نقل قول:"ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﯼ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺍﺯ ﭘﻠﺖ ﻓﺮﻡ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻭ ﺍﺳﻤﺶ ﺭﻭﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻩ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﻣﻠﯽ ﺑﻨﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﯼ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮏ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎ ﭼﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﺰﻧﻪ؟
من کلا بهتون پیشنهاد می کنم هر متنی که دیدید رو کپی نکنید چون اعتبار خودتون رو زیر سوال می بره
البته برای شما با این کاربری ها شاید چیز مهمی نباشه
استدلالتون خنده دار نیست؟
شما از پیشرفت ایران در زمینه رمز چی میدونید؟
اصلا میدونید اساتید برتر رشته رمز تو ایران تو کدوم دانشگاه ها هستند و چکار می کنن؟
میخواستم یه مثالی بزنم ولی یکمی بحث رو منحرف می کرد (در مورد این استدلال!!)
نقل قول:ﯾﻌﻨﯽ ﺭﯾﺰﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﮑﺮﻭ ﮐﻨﺘﻠﺮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎﺳﯿﮕﻨﺎﻝ ﺁﻧﻮﻟﻮﮒ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺪ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺳﭙﺲ ﮐﺪ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻓﺮﻣﺎﻥﻧﺎﻭﺑﺮﯼ ﻭ ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ب ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﯼ ﮐﺪ ﯾﺎ ﺍﺻﻄﻼﺣﺎ ﺭﻣﺰ ﮔﺸﺎﯾﯽ بشه چون ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝﺩﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ ﺁﻧﺎﻟﻮﮒ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ب ﺧﺎﻃﺮ ﺩﻻﯾﻞ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﻭ ﮐﺸﻒ ﺧﻄﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﻣﺰ ﻧﮕﺎﺭﯼ ﻣﯽ شه .ﺍﯾﻦ ﺭﻣﺰ ﻧﮕﺎﺭﯼ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺳﺘﻨﺪﻩ ﻭ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪﺳﺖ ﻭ ﮐﺲ ﺩیگه ای ﺍﺯ اون ﺁﮔﺎﻫﯽ ﻧﺪﺍﺭهﺍﯾﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﯽ ﺳﻮﺍﺩﻥ ی ﻣﺸﺖ ﺣﺮﻑ ﺑﯽ ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻋﻮﺍﻡ ﻣﯽ ﺩن ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻪﯼ ﮐﻮﺭا ﻃﺮﻓﻨﺪ .ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯼ کسی ک کلی مطلبه نظامی و علمی تو این ﺯﻣﯿﻨﻪ( ﭘﺮﺩﺍﺯﺵ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ . ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ، مهندسی هوافضا ) خونده و جم کردهﻗﻮﯾﺎ ﻣﯽ ﮔﻢ ﻫﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﻧﻔﻮﺫ ب ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﻣﺤﺎله ﺑﻨﺎ ب ﺩﻻﯾﻞ ﺯﯾﺮ :ﻫﯿﭻ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﻟﮕﻮﺭﯾﺘﻢ ﺭﻣﺰ ﻧﮕﺎﺭﯼ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺍﺯ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺟﺰ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﮔﺎﻥ ﺭﯾﺰﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﯼ ﻣﯿﮑﺮﻭﮐﻨﺘﻠﺮ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺑﺎ ﺧﺒﺮ ﻧﯿﺴﺖ . ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﮑﺮﻭ ﮐﻨﺘﺮﻟﺮ ﮐﺎﻣﻼ ﻧﺎ ﺁﮔﺎﻫﯽاوﻥ ﻭﻗﺖ ﭼﻪ ﻃﻮﺭ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺭو ﻫﮏ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ب ﺭﯾﺰ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻓﺮﻭﺩ ﺩﺍﺩﯼ؟
مشکل برخی اینه که همه چیز رو در حد خودشون قیاس می کنن
چون خودشون نمی فهمن کلا رد می کنن
خدمت شما عرض کنم تکنولوژی که شما میگی برای قبل از سال 2000ه
الان این چیزا منسوخ شده جناب
درسته میکروکنترلر یه چیز رایجه ولی برای چنین ادواتی از نوع خاصی از میکروپرسسورها استفاده می کنند که کلا چیپ اختصاصی دارند
اینم بگم
چیزی به نام هک ناپذیر بودن بی معنیه
هر سیستمی که ورودی داره قطعا قابل هکه
حالا اگر با یه امریکایی بحث می کردیم میگفتیم خب طرف ایرانی نیست و توقعی هم ازش نیست
نمیدونم شما چرا ناراحتی این وسط؟
نقل قول:ﭼﺮﺍ ﻣﮑﺎﻧﯿﺰﻡ ﺍﻧﻬﺪﺍﻡ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﻓﻌﺎﻝ ﻧﺸﺪﻩ؟
مکانیزم انهدام خودکار موقعی عمل می کنه که نشوندن هواپیما یا اون وسیله Forced باشه
من از همه دوستان یه خواهشی دارم
دشمن انسان جهلشه
نزارید دو تا آدم با چند تا کلمه قلبمه گولتون بزنن
اگر شخص جرات داشته باشه بره با دو تا دانشجوی کنترل پرواز بحث کنه نه در محیط های عمومی که همه عمدتا بی اطلاعن
در مجموع شما از روی ناراحتی و البته جهل خودت با حدس و گمانای کیلویی حرفی رو میزنی که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اون پررویی جرات زدنش رو نداره
چرا؟
چون مسئولینشون نمیان خودشون رو با این حرفای کیلویی خراب کنن و یه عده مزدور بدبخت بیچاره فدای اینها میشن
====
در ضمن اگر خیلی احساس می کنید قدرت علمی دارید و میتونید با تکیه به مراجع علمی حرفتون رو ثابت کنید یه روز بعد از ظهر در دانشکده مکانیک دانشگاه شریف تشریف بیارید تا بصورت منطقی بحث کنیم
تالار بیداری اندیشه حوصله این حرفا رو نداره و هدفش هم این نیست
البته احساس می کنم شما فقط کپی کردید
به دوست فیس بوکتون بگید