تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند تا بازی شیطانی کرده اید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به همگی ،

چند تا از بازی هایی که انجام دادید وبعد متوجه شدید که اون بازی شیطانی یا نماد های شیطان پرستی توی اون پیدا میشه رو برای همگی باز گو کنید.

ممنون میشم اگه باتصویر وتوضیح باشهSmileSmileSmileSmile
سلام برادرم
Smile
ببین اسم کلی این بخش افشای صنعت سرگرمیه
یعنی اصلا هدف این بخش همینه
به نظرم نیازی نیست یه تاپیک مجزا ایجاد بشه
ببخشین من می خواستم اسم بازی های جدید و قدیمی جمع آوری بشهSmileSmile
از دید شما که همش شیطان پرستی و ماسونیه Big Grin
اما هیچ کدوم به اندازه assassins creed II ماسونی نبود !! چه فازی میداد بازیش !!! دقیقا 27 اردیبهشت تا 14 خرداد بازی کردم دقیقا زمان امتحان نهایی سال سوم دبیرستان DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy اونم پنهانی CoolCoolCool
بازی هرچی ماسونی تر قشتگ تر Big GrinBig Grin تجربه میگه !!! خودمم کامل از ماسونی بودن بازی ها خبر دارم !! حداقل دیالوگ هاشو میفهمم!!!
ولی 1ماه پیش نسخه ی GOTY (game of the year) a بازی بایوشوک اینفاینایت رو بازی کردم محشر بود یعنی فراماسونیش و شیطان پرستی و هرچی بگین داشت داستان عالی گرافیک عالی!!
(۲۷/شهریور/۹۳ ۰:۰۰)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]از دید شما که همش شیطان پرستی و ماسونیه Big Grin
اما هیچ کدوم به اندازه assassins creed II ماسونی نبود !! چه فازی میداد بازیش !!! دقیقا 27 اردیبهشت تا 14 خرداد بازی کردم دقیقا زمان امتحان نهایی سال سوم دبیرستان DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy اونم پنهانی CoolCoolCool
بازی هرچی ماسونی تر قشتگ تر Big GrinBig Grin تجربه میگه !!! خودمم کامل از ماسونی بودن بازی ها خبر دارم !! حداقل دیالوگ هاشو میفهمم!!!
ولی 1ماه پیش نسخه ی GOTY (game of the year) a بازی بایوشوک اینفاینایت رو بازی کردم محشر بود یعنی فراماسونیش و شیطان پرستی و هرچی بگین داشت داستان عالی گرافیک عالی!!
شما چه حالی میکنی با بازی های شیطانی! SmileWink
نقل قول:شما چه حالی میکنی با بازی های شیطانی! [تصویر: happy.png][تصویر: wink.png]
داره درست می گه
دشمن تکنیک جذابیت رو به خوبی دریافته اما ما اندر خم اول کوچه مانده ایم.
فکر می کنیم ارزش های ما همینجوری و یلخی واسه بقیه هم ارزشمند می شه
اونا مفاهیم حقیقی خودشون رو مثل سیب زمینی روی ته دیگ ماکارونی می چینن و ما به عنوان مخاطب ماکارونی رو می خوریم
وقتی به ته دیگ می رسیم...
دیگه گفتن ندارBig Grin
بله یازی های شیطانی با داستانی خوب وگرافیکی عالی مارو گول میزنهSadSadSad
(۲۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]شما چه حالی میکنی با بازی های شیطانی! SmileWink
اتفاقا من با علم به مشکل دار بودنشون بازی میکنم بعدشم واسم زیاد مهم نیست مهم گیم پلی و گرافیکه (اگه سیستمم بکشه با این وضع افزایش سیستم پیشنهادی :| خدایی هیچی به اندازه اجباری بودن دایرکتس 11 نیست که کاری نمیشه کردش و الانم همه داره 64 بیتی میشن DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy:dodgySmile
در کل مگه چند تا بازی شیطانی داریم ؟؟؟ سخت نگیرین بابا میخوایم چند روز بازی کنیم تموم بشه و کیفش بمونه این سخت گیری ها بیشتر رو مخ میره !!
میشه یکی به من بگه که بازیه prototype1و2شیطانی ان یا نه اخه من معتاد به این بازیم؟!^______^
نقل قول:
میشه یکی به من بگه که بازیه prototype1و2شیطانی ان یا نه اخه من معتاد به این بازیم؟!^______^

شیطانی بودن یا نبودنش، چه فرقی به حال شما میکنه؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع