۱/آذر/۹۳, ۱۷:۰۷
بسم الله الرحمن الرحیم
علیک سلام دوست عزیز،کوروش کبیر.
اولا از اینکه ما رو قابل دونستید و نظرتونو اعلام فرمودید تشکر می کنم.در پاسخ به فرماشات شما بهتر می بینم چند نکته رو عرض کنم.
همون طوری که عرض شد.امر به معروف و نهی از منکر مراتبی داره که آخرین مرحلش اقدام عملی هستش.البته
بازهم از اینکه مارو قابل دونستی و نظرتو اعلام کردی صمیمانه تشکر می کنم.و بیشنهاد می کنم این سلسله بحث هارو دنبال کنی.چون در آینده شرایط امر به معروف و نهی از منکرو بیان خواهیم کرد.
علیک سلام دوست عزیز،کوروش کبیر.
اولا از اینکه ما رو قابل دونستید و نظرتونو اعلام فرمودید تشکر می کنم.در پاسخ به فرماشات شما بهتر می بینم چند نکته رو عرض کنم.
نقل قول:یکی از مهمترین شرایطش هم اینه که بدونی اون چیزی که میخوای بهش امر کنی به عنوان یک معروف در جامعه شناخته بشه و اون چیزیه که میخوای نهی کنی پیش اکثر مردم به عنوان بد شناخته شده باشه.خوب یا بد (معروف یا منکر) بودن کاری رو دین معلوم می کنه،نه مردم یا جامعه.
نقل قول:کسی نگفته اسید پاشی کار بسیج یا بسیجی هاستشاید فرمایش شما درست باشه.ولی وقتی توی فضای مجازی بچرخیم این تهمت ها زیاد زده شده.
نقل قول:بدحجابالبته در بین قربانیان این حادثه ی وحشیانه و غیر انسانی دختری با حجاب هم بوده،که نشون می ده هدف امر به معروف و یا مقابله با بد حجابی نبوده.
نقل قول:بعضی گروههای تندرو به اصطلاح مذهبی وجود دارنوجود عناصر تندرو و مقدس نما و خر مذهبی در طول تاریخ باعث ضربه زدن به اسلام شده و اسلام از وجود این افراد شاید بیشتر از دشمنان ضربه خورده.اما اونچه که مهم و قابل توجه هستش اینه که نباید رفتار بعضی از افراد رو به نام دین بنویسیم و با بازیچه قرار دادن این گونه رفتارها دین و احکام دینی رو مورد هجمه قرار بدیم.
همون طوری که عرض شد.امر به معروف و نهی از منکر مراتبی داره که آخرین مرحلش اقدام عملی هستش.البته
نقل قول:وارد عمل شدن نه تنها به زور گفتن نيست، كتك زدن و مجروح كردن نيست، البته مواردي هم هست كه جاي تنبيه عملي است كه آن هم از شئون حكومت اسلامي است و شهروندان جامعه اسلامي از پيش خود حق اعمال اين تنبيهات را ندارند. امر به معروف عملي اين است كه نبايد تنها به گفتن قناعت كند و فكر كنيم همه چيز را گفتن درست مي شود. گفتن، شرط لازم است ولي كافي نيست. بايد عمل كرد و آنچه مربوط به شهروندان است برخورد عملي غيرمستقيم است.این یعنی هیچ وقت دین اجازه نمیده که با اسم امر و نهی این رفتار وحشیانه انجام بشه.
بازهم از اینکه مارو قابل دونستی و نظرتو اعلام کردی صمیمانه تشکر می کنم.و بیشنهاد می کنم این سلسله بحث هارو دنبال کنی.چون در آینده شرایط امر به معروف و نهی از منکرو بیان خواهیم کرد.