شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک به جملات و کلمات درست و غلط می پردازیم
مثال
بجای احتمالا (خودمم بکار میبرم برخی اوقات) بگیم ان شاء الله ( تاپیکش )
بجای اینکه بگیم شانسی بود بگیم خواست خدا بود
بجای اینکه بگیم مواظب خودت باش (خودمم بکار میبرم) بگیم خدا به همرات
و ....
این تاپیک رو کامل کنید لطفا (موارد بالا نمونه بود)
خدا بد نده..................> بلا به دور
خسته نباشید -----> خدا قوت
سلامتی -----> صحت ، تندرستی
(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۳:۴۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]سلامتی -----> صحت ، تندرستی
سلام، ببخشید من متوجه این نشدم

چه فرقی میکنه؟
(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۳)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام، ببخشید من متوجه این نشدم
چه فرقی میکنه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال بسیار خوبیست
شما قطعا در قرآن مشاهده کردید که مفهوم سلامت فقط درباره ی قلب (قلب سلیم) استفاده شده. این مفهوم ، مفهومی بسیار بسیار عمیق و والا تر از اونچه که در بدن ما خون پمپاژ میکنه هستش.... قلب سلیم هرکس داشته باشه اساسا در صحرای محشر و در آخرت رستگاره
و این مفهوم رو در وصف مقام حضرت ابراهیم خلیل (علیه السلام) قرآن بکار میبره...
بنابر این هم کلمه ی سلامت و سلیم بودن باید جای خودش استفاده بشه (جایی که قرآن تعیین کرده) و هم کلمه ی قلب.
فعلا بنده به کلمه ی سلامت اشاره کردم...
اون چیزی که ما منظورمون از سلامتی هستش ، در زبان عربی معادل دیگری داره! و اونم «صحت» هستش
اگر بخوایم فارسی هم بگیم میشه «تندرستی»
با اجازه آقای عبدالرحمن!
شانسی بود ---> قسمت بود.
فکر کنم این بهتره.
ممنون از توضیحاتتون آقا حامد
فکر کنم اگه به معنایی که گفتین هم به کار بره بد نباشه، یه جور انرژی مثبته، باشد که ان شاءالله به اون مقام نایل بشیم
در جواب وقتی از حالمون میپرسن گفته میشه: به لطفتون --------->الحمدلله
بسم الله الرحمن الرحیم
باید ---------> لطفا
فهمیدی ---------> متوجه شدی؟
(کارتون یا حرفتون) زشت بود ---------> درست نبود
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ---------> سلام علیکم
در حدیث است که در سه مورد با اینکه طرف فرد است ولی سنت است به صیغه جمع بگوییم...*
اصل سلام این است: سلام علیکم؛ ... سلام به تنهایی سلام نیست, باید گفت سلام علکیم. خجالت هم نباید کشید, شجاعت و شخصیت و عرضه باید داشت. با صدای بلند باید گفت سلام علیکم. یعنی نمی گوییم فقط برای شخص تو سلم و سلام صلح و سلامت می خواهم بلکه می گوییم من برای شما برادران عموما آرزوی سلم و سلامت می کنم.
* کسیکه عطسه می کند سنت است بگوییم: یرحمکم الله نه یرحمک الله. رحمت خدا بر شما. در مواقعی که طلب عافیت می کنیم مثل اینکه به کسانیکه از حمام بیرون می آیند می گوییم عافاکم الله نمی گوییم عافاک الله.
"شهید مطهری"
بسم الله الرحمن الرحیم
اول سلام بعدا کلام
(مَن بَدَءَ بِالْكَلامِ قَبْلَ السَّلامِ فَلا تُجيبوُه)؛اصول کافی جلد 2 صفحه 644
«هر كه پيش از سلام، شروع به سخن كند، جوابش را ندهيد.»