نقل قول: قبلاً یکبار اینجا کامل توضیح داده شد که در مورد هر حدیثی که ما نمیتونیم معنایی موافق با اصول ازشون دریابیم چکار کنیم.
فراموش کرده بودید؟
بله
نقل قول: حقطلبیتون هم در اینجا (توضیح ِ موارد 1 و 2) مورد پرسش واقع شد تا معلوم بشه که آیا واقعاً وجود داره یا فقط ادعاست.
اصلا دلم نمیخواد باهاتون بحث کنم.اون تاپیک چه ربطی به این تاپیک داره. الان ثابت کردی من حق طلب نیستم.خوب ایها الناس من حق طلب نیستم.
نقل قول: ثانیا قرار نیست مدام احادیث رو به نفع خانم ها تفسیر کنیم که یک وقت خانم ها ناراحت و کافر نشن! تمام احادیث زن ها و مرد ها در کنار همدیگه اومده! تو این تالار هم هر دوی این احادیث به کرات تکرار شده!
خیر جناب نیومده . برو بگرد و بیار .
اولا این که لطفا مراعات کنین و همدیگه رو با ضمیر جمع خطاب کنین.
علی الخصوص اگه خانوم و آقا دارین بحث میکنین.
ثانیا این که مح به عنوان یه خانم که تو چله مرداد ماه مجبورم چادر و مقنعه و مانتو و ساق دست رو به علاوه آقایون بپوشم اونم از نوعی که براق نباشه که مبادا شما آقایون حواستون پرت بشه معلومه که اون دنیا باید ثواب بیشتری ببرم.
اتفاقا از عدل خدا به دوره اگه آقایون درد زایمان نکشیده و سختی حجاب نچشیده اون دنیا همراه خانمهایی که این کارو کردن ویژ وارد بهشت بشن.
والا...
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۵۷)SkyGirl نوشته است: [ -> ]واقعا برای شما آقای فرشته ی مهربون متاسفم که فکر میکنید من مظلوم نمایی میکنم .
سردی رابطه از طرف زن ،یکی از مسائلش برخورد احمقانه ی مرد در ابتدای ازدواجه و حالیش نیست اگر زن از اولین رابطه ها خاطره ی بد داشته باشه رو همون ریحانه بودن روحیش اثر میزاره .
تنها به فکر لذت خودش بودن مرد، زن رو سرد میکنه . شاید زن از چیزاییی خوشش بیاد و مرد تنها به فکر خودش باشه، خیلی حرفا میشه زد.
حالا شما از چرا اینقدر اصرار دارید که در این زن دچار ضرر هست ؟ دچار آسیب هست ؟ شما طوری وانمود می کنید که انگار لذت رابطه رو
فقط مرد می برد .لذت دو طرفه است .
خوب با هم صحبت کنند . خدا به خاطر همین زبان رو در اختیار ما گذاشته که راجع به تمایلات با هم صحبت کنیم منتها ما فقط برای گوشه کنایه ازش استفاده می کنیم .
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۰۴)SkyGirl نوشته است: [ -> ]جناب آقای فرشته ی مهربون
لطف بفرمایید و بگید زنان چگونه بالذات ظرفیت بالایی برای گناه دارند که مردان ندارند.
اشتباه کردم . مساوی است .

زینب خانم کلا ترازوی بهشتی ها رو بردند طرف زنها . مردها جهنم !!! می فرمایند کلا زنها توانایی گناهایی را ندارند .
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۵۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]من فکر نکنم منظور خانم اسکای اون بوده باشه.
منظورشون رابطه بدون رضایت بوده.
یعنی مثلا مرد بوی عرق بده.
یا مثلا مرد به رابطه های معمولی تن در نده.
یا امثالهم...
ماشاء الله خانم sky خودشون زیان دارند .
ایشون گفت سکس دردناک . نگفت سکس بدون رضایت . توجیه نکنید لطفا .
رضایت یا بهانه ؟!!!!؟!!!!!
مرد اگر بوی عرق هم بدهد شوهر زن هست . نخواست ازدواج نمی کرد .
نقل قول:منم نگفتم زنها مطلقا نمیتونن این گناه ها رو انجام بدن.
عرض کردم کمتر گناههای اینجوری میکنن.
اظهارات شما متناقض هست .
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۴۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ].
زنها توانایی قتل ندارن.
زنها توانایی زناکاری ندارن.
..
توانایی ندارد یعنی نمی تواند . غیر از این هست ؟
نگفتید؟! سوال رو جواب بدهید لطفا .
آیه و روایتی که مبنای حرف شماست رو ارائه بدهید لطفا که زنها بیشتر در بهشتند و مردها بیشتر در جهنم .
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اولا این که لطفا مراعات کنین و همدیگه رو با ضمیر جمع خطاب کنین.
علی الخصوص اگه خانوم و آقا دارین بحث میکنین.
درست پسند جان تحویل بگیر!
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ثانیا این که مح به عنوان یه خانم که تو چله مرداد ماه مجبورم چادر و مقنعه و مانتو و ساق دست رو به علاوه آقایون بپوشم اونم از نوعی که براق نباشه که مبادا شما آقایون حواستون پرت بشه معلومه که اون دنیا باید ثواب بیشتری ببرم.
اتفاقا از عدل خدا به دوره اگه آقایون درد زایمان نکشیده و سختی حجاب نچشیده اون دنیا همراه خانمهایی که این کارو کردن ویژ وارد بهشت بشن.
والا...
من حاضرم خودمو گونی پیچ کنم برم تو خیابون اما مدام خانم های ساپورت پوش جلوم صبح تا شب رژه نرن!!
این تالار هم ناظر و مدیر و کاربر عقل و علم در اسلام داره مثلا! فتوا ندید خواهشا!
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اتفاقا از عدل خدا به دوره اگه آقایون درد زایمان نکشیده و سختی حجاب نچشیده اون دنیا همراه خانمهایی که این کارو کردن ویژ وارد بهشت بشن.
والا...
خدا هر وظیفه ای بخواهد می تواند بر گردن زن و مرد قرار بدهد و این از شرایط امتحان هست .
خواسته و حمل جنین را بر عهده زن قرار داده . این ناقض عدل نیست .
نخواستید حجاب داشته باشید نداشته باشید . چرا عدل رو زیر سوال می برید ؟ عدل از اصول دین است .
نقل قول: حالا شما از چرا اینقدر اصرار دارید که در این زن دچار ضرر هست ؟ دچار آسیب هست ؟ شما طوری وانمود می کنید که انگار لذت رابطه رو فقط مرد می برد .لذت دو طرفه است .
خوب با هم صحبت کنند . خدا به خاطر همین زبان رو در اختیار ما گذاشته که راجع به تمایلات با هم صحبت کنیم منتها ما فقط برای گوشه کنایه ازش استفاده می کنیم .
اولا تاپیک با این مطلب که زن اگر تمکین نکند آویزان میشود کلید خورد . من هم میگم زنی که تمکین نکنه یه جای کار از طرف اقاشون میلنگه . یا با خاطره ی بد اولین رابطه، دیگه زن تمایل نداره . یا اون مرد! عرضه نداره که زنش رو به لذت برسونه . یا اون مرد !! تو رابطه تنها به خودش فکر میکنه . حالا این اویزان کردن زنان مربوط به کدوم دسته از زنان میشه ؟؟؟
نقل قول: ایشون گفت سکس دردناک . نگفت سکس بدون رضایت . توجیه نکنید لطفا .
رضایت یا بهانه ؟!!!!؟!!!!!
مرد اگر بوی عرق هم بدهد شوهر زن هست . نخواست ازدواج نمی کرد .
آره من گفتم سکس دردناک . شما جناب فرشته ی مهربون دردناکی رو تنها تو اوائل ازدواج دیدی .من تو چیزای دیگه هم میبینم. والا من موقع نوشتن احساسی هم مد نظرم بود . دردش بیشتر از جسمیه. به شرافتم سوگند

که توجیه نیست . موقع نوشتن حسی هم مد نظرم بود .
بفرمایید کاربران محترم ، زن باید با هر مدلی که مرد رفتار کرد کنار بیاید .
مگه نگفتن که تو این تالار از وظایف مردان هم به کراتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گفته شده ، متعجب که هنوز آقایان به عرق حساس هستند .

(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۱۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]اون تاپیک چه ربطی به این تاپیک داره. الان ثابت کردی من حق طلب نیستم.خوب ایها الناس من حق طلب نیستم.
چرا باید بخوام ثابت کنم یک نفر حقطلب نیست؟ (شما یا بعضی افراد دیگه)
من با حقطلبی مردم چیکار دارم؟
اما اگر توی بحث یک چیز معلوم میشه و طرف بحث که اشتباه میکرده نیاد انصاف بده که این اشتباه بوده، این یعنی در ادامه هم هرچیزی که معلوم شد، ممکنه همینطور بزنه زیرش.
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۱۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]اصلا دلم نمیخواد باهاتون بحث کنم.
شما با گفتن اون حرفها بحثتون رو قبلاً داشتهاید.
دعواست نه؟؟ قمه های جناب بیدل جاشون خالیه واقعا.
به جای اینکه هی به وظیفه های طرف مقابلتون کلید کنید ، رو وظیفه های خودتون متمرکز باشید خواهشا.
دم به دقیقه هی میان میزنن: بی حجاب ها نخوانند. بی حجاب ها بخوانند. وظابف زن در قبال شوهر.وظایف زن در قبال جامعه.
زنان شاغل بدانید.
اگر همه ی اینا وظیفه ی ماست ، همه ی اونها هم عذاب های ماست به روی چشم! اما اینا همه در قبال خداست! به خودتون نگیرید که لابد من چه شخص خاصیم، اومدم ، شوهرش شدم،دلشم بخواد من به این عالی ای!! چشمش کور هرچی گفتم باید بگه چشم ، هرچقدر مخالفت کنه احادیث و میکوبم تو سرش.
خانومی که خانومی میکنه، گناه نمیکنه، زن خوبیه ، یا انقدر بهتون علاقه داره ، که در اون صورت شما قطعا این جمله های بالا تو ضمیرخوداگاه و ناخوداگاهتون نیست، یا بخاطر خدا اینطوره که شما هیچ ربطی نداره.
خیلی حق طلبید؟؟؟واقعا؟؟ بگردید ببینید در ازای اینها برای اقایون چه سفارشی هست.چه عذاب هایی هست.هروقت تعداد تابیک های راجع به اقایون به اندازه ی تابیک های راجع به خانم ها شد چشم! اون موقع میبذیریم شما دغدغه ی دین دارید نه انحصار طلبی و قدرت نمایی!!
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۲)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]توضیح شمااشتباه و شخصی هست.
اگر آیه و روایتی بر این باب دارید که زنان بهشتی بیشتر از مردان بهشتی هستند خوشحال میشویم بخوانیم.
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۴۹)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]نگفتم شعر بفرمایید. گفتم آیه و روایت بیاورید که زنهای بهشتی بیشتر از مردان هستند. یا قبول کنید از خودتون گفتید.
خواهر گرامی،
کجای کارید؟
ایشون افتخارشون اینه که نظرات شخصی میدن!!!!!!!
باور کنید!!!!!
و بنده وقتی آیاتی روشن از قرآن میارم(آیات روشن یعنی معناشون کاملاً روشنه و نمیشه تفسیر شخصی داشت) به من میگن از آیات قرآن در نظراتتون استفاده نکنین و تفسیر شخصی نکنین و لااقل نظر شخصی بدین!!!!!!!!!
افتخارشون داشتن نظرات شخصی و نداشتن برهان از پروردگار هست!!!!!!!
همین امروز چندین بار به اشتباههای فجیع که در چند بحث داشتن اشاره کردم اما باز هم نفهمیدن.
اینطور حساب کنید که دقیقاً مثل همونها هستن که قرآن میفرماید که نمیشنون.
خودتون به حرفم میرسین.
ویرایش: سخنان ناشایستی بود که با وجود اینکه هیچ کلمهی زشتی درونش نبود و قصدش هم ابداً توهین نبود، اما کنایههاش کاملاً غیرسازنده بود و واقعاً نگارندهاش باید خجالت میکشید. بنابراین خجالت کشید و ویرایش کرد.