(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]دو تن از صحابه پیامبر هر چند گناهکار به قدری در نظر شما کوچک شده ان که بحث فایده ای نداره
من بیام از فضیلتشون حرف بزنم شما می یای می گی اینا برای خلافت کافی نیست و علی صد برابرش رو داشت.
انگار من منکر این مسئله هستم.
ولی منکر فضیلت هاشون هم نیستم
به جرم غصب خلافت همون برتری هاشون از معاویه و عثمان و ... رو هم از میان نمی برم.
والسلام
قبلش بگم اصلا علاقه ندارم بحث به جایی کشیده بشه که وهابیون دوست دارن (وحدت شکنی و ...)
اما منظور از صحابه چیه؟
این که یه مقطعی از زندگیشون با پیامبر یکی بوده اسمش میشه صحابه؟
مثلا یهودا اسکاریوتی هم صحابه حضرت مسیح بوده؟
بقول امیرالمومنین (قریب به مضمون) کار به جایی رسیده که میگن علی و معاویه!!! (کنار هم)
من دوست دارم این ارسال های شما بمونن تا دوستان هم ببینن همت عالی شما رو در مورد .... (مدیران میدونن)
و در اخر این که شما خیلی باحالی!
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]دو تن از صحابه پیامبر هر چند گناهکار به قدری در نظر شما کوچک شده ان که بحث فایده ای نداره
من بیام از فضیلتشون حرف بزنم شما می یای می گی اینا برای خلافت کافی نیست و علی صد برابرش رو داشت.
به جرم غصب خلافت همون برتری هاشون از معاویه و عثمان و ... رو هم از میان نمی برم.
والسلام
والله هیچ بدی مطلقی وجود نداره ! شیطان رجیم که شیطانــ ــه، ی زمانی عبادتهاش از همه بیشتر بوده . حالا خوبه بنده بگم شیطان رجیم فرشته مقرب الهی بوده، فضیلت داشته و از عبادتهاش بگم؟؟ (چه برداشتی از حرف من میشه؟)
این جور شخصیتها حتی اگر ثوابیم بوده ( که حتما بوده) ولی به حبوط اعمال رسیدن. و الا من که نگفتم اینا مادرزاد مجرم و بدکار بودن .
![[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]](http://s2.picofile.com/file/7919449672/Flower_Yahoo_smiley.gif)
تو آرشیو خاطراتم این ارسال رو یادم اومد
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid264874
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۲)The AmD نوشته است: [ -> ]والله هیچ بدی مطلقی وجود نداره ! شیطان رجیم که شیطانــ ــه، ی زمانی عبادتهاش از همه بیشتر بوده . حالا خوبه بنده بگم شیطان رجیم فرشته مقرب الهی بوده، فضیلت داشته و از عبادتهاش بگم؟؟ (چه برداشتی از حرف من میشه؟)
این جور شخصیتها حتی اگر ثوابیم بوده ( که حتما بوده) ولی به حبوط اعمال رسیدن. و الا من که نگفتم اینا مادرزاد مجرم و بدکار بودن .![[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]](http://s2.picofile.com/file/7919449672/Flower_Yahoo_smiley.gif)
اتفاقا بدی مطلق هم وجود داره
دشمنان اهل بیت بدی مطلق هستند
بدی و خوبی نسبی نیست
مطلقه و معیارش هم اهل بیت هستند
در مورد اون دو نفر هم کلا از اولش منافق بودن نه این که یجا چپ کرده باشن مثل زبیر
و در آخر اینکه چندتا ثوابشون رو بگید ببینم
والسلام
سلام
ببین یکی بیاد خدای نکرده سر پدر شما رو ببره ،بعد موقع برودنش بسم الله بگه ، شما از اون بسم الله بردنش تعریف می کنی؟می گی کار خوبی کرد گفت بسم الله؟من باشم اون بسم الله از هزار تا فحش به پدرم برام دردناک تره
بعله پیامبر اکرم صلی الله علیه رو کشتند ، دختر بزرگوارشون رو کشتند ، بعد ما میگیم کارای خوبی هم کردند ، والا بدترین آدم ها هم ازشون بر نمی آد فقط بدی انجام بدن ، نه این که نخوان بد بد باشند ، ازشون بر نمی آد ، مثل ما که ازمون بر نمی آد هیچ گناهی نکنیم.
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تو آرشیو خاطراتم این ارسال رو یادم اومد
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid264874
اتفاقا بدی مطلق هم وجود داره
دشمنان اهل بیت بدی مطلق هستند
بدی و خوبی نسبی نیست
مطلقه و معیارش هم اهل بیت هستند
در مورد اون دو نفر هم کلا از اولش منافق بودن نه این که یجا چپ کرده باشن مثل زبیر
و در آخر اینکه چندتا ثوابشون رو بگید ببینم
بدی مطلق رو من اینطور تفسیر میکنم که این موجودات از بدو وجود بد هستن . یعنی بدی مادرزادی ! این مفهوم که در مفهوم اختیار و انتخاب آدمی در تضاده . شما به من ثابت کن که اینها تو زندگانیشون هیچ کار ثوابی نکردن، گردنمم از مو باریکتر. شما چطور همچین چیزی رو اثبات میکنی؟؟ انقدر مطمئن صحبت میکنی انگار لحظه به لحظه اعمالشونو نعوذبالله بجای خدا، شما داری مشاهده میکنی ...
اینها لعین هستن درست. ذکر کردم، به حبوط اعمال هم رسیدن به نظر من ! ولی بدی مطلق مفهومی که گفتم رو میرسونه .
شاید بشه دجال رو بدی مطلق دونست . چون دیگه همه فلسفه وجود دجال رو میدونیم ...
دوباره ذکر میکنم، هیچ فایده و مزیتی نداره که ما بگیم اینها فضیلت داشتن، بحث من روی بدی مطلق هست که به کار بردنش به نظرم اشتباهه .
من حرفی ندارم
هر کی توسنت کلاه خودش رو قاضی کنه
چیزی رو که لازم بود گفتم
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵)The AmD نوشته است: [ -> ]بدی مطلق رو من اینطور تفسیر میکنم که این موجودات از بدو وجود بد هستن . یعنی بدی مادرزادی ! این مفهوم که در مفهوم اختیار و انتخاب آدمی در تضاده . شما به من ثابت کن که اینها تو زندگانیشون هیچ کار ثوابی نکردن، گردنمم از مو باریکتر. شما چطور همچین چیزی رو اثبات میکنی؟؟ انقدر مطمئن صحبت میکنی انگار لحظه به لحظه اعمالشونو نعوذبالله بجای خدا، شما داری مشاهده میکنی ...
اینها لعین هستن درست. ذکر کردم، به حبوط اعمال هم رسیدن به نظر من ! ولی بدی مطلق مفهومی که گفتم رو میرسونه .
شاید بشه دجال رو بدی مطلق دونست . چون دیگه همه فلسفه وجود دجال رو میدونیم ...
کار ثواب تعریفش چیه؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid240448
داعشیا که تو سوریه الله اکبر میگن چی هستن؟
اصلا مهم نیست ظاهر عمل چی باشه
اگر از مجرای ولایت وارد نشه نه تنها خوب نیست بلکه خیلی خطرناک هم هست
البته این در مورد منافقین لول پائین صادقه
اولی و دومی در خباثت همتا ندارن و نخواهند داشت
اینکه شما دجال رو بدترین میدونی باید حساب کنی تمام بدی های امروز حاصل چه چیزیه؟
یکی از کاراشون بدی های امروزه چه برسه به باقی قضایا
اصل شجره خبیثه!!!
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵)The AmD نوشته است: [ -> ]بدی مطلق رو من اینطور تفسیر میکنم که این موجودات از بدو وجود بد هستن . یعنی بدی مادرزادی ! این مفهوم که در مفهوم اختیار و انتخاب آدمی در تضاده . شما به من ثابت کن که اینها تو زندگانیشون هیچ کار ثوابی نکردن، گردنمم از مو باریکتر.
سلام
الاعمال بالنیات
شما تمام کارهای خوب دنیا رو هم که بکنی ، اما هدفت دنیا باشه ، نه تنها ارزش نداره ، از هزار تا گناه بدتره.
بعدم ببین ، بدی مادر زادی یک بحثه ، بد شدن یک بحث دیگه، مثلا شما برای تولید سم می تونی از خیلی چیزهای خوب استفاده کنی ، این ها همه خوب ذاتی بودند ، اما ترکیب شدند ، بد ترکیب شدند ، شدند بد ذاتی.ذاتشون عوض شد ، منظور از ذات ذات مادرزادی نیست ، ذات کنونی هست ، باطن حال هست.
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
الاعمال بالنیات
شما تمام کارهای خوب دنیا رو هم که بکنی ، اما هدفت دنیا باشه ، نه تنها ارزش نداره ، از هزار تا گناه بدتره.
بعدم ببین ، بدی مادر زادی یک بحثه ، بد شدن یک بحث دیگه، مثلا شما برای تولید سم می تونی از خیلی چیزهای خوب استفاده کنی ، این ها همه خوب ذاتی بودند ، اما ترکیب شدند ، بد ترکیب شدند ، شدند بد ذاتی.ذاتشون عوض شد ، منظور از ذات ذات مادرزادی نیست ، ذات کنونی هست ، باطن حال هست.
والله منم همینو میگم. شاید منظورمو بد رسوندم یا بد متوجه شدید .
جناب عبدالرحمن دارن تاکید میکنن روی ذات مادرزاد
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]کار ثواب تعریفش چیه؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid240448
داعشیا که تو سوریه الله اکبر میگن چی هستن؟
اصلا مهم نیست ظاهر عمل چی باشه
اگر از مجرای ولایت وارد نشه نه تنها خوب نیست بلکه خیلی خطرناک هم هست
البته این در مورد منافقین لول پائین صادقه
اولی و دومی در خباثت همتا ندارن و نخواهند داشت
اینکه شما دجال رو بدترین میدونی باید حساب کنی تمام بدی های امروز حاصل چه چیزیه؟
یکی از کاراشون بدی های امروزه چه برسه به باقی قضایا
اصل شجره خبیثه!!!
این پست رو خوندم . دقیقا مشکل من با ی قسمت با بحثتون هست که میگین بعضیا از بدو وجود بد هستن . این برای من قابل هضم نیست چون با مفهوم اختیاری که توی ذهن من هست نمیخونه .
یعنی شما میگین که مثلا عمر ملعون، از وقتی که متولد شده، قرار بوده جهنمی بشه؟ اگر اینطور باشه عدالت خدا چه شود؟؟

اگر اینطور باشه، که پس دنیا برای چیه؟؟ امتحان الهی برای چیه وقتی تکلیف همه از قبل مشخصه؟؟ این موضوع رو هیچ رقمه هضم نمیکنم، لطفا بنده رو در این رابطه توجیه کنید ...
لطفا اسمی از این موجودات نبرید
در علم خدا بله همه ما مشخصه که چکاره هستیم
در مورد دشمنان اهل بیت که بدبخت ترین افرادند به طریق اولی مشخص تره
البته از کسی اختیار سلب نشده
ولی چون خدا محیط بر هر چیزی است و همینطور محیط بر زمان میداند قراره چه اتفاقی بیفته
در واقع در دنیا مشخص شد افراد چکاره هستند