۲۱/آذر/۹۳, ۱۳:۰۸
نقل قول:
جلوه های ویژه خیره کننده (اگرچه از "ارباب حلقه ها" و "ترانسفورمرز" تقلید شده باشد؛ آن هیبت های کج و معوج فرشتگان مجازات شده، نهایت کج سلیقه گی در کپی از "ترانسفورمرز" یا حتی انت های قسمت دوم "ارباب حلقه ها: دو برج" به نظر رسید!)، موسیقی تاثیر گذار (اگرچه شباهت غریبی به موسیقی متن فیلم "شاترآیلند" داشته باشد)، فیلمبرداری تماشایی (اگرچه حتی به گرد یکی از نماهای فیلم "جاده" جان هلیکات یا "کتاب ایلای" برادران هیوز نرسد) و بالاخره بازی هایی که چندان دلچسب نیستند نه راسل کرو (به نقش نوح) که هنوز در کاراکتر گلادیاتور مانده*، نه آنتونی هاپکینز( بازیگر نقش متوشالح) که به نوعی یادآور زوروی از پا افتاده در فیلم "نقاب زورو" (مارتین کمپبل) بو ، نه جنیفر کانلی (به نقش همسر نوح) که زمین تا آسمان با نقش همسر پرفسور نش در فیلم "یک ذهن زیبا" که در مقابل همین راسل کرو بازی کرد، فاصله دارد و نه اما واتسون (ایفاگر نقش ایلا همسر سام) که بعد از هرمیون سری فیلم های هری پاتر، هنوز در سایه آن باقی مانده است! حتی بازی هنرپیشه های جوان پسند مانند لوگان لرمن (در نقش حام) که با کاراکتر پرسی جکسن در دو فیلم ساخته شده از این مجموعه (دزد روشنایی و دریای هیولاها) نیز نتوانست به ساختار سینمایی فیلم "نوح" کمکی نماید.
یا الله ؛
من خودم از کسایی هستم که اصلا از فیلم نوح به عنوان ی فیلم تاریخی-مذهبی خوشم نیومد ! کلا با تحریف میونهی خوبی ندارم، حالا میخواد اسمش تغیرات هنرمندانه(!) ذهن کارگردان و نویسنده باشه یا هرچیز دیگه .
ولی، زیر سؤال بردن بازی بازیگرا زیاد منطقی به نظر نمیرسه . راسل کرو فک کنم خوب از عهده ی چیزی که ازش خواسته بودن بر اومد ...
انتقادا برمیگرده به تحریفات و تهاجمات فرهنگی که توی فیلم (طبق عادت) وجود داره . اگر از زاویه ی صرفا هنر هفتم بهش نگاه کنیم، قضیه کاملا متفاوت میشه .
* راسل کرو توانایی هاشو به عنوان ی بازیگر حرفهای به همگان ثابت کرده ! شما 6تا اثر متفاوت از کرو ببینی متوجه میشی توی نقش گلادیاتور درجا نمیزنه
!