تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خدا چه کسی را بیشتر دوست دارد ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :

خداوند متعال می فرماید:

" اگر بنده ای از بندگانم، دلبسته ام شود ، یادم را برایش لذت بخش می گردانم، در این صورت او عاشقم می شود و من نیز عاشقش.
انگاه فاصله های میانمان را کنار می زنم و راهنمایش می شوم ، به گونه ای که اگر همه ی مردم او را فراموش کنند من هرگز او را از یاد نخواهم برد..."
در ارشاد القلوب است كه خداوند به موسي(علیه السلام) مي فرمايد:
عبدي أنا و حقي لك محب فبحقي عليك كن لي محبا
....
بنده ی من ، به حقي كه تو بر گردن من داري من تو را دوست مي دارم
پس به حقي كه من بر تو دارم تو نيز مرا دوست بدار .
خداوند متعال در قرآن كريم مي فرمايد :
قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
بگو : اگر خدا را دوست مى ‏داريد از من پيروى كنيد تا او نيز دوستتان بدارد و گناهانتان را بيامرزد ، و خدا آمرزنده ‏ى مهربان است .
آل عمران - 31
.....
اطاعت از خدا ، موجب دوستي او مي شود .
امام باقر عليه السلام :
إنَّ اللّهَ تَبارَکَ وَ تَعالی إذا أحَبَّ عَبداً غَتَّهُ بِالبَلاءِ غَتّاً وَ ثَجَّهُ بِالبَلاءِ ثَجّاً فإذا دَعاهُ قالَ لَبَّیکَ عَبدی لَئِن عَجّلتُ لَکَ ما سَأَلتَإنّی علی ذلِکَ لَقادرٌ و لَئِنِ ادَّخرتُ لَکَ فَما ادَّخرتُ لَکَ فَهُوَ خَیرٌ لَکَ .
خداوند تبارک و تعالی چون بنده ای را
دوست دارد در بلا و مصیبتش غرقه سازد وباران گرفتاری بر سرش فرود آرد و آنگاه که این بنده خدا را بخواند فرماید : لبیک بنده ی من ! بی شک اگر بخواهم خواسته ات را زود اجابت کنم می توانم اما اگر بخواهم آن رابرایت اندوخته سازم این برای تو بهتر است

اصول کافی ( ط - الاسلامیه) ، ج2 ، ص 253 (باب شدة ابلاء المومنحدیث 7)
مرحوم دولابي مي فرمود :
در باب محبت ، زبان هم تأثير دارد .
به خودت تلقين كن كه خدا من را دوست دارد .
و قرص و محكم و استوار بگو .
اگر دوست نداشت خلق نمي كرد و به خودت تلقين كن آن وقت مي بيني در به روي تو باز مي شود .

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

خداي عزوجل فرموده است :
مردم خانواده من هستند پس محبوب ترين آن‏ ها نزد من کسي است که با آنان مهربان تر و در راه برآوردن نيازهايشان کوشاتر باشد .

(کليني، محمد بن بعقوب بن اسحاق، اصول کافي، جلد 2، ص 164)

اوج مهر خدا به بندگان
....
در يكى از جنگها كه رسول خدا صلى الله عليه وآله نيز در آن شركت داشت ، تابستان بود و هوا بسيار گرم ، كودكى از خانه بيرون آمده بود و در بيابان در برابر تابش شديد آفتاب ، بر اثر گرماى بسيار، سخت مى گريست ، مادرش (كه گويا براى كمك به رزمندگان آمده بود) در ميان آنها بود ، ناگهان به ياد بچه اش افتاد و به اطراف نگاه كرد و او را ديد ، با شتاب به سوى اورفت ، او را در آغوش ‍ گرفت ، و بعد روى ريگهاى سوزان جزيرة العرب خوابيد و بچه اش را روى سينه اش گرفت ، تا از رسيدن شدّت گرما به فرزندش بكاهد ، ومادر در اين حال گريه مى كرد و مى گفت: (( آخ كودكم ، آخ كودكم)).

منظره بقدرى جانسوز بود كه همه حاضران ، بى اختيار گريستند،
رسول خدا صلى الله عليه و آله به سوى آنها آمد ، آنها جريان را به آن حضرت ، عرض كردند.

پيامبر صلى الله عليه و آله مهر و دلسوزى آنها را ستود، و از اينكه اظهار دلسوزى كردند، خوشحال شد ، سپس به آنها فرمود:
((آيا شما از محبّت و مهر شديد اين مادر نسبت به فرزندش ، تعجب مى كنيد؟ ))

عرض كردند: آرى .

فرمود:
((حتما بدانيد خداوند متعال به همه شما مهربان تر است از اين زن ، نسبت به فرزندش)).

مسلمانان از اين بشارت ،
بسيار شاد شدند و سپس دنبال كار خود رفتند .
صحيح بخارى : ج 8، ص 9 -صحيح مسلم : ج 8، ص 97.

(۴/آبان/۹۳ ۱۹:۰۴)Anti gods نوشته است: [ -> ]
کدام آفریده ات را بیشتر دوست داری ؟

(وفی مناجاة موسی علیه السلام أ ی رب أی خلقک أ حب إلیک قال من إ ذا أ خذت حبیبه سالمنی ).
موسی علیه السلام در مناجات با خدا عرض کرد:
خدای من ! کدام آفریده ات را بیشتر دوست میداری ؟
فرمود: آن کس را که چون محبوبش را از او بگیرم با من آشتی باشد.
سلام دوست عزیز...ممنون از تاپیک خوبتون
میشه منبع نوشته بالا رو قرار بدین...ممنونRose

با تشکر فراوان
بحارالانوار: ج 79، ص 90. باب 16، التعزية و المأ تم و آدابهما.
خداوند كودكان را دوست دارد
عَنْ أَبِى عَبْدِاللَّهِ عليه السلام قَالَ قَالَ مُوسَى بْنُ عِمْرَانَ عليه السلام:
((يَا رَبِّ أَيُّ الْأَعْمَالِ أَفْضَلُ عِنْدَكَ فَقَالَ حُبُّ الْأَطْفَالِ فَإِنَّ فِطْرَتَهُمْ عَلَى تَوْحِيدِي فَإِنْ أُمِتْهُمْ أُدْخِلْهُمْ بِرَحْمَتِي جَنَّتِي
)).
موسى بن عمران در مناجات خود به خداوند عرض كرد:

پروردگارا!
كدام عمل نزد تو افضل است ؟

خداوند فرمود:
دوست داشتن اطفال ، چه من آنها را بر فطرت توحيدى آفريدم ؛
و اگر آنها را بميرانم به لطف و رحمت خود آنها را داخل بهشت مى كنم.
...
مستدرك الوسائل : ج 15، ص114.
فوق العاده تاپیک ارزشمنده...واقعا دارم یاد میگیرم...هرچقدر اعتبار بدم برای این تاپیک کمه....اعتبار اصلیتون پیش خداست بدون شک...ادامه بدین

یا علیRoseRoseRose
"خدا عادلان را دوست می دارد"
آنها بسيار به سخنان تو گوش مى دهند تا آن را تكذيب كنند ؛ مال حرام فراوان مى خورند ؛ پس اگر نزد تو آمدند ، درميان آنان داورى كن ، يا (اگر صلاح دانستى ) آنها را به حال خود واگذار . و اگر از آنان صرف نظر كنى ، به تو هيچ زيانى نمى رساند ؛ و اگر ميان آنها داورى كنى ، با عدالت داورى كن ، كه خدا عادلان را دوست دارد

مائده: 42.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع