تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دسته گل ديگري از هنر هفتم نظرات جالب خانم كارگردان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:هر گردى گردو نيست.
هر تندى اى بخاطر از دست دادن تسلط نيست.
اگر در مورد خودتون اينطور بوده, قطعا دليل نميشه تمام ملت به همون خاطر تندى کرده باشن.
من حرفی از تمام ملت زدم؟
اصلا من بگم غلط کردم اومدم این تاپیک راضی می شین؟
من بهتره تو این تاپیک آفتابی نشم
یه اشتباهی کردم اومدم اینجا پست گذاشتم
خدایا توبه...توبه
یا حق
ببینید آقا مجتبی اصن بحث شبهه انداختن نیست
بحث توهم زدن و توهین وتحقیرکردن کسی که فلسفه حجاب زن رو این می دونه فلسفه مخالفت ما با دشمنان اسلام رو تخیل می دونه وعظمت دشمن رو بالا می بره و مردم و نخبگان مملکت رو تحقیر ...این آدم نباید به این راحتی مخاطب جمع کنه به فکر خودش همرا وهم نظر فمنیست رو به جریان بندازه ...مملکت به اندازه کافی داره که امثال این آدم ها حرفشون مثه هوهوی توباد می مونه اما دولتمون غافله دولتمردامون مسامحه کارن ماهم بشیم همرنگ جماعت بگیم آقا کبک.ه کجا سرت رو کردی تو برف ماهم بیایم همون جاا
(۱۵/آبان/۹۳ ۲۲:۱۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من حرفی از تمام ملت زدم؟
بله، اینجا:
(۱۵/آبان/۹۳ ۱۹:۰۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]حرف های ما که آمپری و بی هوا درباره خانم میلانی زده شد.
من هم حرف های آمپری زدم
بعدا فهمیدم اشتباه کردم
واژه‌ی «ما» ضمیر جمع هست، و واژه‌ی «هم» نشون میده که افرادی غیر از خود ِ شخص هم مورد بحث بوده‌اند.

(۱۵/آبان/۹۳ ۲۲:۱۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اصلا من بگم غلط کردم اومدم این تاپیک راضی می شین؟
خیر!
بنده عمراً اینطوری راضی نمیشم.
نمونه‌اش آقای Justice Bringer : قبل و بعد
یا امیرالمومنین!!!!!
(چون میدانم از همین عبارت بالا میخواهید کلی داستان سرایی کنید، عرض میکنم ذکر بالا را به خاطر تعجب بیش از حد و البته ناامیدی و استغاثه به ایشان آوردم پس خواهشا استنباط دیگری نکنید)

پس جناب درست پسند! اینکه دوستان جلوی شما را در تفسیر به رای های شخصی میگیرند واقعا حق دارند. اگر اینگونه سوء استفاده شخصی میکنید که باید به شدت جلوی کارتان گرفته شود.

در همین مثال فوق:

جناب بی دل فرمودند: ما ..... و هم...شما از این دو لفظ این برداشت را کردید که ایشه به کل ملت پرداخته اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا دقت نمی فرمایید؟؟؟ چرا برداشت های ما (این ما به قسمت زیادی از کاربران تلقی می شود پس خواهشا استنباط دیگری نفرمایید) با شما اینقدر متفاوت است....

اصلا میخواهید همین جمله ایشان را پیش هر کسی دیگری ببریم و ببینیم نظر ایشان چیست؟؟؟؟

تا الان ندیده اید خیلی ها زمانی که صحبت میکنند از خودشان از ضمیر ما استفاده میکنند... حتی اگر هم نشانه ای باشد که دیگرانی را به غیر از خودشان منظور دارند، شما چرا همه ملت را نتیجه گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متاسفم. همین.
بعضی مواقع فکر می کنم برادر درست پسند قصد شوخی با ما رو داره که اینطور حرف می زنه

ولی وقتی میبینم در ایام محرم هم این موارد ادامه داره احساس می کنم قصد داره نفس ما رو ببره با این حرف ها

یعنی بارها شده این احساس رو داشتم

خدا صبر بده به من و سید
نقل قول:واژه‌ی «ما» ضمیر جمع هست، و واژه‌ی «هم» نشون میده که افرادی غیر از خود ِ شخص هم مورد بحث بوده‌اند.
من دکتری ادبیات ندارم
ولی می دونم که وقتی می گم ما، طرف مقابلم رو در نظر ندارم
خودم و هرکسی که کنارمن هست
با یاد خداوند منان آرامش می‌گیریم و با آرامش پاسخ می‌دهیم.
خوانندگان هم یاد خدا کنند و با آرامش بخونن.

این بحث به خودی خود ارزش چندانی نداشت، و ما بر آن نیستیم که به قول بعضی مدیران به کسی گیر بدیم، ولی:

سخن گفتن درباره‌ی حق، بهتر است از از سكوتى بر باطل (امام صادق علیه‌السلام)

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]جناب بی دل فرمودند: ما ..... و هم...شما از این دو لفظ این برداشت را کردید که ایشه به کل ملت پرداخته اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...
شما چرا همه ملت را نتیجه گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد «همه‌ی ملت» سوءتفاهم شده.
واژه‌ی «ملت» به صورت یک اصطلاح، به معنی «تعدادی از افراد» هم بکار میره.

مثلاً میگیم: تابلوی بزرگراه رو ریز نوشته بودن، ملت نمی‌دیدن اشتباه می‌رفتن.
آیا منظورمون اینه که تمام ملت ایران داشتن از اون بزرگراه رد می‌شدن و اشتباه می‌رفتن؟؟؟!!!

درست مثل واژه‌ی «مردم» هست که به همین صورت استفاده میشه.

واقعاً فکر نمی‌کردم که این اصطلاح ِ بسیار پرکاربرد، اینطور مورد سوءتفاهم واقع بشه.
مسئولیت این سوءتفاهم رو می‌پذیرم.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]چرا دقت نمی فرمایید؟؟؟ چرا برداشت های ما (این ما به قسمت زیادی از کاربران تلقی می شود پس خواهشا استنباط دیگری نفرمایید) با شما اینقدر متفاوت است....

اصلا میخواهید همین جمله ایشان را پیش هر کسی دیگری ببریم و ببینیم نظر ایشان چیست؟؟؟؟
اگر منظورتون در این نقل قول سوءتفاهم در مورد واژه‌ی «ملت» بود، إن‌شاءالله سوءتفاهم برطرف شده باشه.

و اما باقی بحث:
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]تا الان ندیده اید خیلی ها زمانی که صحبت میکنند از خودشان از ضمیر ما استفاده میکنند
چرا.
بنده بارها دیده‌ام که خیلی‌ها چنین کنند و خودم هم همچنین.
دقیقاً به همین دلیل بود که اشاره کرده بودم به «هم» ، که ثابت می‌کرد منظور از «ما» چی بوده.

فرض کنید یک نفر بخواد از «ما» برای اشاره به خودش استفاده کنه. آیا بعدش میتونه بگم «من هم» ؟

مثلاً بنده بگم: کار ما اشتباه بود.
منظور از «ما» ممکنه خودم باشم یا اول شخص جمع باشه.

اما اگر بگم: کار ما اشتباه بود. من هم کارم اشتباه بود.
با توجه به «هم» ، منظور از «ما» فقط میتونه اول شخص جمع بوده باشه.

بنده این رو بطور کامل توضیح داده بودم:
نقل قول:واژه‌ی «ما» ضمیر جمع هست، و واژه‌ی «هم» نشون میده که افرادی غیر از خود ِ شخص هم مورد بحث بوده‌اند.

اگر ارسال ایشون رو ببینید متوجه خواهید شد که صحبت ایشون در مورد مخالفت یکی از کاربران نسبت به واکنشهای تندی که تعدادی از کاربران در این تاپیک بروز دادند بود، که خود ایشون و بعضی دیگر هم موافق نظر اون کاربر بودند.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]یا امیرالمومنین!!!!!
(چون میدانم از همین عبارت بالا میخواهید کلی داستان سرایی کنید، عرض میکنم ذکر بالا را به خاطر تعجب بیش از حد و البته ناامیدی و استغاثه به ایشان آوردم پس خواهشا استنباط دیگری نکنید)
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]واقعا متاسفم. همین.
اگر توضیحاتم رو دریافته‌اید، پس دریابید حس بنده از خوندن این حرفها رو.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]پس جناب درست پسند! اینکه دوستان جلوی شما را در تفسیر به رای های شخصی میگیرند واقعا حق دارند. اگر اینگونه سوء استفاده شخصی میکنید که باید به شدت جلوی کارتان گرفته شود.

در همین مثال فوق:
این مثال شما که سوءتفاهم بود.

اما در مورد اصل حرف شما.

اگر در مورد تفاسیر بنده از قرآن کریم هر جا اشکالی می‌بینید، بیان کنید.
بنده حق‌طلب هستم و میخوام هر اشکالی که وجود داشته باشه رو بدونم.
همچنین در مورد دیگر حرفهای بنده.
اما این نمیشه که اینطور بی‌رحمانه و غیرمنصفانه یک موضوع رو تعمیم بدید به کل حرفهای من.
نه شما، و نه باقی افرادی که می‌بینم با حرفهاتون موافقند.
این چطور انصافه که به کل نتیجه بگیرید که بنده نمی‌فهمم؟؟؟!!!

هر دلیلی هم که در ذهنتون داشته باشید، نمیتونید بگید یک انسان حق تعقل در قرآن کریم رو نداره.
خداوند عالمیان در قرآن کریم بارها خطاب به تمام انسانها می‌فرماید در قرآن کریم تعقل کنید.
پس جای هیچ شکی باقی نمی‌مونه که شما یا هر شخص دیگری، نمیتونید این حق رو از یک انسان ساقط کنید.

توضیحات بیشتری در این ارسال(و باز هم بیشتر در این ارسال) داده شده. خوب هست که بخونید تا به اشکال منطقی حرفتون پی ببرید.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۳۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بعضی مواقع فکر می کنم برادر درست پسند قصد شوخی با ما رو داره که اینطور حرف می زنه

ولی وقتی میبینم در ایام محرم هم این موارد ادامه داره احساس می کنم قصد داره نفس ما رو ببره با این حرف ها

یعنی بارها شده این احساس رو داشتم

خدا صبر بده به من و سید
«فکر کردن» با «تأمل کردن» رخ میده.
اگر سرعت کار رو بیارید پایین و دقت رو ببرید بالاتر، در این صورت إن‌شاءالله چیزی که به نظرتون خنده‌دار میاد رو می‌فهمید.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۳۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من دکتری ادبیات ندارم
ولی می دونم که وقتی می گم ما، طرف مقابلم رو در نظر ندارم
خودم و هرکسی که کنارمن هست
شما داشتید در مورد مخالفت اون کاربر با واکنشهای تندی که تعدادی از کاربران در این تاپیک بروز دادند صحبت می‌کردید.
میتونید انکار کنید؟

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۳۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من دکتری ادبیات ندارم
ولی می دونم
وقتی که سر کارم گذاشته‌اید خنده‌ام نمیگیره.

(۱۴/آبان/۹۳ ۱۶:۲۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بحث اعتقادی کردن هم واسه برخورد با این افکار مسخره اس می شه قضیه امام حسین ع که تا لحظه آخر حرف زدن گفتن اما وقتی گوش واسه شنیدن نباشه نیست دیگه قراره نشنوه نبینه...
خودتون دارید میگید چنین کاری کار امام حسین(علیه السلام) بوده، بعد همراهش به چنین کاری میگید مسخره! البته میدونم حواستون نبوده.
فکر می‌کنم منظورتون «بی‌فایده» بوده.

اما اینکه چنین کاری بی‌فایده باشه، مسلماً حقیقت نیست، چون بودند افرادی که با حرف امام حسین(علیه السلام) در همون میدان نبرد به راه اومدن.
حقا که حق‌طلبی طرف‌های بحث روشن شد.
خیلی جالب بود.
بلدن بگن شما کلاً نمی‌فهمید و سعی کنید کلاً فکر نکنید!!! و بقیه هم حق دارن نذارن فکر کنید!!!
اما در اون حد تلاش ندارن که حسن‌نیت نشون بدن که فلان سوءتفاهم بسیار ساده رو فهمیدیم و حل شد.
در واقع مسئله اینه که هیچ‌چیز براشون از سوءتفاهم خارج نشده.
مسئله تنها و تنها این بوده و هست که بنده نمی‌فهمم! و بنده باید نفهمی خودم رو بفهمم! که مشکل اینه که بنده هم هنوز نفهمیده‌ام!
نیت تنها این بوده، و هیچ حرف دیگری رو نخواهند شنید و نخواهند فهمید.
یکی بیاد بگه، اگر غیر از این بوده.
من پست اول رو خوندم.
به نظرم اونی که در فیلم سازی تخصص داره باید بیاد بحث کنه در باره این سخننان.
(۲۰/آبان/۹۳ ۱۷:۵۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]حقا که حق‌طلبی طرف‌های بحث روشن شد.
خیلی جالب بود.
بلدن بگن شما کلاً نمی‌فهمید و سعی کنید کلاً فکر نکنید!!! و بقیه هم حق دارن نذارن فکر کنید!!!
اما در اون حد تلاش ندارن که حسن‌نیت نشون بدن که فلان سوءتفاهم بسیار ساده رو فهمیدیم و حل شد.
در واقع مسئله اینه که هیچ‌چیز براشون از سوءتفاهم خارج نشده.
مسئله تنها و تنها این بوده و هست که بنده نمی‌فهمم! و بنده باید نفهمی خودم رو بفهمم! که مشکل اینه که بنده هم هنوز نفهمیده‌ام!
نیت تنها این بوده، و هیچ حرف دیگری رو نخواهند شنید و نخواهند فهمید.
یکی بیاد بگه، اگر غیر از این بوده.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع