۱۰/آذر/۹۳, ۱۵:۳۷
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۱:۵۸)zahra11 نوشته است: [ -> ]با تشکر از فاطمه خانم!خواهش میکنم
مشابه داستان شیخ هادی تو جامعه خیلی شایع هست.خب البته معمولا آدمها در صدد اون بر میان که رفع اشکال و شبهه کنند
بعضی وقتها هم مسائل به گونه ای هست که انسان صلاح رو در اون می بینه که سکوت کنه .
البته فاطمه خانم این کار اشباه هست که آدم لا اله رو ببینه ولی الا الله رو نبینه و من صد در صد موافق صحبت شما هستم حتی تو بعضی مواقع ما که اسممون مسلمان هست حاظر نیستیم آیه قران رو تا آخر بخونیم و بند و تبصره هایی که خداوند پس از یک حکم اورده بررسی کنیم !!!!
ولی در مورد برخی از سخنرانیها باید بگم که خود آقایون هم باید بیشتر مراقب باشن تا دشمن از حرف اونها سوء استفاده نکنه!
اگه تو نوشتار روزنامه ها و تیترها دقت کنیم غالبا عنوان خبر به صورت سوال و برعکس هست برای جلب مشتری ولی این اشکال در یک فایل سخنرانی هم با دقت مخاطب و هم با شفاف سازی سخنران تا اندازه ای قابل پیشگیری هست.
خوب طبیعتا هر سخنرانی شروع میکند به صحبت. یا سوالی میپرسد تا از اون طریق ذهن مخاطب رو نسبت به یافتن جواب برای اون پرسش راغب کند.
مثلا این هفته من سخنرانی آقای رحیم پور ازغدی رو از تلویزیون میدیدم ایشون مدام کتابی رو که از روی اون صحبت میکردند رو بالا میگرفتند و میگفتند ببینید این حرفهای من نیست و در این کتاب نوشته شده.
واقعا بنده خداها با سوءاستفاده گران درگیرند!
سخنرانی های قطعه شده اینقدر هنرمندانه تهیه میشوند تا انسان رو حتی المقدور و به نهایت به ایمان اون فرد مشکوک کنند.
من یکی از این فیلمها رو دیدم و با خودم فکر کردم که اگر یک نفر بی اطلاع این تکه سخنرانی را بشنود آقای سخنران باید لاالله الا الله بگوید
تا فرد باور کند ایشون مسلمان هست!! این در حالی هست که اون جمله فقط یک نقل قول بود و سخنران بدبخت میخواست راجع بهش توضیح بدهد!!
واقعا آدم میماند!!