کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنرانی های پاره پاره و نتیجه گیری های فضایی !!!
۲:۰۵, ۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۲:۳۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام به خواهرها و برادر های گرامی

همانطور که می دانید الان به گونه ای شده است که همه اخبار و اتفاقات و نوشته ها با زدن دکمه ی اشتراک بلافاصله در دنیای ارتباطات رد و بدل میشود .
خوب خیلی خوبی ها دارد و میشود از این طریق هم استفاده برد از مطالب و به روز - که چه عرض کنم به ثانبه - بود Smile

یعنی در واقع انتقال اخبار به ثانیه شده است .

منتها این وجه ماجرا مغفول مانده که این انتقالهای سریع گاهی مخرب عمل می کند و آبروی اشخاص و شخصیتها را به راحتی آب خوردن به بازی می گیرد .

و ما در مواردی به عنوان سرباز دشمن نقش ایفا می کنیم !! و جزئی از این نقشه میشویم !!

یکی از این راهها قطعه کردن کلام . سخنرانی یا فیلمی از عالم ها و مجتهد و گرانقدرهایی هست که عمر خودشان را صرف دین و تبلیغ کرده اند .
به قول مادرم گیس و ریش خودشون رو در راه اسلام سفید کرده اند .
حالا تعدادی افراد سودجو می خواهند از این طریق آبروی اون فرد رو ببرند و ما با share کردن در جوامع مختلف که عضوشان هستیم داریم آب در آسیاب دشمن می ریزیم .

یک روز می گوبند آقای رائفی فلان گفت و یک تکه از سخنرانی . یک روز می گویند آقای عباسی فلان گفت و تکه از سخنرانی .

یک روز آقای ازغدی ...

یک روز آقای جوادی آملی ...

برادر من خواهر من
چرا نقش سرباز دشمن رو داریم بازی می کنیم Huh

این کسانی که من نمی دانم مغرض هستند یا نادان ...

از اینها پیروی نکنیم .

خدا روشکر الان متن هم سخنرانی ها ثبت می شود .عوض اینکه در مرحله اول اون فرد را که تکفیر کنیم بیاییم و اول کل ماجرا را بشنویم بعد قضاوت کنیم . آبروی مومن حرمتش واجب هست .

یک برش از سخنرانی و نتیجه گیری به همین راحتی ؟!! ببینیم قبلش چی بوده ؟ بعدش چه بوده ؟
  • راحت آبرو نبریم!!
  • سریع نتیجه نگیریم !!
  • سریع تکفیر نکنیم !!

و خلاصه اینکه ....مواظب کلیک هایمان باشیم ... این کلیک ها بی حساب نیست !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، MAHDI59 ، یاســین ، sarallah ، azade ، Hadith ، مجید املشی ، شیدا ، حسن.س. ، Bidel.s ، Mahdy2021 ، aakbarib ، Eve ، السا ، میم.حسین.الف ، nasimesaba ، هادی... ، قلب ، m.hossein ، ISOD ، سیمرغ ، zahra11 ، آیدا77 ، 135 ، Hidaren ، Wakeup ، mkashipazha

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۷, ۱۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۳ ۱۵:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۱:۵۸)zahra11 نوشته است:  با تشکر از فاطمه خانم!

مشابه داستان شیخ هادی تو جامعه خیلی شایع هست.خب البته معمولا آدمها در صدد اون بر میان که رفع اشکال و شبهه کنند

بعضی وقتها هم مسائل به گونه ای هست که انسان صلاح رو در اون می بینه که سکوت کنه .

البته فاطمه خانم این کار اشباه هست که آدم لا اله رو ببینه ولی الا الله رو نبینه و من صد در صد موافق صحبت شما هستم حتی تو بعضی مواقع ما که اسممون مسلمان هست حاظر نیستیم آیه قران رو تا آخر بخونیم و بند و تبصره هایی که خداوند پس از یک حکم اورده بررسی کنیم !!!!

ولی در مورد برخی از سخنرانیها باید بگم که خود آقایون هم باید بیشتر مراقب باشن تا دشمن از حرف اونها سوء استفاده نکنه!

اگه تو نوشتار روزنامه ها و تیترها دقت کنیم غالبا عنوان خبر به صورت سوال و برعکس هست برای جلب مشتری ولی این اشکال در یک فایل سخنرانی هم با دقت مخاطب و هم با شفاف سازی سخنران تا اندازه ای قابل پیشگیری هست.
خواهش میکنم Smile
خوب طبیعتا هر سخنرانی شروع میکند به صحبت. یا سوالی میپرسد تا از اون طریق ذهن مخاطب رو نسبت به یافتن جواب برای اون پرسش راغب کند.
مثلا این هفته من سخنرانی آقای رحیم پور ازغدی رو از تلویزیون میدیدم ایشون مدام کتابی رو که از روی اون صحبت میکردند رو بالا میگرفتند و میگفتند ببینید این حرفهای من نیست و در این کتاب نوشته شده.
واقعا بنده خداها با سوءاستفاده گران درگیرند!
سخنرانی های قطعه شده اینقدر هنرمندانه تهیه میشوند تا انسان رو حتی المقدور و به نهایت به ایمان اون فرد مشکوک کنند.
من یکی از این فیلمها رو دیدم و با خودم فکر کردم که اگر یک نفر بی اطلاع این تکه سخنرانی را بشنود آقای سخنران باید لاالله الا الله بگوید
تا فرد باور کند ایشون مسلمان هست!! این در حالی هست که اون جمله فقط یک نقل قول بود و سخنران بدبخت میخواست راجع بهش توضیح بدهد!!
واقعا آدم میماند!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، mofa ، MAHDI59 ، zahra11
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]