۲۷/مهر/۹۳, ۱۹:۰۷
۲۸/مهر/۹۳, ۱۵:۵۳
این رو عرض کنم که خیللی نقاش ها و نویسنده ها و هنرمندان بودندکه مشکل روانی داشتند و اصلا هنرمندی نشانه سلامت ذهن فرد نیست..
ان شاالله خداوند این هنرمند رو هم شفای عاجل عنایت بفرماید

۳/آبان/۹۳, ۱۲:۳۸
با سلام به دوستان عزیز
من به ندرت کامنت میذارم ، شاید سالی یکی دوتا ، فقط خواستم بگم تو اون تصویر که زیرش نوشته شده " " اشتباه برداشت شده ، در واقع اون تصویر داره یک مشکله واقعی رو نشون میده و اون اینه، خانمی که خودش رو کاملا پوشش داده بچه خودش رو به شکلی که دوست داره خودش اون شکلی باشه آراسته کرده و این نشون دهنده داشتن حجاب از روی اجبار و یا عادته که بدون هیچ ریشه و شناخت واقعیست و این افراد کم هم نیستن و واقعیه ، البته نمیخوام از این دفاع کنم فقط خواستم یه کم نگاه اون آفریننده اثر رو روشنتر کنم ، دلیل من برای عقب مونده نبودن اون کودک پوشیدن کفشهای بزرگ که عادت دختر بچه هاست و نبود توهین مستقیم به حجاب در دیگر اثرهاست ، فقط صورت مادر روی بچه میکس شده که نشون بده مادر خودش رو میخواد در آینه بچه اش ببینه ،
یا علی ، محرم شروع شد التماس دعا
من در مورد وجوب حجاب برای مسلمونا هیچ شکی ندارم ولی دلیل وجوبش تو ایران برای دیگر مذاهب رو هیچوقت متوجه نشدم ، اگه دلیلش تحریک شهوته چرا تو صدر اسلام چنین قانونی برای دیگر مذاهب و از اون بالاتر برای کنیزان نبوده؟
من به ندرت کامنت میذارم ، شاید سالی یکی دوتا ، فقط خواستم بگم تو اون تصویر که زیرش نوشته شده "
هم نشینی توهین آمیز حجاب و عقب ماندگی
یا علی ، محرم شروع شد التماس دعا
من در مورد وجوب حجاب برای مسلمونا هیچ شکی ندارم ولی دلیل وجوبش تو ایران برای دیگر مذاهب رو هیچوقت متوجه نشدم ، اگه دلیلش تحریک شهوته چرا تو صدر اسلام چنین قانونی برای دیگر مذاهب و از اون بالاتر برای کنیزان نبوده؟
۴/آبان/۹۳, ۱۱:۲۷
من واقعا متاسفم که میام و میبینم کسانی که مثلا بچه مذهبی هستن چه راحت به کسی که نظرش به هر دلیلی با اسلام مغایرت داره توهین میکنن ، متاسفانه این شکاف بین مردم از دوره ریاست جمهوری قبلی شدیدتر شده و صدماتش به جامعه و دین مردم جبران ناپذیره ، دوستان، اینها دشمنان به خون اسلام تشنه نیستن ، اینا بیشتر کسایی هستن که از دورویی ، باند بازی ، دزدی و بیعدالتی های افراد منصوب به حکومت (که به نام اسلام و با ریاکاری خودشون رو جا انداختن) خسته شده و مشکل رو نه در اون افراد که در عقایدشان جستجو میکنن (که البته اشتباهه) اینان کسانی هستند که تو این جامعه بیشتر متدین نمای بی علم و تقوا دیدن تا عالم دینی و دیندار خداترس ، اینا همکلاسیهای منو شما هستن که زیر یه سقف درس خوندیم ، اینا محصول بیش از سی سال تبلیغات و آموزش های فرهنگی ما و غرب هستن ، اگر ما عرضه نداشتیم اسلام واقعی رو درست عرضه کنیم ، تقصیر خودمونه، نمیشه با دیوونه خوندن و تمسخر و دشمن خوندنه اینا از حقیقت فرار کرد ، نتیجه این کارتون هرچه بیشتر دور شدن این افراد و دیگر کسانی است که ناظر رفتار شما هستن ، اخلاق داعشی نمونه افراطی تر این برخورد شماست ، با سلاح علم و عمل به جنگ این موارد برید ، خودتونو بسازید تا چهره های موفق کشور از با حجابها و متدینین باشن ، نشون بدید که دیندار بودن مساوی با عقب مونده بودن نیست، تو عمل نشون بدید تا ما بتونیم در جواب این افراد شماها رو مثال بزنیم ، من هروقت کسی ادعا میکنه اسراییل قدرت نظامی بالایی داره و برای ایران خطر ترسناکیه ، جنگ سی و سه روزه رو مثال میزنم و دهنش بسته میشه، ببینید وقتی دستمون پر باشه میتونیم راحت دفاع کنیم ولی وقتی بچه مذهبی ما همش دنبال جدلهای بیفایده و حرکتهای احساسی (که راحت ترین عکس العمله) باشه ، به بی منطقی و هوچی گری متهم میشه، پس خواهر من ، برادر من اگر میتونی برو روی هنر زحمت بکش و جواب این خانم رو به زیبایی هنرمندانه بده و نه با شعار و لعن و نفرین
خدا به همه ما توفیق بده
یه چیزی رو یادتون نره ، این جمله از علامه حسن زاده آملی حفظه الله به قلب من نشسته ، ایشون فرمودند ، "سالها ما فکر میکردیم که ما حافظ دین هستیم ولی بعد فهمیدیم که دین حافظ ماست" یا حسین
خدا به همه ما توفیق بده
یه چیزی رو یادتون نره ، این جمله از علامه حسن زاده آملی حفظه الله به قلب من نشسته ، ایشون فرمودند ، "سالها ما فکر میکردیم که ما حافظ دین هستیم ولی بعد فهمیدیم که دین حافظ ماست" یا حسین
۴/آبان/۹۳, ۱۲:۲۷
اگر توهینی میبینید لازم هست گزارش بدهید تا رسیدگی بشود.
همه والدین دوست دارند که فرزندشون شبیه ایدآلی بشود که خودشون برای خودشون متصور میشدند. چه به اون ایدآل رسیده باشند و چه نه.
اینکه مادری حجابی که ایدآل برای خودش بوده را برای فرزندش ترویج کند و فرزندش رو با منطق به این ایده آل دعوت کند را بخواهیم اینگونه تصویر کنیم
خلاف انصاف هست که بخواهیم این با این تصویر ازش یاد کنیم.
کودک اصلا به لحاط روانی بسیاری از رفتارهای والدین رو میبیند و می اموزد. هر کدام رو هم که دلیل منطقی داشته باشد را هم راحت تر الگو برداری میکند.
دین ما دین منطق هست و همه استدلالها یش روشن.
این تصاویر در واقع به گفته شما هوچی گری هست و کاملا با استدلالی که در بالا آوردیم مردود هست.
وقتی با استدلال همچین تصاویری مردود هست. برای ما دلیلی برای شلوغ باز و توهینی نیست که بخواهیم به آن دست بیاویزیم.
همه والدین دوست دارند که فرزندشون شبیه ایدآلی بشود که خودشون برای خودشون متصور میشدند. چه به اون ایدآل رسیده باشند و چه نه.
اینکه مادری حجابی که ایدآل برای خودش بوده را برای فرزندش ترویج کند و فرزندش رو با منطق به این ایده آل دعوت کند را بخواهیم اینگونه تصویر کنیم
کودک اصلا به لحاط روانی بسیاری از رفتارهای والدین رو میبیند و می اموزد. هر کدام رو هم که دلیل منطقی داشته باشد را هم راحت تر الگو برداری میکند.
دین ما دین منطق هست و همه استدلالها یش روشن.
این تصاویر در واقع به گفته شما هوچی گری هست و کاملا با استدلالی که در بالا آوردیم مردود هست.
وقتی با استدلال همچین تصاویری مردود هست. برای ما دلیلی برای شلوغ باز و توهینی نیست که بخواهیم به آن دست بیاویزیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
این برداشت شما از تصویره و شاید هم هدف صاحب اثر هم همین بوده باشه، ولی به نظر من، یا حداقل برای شخص خودم موقع دیدن اون تصویر و بدون خوندن نوشته ی زیرش توی منبع اصلی دقیقا و دقیقا همین " همنشینی حجاب و عقب ماندگی " به ذهنم خطور کرد. و هم چنان که این مفهوم رو من متصور شدم، افراد دیگه ای هم همچین تصوری رو از عکس برداشت کردن.
حتی اگه بگیم برداشت شما مدنظر صاحب اثره، اینکه حجابش اجباری و از روی عادته، معیار و ملاک سلایق افراد نیست. وقتی کسی پذیرفت مسلمان باشد، دیگر اینجا نومن ببعض و نکفر ببعض جایی نداره. اینکه کسی از روی عادت حجاب می کند، مشکل از اصل حجاب و دین نیست. مشکل خود طرف هست که به وظیفه ای که دین بهش محول کرده اهمیتی نمی ده که دنبال دونستن بره تا جایی که براش راه داره و امکان داره.
متاسفانه نه فقط در حجاب در دیگر اعمالمون هم دچار عادت زدگی شده ایم و اینجا دقیقا دقیقا مقصر خود ما هستیم. ولی حرف من اینجا اینه که چرا دقیقا اینجا روی حجاب دست گذاشتن؟؟؟
طرف که می گه حجاب از روی عادته، ایشون به عنوان یه هنرمند چه کار می تونن بکنند که این دید رو نسبت به حجاب بردارند؟؟
با این تحلیل شما، این هنرمند هم که بجز تمسخر افکار مردم که کار دیگه ای نکرده!!!
با تحلیل شما وظیفه ی این هنرمند این بود که بجای تمسخر و به تصویر کشیدن به قول شما این تفکر غلط، کار درست رو ارائه می داد با هنرش. تفکر درست رو ارائه می داد با هنرش.
همونطور که گفته شد اگه توهینی دیدید می تونید گزارش کنید.
به جز یکی از پستها، شما اگه کل تاپیک رو مطالعه می کردید می دیدید که کل حرف بچه ها سر این بود که چرا بچه ارزشی ها نمیان از هنر برای ترویج حجاب و امثالهم استفاده کنند. در مورد هنر متعالی و غیر متعالی صحبت کردند. در مورد اینکه چرا ماها نباید از این پتانسیل استفاده کنیم.
خب حالا که از ارسالتون مشخصه که نخوندید، من اینجا سوال رو دوباره مطرح می کنم :
به نظرتون این تصاویر ایراد دارند یا نه؟؟
اگه نه به چه دلیل و اگه آره به نظر شما وظیفه ی ماها اینجا چیه؟؟
والله توی ارسال اول لعن و نفرین و توهینی به صاحبان اثر نیومده. آثار اومده با تبیین نگاه موجود در اونها و در نهایت اینکه گفته شد :
نقل قول:" اشتباه برداشت شده ، در واقع اون تصویر داره یک مشکله واقعی رو نشون میده و اون اینه، خانمی که خودش رو کاملا پوشش داده بچه خودش رو به شکلی که دوست داره خودش اون شکلی باشه آراسته کرده و این نشون دهنده داشتن حجاب از روی اجبار و یا عادته که بدون هیچ ریشه و شناخت واقعیست و این افراد کم هم نیستن و واقعیه ، البته نمیخوام از این دفاع کنم فقط خواستم یه کم نگاه اون آفریننده اثر رو روشنتر کنم ، دلیل من برای عقب مونده نبودن اون کودک پوشیدن کفشهای بزرگ که عادت دختر بچه هاست و نبود توهین مستقیم به حجاب در دیگر اثرهاست ، فقط صورت مادر روی بچه میکس شده که نشون بده مادر خودش رو میخواد در آینه بچه اش ببینه ،
این برداشت شما از تصویره و شاید هم هدف صاحب اثر هم همین بوده باشه، ولی به نظر من، یا حداقل برای شخص خودم موقع دیدن اون تصویر و بدون خوندن نوشته ی زیرش توی منبع اصلی دقیقا و دقیقا همین " همنشینی حجاب و عقب ماندگی " به ذهنم خطور کرد. و هم چنان که این مفهوم رو من متصور شدم، افراد دیگه ای هم همچین تصوری رو از عکس برداشت کردن.
حتی اگه بگیم برداشت شما مدنظر صاحب اثره، اینکه حجابش اجباری و از روی عادته، معیار و ملاک سلایق افراد نیست. وقتی کسی پذیرفت مسلمان باشد، دیگر اینجا نومن ببعض و نکفر ببعض جایی نداره. اینکه کسی از روی عادت حجاب می کند، مشکل از اصل حجاب و دین نیست. مشکل خود طرف هست که به وظیفه ای که دین بهش محول کرده اهمیتی نمی ده که دنبال دونستن بره تا جایی که براش راه داره و امکان داره.
متاسفانه نه فقط در حجاب در دیگر اعمالمون هم دچار عادت زدگی شده ایم و اینجا دقیقا دقیقا مقصر خود ما هستیم. ولی حرف من اینجا اینه که چرا دقیقا اینجا روی حجاب دست گذاشتن؟؟؟
طرف که می گه حجاب از روی عادته، ایشون به عنوان یه هنرمند چه کار می تونن بکنند که این دید رو نسبت به حجاب بردارند؟؟
با این تحلیل شما، این هنرمند هم که بجز تمسخر افکار مردم که کار دیگه ای نکرده!!!
با تحلیل شما وظیفه ی این هنرمند این بود که بجای تمسخر و به تصویر کشیدن به قول شما این تفکر غلط، کار درست رو ارائه می داد با هنرش. تفکر درست رو ارائه می داد با هنرش.
(۴/آبان/۹۳ ۱۱:۲۷)archimolar نوشته است: [ -> ]من واقعا متاسفم که میام و میبینم کسانی که مثلا بچه مذهبی هستن چه راحت به کسی که نظرش به هر دلیلی با اسلام مغایرت داره توهین میکنن ،
همونطور که گفته شد اگه توهینی دیدید می تونید گزارش کنید.
به جز یکی از پستها، شما اگه کل تاپیک رو مطالعه می کردید می دیدید که کل حرف بچه ها سر این بود که چرا بچه ارزشی ها نمیان از هنر برای ترویج حجاب و امثالهم استفاده کنند. در مورد هنر متعالی و غیر متعالی صحبت کردند. در مورد اینکه چرا ماها نباید از این پتانسیل استفاده کنیم.
خب حالا که از ارسالتون مشخصه که نخوندید، من اینجا سوال رو دوباره مطرح می کنم :
والله توی ارسال اول لعن و نفرین و توهینی به صاحبان اثر نیومده. آثار اومده با تبیین نگاه موجود در اونها و در نهایت اینکه گفته شد :
رسانههای جریان انقلاب و کارشناسان و نهادهای فرهنگی باید بسیار بیشتر از وضعیت فعلی به حوزه هنرهای تجسمی ورود کنند و علاوه بر رصد نیروها و خروجیهای این حوزه، همسنگ مدیومهایی مثل سینما و .... برای تولید محصولات مطلوب تلاش کنند.
۶/آبان/۹۳, ۲۰:۲۰
(۴/آبان/۹۳ ۱۲:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله بنده کامنت شما رو به عنوان توهین گزارش کردم و یه کامنت دیگه که حذف شداین رو عرض کنم که خیلی نقاش ها و نویسنده ها و هنرمندان بودندکه مشکل روانی داشتند و اصلا هنرمندی نشانه سلامت ذهن فرد نیست..
-----
اگر توهینی میبینید لازم هست گزارش بدهید تا رسیدگی بشود.
(۴/آبان/۹۳ ۱۲:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]اینکه مادری حجابی که ایدآل برای خودش بوده را برای فرزندش ترویج کند و فرزندش رو با منطق به این ایده آل دعوت کند را بخواهیم اینگونه تصویر کنیم
منظور شما رو از خلاف انصاف متوجه نمیشم ، یک نفر با هر عقیده ای (الان درست یا غلطش رو کار ندارم) نگاهش رو به یک موضوع بصورت هنرمندانه(روش هنری) نشون داده ، حالا یا شما باید بگی چنین چیزی در جامعه ما وجود نداره (که این دقیقا خلافه انصافه) یا میتونی از دید هنری اثرش رو نقد کنی و یا میتونی با یه اثر هنری دیگه بخش روشن این حقیقت تو جامعه ما رو نشون بدی یا میتونی (همونطور که گفتی) سلامت روان دارنده اثر رو زیر سوال ببرید (که آسونترین راه و بی انصافانه ترینش رو انتخاب کردی)
یا حق
نقل قول:ولی به نظر من، یا حداقل برای شخص خودم موقع دیدن اون تصویر و بدون خوندن نوشته ی زیرش توی منبع اصلی دقیقا و دقیقا همین " همنشینی حجاب و عقب ماندگی " به ذهنم خطور کرد.
در مباحث هنری سعی کنید تاویل ها بر اساس استدلال باشه و نه بر اساس حس ، خیلی از سوء تفاهمات بر اثر این بی توجهی رخ میده ، من با هیچکدوم از تاویلها هم عقیده نیستم هرچند میدونم چنین چیزی در جامعه ما وجود داره ولی مشکلش همونطور که شما اشاره کردید به حجاب بر نمیگرده و به خود شخص بر میگرده، نمیدونم اونمنبع اصلی مورد اشاره هم بر اساس حسش اینو نوشته بوده یا استدلالی هم داشته ولی چنین برداشتی از ما که روی این مسئله غیرت داریم دور از ذهن نیست
نقل قول:خب حالا که از ارسالتون مشخصه که نخوندید، من اینجا سوال رو دوباره مطرح می کنم :
من هم کل تاپیک رو خوندم و هم نگفتم تمام کامنتها دارای توهینه ، دوتا کامنت بود که یکیش حذف شد بقیه کامنتها رو هم مطالعه کردم
در مورد سوالاتتون هم نمیدونم چرا مطرحش کردید چون جواب هردوش تو کامنت من بود (اگر با دقت بیشتری مطالعه میکردید)
نقل قول:نمیخوام از این دفاع کنم فقط خواستم یه کم نگاه اون آفریننده اثر رو روشنتر کنم
، اینا محصول بیش از سی سال تبلیغات و آموزش های فرهنگی ما و غرب هستن ، اگر ما عرضه نداشتیم اسلام واقعی رو درست عرضه کنیم ، تقصیر خودمونه، نمیشه با دیوونه خوندن و تمسخر و دشمن خوندنه اینا از حقیقت فرار کرد
خودتونو بسازید تا چهره های موفق کشور از با حجابها و متدینین باشن ، نشون بدید که دیندار بودن مساوی با عقب مونده بودن نیست
پس خواهر من ، برادر من اگر میتونی برو روی هنر زحمت بکش و جواب این خانم رو به زیبایی هنرمندانه بده و نه با شعار و لعن و نفرین
خدا به همه ما توفیق بده
۶/آبان/۹۳, ۲۰:۵۰
بسم الله الرحمن الرحیم
بر اساس استدلال. خب چه استدلالی عقلی ؟ حسی؟
چیزی که واضحه هنر به خصوص هنرهای دیداری بیشتر با حسیات و ادراکات ارتباط دارند نه تحلیل ها و استدلالات عقلی. اولین چیزی که با دیدن یک اثر هنری دیداری به مخاطبش القا می شه، از طریق احساسات و ادراکات هستش.
این هنر هنرمنده که اون ذهنیت و هدفش رو که برای خودش براساس یک سری منطق و دلیل هست (حالا یا درست یا غلط) به چیزی تبدیل کنه که مخاطبش استدلالات و منطق هنرمند رو اینجا با حسیاتش درک کنه.
.
نقل قول:در مباحث هنری سعی کنید تاویل ها بر اساس استدلال باشه و نه بر اساس حس
چیزی که واضحه هنر به خصوص هنرهای دیداری بیشتر با حسیات و ادراکات ارتباط دارند نه تحلیل ها و استدلالات عقلی. اولین چیزی که با دیدن یک اثر هنری دیداری به مخاطبش القا می شه، از طریق احساسات و ادراکات هستش.
این هنر هنرمنده که اون ذهنیت و هدفش رو که برای خودش براساس یک سری منطق و دلیل هست (حالا یا درست یا غلط) به چیزی تبدیل کنه که مخاطبش استدلالات و منطق هنرمند رو اینجا با حسیاتش درک کنه.
.
۶/آبان/۹۳, ۲۰:۵۵
(۶/آبان/۹۳ ۲۰:۵۰)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
.
بر اساس شواهد و قرائن شما میتونی مثله یک کاراگاه از یه اثر هنری رمز گشایی کنی ، وقتی شما میگی اینطور حس کردم ، این میشه برای شخص شما که میتونه اون حس بر اثر تجربیات شخصی شما ایجاد شده باشه ولی وقتی تونستی بر اساس شواهد و استدلال (مثله مورد کفش که بنده ذکر کردم) چیزی رو ثابت کنید میشه یک روش علمی و قابل نقد و استناد
۶/آبان/۹۳, ۲۱:۰۴
طرف اثرش رو برای مخاطبای عام ارائه داده. یعنی همون چیزی که گفتم از طریق هنر القا می شه.
شما بفرمایید تعریفتون از هنر چیه و اینکه وظیفه و نقش هنر چیه؟ هنر کجاها رو باید نشونه بگیره؟؟
شما بفرمایید تعریفتون از هنر چیه و اینکه وظیفه و نقش هنر چیه؟ هنر کجاها رو باید نشونه بگیره؟؟