در این مورد موش
این جزو فرهنگ عامیانه در اروپاست
فرهنگ رو هم که تو کتاب نمینویسن
حالا اگر با این مشکلی دارید به کنار
(۱۳/مهر/۹۳ ۱۳:۰۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]این که رفرنس نیست! یک فرومیه مثل همینجا همون حرفایی رو گفته که اینجا دوستان می گن!
آنهم چه فرومی! نازی سنتر (!)
محبان هیتلر
سلام
از عمد این رو گذاشتم که نگیم مذهبی ها نظرون اینه
ببینید نازی ها در صد سال پیش هم می دونستند موش نماد یهوده
دوستمون هم رفرنس خارجی گذاشتند
در ضمن یهودی ها جلوی نشر این که اسمشون موش کثیف بوده رو گرفتند.سخت میشه منبع پیدا کرد
اما یک نکته این که چرا والت دیزنی که به وسیله یهود هدایت میشه انقدر تاکید داره موش که در تاریخ نماد کثیفی بوده رو بکنه باهوش و ..... نه یکی نه دو تا ، این همه انیمیشن ، غیر موش توی چند درصد فیلم ها و انیمیشن ها می بینید که خیوونی نماد زیرکی باشه؟
همونایی هم که هستند اکثرا بز هستند که اون هم معلوم الحال ه
سلام
ببینید این سخن مرضیه برومند در جواب خبرنگار رو"
نقل قول:چرا انیمیشن ابتدایی "شهرموشها2" حذف شد؟
گویا یکی از بخشهای ابتدایی "شهرموشها2" هم حذف شده است. برومند درباره این حذف میگوید:«قرار بود انیمیشنی در ابتدای فیلم گذاشته شود که بعدا به دلایلی از گذاشتن آن منصرف شدم. انیمیشن مربوط به کابوس تکرارشونده "اسمشو نبر" بود که درست مثل داستان موسی(علیه السلام) و حکایتهای این چنینی است.» برومند ادامه میدهد:«تصمیم گرفتیم این انیمیشن را حذف کنم چون نمیخواستم اول فیلم با یک ضربه ترسناک شروع شود.»
ارتباط انیمیشن حذف شده با داستان فرعون
به گزارش صبا و به نقل از خبرگزاری میزان به نظر میرسد منظور برومند از ارتباط انیمیشن حذف شده با داستان حضرت موسی(علیه السلام) همان ماجرای کابوسهای فرعون و البته تعبیر این کابوسها توسط پیشگویانش بوده که به او خبر دادند که به زودی جوانی از بنی اسرائیل ظهور کرده و طومار پادشاهی او را در هم می پیچد. این اتفاق باعث شد فرعون دستور قتل تمامی نوزادان ذکور بنی اسرائیل را دهد اما موسی که توسط مادرش با سبدی در نیل شناور بود توسط آسیه همسر فرعون نجات یافته و به فرزندی پذیرفته شد!
http://www.salamcinama.ir/news/1487/%D9%...%B4%D8%AF-
ولی خوب به شدت با این حرفش موافقتم:
نقل قول:متنفرم از فیلمهایی که...
برومند می گوید:«به شدت متنفرم از فیلمهایی که با عنوان سینمای کودک، رقص و آواز به خورد کودکان میدهند. اگر کسی آن مدلی دوست دارد میتواند برود "عموپورنگ" تماشا کند.» به گزارش صبا و به نقل از "میزان" وی با مخاطب قرار دادن گفتگوکننده که از کمبود آوازخوانی در فیلمش گلایه کرده ادامه میدهد:«تفکر شما در این مورد انگار درست نقطه مقابل من است که این چیزها را در فیلم کودک مشمئزکننده میدانم. من عمدا سعی کردم کاری کنم که بچه ها توی سینما دست نزنند. چه دلیل دارد بچه بیاید توی سینما تا میل به قر دادنش ارضاء شود؟»
سلام
ما که ندیدیم فیلمشو
ولی اگه همینی که تو این تصویره نوشتن باشه
قطعا مورد داره و بو داره قضیه اش...
نقل قول:![[تصویر: w411]](http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/image/NVF3q3C3Yuyg2-1VT8hWj6GoJT4vUoPDmXfoPYetWLo3PniJgAH41A/s/w411/)
چرا تو "شهر موش ها" زن ها حجاب ندارن؟ یعنی... چرا "موش ها" حجاب ندارن؟ واقعاً؟
چرا گربه ها می تونن مست کنن و برقصن و آواز بخونن؟ چون نقش منفین.
چرا مدرسه ی دختر و پسر جدا نیست؟ باز... یعنی... شما ببخشید که موش های نر و مادّه تفکیک جنسیتی نشدن.
چرا دختر و پسر راحت عاشق هم می شن؟ چون واقعاً دختر و پسرها راحت عاشق هم می شن. همه جا.
چرا تو رستورانشون یه دختره دارو پیانو می زنه و می خونه؟ چون بامزه ست.
چرا زن و مرد هی جلوی دوربین هم دیگه رو بغل می کنن؟ چون زن و شوهرن. زن و شوهر خوبه همو بغل کنن. جلو دوربین؟ فیلمه مثلاً. کسی "جلو دوربین" نیست : )))
چرا پسر گیتار می زنه و دوست دخترش آواز می خونه؟ تو پارکا تا حالا ندیدید؟
چرا همه با هم می زنن و می رقصن و شادن؟ یعنی چی؟ یعنی چی چرا شادن؟ زورت میاد شادن؟ ای بابا! خب شما هم شاد باش! واسه بچّه ها ساختن! می خوای چی تحویلشون بدن؟ عجب جماعتی.
Lord_Contemno شما می دونی شخصیت پردازی یعنی چی؟
مگر حیوانات اندام انسانی دارند که توی فیلم ها لباس و لباس زیر انسانی تنشون می کنند؟ حیوان لباس داره؟اصلا حیوانات لباس تنشون می کنند؟همچین چیزی هست؟
پس طبق نظر شما اصلا کلا شخصیت دادن به حیوانات اشکال داره
بعد هم اگر نوع پوشش مهم نیست ، خوب چرا خارجی ها توی فیلم هاشون لباس کامل تن کاراکتراشون می کنند و با لباس زیر شخصیت پردازیشون نمی کنند؟ مگر اشکال داره موشی که لباس تنش نمی کنه با لباس زیر توی فیلم حرکت کنه؟
اما جواب
به غیر از معدود انیمیشن هایی که در خصوص زندگی حیوانات ساخته می شند ، در بقیه داستان ها و انیمیشن ها حیوانات نماد انسان هایی با شخصیت های متفاوت هستند، مثلا خوک نماد انسان کثیف هست ، جغد نماد انسان دانا ، حتی در اساطیر هم همین قضیه صادق ه ، سیمرغ نماد یک انسان فرهیخته و دانا است.
حالا در شخصیت پردازی ، بعضی حیوانات به انسان نزدیک تر هستند ، مثل خرس ، موش و .... ، لذا تنشون لباس می کنند ، ولی پرندگان کمتر از نظر ظاهری به انسان نزدیک هستند ، و این که ذاتا پوشیده از پر های بلند هستند ، یا مثلا مار از نظر ظاهری شباهتش با انسان صفر هست.
لذا موش و خرس و ... ظاهر انسانی شون بیشتره و لذا بیشتر تنشون لباس می کنند ، اما پرنده ها کمتر نیاز به لباس دارند (چون ذاتا پوشیده هستند) ، و مار و امثالهم باز هم متر نیاز به لباس دارند.
پس وقتی شخصیت اصلی یک فیلم موش هست ، و موش مرد لباس مردانه کامل تنش می کنه ، نپوشیدن لباس کامل اون فرهنگ توسط زن نشان دهنده تضاد فرهنگی هست.
نمونه اش، در داستان خاله سوسکه ، سوسکه چادر سرش می کنه
لذا اگر بحث لباس در یک انیمیشن با شخصیت انسانی مطرح شد ، نباید از لباس فرهنگ های مخالف استفاده کرد.
نقل قول:چرا تو "شهر موش ها" زن ها حجاب ندارن؟ یعنی... چرا "موش ها" حجاب ندارن؟ واقعاً؟
چرا گربه ها می تونن مست کنن و برقصن و آواز بخونن؟ چون نقش منفین.
چرا مدرسه ی دختر و پسر جدا نیست؟ باز... یعنی... شما ببخشید که موش های نر و مادّه تفکیک جنسیتی نشدن.
چرا دختر و پسر راحت عاشق هم می شن؟ چون واقعاً دختر و پسرها راحت عاشق هم می شن. همه جا.
چرا تو رستورانشون یه دختره دارو پیانو می زنه و می خونه؟ چون بامزه ست.
چرا زن و مرد هی جلوی دوربین هم دیگه رو بغل می کنن؟ چون زن و شوهرن. زن و شوهر خوبه همو بغل کنن. جلو دوربین؟ فیلمه مثلاً. کسی "جلو دوربین" نیست : )))
چرا پسر گیتار می زنه و دوست دخترش آواز می خونه؟ تو پارکا تا حالا ندیدید؟
چرا همه با هم می زنن و می رقصن و شادن؟ یعنی چی؟ یعنی چی چرا شادن؟ زورت میاد شادن؟ ای بابا! خب شما هم شاد باش! واسه بچّه ها ساختن! می خوای چی تحویلشون بدن؟ عجب جماعتی.
به شخصه تجربه دارم تو بچگی
مثلا یه کارتون بود به اسم شیر شاه که فکر کنم اکثراً دیدینش
تو این کارتون لباس تن حیوان ها نبود
حالا من بچه بودم
ولی وقتی نگاه می کردم از اونجا که اونها رو انسان و یا انسان نما و یا مظهر انسان تصور می کردم، واسه همین یه احساس تحریک شدگی برای من به وجود می یومد.
در حالی که برای بچه ی 8 ساله همچین چیزی ناشناخته هست و نمی تونه این احساس و این کشش رو درک کنه.
یه جایی خونده بودم که تحریک بچه سبب ایجاد انحراف جنسی در بزرگسالی می شه. زمان ما این تحریک نزدیک صفر بود. فقط یدونه همین شیر شاه بودش.
ولی الان دیگه اینطوری نیست ما شا الله!

نقل قول:
حرف شما کـــــــــــاملاً درسته و من هم قبول دارم. من هم دل خور می شم وقتی می بینم تو یه فیلم ایرانی به جای بالا بردن واقعی کیفیت از المان های فیلم های اروپایی و آمریکایی استفاده می کنن. با این کارای فیلم هم که مثلاً چه می دونم همین آقاهه توی این عکسه از این لباسایی هاوایی پوشیده و اون خانمه لباسای اروپایی مخالفم. ولی... تو خیلی از تاپیکای بخش سینمای بیداری اندیشه تکلیف مشخّص نیست. معلوم نیست می خواید فیلم رو از چه لحاظی نقد کنید و صرفاً (عذر می خوام) هرکی از راه می رسه یه برداشت خیلی بی ربطی از خودش در میاره و می گه و...
"بهانه ی بنی اسرائیلی!" برای مثال شما الان می گید موش ها نماد یهودن. بعد می گید موش ها چرا حجاب ندارن! می گید چرا گفته پنج منطقه، نگفته چهار منطقه! نگفته شش منطقه! وا! اگه می گفت شش منطقه: چرا نگفته پنج تا، نگفته هفت تا! اگه حجاب داشتن چی؟ باور کنید باز یکی پیدا می شد که بگه چادر رو کردن سر موش که مسلمون ها رو کثیف نشون بدن و فلان!
بهتره بحث یه جهت مشخّصی داشته باشه. بیاید همه تو بحث "سلیقه" داشته باشیم!
(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۲۲)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]بهتره بحث یه جهت مشخّصی داشته باشه. بیاید همه تو بحث "سلیقه" داشته باشیم!
سلام
خوب حالا بهتر شد
اون متن که بنده از خود خانم برومند نقل قول کرده بودم رو خونده بودید؟
خودش گفته بحث فرعون و نجات بنی اسرائیل در مفاهیمش بوده ، منتها انیمیشن ابتدایی که در مورد فرعون بوده رو حذف کردند.