تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بی حجاب ها حتما بخوانند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بچه ها!
برای چندمین بار:
اون دنیا ماها به شکل زن و مرد ظاهر نمیشیم.
اصلاً تصوری نداریم.
اما تا همین حد میدونیم که همه مون شبیه به هم وارد بهشت میشیم.
یعنی مثلاً یه جنسیتی وجود داره به نام "قلیدون".Big Grin
هم زن ها و هم مردها تبدیل به یه قلیدون میشن و بعد میرن تو بهشت.
اون وقته که همه از حوری ها میتونن لذت ببرن.
ببین اسکای جان!
قبول داری که بیشتر فسادی که تو جامعه است مال بی حجابی خانم ها و بی عفتی مردهاست؟
مردها چشماشون رو درویش نمیکنن و زن ها هم درست لباس نمیپوشن.
حالا برای درویش کردن چشم ها فقط یه راه هست و اونم درویش کردن چشماست.
اما برای مقابله با بد حجابی و تبلیغ حجاب 100 تا راه وجود داره که هر کی به نوبه خودش اون راه رو بیان میکنه که بلکه دخترا با اون راه حجابشون رو درست کنن.
بی حجابی دخترها داره به قیمت بی شوهری شون تموم میشه و این ضرر مستقیم متوجه خود خانم هاست.
در حالی که هیزی مردها هم به ضرر دختراست.
پس طبیعیه که دخترا بسیج بشن که مشکل خودشون رو با دست خودشون حل کنن.
بلکه اگه حجابشون درست شد، نگاه های آلوده مردها هم کمتر بشه و ازدواج بیشتر بشه.
البته این کاملا واضحه که من دارم وقتمو تلف میکنم . الان مثلا من انتظار داشته باشم شماها بیایید و بگید پس زن چی ؟؟؟

در ضمن برای اصلاح جامعه گوشزد وظایف مکرر به یک بخش جامعه تنها حالت تدافعی ایجاد مینماید .!!!
من نمیدونم با چه زبونی باید بگم . الان شماها انتظار دارید من زن با شنیدن این حدیث چکار کنم ؟ برم متنبه بشم و هر کاری مرد ازم خواست انجام بدم که فردای قیامت اویزونم نکنن ؟
اینو میخواهید . ؟؟ بحث من چه ربطی اخه به ریحانه بودن زن و بی شوهری داره ؟
حدیث داره میگه زن از مرد دوری کرد ، آویزونش میکنیم .خوب این یعنی چی ؟ هر کاری مرد دلش خواست تو اتاق خواب بکنه که چون مرد تشریف داره ؟
این حدیث کجاش به نفع زنانه ؟ خوب میگید زن ریحانست این ریحانه انوقت پرپر نمیشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۱/آبان/۹۳ ۶:۳۸)SkyGirl نوشته است: [ -> ]چه خدای وحشتناکی! خدایی که مىپرستیم این مدلیه؟
تازه اگه بری آیات عذاب قرآن و احادیث در مورد عذاب های قیامت در برابر گناهان هر گناهی غیبت دروغ و ... رو بخونی وحشتناک تر هم می شه!
اعتراض داری برو به خدا کن! آخه خدا وقتی می گه این کار رو بکن یا نکن با کسی شوخی نداره!
مثلا یه وقت در مقابل پدرت بی ادبی و بی احترامی می کنی یه برخوردی باهات می کنه ، یه وقت در مقابل معلمت همون بی احترامی رو می کنی یه عکس العملی نشون میده نهایتش اینه که از مدرسه اخراجت می کنند. اگر در مقابل رئیس جمهور همون بی احترامی رو می کنی باز تبعات بیشتر و بزرگتری رو داره . عمل همون عمل هست ولی هر قدر مقام کسی که در برابر اون بی احترامی کردی بزرگتر باشه تبعات بیشتری داره و بیشتر تنبیه می شوی. اما اگر تو این بی احترامی رو در مقابل کسی انجام دادی که بزرگی و مقامش بی نهایت باشه (خدا) اونوقت چه تنبیهی در انتظارت هست؟ عذاب بی نهایت ؟!
(۲۱/آبان/۹۳ ۶:۳۸)SkyGirl نوشته است: [ -> ]جالبه ! زن سرد شده از مرد، دیگه مردی که تو روابط جنسی عرضه نداره همسرشو درک کنه و زن کم کم از رابطه فراری میشه.،تو اون دنیا آویزونش میکنن!!!!!!
اینی که در حدیث گفته شده یک قانون کلی هست. این هایی که شما فرمودید قضیه اش فرق می کنه.
(۲۱/آبان/۹۳ ۶:۳۸)SkyGirl نوشته است: [ -> ]چزا خدا زنو آفریدی؟؟؟ از این تحقیر لذت میبری؟ بنده ای خلق کردی که چاردیواری خونه بشینه!!! شاید بیاد بهشتت!!!
چه خدای جالبی دارید!
وجود زن همش وابسته به مرد تو دینتون تعریف شده! واقعا احساس تحقیر نمیکنید!!
اتفاقا این تاپىک برای آتیست و دگر اندیشی پتانسیل بالایی داره!!!
من که عمرا از شوهر اجازه بگیرم!!!!! خدا هم منو از پا آویزون کنه!!!
زن از صحنه روزگار محو بشه!!! تالار بیداری اندیشتون تاپیک کم میاره!!! کلا رسالت تالار شست و شوی مغزی زن هست!!!! تاکید وظایف زن هر ساعت یکبار!!!!
شماها پتانسیل نابودى دین رو دارید!!!!! استکبار ! جهانی بیخود داره وقت میزاره!برم بهشون بگم!!

یه چیزی از مردا بگم! تو احادیت هست عدالتو رعایت نکنن!!! کشون کشون میبرنشون جزغاله شن!!!! چیز دیگه نشنیدم از آزار مردان اون دنیا!

ناراحت نشی خواهر عزیزم ولی خواهرانه و مهربانانه ازت می خوام در مورد جایگاه زن و مرد در زندگی و خانواده و خلقت در اسلام مطالعه بیشتری داشته باشی.
در اسلام مرد باید هزینه زندگی خرج و مخارج ، خونه لباس و... و سایر نیازهای زندگی رو برای زن فراهم کنه وظیفه اش هست و اگر نکنه زن می تونه شکایت کنه . زن وظیفه نداره حتی یک استکان بشوره ، حتی در مقابل شیر دادن بچه اش می تونه دستمزد از شوهرش بگیره . یعنی چه یعنی اگه زن فقط بگیره بخوره و بخوابه! کسی نمی تونه بهش اعتراض کنه! چرا این ها رو نمی بینید؟!
(حالا اگه در عرف جامعه مردم نظر دیگه ای دارند مشکل از خودشون هست) .
خوب مرد هم نمی تونه بگه این چه خداییه این چه دینیه صبح تا شب مثل ... کار کنم بدم زنم بخوره که اگه نخواست ظرف هم نشوره؟!
باید همه قوانین اسلام رو در کنار هم دید .
اگر مرد بگه مگه نوکرم کارکنم و شکم زن وبچه ام رو سیر کنم زن هم بگه مگه من کلفتم که باید کارهای خونه رو انجام بدم خانواده و زندگی ای باقی نمی مونه!
از اون طرف کلی اسلام زن رو تشویق کرده که به شوهرش خدمت کنه از این طرف مرد رو . همه چیز باید بر اساس محبت و مودت بین زن و شوهر باشه زن از روی محبت به شوهرش خدمت کنه و وظایفش رو انجام بده مرد هم از روی محبت خرج و مخارج زنش رو تهیه کنه.
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۲:۱۳)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]بچه ها!
برای چندمین بار:
اون دنیا ماها به شکل زن و مرد ظاهر نمیشیم.
اصلاً تصوری نداریم.
اما تا همین حد میدونیم که همه مون شبیه به هم وارد بهشت میشیم.
یعنی مثلاً یه جنسیتی وجود داره به نام "قلیدون".Big Grin
هم زن ها و هم مردها تبدیل به یه قلیدون میشن و بعد میرن تو بهشت.

اون وقته که همه از حوری ها میتونن لذت ببرن.
ببین اسکای جان!
قبول داری که بیشتر فسادی که تو جامعه است مال بی حجابی خانم ها و بی عفتی مردهاست؟
مردها چشماشون رو درویش نمیکنن و زن ها هم درست لباس نمیپوشن.
حالا برای درویش کردن چشم ها فقط یه راه هست و اونم درویش کردن چشماست.
اما برای مقابله با بد حجابی و تبلیغ حجاب 100 تا راه وجود داره که هر کی به نوبه خودش اون راه رو بیان میکنه که بلکه دخترا با اون راه حجابشون رو درست کنن.
بی حجابی دخترها داره به قیمت بی شوهری شون تموم میشه و این ضرر مستقیم متوجه خود خانم هاست.
در حالی که هیزی مردها هم به ضرر دختراست.
پس طبیعیه که دخترا بسیج بشن که مشکل خودشون رو با دست خودشون حل کنن.
بلکه اگه حجابشون درست شد، نگاه های آلوده مردها هم کمتر بشه و ازدواج بیشتر بشه.

البته من شنيدم كه براي خانم ها در بهشت غليان است و براي آقايون حوري. پس احتمالا اونجا هم نوع جنسيت فرق مي كنه
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۴:۵۱)mahramaneh نوشته است: [ -> ]البته من شنيدم كه براي خانم ها در بهشت غليان است و براي آقايون حوري. پس احتمالا اونجا هم نوع جنسيت فرق مي كنه
غلمان
البته من نمیدونم غلیان و قلیدون چی هستند.
منتها علامه جوادی آملی در مقاله ای که مرقوم فرمودند و توی نت هم هست فرمودند خداوند برای روح در قرآن جنسیت قاءل نشده پس احتمال قریب به یقین از یک نوع هست.

پس دنباله روهای حقوق زنان اصلا نگران نباشند. حوری به تعداد موجود هست Smile
البته در اون دنیا بالاتربن لذت، توجه خداوند به انسان هست و...
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۵:۰۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]البته من نمیدونم غلیان و قلیدون چی هستند.
منتها علامه جوادی آملی در مقاله ای که مرقوم فرمودند و توی نت هم هست فرمودند خداوند برای روح در قرآن جنسیت قاءل نشده پس احتمال قریب به یقین از یک نوع هست.

پس دنباله روهای حقوق زنان اصلا نگران نباشند. حوری به تعداد موجود هست Smile

این حرف کاملا درسته که روح جنسیت نداره ولی ما با همین جسم دنیایی مون به بهشت یا جهنم می رویم. پس یعنی اون جا جنسیت وجود داره.
البته نظر استاد جوادی آملی بر اساس فلسفه بوعلیست؛ که روح روحانیه الحدوث است و الا بر اساس مبانی حکمت متعالیه باید جور دیگه ای طرح بشه. و قاعدتا نظر استاد جوادی هم بر اساس مبانی حکمت متعالیه است.
من حرف ساده ای می زنم و نمیدونم چرا به ناکجا اباد وصل میشه .

1) این حدیث نیاز به تفسیر داره یا نداره ؟ وقتی زنی از شوهرش تمکین نمیکنه . نباید به ریشه های این مساله نگاه کرد ؟

همین جوری بگیم ای زن بد، برو اون دنیا ایزوون شو Smile

مردی که بلا ملا سر زن بیچاره میاره، الان نتیجه ی اعمالش چیه ؟

اویزوونش نمیکنن ؟
خانم اسکای!
گناه برای خانم ها خیلی کمتره تا برای مردها.
یعنی اون دنیا مشاهده خواهید کرد که اکثر بهشتی ها زنان هستن و اکثر جهنمی ها مردها.
چرا؟
چون زن ها بالذات قادر به انجام بیشتر گناه ها نیستن.
چند تا کار رو انجام ندن ویــــــــــــــــــــژ میرن تو بهشت.( حدس میزنم صدای رفتن به بهشت ویژ باشه)Big Grin
و این که با هر زایمان این فرصت رو دارن که کنتور گناهانشون رو صفر صفر کنن.
آوانس از این بیشتر که خدا به خانم ها داده؟
این حدیث هم در روایات شب معراج از پیامبر نقل شده. ( اگه اشتباه نکنم)
پیامبر رو میبرن بهشت و جهنم رو نشونشون میدن.
میگه مثلاً فلان گروه برای چی عذاب میکشن، جبرئیل (علیه السلام) بهشون میگه فلان گناه رو کردن.
یکی از گروه هایی هم که میبینن همین زن ها هستن که میبینن دارن به این شکل عذاب میشن.
در جواب هم میشنون که این دلیلش عدم تمکین زن از شوهرش بوده.
اما دلیل نداشته که مرد هر کاری بخواد بکنه و اون دنیا هیشکی بهش گیر نده.
مردها هم به خاطر کوچکترین ستم هایی که به زنانشون بکنن، اون دنیا میرن تو بغل فرشته های عذاب.
Big Grin
این سوای از گناهانیه که اونا میتونن انجام بدن و ما اصلاً تواناییش رو نداریم.
مثل قتل...
مثل اذیت و آزار که اکثراً مردها در این زمینه ید طولایی دارن.

این از بحث تبعیضیش.
اما اگه یه زن از شوهرش تمکین نکنه، باعث میشه که اون مرد بره سراغ زن های دیگه جامعه.
چشمش دنبال زن های دیگه باشه.
این میشه که باعث رواج فساد میشه.
اگرم این دنیا زورشون میرسه که به قول شما توی اتاق خواب ستمی به زنشون بکنن، اون دنیا خدا حقشون رو میذاره کف دستشون.
اما اگه ستم کردن و زن خواست همین دنیا حقشون رو بذاره کف دستشون، خدا اون دنیا زن رو مجازات میکنه که با یک تنبیه شخصی جامعه ای رو به فساد کشید.
بارها گفتم...
این جور چیزها فساد اجتماعی در بر داره.
احتمالاً به همین دلیله که مجازات هاش هم سنگینه.

اما در مورد جنسیت در بهشت:
البته یه مقاله ای بود که توی این سایت های پاسخ به شبهات خونده بودم و الآن متاسفانه نتونستم پیداش کنم.
اما جواب منطقی هم برای این موضوع وجود داره:

اگر در بهشت جنسیتی وجود داشته باشه، پس بارداری و قاعدگی و احتلامی هم وجود داره.
اما توی بهشت نجاسات و پلیدی ها و دردها راهی نداره.
آدم توی بهشت هر چی که آرزو کنه، براش مهیا میشه.
ممکنه آرزو کنه که تبدیل به مرد بشه.
ممکنه آرزو کنه که تبدیل به زن بشه.
پس قاعدتاً نباید همچین چیزهایی اون دنیا وجود داشته باشه.
اگه جنسیتی تو بهشت وجود داشته باشه، معقوله که بهشتی ها به هم نظر داشته باشن.
و این ها معقول به نظر نمیرسه.

حالا اگه اون مقاله رو پیدا کردم حتماً قرار میدم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع