۵/مهر/۹۳, ۱۴:۵۷
![[تصویر: RcG5r8ecL.png]](http://www.clipartbest.com/cliparts/RcG/5r8/RcG5r8ecL.png)
سلام خدمت همه دوستان!
یه نکته ای سالهاست که ذهن منو درگیر خودش کرده و الآن سر باز کرده و اون اینه که صدا و سیما چی کار کنه؟
چی کار کنه که سبک زندگی ایرانی و اسلامی رو نشون بده، اونم در حالی که واقعیت باشه و در عین حال جذاب هم باشه.
یعنی یه برنامه ای که باعث بشه، من به خاطرش همه کانال های ماهواره و تلویزیون رو ببندم و این برنامه رو ببینم.
چه برنامه ای اعم از مستند و سریال و فیلم سینمایی یا مجله خانوادگی و مصاحبه، کارتون، تبلیغات و ... بسازه که مردم به خودشون بیان؟
بیاین توی این تاپیک هر کس ایده اش رو بگه، و بقیه نکات منفی و مثبتش رو جمع کنیم و شاید در پایان اگه جمع بندی خوبی ازش داشتیم، بفرستیم واسه عمو عزت.

من خودم یه عالمه ایده دارم.
یکیش رو من باب شروع میگم:
به نظرم توی ماه رمضون، یه سریال بسازه که توش یه خواهر و برادر و یه دوست برادر، یکی به عنوان نابغه کامپیوتری و دو تا به عنوان نیمچه کاماندو، به مبارزه با گناهکارای شهر بپردازن.
هر 2-3 قسمت هم یکی از گناهکارای بزرگ شهر رو شوکه میکنن.
مثلاً توی یه قسمت حساب بانکی یه نزول خور رو خالی میکنن و پولش رو میدن به بهزیستی یا میدن واسه بچه های بی سرپرست خونه میخرن.
یا توی یه قسمت وارد خونه یه رانت خوار میشن و اطلاعاتش رو تو روزنامه ها علنی میکنن.
یا توی یه قسمت به خونه یه آدم شکمباره میرن و کل خونه و زندگیش رو واسه 4 تا گرسنه خالی میکنن.
خلاصه یه چیزی تو مایه های رابین هود یا زورو، اما اسلامی...
شبهای قدر هم میرن تو خط توبه و در نهایت آخر فیلم هم پلیس اینا رو به جرم دزدی دستگیر کنه.
اما بهشون سخت نگیرن.
یه فیلم اکشن باشه، در حالی که مردم رو به خودشون میاره که این کارایی که میکنن چه نتایجی داره و سودش داره تو جیب کیا میره....
این که هر گناهی ولو کوچیک میتونه آخر و عاقبت بدی داشته باشه،چه دنیوی و چه اخروی...
حالا شما بگین آیا صدا و سیما این فیلمو بسازه؟
مردم رو از ماهواره دور میکنه و بهشون درس میده؟
توی ترویج سبک زندگی اسلامی و کمتر گناه شدن تو جامعه موثره؟
پ.ن:
من خیلی تخصصی تو این زمینه ها ندارم. لذا تو رو خدا ناجور تو ذوقم نزنین.

ضمن این که هر کی بیاد و ایده اش رو برای یه برنامه تلویزیونی بگه و بقیه هم دوستانه درباره اش نظر بدن.
تاپیک گفتگو محوره ها!!!

) خودش کار رو ادامه بده و من هم کمکش می کنم