تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به فیلم شهر موش ها 2
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۲۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
خوب حالا بهتر شد
اون متن که بنده از خود خانم برومند نقل قول کرده بودم رو خونده بودید؟
خودش گفته بحث فرعون و نجات بنی اسرائیل در مفاهیمش بوده ، منتها انیمیشن ابتدایی که در مورد فرعون بوده رو حذف کردند.

من شرمنده م، ولی این جا سینما نداره و من این فیلم رو هنوز ندیدم Blush داستان رو هم درست حسابی نمی دونم. ولی طبق چیزای که تو این تاپیک دیدم یه توپ چل تیکه ست که هر تیکّه از یه چیز جالب برداشته و کنار هم گذاشته. حالا یه تیکه ش هم حسّ نوستالژیکی هست که ایرانی ها نسبت به شهر موش ها دارن. اگه این طوره خانم برومند اشتباه کردن فیلمی ساختن که هر تقّی رو به هر توقّی زده و خواسته هزارتا چیز بی ربط رو کنار هم بذاره. چیز جدیدی هم نیست. مثل خیلی هنرمندای ایرانی(البته همه هنرمند هم نیستن!) تکلیفشون با خودشون مشخّص نیست! اصلاً معلوم نیست چی می خوان. مشابه جناب ده نمکی که درمورد جنگ چیزای بی ربط می سازن. [یعنی خدا ایشون رو از ما نگیره، واسه همه چی میشه مثالشون زد Smile ]
البته چیزی که من فکر می کنم اینه که کارگردان پژوه خودش هم چندان به این سبک کارکردنش واقف نبوده و لا که سریال آب پریا خانم برومند هم درش از مضامین ایرانی استفاده شده بود و هم مذهبی .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع