تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به بایکوت تل‌آویو است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
ارمغان پنجمین نرم‌افزار برتر تولید رژیم صهیونیستی برای کاربران چیست؟

وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به بایکوت تل‌آویو است
گروه اجتماعی - رجانیوز: تب «وایبر» خیلی سریع بالا گرفت و اکثر کاربران تلفن‌های همراه هوشمند را با خود همراه کرد؛ موجی که به دلیل رایگان و جذاب بودن این نرم‌افزار ایجاد شد و توانست در مدت کوتاهی، بخش زیادی از ایرانیان را نیز به استفاده از این نرم‌افزار ترغیب کند.
به گزارش رجانیوز، اما واقعیت این برنامه کاربردی به ظاهر دوست داشتنی چیست؟ پاسخ به این سوال را باید از وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی شنید.
[تصویر: 131850.jpg]
«نفتالی بنت» اخیرا در یک مصاحبه اعلام کرده است که «Viber» توانسته پاسخ مناسبی به جنبش بایکوت اسرائیل در سراسر جهان باشد. بر اساس خبری که نشریه «جروزالم پست» منتشر کرده، او با اعتراض به اظهارات برخی از مقامات اروپایی علیه جنایات اسرائیل و تلاش برای بایکوت اقتصادی این رژیم، تاکید کرده است: «به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.»
این مساله را باید در کنار این خبر تحلیل کرد که وایبر اکنون به یکی از پنج نرم‌افزار برتر تولید رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و توانسته علاوه ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای این رژیم فراهم کند.
جالب است بدانید که در همین راستا، ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار «وایبر» را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است. مطبوعات مصر تأکید کردند ارتش این کشور استفاده سربازان از برنامه رایگان تماس‌های تلفنی (وایبر) را ممنوع کرده است؛ زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.
«عرب تایمز» به نقل از مطبوعات مصر نوشت: «سیاست این شرکت، جمع‌آوری و استفاده از اطلاعات است ولی معمولا کاربران بدون اینکه جزئیات فرم درخواست عضویت را به دقت بخوانند، آن را تایید می‌کنند. این شرکت در فرم عضویت نوشته است نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن‌ها و شبکه‌ها بدست می‌آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه‌های کاربران و مکان‌های تماس و زمان مکالمه‌ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.»
[تصویر: 009.jpg]
این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است؛ ولی این شرکت فایل مکالمه‌های ضبط شده را به مدت سی ماه نگه داشته و در اختیار منابع اطلاعاتی خاص قرار می‌دهد.
تو این چند ساله هر موقع وایبر انداختم روش گوشی خیلی کند می شد و مجبور می شدم پاکش کنم (رم 512)
فرایند پاک شدن برنامه به طور غیر معمولی خیلی سریع انجام می شد (شاید فقط از نظر پنهان می شد )و بعد از اون هم این مشکل همچنان ادامه داشت و بعضی موقع بدتر هم می شد
اخرش هم مجبور می شدم گوشی را فلش کنم

بهتون توصیه می کنم استفاده نکنید خیلی خیلی مشکوکه
بجاش می تونید از لاین استفاده کنید
بسم تعالی

یک نرم افزاری هم همراه اول معرفی کرده که میتونید از اون هم استفاده بکنید. فکر میکنم اسمش ساینا بود.
ساینا هم من یه مدت داشتم خبرش پخش شد توی مشرق و خبرگذاری دانشجو که اینم نمیشه اصلا بهش اعتماد کرد
یه برنامه هست زوبی اونو دارن میسازن خیلی بهش امید دارم...
ولی واتس اپ رو نمیشه پاک کرد من کلی مخاطب دارم کلیپ و خبر مذهبی میفرستم براشون
ولی دلم میخواد پاکش کنم
کلی زور زدم 3-4 نفر ساینا رو نصب کردن البته خودم پاکش کردم ارزشش رو نداشت
ساینا و بیسفون هم هردو غیر ایرانی هستن!!!

البته یکیشون سرورش در ایرانه که یادم نیست کدوم بود
نقل قول:فرایند پاک شدن برنامه به طور غیر معمولی خیلی سریع انجام می شد (شاید فقط از نظر پنهان می شد )و بعد از اون هم این مشکل همچنان ادامه داشت و بعضی موقع بدتر هم می شد

همون یکباری ک این برنامه رو نصب و اجرا کنین، تمام دفترچه تلفنتون رو برای سرور اصلی میفرسته و نقشه شبکه بین کاربرهاشون رو براشون کامل تر میکنین ...

شما باورتون میشه ک ی نرم افزار جاسوسی وقتی ک کاربر پاکش میکنه، خیلی شیک و مجلسی تمام و کمال از روی گوشی پاک بشه و پاش بریده بشه از سیستمتون؟؟
میدونید مشکل چیه؟
مثلا من بعد از اینکه نصب کردم تو همین تالار فهمیدم مشکل داره؟اونم چه مشکلی!!
یعنی مسئولین امنیتی کشور نباید رسانه ای کنن؟
من خودم بعد از نصب وایبر قبض موبایلم یک سوم شد.خوب تو عصر اطلاعات انصافا باید هزینه جابجایی اطلاعات اینقدر بالا باشه؟
اگه تو مخابرات ادم دلسوز به مملکت وجود داشت اصلا این پیشنهاد باید از سوی اونا میبود که برنامه ای جایگزین ارائه میدادن که مردم استفاده میکردن.
منتها چه کنیم که بنده پولیم.
سیستم مخابراتی جزو سیستم هاییه که با یبار زیر ساخت تا چند سال پول مفت در میارن.
(۱/آبان/۹۳ ۱۲:۱۶)یاســین نوشته است: [ -> ]یعنی مسئولین امنیتی کشور نباید رسانه ای کنن؟
چرا رسانه ای کنن!؟
فعلا که سربازان گمنام ، از این مساله بیشتر استفاده می کنن تا اسرائیل! Big Grin
من چند وقت پیش می خواستم یه لیست از مکالماتم بگیرم و رسانه ای کنم(توی فیس و ...)
ولی دیدم یه نفرم و هیچی
فکر کنم لیست مکالمات هر خط رو مخابرات به خود صاحب خط می ده
لطفا برید لیست مکالماتتون رو بگیرید.
من تقریبا دو ساله این مشکل رو دارم
گوشیم رو 2000 تومن شارژ می کنم
دو روز می گذره
هیچ کاری باهاش نمی کنم
می رم می بینم اعتبارم شده 1000 تومن
یا مثلا یه هفته به گوشیم دست نمی زنم
بعد عمری می خوام به یکی زنگ بزنم می بینم 2000 شارژم نیست.
اولش به اعضای خانواده شک کردم. حق بدین به من. آخه خیلی برام عجیب بود. ولی وقتی فقل گذاشتم بازم اون مشکل بود.
من استفاده از سیم کارتم در حد 1000 تومن در هفته هست و این مشکل برام به خوبی ملموس هست.
ولی کسی که مثلا 20000 تومن در هفته خرج می کنه واسه شارژ سیم کارت این مشکل رو لمس نمی کنه.
لطفا لیست Log گوشیتون رو از مخابرات بگیرید و تعرفه ها رو با هزینه ها مقایسه کنید
اگه به مشکل برخوردید بیایید یه حرکت بزنیم این ها رو پخش کنیم تا ملت بفهمن چجوری داره ازشون دزدی می شه.
نقل قول:یعنی مسئولین امنیتی کشور نباید رسانه ای کنن؟

دو کشور عربستان و چین وایبر رو رسما فی*ل*تر کردن و کسی حق استفاده از اون رو نداره
دلیلش رو اعلام کردن : مسائل امنیتی ... خیلی شیک و مجلسی Big Grin

ایران هم دوست داره فی*ل*تر کنه هااا، اما فعلا تنها دلیلی ک داره ارائه میده همون جوک های نامناسبی بود ک پخشش کرده بودن ...
میخواستن فی*ل*ترش کنن، ب دلیل مسائل فرهنگی
خب عزیز من بیا خیلی شیک اعلام کن ک دلیل امنیتیه، تعارف ک نداریم با مردم Smile
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع