تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواهشاً بی حجاب ها نخوانند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
برای هزارمین بار ... و انشالله آخرین بار ... کاش حجاب رو به چادر خلاصه نمیکردید...
انقدر خودتون رو جدا نمی دیدید...
انقدر مانتویی بی حجاب نبود به نظرتون ....

و کاش کمی ملاحظه میکردید...
مگر غیر این نیست که این تالار بیداری اندیشه ست؟
و اینجا هست تا اگر کسی گذرش به اینجا افتاد نظرش برگرده ... دیگه گناه نکنه ...
به نظر شما ، یه دختری که اینطوره( و گناه میکنه ، درسته ، خیلی هم زیاد ) اینهمه توهین رو ببینه ، حتی یک درصد فکر میکنه شاید حق با این آدمهاست؟؟
احترام میخوایم باید احترام بذاریم ...و احترام به معنای تایید طرف مقابل نیست ...
اون کسی که اینکار رو میکنه دیدش چیز دیگه ایه ۹۰ درصد ...
یسری صرفا لجبازن چون بهشون زور شده ،
یسری میخان موقعیت اجتماعی خوبی بدست بیارن ،
یسری کلا اعتقادی ندارن(نگید کمه ک فوق العاده زیاد شده کسایی که به خدا اعتقاد ندارن!چه برسه روز قیامت، اسلام ..)
اینطور نیست که بفهمن عمق فاجعه رو بعد جنگ با خدا رو شروع کرده باشند....

به همون خدا قسم اگر این توهین ها نبود ... از اول همه سالم صحبت میکردیم ... حالا اینجا نبودیم ...
ما چادر رو به حجاب خلاصه کردیم؟ ما کلمه ای از خانم مانتویی بردیم؟ما فقط اندر فواید چادر که حجاب برتر است مطلبی بیان کردیم. ما حد اعلا و حد سفلی رو بیان کردیم مگر ما چی گفتیم که به کسی این همه توهین کرده باشیم ؟ تا می آییم یه کلمه از بدی بی حجابی بگیم می گید نگید بهشون برمی خوره قهر می کنند می روند ، خوب بروند! کاش شما زمان پیامبر (صلی الله علیه و آله ) هم می بودید وقتی ایشون اون حدیث معراج رو در باره زن ها ( و همچنین زنان بی حجاب) می فرمودند( که کسی که موهای سرش رو به نامحرم عرضه کرده از همان موها در آتش جهنم آویزانش می کنند) ایشون رو هم (نعوذبالله) راهنمایی می کردید که این ها را بیان نکنند نکنه اون بی حجاب ها ناراحت شوند قهر کنند و بروند. می گفتید باید جذبشون کرد نه دفع! من که هیچی نگفتم شما می گید این همه توهین ! حدیث معراج رو بخونید اون وقت چی می گید ؟!!
. وقتی از بالا و مرتفع بودن ساختمان هفت طبقه و طبقه هفتم آن صحبت می کنید دلیل نمی شود که طبقه ششم بالا و مرتفع نیست. وقتی از چادر به عنوان حجاب برتر صحبت می کنید دلیل نمی شود که غیر چادر حجاب نباشد!!!
حالا برای این که خیلی به خانم های بی حجاب برنخوره عنوان رو عوض می کنم!
نقل قول:بله باید به حجاب مردان هم پرداخته بشه در جای خودش
Big GrinBig GrinBig Grin
ماشاالله
من عاشق این مدل حرف ها هستم
الآن جاش کجاست؟
فکر کنم ما مرد ها یه حق کاپیتولاسیون داریم اینجا. نه؟
نقل قول:اما این چیز واضحیه که حجاب زنان خیلی خیلی اهمیتش بیشتر از حجاب مردان هست
برای من واضح نیست. می شه وضوحش رو برای من توضیح بدین
p اگر و فقط اگر q
p مهتره یا q؟Dodgy
نقل قول: زیرا وقتی تقاضایی نباشه قطعا عرضه هم کم خواهد شد.
دارم شک می کنم که شما خانم باشی. دوربین مخفیه؟
کدوم عرضه و تقاضا؟
مرد ها مصرف کننده زن ها هستن یعنی؟
این که شد همون منطق عرب جاهلیDodgy
به قول کندی(بازیگر فیلم اقامتگاه): کسی که بیت می سازه بی اختیار انگشتاش می چرخه... حتی چشمش هم نمی بینه که دست هاش چجوری می چرخه...(قریب به مضمون)
یه کار هایی کردین که من فکر می کنم دارید بیت می سازید. این تکرار ها آخرش مخاطب رو تشنه فاز جدید می کنه. مخاطبی که تشنه ی تجدد باشه ضریب خطاش بالا می ره. چون که قطب تجدد غربه
چون حجاب یک مساله احتماعیه باید نگاه اجتماعی هم بهش بشه
تا وقتی نوع نگاه جامعه به حجاب عوض نشه
جامعه و دختر ما با حجاب نمیشه مگر در فشار
حالا این فشار یا در بیرونش یا در درونش
امشب رفته بودم هیئت ، بعد از مراسم دم مسجد با خانواده ایستاده بودیم، سه تا دختر چادری بودن یکیشون نزدیک بود لیز بخوره ... حالا خنده های بلندشدن بماند جلوی چندتا پسر روی هم آب میپاچیدن و بلند بلند حرف میزدن و مسخره بازی در میآوردن انگار نه انگار محرمه انگار نه انگار که دم مسجد هستن انگار نه انگار که چندتا پسراطرافشونه ، که من و خواهرام که مانتویی هستیم خجالت کشیدیم
اگر حجاب فقط به یه تیکه پارچه رو سر گذاشتنه پس ما همون مانتویی باشیم بهتره
مگه غیر از اینه که حجاب اخلاقی و رفتاری هم باید داشته باشیم
حجاب مگه فقط به پوششه؟؟؟؟
چادر و علم یزید کردید می‌کوبید تو سر مانتویی ها!!!!
دختر چادری داریم فهمیده و با شعور که شان چادر شو رعایت میکنه
دختر مانتویی هم داریم که فهیم و با اخلاق
برعکسش هم داریم
همه ی این رفتار های غیر اخلاقی چه با چادر چی بی چادر به تربیت و فرهنگی که تو خانواده بزرگ میشن ربط داره....
اینقدر با خط کش بین چادری و مانتویی خط نکشید و فرق نگذارید
بچه ها من چادری ام ولی مخالف اینجور حرف زدن و نقد کردن....
قبل از اینکه قضاوت کنیم کاش حداقل با دو سه نفر مانتویی حرف میزدیم...
دوتا از بهترین دوستان من قبلا مانتویی بودن...و الان دارن به من چادری کمک میکنن راهمو پیدا کنم...
دوستای گلم راه درست یکیست،چرا دسته بندی میکنیم!؟حدود حجاب و حیا و عفاف مشخصه،هرکی رعایت کرد محجبه ست....
در برخورد با بی حجاب هم بهتره سخنان رهبرانقلاب رو سرلوحه قرار بدیم و همونطوری رفتار کنیم که ایشون میگن:

رهبر ما ؛ در مهرماه سال ۹۱ در جمع روحانیون خراسان شمالی درباره برخورد با جوانان و زنان “بدحجاب” تاکید کرد:
“مدارا کنید، ممکن است ظاهر زننده‌اى داشته باشد (خب) داشته باشد. بعضى از همین‌هایى که در استقبالِ امروز بودند، در عرف معمولى به آن‌ها می‌گویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد می‌ریزد.
حالا چه کار کنیم؟
ردش کنید؟ مصلحت است؟
حق است؟
نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ى به این اهداف و آرمان‌هاست. او یک نقصى دارد، مگر من نقص او ظاهر است، نقص‌هاى این حقیر باطن است؛ نمى‌بینند. ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت.”

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

پس لحن و برخورد تند و توهین آمیز ممنوع×××
نقل قول:
خانم اسکای چرا یهو داغ میکنید ؟

داغ میکنم و حق دارم.
این تاپیک و 100 تا تاپیک در مورد حجاب میزنن.

از کی تا حالا چادری ها و محجبه ها باید درس بخونن ؟ چی شد وقتی زن در حبس بود و حتی حق رای نداشت و جریان فمینیستی یا هر کوفت دیگه ای گفت زن حق داره رای بده،درس بخونه ، نبودن این جماعت که بگن زن در اسلام حق و حقوقی داره . تو سری خور و مرد ذلیل .

کم کم زن غربی رو دیدن و گفتم ما هم هستیم و هزار تا جریان بوجود اومد و حتی اسمش شد فمینیست اسلامی .
حالا اون خانومای چادری رفتم مجلس و دانشگاه .

حالا حرف از حق و حقوق میزنن .

متاسفم جماعت مذهبی کارش یا تخریب مذهب بوده و یا غرور مذهبی . الانم کار این جماعت تحقیر و تذکر و امر به معروفه.
خواهرم برو کنج خونه ،مگه تو دینت نیومده مرد کمتر بببیندت.کامپیوتر یاد گرفتی و سواد . الانم دو جین حدیث یاد گرفتی و به به میکنی از ریحانه بودن زن در اسلام ؟

برو ،تاریخو بخون ببینم امثال تو کی به زن حق و حقوق دادن ؟ اومدی و سوار جریان فمینستی انگشتتو جوهری کردی و رای دادی
اومدی و رفتی دانشگاه .
حالا میگی زن در اسلام و حجاب و حق و نا حق و /............................

واقعا مسخرست. تلاش زنان محجبه در طول تاریخ برای احقاق حقوق زنان بسیار چشمگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الانم شما طفلکی ها حق دارید . خسته اید از تلاش های چند ساله .

.روی عقایدتون هم چادر بکشید. نبینیم .نا محرم هستیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
اُفَوِضُ اَمری اِلَی الله اِنََّ اللهَ بصیرٌ بالعِباد
شاید درج تراوشات و تفکران ذهنی خوش تر باشد و نمایی فهیم از انسان ارایه دهد اما بنده در کمال افتخار و با نهایت سربلندی کپی پیست می کنم آنچه که ممکن است به فراموشی قرض دهیم

به نام خدای که نخست انسان را خلق کرد از ازطین و دوم علقه و با او سخن گفت به وسیله زبور داود و تورات موسی و انجیل عیسی و سرآمد همه آنان قرآن کریم :
نقل قول: اي پيامبر، به زنان و دخترانت و نيز به زنان مومنين بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذيت قرار نگيرند. و خداوند بخشنده مهربان است. (سوره احزاب /آیه 59)
نقل قول:اي رسول ما مردان مؤمن را بگو تا چشم‎ها از نگاه ناروا بپوشند و فروج و اندامشان را محفوظ دارند، که اين بر پاکيزگي جسم و جان ايشان اصلح است. (سوره نور/آیه 30)
نقل قول:اي رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند
و آن طور پاي به زمين نزنند که خلخال و زيور پنهان پاهايشان معلوم شود.
(سوره نور/آیه 31)
نقل قول:پس زنهار نازک و نرم با مردان سخن نگوييد؛ مبادا آن که دلش بيمار (هوا و هوس) است به طمع افتد. (سوره احزاب/آیه32)
حاشا به "من"ی که پر شده باشد از گاز نیتروژن رهایش کنید می خواهد از خالق هم بالا تر رود . کدام روشنایی ؟ کدام فکر ؟ کدام ایدولوژی ؟ کباده چه چیزی را می کشیم ای انسان های سربرآورده از خاک
نقل قول:اوست خدايي که ميان عرب امّي (قومي که خواندن و نوشتن هم نمي‎دانستند) پيغمبري بزرگوار از همان قوم برانگيخت، تا بر آنان وحي خدا را تلاوت کند و آنها را (از لوث جهل و اخلاق زشت) پاک سازد و کتاب سماوي و حکمت الهي بياموزد؛ با آن که پيش از اين، همه در ورطه‌ي جهالت و گمراهي بودند. (حجرات/آیه13)
ای بخشایشگر بخشنده از خطا های ما در گذر ، ای هدایتگر به راستی ما را هدایت بفرما ، باشد که فهیم شویم به آنچه جاهلیم
خانم اسکای ،
اول شما که دم از زن بودن می زنید و علاقه زیادی به فمینیستی بودن خود دارید ای کاش در معرفی خود مرد و مردونه جنسیت خود را اعلام میکردید ، نویسنده متن حداقل به زن بودن خودش افتخار میکند که جنسیتش را زن اعلام کرده است.
دوم من در هیچ جایی از ارسال اول خانم رها کلمه چادر را نمیبینم ،شما چطور این را فهمیدید نمیدانم .
سوم طبق دستور خداوند در قرآن کریم ،سوره احزاب ، زن مسلمان باید که با حجاب باشد تا پاک بماند .شما که با فرمان خداوند مشکلی ندارید؟؟؟
چهارم طبق قانون اساسی ماده 638 قانون مجازات اسلامی برای بی حجابها حدودی را قائل شده است ،هرچند که انجام نمیشود . شما قانون اساسی را قبول دارید دیگر ، نه ؟؟؟
پنجم در این موضوع کسی کسی را مجبور به چادر به سر کردن نکرده است . دغدغه همه محجبه ها قانون شکنی ،چه از نوع الهی و چه مدنی غیر محجبه هاست .هر روز هم به نفع غیر محجبه ها رای صادر میشود نه محجبه ها .
ششم اینجا یک تالار گفتمان با محوریت دین و مباحث دینی است . مطمئنا شما توقع ندارید که مروج لاقیدی و قانون شکنی باشد .
هفتم مجلس خیلی قوانین تصویب میکند که تا به اجرا برسد ما محجبه ها باید کلی خون دل بخوریم و بی حجابها در مراکز دانشگاهی و مدارس و کوچه خیابان های شهرهامان جولان میدهند .
هشتم از همین ذره ذره موی بیرون شروع شد تا رسیده به جایی که بدون هیچ پوششی بر روی سر ، رانندگی میکنند .
نهم مگر این دین اسلام نبود که برای زنان حق قائل شد و تا قبل از آن و حتی بعد آن در هیچ کشور اروپایی و امثال آن برای زن کمترین حقی قائل نبودند . حداقل یکم کتب تاریخی مطالعه بفرمایید .
دهم زن ایرانی از قبل از ورود اسلام محجبه بوده ،همان زمانی که در تمدنهای روم و یونان برهنگی افتخار بوده . جالب است که هنوز هم برهنگی و لاقید بودن برای ایشان اوج متمدن بودن است .
یازدهم بد نیست کمی اخبار کشورهای دیگر را مطالعه بفرمایید ببینید در کشورهایی مثل کره و ژاپن زنان مرد ذلیلند یا در ایران و در ادیان من درآوردی بودیسم و برهماییسم حقشان پایمال میشود یا در آیین اسلام .
دوازدهم ما زنان محجبه روی عقایدمان پابرجا هستیم و افتخار میکنیم به داشتن حجاب و چادر .
سیزدهم باشد برای بعد ...
کلا دارم به این نتیجه میرسم که اینکه بخواهی نظر کسی رو عوض کنی یک کار غیر ممکن رو خواستی انجام بدهی .
مدتی هست من فقط نظرم رو می گم و به نفر سومی که این نوشته ها رو می خونه فکر می کنم . اینجوری مغز و اعصابم خیلی راحت تر هست Smile.

میشه مثل خانوم اسکای یا به این افتخار کنی که می خواهی پول خودت را خودت دربیاری و پشت یک عبارت (یا جلوش ) مخفی بشوی (ظاهر بشوی ) به اسم " آزادی غیر موجود برای زنها " و هی داد و فریاد واغربتا/واقربتا سر بدهی که ای زن ترا چه شده که برده مردان هوسران شده ای و الخ !!

یا به این فکر کنی که به نظر من چادر حجاب خانوم فاطمه زهراست و سرت کنی به این نیت که رنگی از خانوم به تو بگیرد و این را با هیچ نگاه چپ و راستی عوض نکنی .

..................................

عزیز من . خواهر من . اصلا به نگاه مردم نگاه نکن . تو چادرت را برای خدا انتخاب کردی . پس پایش وایستا و دیگه به هیچی فکر نکن .
ایدآلیستی و بهترین حجاب رو داشتن هزینه دارهAngel
عاشقی هزینه دارهAngel نداره ؟!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع