جواب اولم به کاربر Banoo
نقل قول:خانم اسکای
بله
نقل قول:اول شما که دم از زن بودن می زنید و علاقه زیادی به فمینیستی بودن خود دارید ای کاش در معرفی خود مرد و مردونه جنسیت خود را اعلام میکردید ، نویسنده متن حداقل به زن بودن خودش افتخار میکند که جنسیتش را زن اعلام کرده است.
عجب . نه اینکه من ادرس خونمو تو پروفایلم نوشتم . فقط مونده جنسیتم که ننوشتم . تو پروفایل من چی مشخص شده که جنسیت منو گیر دادی؟
.جواب نداری بدی ، مغلطه نکن .

نقل قول:چهارم طبق قانون اساسی ماده 638 قانون مجازات اسلامی برای بی حجابها حدودی را قائل شده است ،هرچند که انجام نمیشود . شما قانون اساسی را قبول دارید دیگر ، نه ؟؟؟
وای برای من بند و تبصره نیار. به شما ارتباطی نداره من قانون اساسی رو قبول دارم یا نه . گزینش استخدامه اینجا

؟؟؟
اینکه اجرا نمیشه. شماها میخواهید تو خیابونا اجراییش کنید؟؟؟
. نکنید اینکارا رو . اسید پاشی هنوز جوهر شایعاتش خشک نشده.

.
نقل قول:ششم اینجا یک تالار گفتمان با محوریت دین و مباحث دینی است . مطمئنا شما توقع ندارید که مروج لاقیدی و قانون شکنی باشد .
مروج شعار زدگی هم نباشه بیشتتر ممنون میشم. بازم جوری حرف میزنی که انگار ماها مروج لاقیدی هستیم. مواظب حرف زدنات باش دیندار و دغدغه مند . والا ما شماها رو الگو قرار دادیم.
نقل قول:مجلس خیلی قوانین تصویب میکند که تا به اجرا برسد ما محجبه ها باید کلی خون دل بخوریم و بی حجابها در مراکز دانشگاهی و مدارس و کوچه خیابان های شهرهامان جولان میدهند .
زیاد خون دل نخورید.واسه پوستتون خوب نیست.
برای سایر قانون شکنی ها هم یه تابلو بگیرید و بیایید تو خیابونا. اونوقت خون دل !!!!!!!! خوردناتون جای بحث داره .
نقل قول:دهم زن ایرانی از قبل از ورود اسلام محجبه بوده ،همان زمانی که در تمدنهای روم و یونان برهنگی افتخار بوده . جالب است که هنوز هم برهنگی و لاقید بودن برای ایشان اوج متمدن بودن است .
برای من برهنگی اوج متمدن بودنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// اگه منظورت اینه که ناظر و مدیر باید حرفاتو ویرایش کنن . اخه دیندار عزیز چطور جرات میکنی به یه شخص این مزخرفاتو نسبت بدی ؟؟؟ من که بی دین و ایمون. از شما انتظار هست .نیست لابد..
وای این تز حجاب قبل از اسلام و بستنش به تاریخ ، عاشقشم . اخه من که میگم برید تاریخ سومر رو بخونید. خودم نمینویسم که 100 درصد ویرایش میشه . تاریخ چیزای دیگه هم داره. اینقدر نبندید حجاب رو به تاریخ .خوبیت نداره
نقل قول:دهم بد نیست کمی اخبار کشورهای دیگر را مطالعه بفرمایید ببینید در کشورهایی مثل کره و ژاپن زنان مرد ذلیلند یا در ایران و در ادیان من درآوردی بودیسم و برهماییسم حقشان پایمال میشود یا در آیین اسلام .
من الان برم ببینم مرد جماعت اوضاعشون چجوریه ؟ الان تو دین اسلام که زن بدون اجازه ی همسر نباید بره بیرون.
نقل قول:دوازدهم ما زنان محجبه روی عقایدمان پابرجا هستیم و افتخار میکنیم به داشتن حجاب و چادر .
12 تا لیست نوشتی .جواب من کجاش بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب برو افتخار کن . من الان جلوی افتخار کردن تو رو گرفتم ؟
من گفتم تلاش زنان محجبه برای احقاق حقوق زنان در کجای تاریخ ثبت شده ؟ که حالا به فمینیست میگید پیف پیف ؟
100 تا جریان حالا با اشتباهات در طول تاریخ حرکاتی انجام میدن.بعد شماها میایید و میگید وای وای چه بدن اینا .
نقل قول:سیزدهم باشد برای بعد ...
منتظر نوشته ی 13 هستم. سریالی تاپیک میزارید ؟
جواب ذوم به کاربر فاطمه خانوم
نقل قول:کلا دارم به این نتیجه میرسم که اینکه بخواهی نظر کسی رو عوض کنی یک کار غیر ممکن رو خواستی انجام بدهی .
مدتی هست من فقط نظرم رو می گم و به نفر سومی که این نوشته ها رو می خونه فکر می کنم . اینجوری مغز و اعصابم خیلی راحت تر هست
.
خوبه .
نقل قول:میشه مثل خانوم اسکای یا به این افتخار کنی که می خواهی پول خودت را خودت دربیاری و پشت یک عبارت (یا جلوش ) مخفی بشوی (ظاهر بشوی ) به اسم " آزادی غیر موجود برای زنها " و هی داد و فریاد واغربتا/واقربتا سر بدهی که ای زن ترا چه شده که برده مردان هوسران شده ای و الخ !!
نقل قول:یا به این فکر کنی که به نظر من چادر حجاب خانوم فاطمه زهراست و سرت کنی به این نیت که رنگی از خانوم به تو بگیرد و این را با هیچ نگاه چپ و راستی عوض نکنی .
یکبار و 100 بار این دو نوشته که با
یا در مقابل هم قرار دادید رو بخونید .چه ربطی داشت ؟ در ضمن زیر پوستی طعنه هم نزنید .
رنگ خانومی گرفتن چه ربطی به کار کردن زنان داره ؟
زن اگه از صفحه ی روزگار محو بشه . کلا این تالار تاپیک کم میاره .

.والا زشته ،
هر چی فکر میکنم چجوری زنان محجبه در طول تاریخ از آقاهاشون اجازه گرفتن تا حقوق زن مسلمان از منظر دینی رو مستقل و بدون تاثیر از جریانات دیگه و جوششی بگیرن به جایی نمیرسم . تازه رای دادنش هم طبق مصلحت کشور ممکنه داده بشه یا نشه.

ما که نفهمیدیم چه خبره .
خود امام زمان ظهور کنه مستقیم از خودشون بپرسم.
طبق قوانین حقوق بشر انسان های اولیه ، حق جواب به این دو تا کاربر رو دارم. عدم تایید شما ناظر یا مدیر ، حق الناس محسوب میشود .