تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاثیر فیلمهای مستهجن روی من
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
من به عنوان ناظر این بخش ایرادی در این مباحث نمیبینم.
چنانچه هر کدوم از شما عزیزان همچنان روی نظرتون هستین، توی بخش انتقادات مطرح کنین تا مدیران بررسی کنن.
اگر اونا فرمودن که حق با شماست، من این تاپیک رو میبندم و دیگه هم اجازه چنین بحثهایی رو نمیدم.
اما چنانچه اونا هم حرف منو تایید کردن، شما یه لطفی بکنید و دیگه این مساله رو مطرح نکنین.
با عرض سلام و ادب و تعذیت ایام عزاداری ابا عبدلله!

همونطور که دوستان میدونند گرفتاری بنده زیاد شده و کمتر میرسم به تالار!!

ولی خب در ارتباط با موضوع فیلم ها عرض کنم که مدتی بود بنا به دلایلی مجبوربودم فیلمها و سریالهایی رو به زبان اصلی ببینم!!

خب چاره ای هم نبود ولی جالب بود بدونید که در طی اون مدت اعصابم واقعا به هم ریخته بود و به محض اینکه بچه هام به فیلم نزدیک می شدن شدیدا عصبی میشدم!!!!

رو خود من که با اینکه فیلمها اصلا پورن نبودن و فیلم معمولی بودن اثرات مخربی داشت چون به هر حال تمام فیلمها صحنه هایی داشتن!!

یه دوست خیلی روشنفکر!!!!!م دارم که کلا با افتخار میگه تلوزیون نمی بینم و هر فیلمی بخوام دانلود میکنم و اخبارم فقط از بی بی سی دنبال میکنه!!! ایشون پارسال دخترش کنکور داشت!! میگفت دخترم روزی نیم ساعت تا 45 دقیقه فیلم می بینه جهت رفع خستگی مدرسه!!

دخترش با اینکه سمپادی بود جز یه رشته در پیت دانشگاه ..... هیچی قبول نشد!! طی اون مدت چند باری بهش هشدار دادم که این فیلما اثرش تو روح و روان دختر بچه 17 ساله چیه!! هی گوش نکرد!!

دوستان اغلبتون دانشجو یا دانش اموز یا درحال تحصیل هستید خواهش میکنم! مادرانه! دور این فیلمها رو کلا خط قرمز بکشید
بیچارتون میکنه!!

والسلام!!!
برای این که نه سیخ بسوزه و نه کباب، اینم یه لینک درباره مضرات مشاهده فیلمهای مبتذل.
اینجوری نه حیایی ریخته میشه و نه سوالی بی جواب میمونه.

لینک پاسخ
سلام و عرض تسلیت ایام
ممنون از نظرات دوستان . به مطالب مهم و ارزشمندی اشاره کرده اند .
میدونین موسس پورنو گرافی و صنعت ش کیا هستن ؟
توی شبکه خبر میگفت دهه سی یهودی های آمریکایی این صنعت رو راه اندازی کرده اند و الانم دست همونا هست منتها بسیار گسترده .
و اینکه یکی از پردرآمد ترین اقتصاد های دنیا هست .
عزیزان مهم ترین و شدید ترین ضربه این فیلم های توی مملکت خودمون دقیقاً به ریشه خونواده ها است که توضضیحاتشم دوستان خیلی خوب بجا آورده اند و نیاز به تکرار نیست .
از طرفی هم شاید براتون سوال باشه که این دانلود و مشاهده رایگان اینترنتی چه سودی و اقتصاد کلانی براشون داره ؟!
جواب ش رو میشه گفت که آورده این صنعت بیشتر به صورت غیر مستقیم و دراز مدت هست و صد البته که تو کشورهای دیگه به مراتب بیشتر ولی توی ایران با هدف تخریب بنیان خونواده بستر سازی شده و سازمان یافته هست .
شاید برا شما هم پیش اومده بود یادمه سال 78 که اوایل فعالیتم توی بسیج و کانون های فرهنگی هنری بود اعضایی که به فعالیت های ضد تهاجمی میپرداختن همیشه از پخش و تکثیر عکس ها ، مجلات و نوار های ویدیوئی بسیار باکیفیتی میگفتن که خیلی مخرب بودن تو زمان خودشون . آری از مدت ها قبل در برنامه هست !
و مطمئن باشین از این تخریب ها سودهایی میبرن که به ذهن و گوش ما هم نمیرسه . . .
انسان فطری دارای نفس هست و هر چیزی که برایش لذت بخش باشد را تمایل در انجامش دارد بدون آنکه به مقطعی یا دائمی بودن و خوب و بد بودن آن توجهی داشته باشد و این عقل است با ایمان و اعتقاد و معارف فرا گرفته نسبت به هدایت ذهن و نفس اقدام میکند .
و در این میان عقل و ذهن انسان با مشاهده این فیلم ها و تصاویر در منجلاب قساوت قلبی فرو میرود و در صورت ادامه این عطش بیشتر و بیشتر میشود .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع