تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود برنامه انگلیسی آسان است ساخته خودم برای اندروید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
باسلام خدمت شما ،بنده کتاب الکترونیکی برای اندروید طراحی کردم که موضوع کتاب یاد گیری زبان انگلیسی است این برنامه رو رایگان برای دانلود قرار میدم امید وارم خوشتان بیاد اگر خوشنان آمد حتماٌ به من در این تا پیک بگید باتشکر
دانلود برنامه انگلیسی آسان است

کسی برنامه رو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی دانلود کرد و کسی از این برنامه راضیه
کسی از برنامه خوشش نیومدAngryAngryAngry

کسی از برنامهخوشش نیومدAngryAngryAngry
هادی جان
متاسفانه گوشی بنده جاواست
جناب هادی با عرض خسته نباشید
من نصبش کردم
1- متاسفانه صفحه بندی ها تعریف ندارن یعنی مثلا آخر صفحه ی دو نوشته «تصویر 3» بعدش توی صفحه 3 اومده تصویر 3
2- تصویر صفحه اول کیفیت پایینی داره
3- حجمش کار کمه
ببخش من رو اگه فقط اشکالات رو دیدم
من یه پیشنهادی دارم. خودم فرصت ندارم واگرنه عملی اش می کردم
نرم افزار های ساخت Live Wallpaper توی اینترنت برای آندروید خیلی زیاده
یکی رو دانلود کنید
یه Live Wallpaper بسازید که هر وقت صفحه گوشی روشن شد یه اصطلاح انگلیسی با ضمیمه تصویر و انیمیشن روی پس زمینه نشون داده بشه.
چند و چونش رو نمی دونم
اما هم ایده ی نو هست(مشابه اش وجود نداره، من تا حالا ندیدم)
هم اینکه فکر نکنم برنامه نویسی بخواد
اگه توی بازار بگذارید خوب فروش می ره
سلام
حیف که گوشیم خرابه
اما تشکر می کنم بابت ساخت برنامه
با چه چیزی نوشتیدش؟
(۱۸/مهر/۹۳ ۱۴:۵۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]جناب هادی با عرض خسته نباشید
من نصبش کردم
1- متاسفانه صفحه بندی ها تعریف ندارن یعنی مثلا آخر صفحه ی دو نوشته «تصویر 3» بعدش توی صفحه 3 اومده تصویر 3
2- تصویر صفحه اول کیفیت پایینی داره
3- حجمش کار کمه
ببخش من رو اگه فقط اشکالات رو دیدم
من یه پیشنهادی دارم. خودم فرصت ندارم واگرنه عملی اش می کردم
نرم افزار های ساخت Live Wallpaper توی اینترنت برای آندروید خیلی زیاده
یکی رو دانلود کنید
یه Live Wallpaper بسازید که هر وقت صفحه گوشی روشن شد یه اصطلاح انگلیسی با ضمیمه تصویر و انیمیشن روی پس زمینه نشون داده بشه.
چند و چونش رو نمی دونم
اما هم ایده ی نو هست(مشابه اش وجود نداره، من تا حالا ندیدم)
هم اینکه فکر نکنم برنامه نویسی بخواد
اگه توی بازار بگذارید خوب فروش می ره
جناب بیدل همچین ایده ای رو که همینجوری در معرض عموم نمیذارنConfusedBig Grin
الان یهو دیدید من رفتم ساختمشBig GrinCool البته حیف که فعلا این مدل پس زمینه زنده ساختنو بلد نیستمBi Dandoon

من دانلود کردم ، موقع نصب گفته مشکلی در تجزیه بسته وجود داره...نصب نمیشه!
نقل قول:جناب بیدل همچین ایده ای رو که همینجوری در معرض عموم نمیذارن[تصویر: confused.png][تصویر: biggrin.png]
الان یهو دیدید من رفتم ساختمش[تصویر: biggrin.png][تصویر: cool.png] البته حیف که فعلا این مدل پس زمینه زنده ساختنو بلد نیستم[تصویر: bidandoon.png]
وقتی من نسازمش دیگه چه فرقی می کنه کی بسازتش؟Smile
شما یا آقا هادی!
حالا من خودم بعد از ظهر یه تلاشی می کنم. شاید تونستم یه آشی درست کنم
اطلاع می دم
یا حق(و لا غیر الحق)

نقل قول:جناب بیدل همچین ایده ای رو که همینجوری در معرض عموم نمیذارن[تصویر: confused.png][تصویر: biggrin.png]
الان یهو دیدید من رفتم ساختمش[تصویر: biggrin.png][تصویر: cool.png] البته حیف که فعلا این مدل پس زمینه زنده ساختنو بلد نیستم[تصویر: bidandoon.png]
اصلا راه حلش رو هم می گم:
شما باید با نرم افزار های ساخت فایل فلش یه انیمیشن فلش بسازی که هر 20 ثانیه یه اصطلاح رو با معنی و ... نشون بده
20 ثانیه که تموم شد یکی دیگه رو نشون بده
این انیمیشن رو توی این نرم افزار بگذارید و یکی بزکش کنید
بعدش تبدیل کنید به نرم افزار آندروید
از اونجا که تصویر پس زمینه زنده همواره در حال پخش هست و هر وقت تموم شد از اول شروع می شه، در نتیجه اگه مثلا 200 اصطلاح رو در انیمیشن به کار ببرید، می شه گفت که با هر بار روشن شدن صفحه یه اصطلاح جدید روی تصویر زمینه هست.
حالا من که فرصت ندارم. یکمی فکر کردم دیدم حوصله اش رو هم ندارم.
که حال داره 200 تا اصطلاح رو انیمیشن کنه!
اون هم من که از انگلیسی فرار می کنم!
شما درست کن. اگه چیزی ازش عایدتون شد یه الرحمن برای ما بخون(این هم عوض لو دادن ایدهWink)
وجدانا معامله ازین بهتر؟!SmileBi Dandoon
ما که فعلا بین درسها و اپ فعلیمون گیر کردیمBig Grin اگه کسی از دوستان همچین برنامه ای ساخت ، یه ندایی بده که دوباره کار نشه و بقیه نسازنشSmile

----------------------
ولی مشکل من هنوز پا بر جا هستشااا ، فکر کنم فایل apk مشکل داره
(۱۸/مهر/۹۳ ۱۵:۳۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]جناب بیدل همچین ایده ای رو که همینجوری در معرض عموم نمیذارنConfusedBig Grin
الان یهو دیدید من رفتم ساختمشBig GrinCool البته حیف که فعلا این مدل پس زمینه زنده ساختنو بلد نیستمBi Dandoon

من دانلود کردم ، موقع نصب گفته مشکلی در تجزیه بسته وجود داره...نصب نمیشه!

من که روی چند دستگاه آندرویدی امتحان کردم به راحتی کار میکرد

هیچ مشکلی نداره اصلاٌ گوشی شما چیه
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع