افراد منحرفی هستیم که سعی می کنیم اون ها رو منحرف کنیم.دید اون ها به ما مثل دید ما به تکفیری ها است ، بابا شما هم یکی از صبح تا شب بخونه توی گوشتون دیدگاهتون نسبت به یکی عوض می شه.
شما توی اطرافیان ، مثلا محیط دانشگاه ، محیط اینترنت ، از چند تا بچه شیعه بپرس ببین چند نفر می تونند عقایدشون رو جلوی یک اهل تسنن اثبات کنند؟والله خیلی از منبری ها و علمای ما عرضه چنین کاری رو ندارند ، چی برسه به بچه شیعه ما.خوب اهل تسنن هم همین طور هستند ، اصلا نمی دونند سنت اون ها چی هست ، یک چیزی شنیدند و فکر می کنند حقه ، ضد اون هم ناحق ، افراد تفرقه افکن هم که دیدگاهشون رو نسبت به ما منفی کردند ، واقعا یک نفر شیر می خواد که اهل تحقیق باشه بفهمه شیعه چی می گه.
مثال خر خدا رو هم که گفتم یک نفر از مولوی های اهل تسنن سمت کردستان (اگر اشتباه نکنم موقعیتش رو) بعد از شیعه شدنش بازگو کرده ، این یارو مثلا بچه مولوی و درس خونشون بوده.

تو ایران دو نوع اهل تسنن داریم در حالت کلی:
  • جاهل
  • مغرض
که اهل تسنن جاهل به وسیله اهل تسنن مغرض که می دونند چه غلطی می کنند هدایت و رهبری می شند ، واقعا شیوه خطرناکی دارند.
من خودم خوب می دونم که بعضی از شیعه نما ها از هرچی اسراییل و وهابی بیشتر به این مذهب ضربه زدن خدا جوابشون رو بده که توی لباس اسلام و دیانت از پشت به شیعه ها خنجر می زننووووولی من هنوز دلیل دشمنی اونا رو با ما نفهمیدم ما از اونا طلبکاریم چرا اونا اینجورین ما می گیم شما غاصب خلافتین به اونا که ظلمی نشده...بعدم این همه جلسات توجیهی که دانشمندان شیعه برای اونا گذاشتن درباره شهادت حضرت زهرا درباره غدیر چی شد واسه باسواداشون گذاشته بودن دیگه اونا که مغرض نبودن!!!!!!!!!!نتیجه اش این شد که اهل بیتم قبول دارن اون سه معلون هم قبول دارن خداو خرما باهم...
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع