چند نکته رو یادآور میشم:
1- بحث تفکیک تالار برای موارد خاص نظیر این مورد کاملا امکان پذیر است؛ همانطور که تاپیک هایی تنها برای مدیران و ... قابل مشاهده است، تفکیک زن و مرد هم به راحتی صورت پذیر است، هرچند کاملا پوشش نمیدهد دغدغه را.
2- اتفاقا به دلیل تفاوت های ماهیتی و ... این موضوعات برای خانوم ها و آقایان اختلاف هایی دارد دارد، چه بهتر که دوستانی هم صحبت شوند که درک خوبی از شرایط و رفتارهای یکدیگر دارند. ما مریخی هستیم و شما ونوسی!
3- شاید من اشتباه کنم اما فکر نمیکنم دوستانی که اینجا پست گذاشته باشند در حد پیغمبر و حتی آخوند و پزشک باشند و حتی اطلاعاتی در آن سطح داشته باشند. یک فرد معمولی و با نگرشی مذهبی و خیرخواه و دغدغه مند و البته انشاالله تا حدی مطالعه کرده در آن مورد! بیشتر از این است؟
در ضمن چه بسا که حتی در مورد پزشک نیز تا جایی که بنده اطلاع دارم توصیه شده در گام اول بروید به پزشک هم جنس خودتان و اگر نشد فلان و بهمان، باز اگر رفتید فلان شرایط باشد! در همون مورد آخوند ها هم حرف دارم اما فکر میکنم تا همین حد کافی است.
به خصوص نکته سوم را بیشتر توجه بفرمایید. بنده یک بار دیگر عرض میکنم با خودتان رو راست باشید. این صحبت بنده نیز توصیه بود که از سر دلسوزی بیان شد.
موفق باشید
هرچند که موضوع تایپیک داره منحرف میشه اما فکر کنید براساس جنسیت بعضی از تایپیک ها ر بذاریم اون وقت من خوش خیال به هوای این که این جا همه دخترند یه چیزایی دخترونه می گم بعد یه نفر بت یوزر دخترونه که در اصل پسره وارد میشه این شسطنت خیلی هس حتی بین دخترا رک بگم حتی خود من!!!!!!!
خب اما با این وضعیت من یادمیگیرم متظورمو چه طور برسونم در ضمن یه مساله رو در دیدگاه یه پسر هم می بینم
و اینکه ببینید حرف ها از زبان اشخاص و کاربرای متفاوت برای ما متفاوت تلقی میشه مثلا زینب خانوم یه پستی رو میذاره که خیلی هم درست و عالیه اما من هیچ وقت اون پست رو نمیذارم چون نوع نگاه کاربرا به ایشون و یا فاطمه خانوم رو میدونم و اینکه با من فرق دارن نکته ی سوم اینکه لتفاقا در لفافه قرار دادن بعضی مسلیل باعث شده مراجعه کننده ها که همین جوون ها باشن برای پاسخ به خیلی از سوال هاشون به همین روش های بد بد برن مثلا نظر شخصی من اینه که بابا ها خیلی خوبه در مورد یه سری از خصوصیت های مرد ها و یه کوچولو مسایل جنسی با دختراشون حرف بزنن اما نمی زنن و این حیای بی جا موجب میشه دختره یه بی حیایی واقعی داشته باشه و اینو از زبون دوست پسرش بشنوه در هر حال اولین دلیل طلاق مسایل جنسی شده و شاید دلیلش توی ایران همین مسیرهای اشتباهه
حالا یه چیز دیگه زینب خانوم اون مثال مراجعه کننده به روانشناس منو برد تو کما
آقای دهه شصتی!
چون فرمودین با خودتون روراست باشین خدمتتون عرض میکنم.
من سر این مسائل با هیشکی شوخی ندارم.
اگه آموزش تنظیم خانواده به جای دانشگاه توی دبیرستان بود، الآن این همه آمار ایدز و بچه های حرامزاده و سقط جنین بالا نرفته بود.
اتفاقاً به نظرم لازمه که هر کس بدونه چه بلایی داره سر بدن خودش میاره.
لازمه که هر کس بدونه چه بلایی سر جنس مخالفش هم میاد.
چون همونطور که عرض کردم خدمتتون، بلاخره ممکنه - زبونم لال - این اتفاق برای خانواده من هم بیفته.
لذا باید هشیار باشم و بدونم چی کار کنم.
متاسفانه اونقدر شااایع شده که آمار معضلاتی که ایجاد میکنه چند سال دیگه میزنه بیرون.
فعلاً طلاق و از هم پاشیدگی خانوادگی تا بعداً عوارض شخصیش بیاد بیرون.
والا...
اتفاقاً اون زمانی که فرندز رو میدیدم، توی اون سریال هم به این موضوع اشاره شده بود.
اونجا مثل ایران نیست که فیلمهای پورن فری و مفت در اختیار کسی قرار بگیره.
تصور کنین که اگه بخوای یکی رو معتاد کنی، میگی یه لول تریاک 20 هزار تومن؟
100% میگه نمیخوام.
چون هم پول بده و هم خودش رو بدبخت کنه؟
دفعه اول و دوم مهمون ساقی میشین.
دفعه سوم به جای یه لول، 5 لول ازش میخرین و به جای 20 هزار تومن، لولی 50 هزار تومن ازش میخرین.
چون دیگه بهش احتیاج دارین.
فیلمهای پورن هم همینجوریه.
توی آمریکا و اروپا این فیلمها به صورت مفت در اختیار کسی قرار نمیگیره.
شبکه های پورن پولیه.
یه بار جووی و چندلر (دو کاراکتر مرد سریال فرندز) بر حسب اتفاق یه شبکه پورن فری پیدا میکنن.
از جاشون تکون نمیخورن و 24 ساعته دارن این شبکه رو نگاه میکنن.
تا این که چندلر میگه من امروز رفتم بانک و زنه به من محل نذاشت و با من کاری نداشت.
جووی هم همین حرف رو میزنه.
بعد به این نتیجه میرسن که زیادی فیلمهای پورن دیدن.
یعنی زیاد دیدنش باعث میشه که دیدشون نسبت به محیط عوض بشه.
آدما رو مثل شخصیت های فیلمهای پورن ببینن.
اگه بتونن جسمشون رو کنترل کنن که روانی میشن با هجمه این افکار.
اگرم نتونن خودشون رو کنترل کنن که 100% به یکی تجاوز میکنن.
فانوس جان!
اتفاقاً اون مورد یه دختر بسیار خوشگلی هم بود.
بچه مدرسه ای که بوده از شهرستان با این پسره که دانشجو بوده فرار میکنه و میاد تهران.
شوهرش دوست پسرش بوده.
از همون زمان که دوست بودن با هم رابطه داشتن.
دیگه نمیتونه به شهر خودش هم برگرده.
دیپلم هم نداره که بگی میتونه واسه خودش کاری بکنه.
مجبوره که بسوزه و بسازه.
میگم که این مچش پر از جای زخم بود.
یکی دو بار با قرص اقدام کرده و بازم به بیمارستان رسوندنش.
دلم براش خیلی سوخت.
ستمی که امروز انسان ها به هم میکنن، به مراتب بدتر از ستمیه که در تمام دوران آدم ها باهاش مواجه بودن.
همه اش هم از عوارض دیدن این فیلمهاست.
اصلاً کاری رو که تمام حیوانات بدون این که فیلم ببینن بلدن انجام بدن، مسلماً یک کار ذاتیه.
دیدن فیلم باعث میشه آدم از شرایط عادی رابطه جنسی لذت نبره و بخواد به شیوه های مختلف این کار رو انجام بده.
وقتی هم به شیوه های مختلف انجام داد، دیگه میخواد با آدمای مختلف انجام بده.
دیگه نمیشه جلوش رو گرفت.
میل جنسی اگه جلوش گرفته نشه، تبدیل به یک فاجعه انسانی میشه.
چی بگم؟
اتفاقاً منم توی اطرافیانم میشناسم آقایونی که این کارها رو میکنن.
یه آقایی توی فامیلای ما جوون که بوده اهل این کارا بوده و چند بار خانم آورده بوده محل کارش و ...
خانمش یه بار میبیندش و جالب این که به روش هم نمیاره.
میگه بچه هام مهمترن.
بلاخره یه روز از سرش میفته.
حالا که 2 تا داماد گرفته، هر دو تا داماداش همین بلا رو سر دختراش میارن.
من خیلی تو آشنا ها و فامیل ها میبینم که داماد ها شبیه پدرزن ها میشن.
کاش وقتی داریم یه گناهی رو انجام میدیم به این فکر کنیم که ممکنه عاقبتش گریبان فرزندانمون رو بگیره.
اگه من یه بلایی سر دختر مردم یا پسر مردم میارم، مطمئن باشیم که یه روزی یکی هم این بلا رو سر دختر یا پسر من میاره.
کاش وزارت اطلاعات با این قضیه یکم جدی تر برخورد میکرد.
اونایی که به آقای خمینی (رحمة الله علیه) توهین کردن رو 24 ساعته شناسایی کردن و برای گوشیشون پیام اومد.
کاش اونایی که از این فیلما پخش میکنن رو هم شناسایی میکرد و یه هشداری بهشون میداد.
(۳۰/مهر/۹۳ ۲۲:۱۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]آقای کل!
منم از یه پزشکی شنیدم.
میگفت یکی از دلایل شیوع بیماری های پروستات تحریک شدن و ارضا نشدن به موقع هست.
عرض کردم که ممکنه...
تجمع مایع منی در مردان باعث مشکلات پروستات میشود و بهتر است در سنین ابتدای بلوغ ازدواج کنند ولی در غیر این صورت فرد نباید به صورت غیر طبیعی مایع رو از خودش خارج کنه چون خروج بی موقع و در شرایط مصنوعی بیشتر از نگهداشتن آن مضر هست.
اگر فرد با دیدن فیلم های مستهجن اقدام به خودارضایی هم نکند آسیب خیلی خیلی جدی میبیند.
در واقع فرد برای حفظ سلامت خودش حتی نباید خودش رو در شرایط محرک قرار بده.
............................................................
می دونم اینجا هیچ پسری اینطوری نیست ولی برای اینکه اندیشه ها بد تو ذهنتون نچرخه خوندن سوره ناس خیلی تاثیر داره.
سلام
گفتا سخن از زمان ما میگویی
در دنیایی که پیدا کردن و دیدن.فیلم پو رن ساده ترین کار ممکن است سکوت بزرگ ترین خیانت است
هیچ شخصی رو نمیشناسم که این نوع فیلم ندیده باشه حتی شده یک بار رو دیده برای ارضای حس کنجکاوی
این روزها همه قلب درد دارن به خصوص جوانان
باید فهمید جریان چیه
(۴/آبان/۹۳ ۲:۵۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]هرچند که موضوع تایپیک داره منحرف میشه اما فکر کنید براساس جنسیت بعضی از تایپیک ها ر بذاریم اون وقت من خوش خیال به هوای این که این جا همه دخترند یه چیزایی دخترونه می گم بعد یه نفر بت یوزر دخترونه که در اصل پسره وارد میشه این شسطنت خیلی هس حتی بین دخترا رک بگم حتی خود من!!!!!!!
همون موقع هم که پیشنهاد دادم این راه حل! به ذهنم خطور کرد منتها تفاوت زیادی است بین این دو مساله:
1- اینکه بدانید در مورد مسائل جنسی با یک نامحرم مستقیما حرف میزنید.
2- اینکه بنا را بگذارید بر صحت و همه را دختر بدانید. اینجوری اگر پسری هم وارد شود شما آگاه نخواهید شد و حداقل پرده حیا حفظ خواهد شد.
(۴/آبان/۹۳ ۲:۵۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اینکه لتفاقا در لفافه قرار دادن بعضی مسلیل باعث شده مراجعه کننده ها که همین جوون ها باشن برای پاسخ به خیلی از سوال هاشون به همین روش های بد بد برن مثلا نظر شخصی من اینه که بابا ها خیلی خوبه در مورد یه سری از خصوصیت های مرد ها و یه کوچولو مسایل جنسی با دختراشون حرف بزنن اما نمی زنن و این حیای بی جا موجب میشه دختره یه بی حیایی واقعی داشته باشه و اینو از زبون دوست پسرش بشنوه در هر حال اولین دلیل طلاق مسایل جنسی شده و شاید دلیلش توی ایران همین مسیرهای اشتباهه
تعجب میکنم که شما از رابطه پدر و دختر میگویید و زینب خانوم از آموزش دبیرستان (که درست هم هست) و یا اینکه کلا نباید از آموزش جنبسی غافل شد و ... اما هیچکدام ظاهرا متوجه حرف ها و دغدغه من نشدید!
در مورد اطلاع از وضعیت جنس مخالف هم باید تحلیل هزینه فایده کرد! اینکه چه چیز را از دست میدهیم و چه چیزی را بدست می آورید و آیا این تنها راه حل بدست آوردن است
یا اینکه راه های کم هزینه تری نیز وجود دارد؟
-من نمیگم در مورد مسائل جنسی صحبت نشه، اتفاقا به شدت لازم است و ندانستن عواقب بدی از جمله مشکلات زناشویی داره، تمام حرف من این است که هیچ دلیل منطقی و شرعی ای نمیبینم که این تعدادی دختر و پسر
نامحرم (حالا کاری نداریم که متخصص هستند و صلاحیت دارند و آیا تنها راه حل آگاهی از این مسائل همین راه است یا خیر که هرکدام به اندازه کافی دلیل سلبی را تامین میکند) بیایند در مورد فیلم مستهجن و خود ارضایی و ... صحبت کنند.
برای مسیر بد بد!نرفتن، مشاوره رو قرار دادن که حتی میتوانید رایگان هم بهره ببرید. (مطمئن نیستم که در لینک بهزیستی مسائل جنسی هم پوشش داده میشود و یا خیر اما روش زیاد است. (
سامانه مشاوره در فضای مجازی)
آقای دهه شصتی!
عرض کردم خدمتتون که.
بچه های پزشکی که همه با هم، دختر و پسر سر یه کلاس میشینن و آناتومی میخونن، چی کار میکنن؟
اگه به تمام این نوشته ها به چشم مطالب علمی نگاه بشه، دیگه جنسیت کسی که این حرف رو زده مهم نخواهد شد.
اگه اسلامیش رو هم میخواین، پیامبر هم تمام این مسائل رو توی مسجد به مسلمونا درس میداد.
منتهی یه پرده کشیده شده بود که زن ها و مردها همدیگه رو نمیدیدن.
فکر کنم الآن هم تقریباً همونطوریه.
متاسفانه ماجرای امام حسین (علیه السلام) و بنیان خانواده همه جوره مورد هجومه و تا زمانی که اینا باشه، هیشکی نمیتونه یه قدم هم وارد قلمرو ایرانی ها بشه.
اما امان از روزی که آدم دیگه بچه باباش نباشه...
دیگه شرف و غیرت و ... یک مشت خاطرات قدیمی میشه و به راحتی آدم همه اعضای خانواده اش رو به یه کیلو خیار میفروشه.
وقتی کلاسهای بازی با بچه ها رو میرفتم، اولین چیزی که به تمام پدر و مادر ها میگفتن این بود که بچه هاتون رو به هیچ وجه حتی برای 5 دقیقه هم پیش خاله و عمه و عمو و دایی نذارین.
میگفت اونقدر فیلمهای تجاوز به بچه های کوچیک زیاد شده و اونقدر همه میبینن که آمار کودک آزاری به شدت بالا رفته.
این یعنی چی؟
یعنی مردها و زن های ما اگه بدونن که آبروشون نمیره، تمام کارهای توی فیلم رو انجام میدن.
فقط کافیه مطمئن باشن طرف زبون نداره که به کسی لو بده یا میترسه.
دیگه براشون مهم نیست این بچه 6 ماهشه یا 2 سالشه یا 8 سالشه یا بچه خواهر یا برادرشه.
یعنی آی خانوما! آی آقایون! بترسین از روزی که مردم ترس از آبروشون رو هم نداشته باشن.
دیگه حتی یه زن هم تو خیابونا امنیت نخواهد داشت.
به نظر من این فیلما آثارش یه نسل دیگه ظاهر خواهد شد.
(۴/آبان/۹۳ ۲۰:۲۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]بچه های پزشکی که همه با هم، دختر و پسر سر یه کلاس میشینن و آناتومی میخونن، چی کار میکنن؟
بلاشک اشتباه بزرگی رو مرتکب میشن.
(۴/آبان/۹۳ ۲۰:۲۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]آقای دهه شصتی!
عرض کردم خدمتتون که.
بچه های پزشکی که همه با هم، دختر و پسر سر یه کلاس میشینن و آناتومی میخونن، چی کار میکنن؟
اگه به تمام این نوشته ها به چشم مطالب علمی نگاه بشه، دیگه جنسیت کسی که این حرف رو زده مهم نخواهد شد.
اگه اسلامیش رو هم میخواین، پیامبر هم تمام این مسائل رو توی مسجد به مسلمونا درس میداد.
منتهی یه پرده کشیده شده بود که زن ها و مردها همدیگه رو نمیدیدن.
فکر کنم الآن هم تقریباً همونطوریه.
متاسفانه ماجرای امام حسین (علیه السلام) و بنیان خانواده همه جوره مورد هجومه و تا زمانی که اینا باشه، هیشکی نمیتونه یه قدم هم وارد قلمرو ایرانی ها بشه.
اما امان از روزی که آدم دیگه بچه باباش نباشه...
دیگه شرف و غیرت و ... یک مشت خاطرات قدیمی میشه و به راحتی آدم همه اعضای خانواده اش رو به یه کیلو خیار میفروشه.
وقتی کلاسهای بازی با بچه ها رو میرفتم، اولین چیزی که به تمام پدر و مادر ها میگفتن این بود که بچه هاتون رو به هیچ وجه حتی برای 5 دقیقه هم پیش خاله و عمه و عمو و دایی نذارین.
میگفت اونقدر فیلمهای تجاوز به بچه های کوچیک زیاد شده و اونقدر همه میبینن که آمار کودک آزاری به شدت بالا رفته.
این یعنی چی؟
یعنی مردها و زن های ما اگه بدونن که آبروشون نمیره، تمام کارهای توی فیلم رو انجام میدن.
فقط کافیه مطمئن باشن طرف زبون نداره که به کسی لو بده یا میترسه.
دیگه براشون مهم نیست این بچه 6 ماهشه یا 2 سالشه یا 8 سالشه یا بچه خواهر یا برادرشه.
یعنی آی خانوما! آی آقایون! بترسین از روزی که مردم ترس از آبروشون رو هم نداشته باشن.
دیگه حتی یه زن هم تو خیابونا امنیت نخواهد داشت.
به نظر من این فیلما آثارش یه نسل دیگه ظاهر خواهد شد.
نمیدونم واقعا متوجه حرف بنده نمیشوید و یا نمیخواهید که متوجه شوید؟
اغلب متن نوشته شده توسط شما هیچ ارتباطی به صحبت ها من نداشت!!
برای تایید صحبت های خود هم به دلایلی تکیه میکنید که خود از اساس باطل اند!
اصلا به فرض که اختلاط دختر و پسر در کلاسهایی که میفرمایید موردی نداشته باشد؛ شما دارید از دانشجوهایی که قرار است دکتر شوند و شاید واقعا مجبور باشند که در آن فضا ها باشند صحبت میکنید (که باید برای همان ها هم راهی اندیشید)
و یا حتی از پیامبری میگویید که یکی است و بس! شما ها در کدام دسته قرار میگیرد که از آنها مایه میگذارید؟
بهرحال اینطور که بر می آید من هرچه بگویم قضیه همان آش است و همان کاسه. نه خودم را خسته میکنم و نه شما را.
وظیفه من تذکر بود. تصمیم گیری و سنجش با شما.
یا حق
(۵/آبان/۹۳ ۱۱:۵۳)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]بلاشک اشتباه بزرگی رو مرتکب میشن.
یادم هست دوستم که هم ورودی خودم توی رشته پزشکی بود ،موقعی که این درس رو داشتند این قدر مینالید از عکس العمل اکثر بچه های کلاسشون...
بلاشک کار درستی نیست اختلاط در این کلاس...