تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «پرده نشینی بهروز شعیبی...»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۲۴)نورالسادات نوشته است: [ -> ]اگر در یه سریال نشان بده در یه مقطعی مرد خانه اشتباه کرده.این یعنی اینکه کارگردان میخواسته بگوید تک تک مردان ایران ادمهایی غیر قابل اعتماد هستند..... این تحلیل از کجا میاد؟ لذاست که من اصرار دارم کمی علمی ترو تخصصی تر به این قضیه نگاه شود .
ما نمیگیم همیشه لزوماً اگر یک فرد رو به صورتی نشون بدن یعنی تک‌تک افراد اونطور هستن،
اما در شرایطی با توجه به دیگر جزئیات چنین «یعنی»ای وجود خواهد داشت.
نگاه علمی مسلماً اینه که جزئیات کار رو هم در نظر بگیرید.
خیلی متفاوت میشه که تک‌تک ِ دیالوگ‌ها و شخصیت‌سازی‌ها و فضاسازی چطور باشه.

خیلی از حرفهای ادامه‌ی این ارسال، کپی حرفهای اخیرم در یک تاپیک دیگر هست.

(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]سلام علیکم
سلام

(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]عجیبه که وقتی ایشون در طلا و مس یا میهمان داریم نقش آفرینی میکنه کسی واسش دست نمیزنه و او را دیندار صدا نمیکنه ؟؟
شما از کجا میگید واکنش ما به طلا و مس هم مثبت نبوده؟
آیا کنار دست من بودید وقتی که اون رو می‌دیدم و واکنش مثبت نشون می‌دادم؟
پس آیا ندونسته حرف می‌زنید؟

(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]چرا شما کمی عینک بدبینی خود به دیگران و جامعه را برنمیدارید تا چیزهای زیبا و خوب را هم ببینید ؟
چرا همیشه دوست دارید بگونه باشید که همه اسلام را دین متحجرانه و سخت و خشکی ببینند ؟
چرا فکرمیکنید که دیگران غیر شما دچار حب و بغض هستند به دین ؟
بنده کی و کجا بی‌دلیل حرف زده‌ام که شما بدون رد کردن استدلالم حرفم رو مردود میخونید؟

بنده قبلاً بارها برای ثابت کردن وجود جنگ ِ اهل رسانه با اسلام، به نمونه‌هایی اشاره کرده‌ام. مثلاً در تاپیک توجیه‌ناپذیرها که چکیده‌ای از مطالبش این میشه:
  • اگر فکر می‌کنید بنده و امثال بنده در رابطه با وجود چنین جنگی توهم زده‌ایم، در اون تاپیک، حرفها و اعتراضات استاد بهرامپور که بنده به واسطه این اعتراضشون باهاشون آشنا شده‌ام رو ببینید.
  • اگر فکر می‌کنید منظور ما یک تعداد موارد خاص هست، پس در اون تاپیک نمونه 5 رو ببینید تا معلوم باشه از موارد خاصی صحبت نمی‌کنیم که در این دوره‌زمونه به نظر مخاطبین چیز عجیب و غریبی بیاد.

چطوره که وقتی همه‌ی مانتوها بطور هماهنگ کوتاه‌تر و تنگتر و بعد بی‌دکمه و بعد آستین‌کوتاه و ... در کشور پخش میشن یک جنگ نرم ِ برنامه‌ریزی شده هست، وقتی ساپورت و یا هر نوع لباس بشدت هنجارشکن بطور منظم در کشور پخش میشه یک جنگ نرم ِ برنامه‌ریزی شده هست، اما وقتی از سوی اهل رسانه حرکات مشابهی دیده میشه امکان نداره جنگی در کار باشه؟؟؟!!!!!

آیا باید عقل و استنتاج رو زیرسؤال ببریم، یا حسن‌نیت ِ کسانی که ارزشی برای حیا و تقوا قائل نیستن؟

آیا شوخی گرفته‌ایم جنگی رو که سالهاست به موازات خارج در داخل هم از سوی خیانتکاران داخلی برضد اسلام انجام شده؟؟!!!

(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]چرا فکرمیکنید که دیگران غیر شما دچار حب و بغض هستند به دین ؟
«دچار حبّ و بغض هستند به دین» ؟! HuhHuhHuhHuh
آخه حبّ که حبّه.
فکر کنم چون تند نوشتید کلمات رو اشتباه بکار بردید.

(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]شما چقدر از آقای شعیبی شناخت دارید که همچین نظریه ای را ارائه می دهید ؟
چرا فکر نمیکنید که شاید ایشان میخواسته با نقشی که به آقای عطاران میدهد، یک فرصت تازه برایش پدید اورد تا از فیلمهای بی سر وتهی که تا حال در انها نقش آفرینی کرده کمی فاصله بگیرد؟
شما تحقیقی در مورد مسئله‌ی ابراز برائت در اسلام داشته باشید. هر وقت آشنا شدید، ایراد ِ عظیم ِ این حرفتون رو خواهید دونست.
توضیح ِ کوچکی مرتبط با بحث عرض می‌کنم.
آیه‌ای که در این ارسال آورده بودم باید با توجه به این صحبتهای استاد بهرامپور همه‌چیز رو برای شما روشن کنه:

سوره مائده، آیه 57: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الَّذِينَ اتَّخَذُواْ دِينَكُمْ هُزُوًا وَ لَعِبًا مِّنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ وَ الْكُفَّارَ أَوْلِيَاء وَ اتَّقُواْ اللّهَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد، كسانى را كه دين شما را به مسخره و بازى می‌گیرند، از آنان كه پيش از شما به آنان كتاب داده شده و كافران، به دوستی مگيريد، و اگر ايمان داريد از خداوند بترسید.

(آیات ِ روشن تفسیر ِ متفاوت ندارن. اما دیدم در تفسیر المیزان خیلی خیلی خوب و روشنگر توضیح فرموده‌اند. گفتم بیارم)

در تفسیر المیزان ذیل این آیه نوشته است:

بیان آیات

اين آيات از دوستى كفار و اهل كتابى كه خدا و آيات خدا را استهزا مى‌كنند نهى مى‌كند و زشتيها و صفات پليد آنان و عهد شكنيشان را نسبت به خدا و مردم بر مى‌شمرد و در ضمن مردم مسلمان را به رعايت عهد و پيمان تحريك نموده و نقض عهد و پيمان شكنى را مذمت مى‌كند و با اينكه ممكن است شان نزول آنها مختلف باشد ليكن همه داراى يك سياقند.

يا ايها الذين آمنوا لا تتخذوا الذين اتخذوا دينكم ...

راغب گفته است (هزو) به معناى مزاحى است كه در غياب كسى و يا پنهان از چشم او انجام شود، و گاهى هم اين كلمه اطلاق مى شود به شوخى‌هائى كه نظير مزاح علنى است. و درباره (لعب) هم مى‌گويد وقتى گفته مى شود: (لعب فلان - فلانى لعب كرد) كه كارى را بدون اينكه غرض صحيحى از آن در نظر داشته باشد انجام دهد.

و معلوم است كه وقتى چيزى را به باد مسخره مى گيرند كه داراى وصفى باشد كه داشتن آن وصف آن را از نظرها ساقط و غير قابل اعتنا كند و اشخاص براى اين، آنرا مسخره مى‌كنند كه به سايرين بفهمانند كه آن چيز در نظرهايشان غير قابل اعتنا است، و آنان آن چيز را به بى اعتنائى تلقى كرده‌اند و همچنين است (لعب) يعنى وقتى چيزى را بازيچه مى‌گيرند كه هيچ‌گونه استفاده عقلائى از آن برده نشود، مگر اينكه غرض صحيح و عقلائى متعلق شود به يك امر غير حقيقى مانند تفريح و ورزش.

بنابراين اگر مردمى دينى از اديان را استهزا مى‌كرده‌اند، خواسته‌اند بگويند كه اين دين جز براى بازى و اغراض باطل به كار ديگرى نمى‌خورد، و هيچ فايده عقلائى و جدى در آن نيست، و گرنه كسى كه دينى را حق مى‌داند و شارع آن دين و داعيان بر آن و مؤمنين به آن را در ادعا و عقيده مصاب و جدى مى‌داند و به آنان و عقيده‌شان به نظر احترام مى‌نگرد، هرگز آن دين را مسخره و بازيچه نمى‌گيرد، پس اينكه مى‌بينيم در صدر اسلام كسانى دين اسلام را مسخره مى‌كرده‌اند مى‌فهميم آنان هم اسلام را يك امر واقعى و جدى و قابل اعتنا نمى‌دانسته‌اند.

بنابراين از آيه شريفه چند چيز مى توان استفاده كرد:

علت نهى از محبت كفار

اولاً - علت نهى از محبت كفار، چه استفاده مى‌شود علت اين نهى اين بوده است كه چون دوستى بين دو طايفه باعث اختلاط ارواح آنان است، و هرگز بين دو طايفه كه يكى مقدسات و معتقدات ديگرى را مسخره مى‌كند دوستى و صميميت برقرار نمى‌ماند، از اين رو مسلمين بايد دوستى كسانى را كه اسلام را سخريه مى‌گيرند ترك كنند، و زمام دل و جان خود را بدست اغيار نسپارند، و گرنه اختلاط روحى كه لازمه دوستى است باعث مى‌شود اينان عقايد حقه خود را از دست بدهند.

--------------------
پایان تفسیر

و این معنا بطور صددرصد منطبق بر همین معنا هست:
چلوکباب یا اکسیژن؟ مسئله این است...
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]
ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ في‏ جَوْفِ(4- احزاب)
خداوند براى هيچ كس دو دل در درونش نيافريد
امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه شریفه میفرمایند:
خداوند در درون هیچ کس دو قلب قرار نداده که با یکی گروهی را و با دیگری دشمنان آنها را دوست بدارد.
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]یکی از مهمترین ریشه های اینکه ما اکسیژن را چلوکباب فرض میکنیم این است که قلوب ما مأنوس میشوند با قلوبی که صاحبان آنها انس حقیقی با خدا و آخرت و اهل بیت ندارد

این مأنوس شدن قلوب ما با قلوب آنها ویرانگر ترین و غفلت زا ترین و یکی از مهمترین عوامل این است که ما آنچه که در حکم اکسیژن است را در حد چلوکباب فرض میکنیم

اضطرار خود را به آن نمیدانیم چون قلب ما مأنوس نیست با قلوبی که اضطرارشان به اکسیژن را درک کرده اند

نه تنها مأنوس نیستیم با آنها بلکه با کسانی مأنوس هستیم که مأنوسند با چیزهایی که مبغوض خدا و اهل بیت است!!!!!!!!!!!!!!
ببینید نمی دونم چرا نمی خواین قضیه رو درست متوجه بشیم ...اقازاده بودن یک واژه کاملا منفیه الان من به فرزندان رهبر نمی گم اقازاده اما کسی که ایشون رو قبول نداره فرزندان ایشون رو با این لفظ اقازاده خطاب می کنن این صرفا یک مثاله برای روشن شدن این واژه ..بابا هنوز پرونده های فساد چندتا از این افراد بازه تو دادگاه ...
این فیلم داره پیامی به مردم می ده که فک می کنم خیلی ظاهربینانه اس که بگیم این فیلم فقط داره یه ادمه معمولی رو نشون می ده واصلا منظورش کل اقازاده ها نیست اگه منظورش این نبود اصن این واژه رو بکار نمی بردن می گفتن پسره حاج اقا شهیدی اما وقتی می گن اقازاده یعنی این نمونه ای از خرواره ....حالا بابای ایشون ادمه خوبی چندتا از این پدرهای اقازاده ما داریم که درس اخلاق می دن ولی پسراشون سر از جاهایی درمیارن که ادم چشماش از حدقه درمیاد نزارید مثال بزنم که بحث بشه ...ولی تبرئه کردن این ادما فقط نمک به زخم مردم می پاشه همین
لازم نبود این یه طرفه ساخته شه می شد از دو وجه ساخته بشه یه اقازاده دیگه هم به نمایش گذاشته بشه...
کلا ما تو فیلم هامون افراط و تفریط داریم یا یه چیزی رو سیاه سیاه نشون می دیم یا سفیده سفید...
تعادل هم بد چیزی نیست
درباره ازدواج هدی باید بگم اتفاقا برخورد پدر هدی در زمانی که اون دختر با سعید در ارتباط بود بیش از حد خوش بینانه ومادرش بیش از حد افراطی و تهاجمی
بعدم این که اون دختر با جلیل ازدواج کرد زوری نبود لج بازی خودش بود می تونست با کس دیگه ای ازدواج کنه
به قول شما ازدواج بعدیش هم اگر غلط بوده دلیلش رابطه دوستیشون نبوده چون هنوز چیزی گفته نشده اما پدری که مثلا انقدر روشن فکر و عالمه چرا دو بار یه اشتباهی می کنه؟
ببینید این فیلم جنبه های مثبت واموزنده خیلی زیاد داره خیلی ولی دلیل نمی شه دیگه بگیم نع این فیلم تعالی فیلم های سیما بعد انقلابه به علاوه اینکه بهروز شعیبی یک کارگردان جوان وتازه کاره تا پخته شود ایشون زمان بسیاره ...
درمورد قسمت اول صحبت کامل شده هم ازجانب من وهم آقاسید گرامی،من دیگه تلاشی نمیکنم وصحبتی ندارم جزاینکه نشان دادن یک نمونه ازیک جامعه بیانگرخصوصیات همه آن جامعه نیست،اشتباه مرد خانواده درمقطعی از فیلم دلیل براین نیست که شما به همه خانم ها دستور بدهیددیگر به چشمهاشون هم اعتمادنکنندکه مبادا با طناب پوسیده شوهرشان به ته چاه بروند...این دقیقا جمله خود شماست.

عزیزم درموردقسمت دوم صحبتت اتفاقا دراین فیلم نگاه کاملا واقع گرایا نه است وهمه چیز سیاه سیاه یا سفید سفید ننیست،من خودم این فیلم را صددرصد قبول ندارم ،درارسال های قبلیم انتقادهایی وارد کرده ام...
منظور من از اون جمله اینه که نگید چون شوهرمه هر سندی گذاشتن جلوم چشم بسته سمعا وطاعتا امضا کنید این هیچ کجای عالم نه منطقی نه عقلانی یه اعتماد کورکورانه اس چون 100%اون شوهر قصد سوء استفاده نداره اما عقل کل که نیست ممکنه کارش به مشکل بخوره چرا منه همسرش باید بازداشت بشم آش نخورده و دهن سوخته..من منظورم اینه آدم قبل از هرکاری عقل و درایت خودشم به کار بگیره بد نیست...
دیگه این پیام که دقیقا منظور کارگردان هست کسی نمی تونه انکار بکنه...چون این قضیه به اشکال مختلف تو جامعه هست کاری که بعضی خانوم ها فک می کنن از روی عشق و علاقه برا همسرشون انجام می دن اما موقه گرفتاری کسی رفته زندان که امضا کرده شوهره همه وقتی پول نداشته باشه می خواد چیکار کنه واقعا...همه که یه دوست خوب ندارن واسشون سند بیاره خیلی شیک تشریف می برن زندان
من هنوزم می گم این قشر آقازاده یه قشر خاصه و آحاد مردم رو تشکیل نمیدن هرکس اسمه آقازاده روش اومده یه شرایطی داشته وگرنه منو شما تا آخر عمرمون هم هرکاری کنیم کسی بهمون نمی گه آقازاده...
(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام علیکم

در جواب کاربر یاقوت (ارسال 3):
اولا شما از کجا میدانید که این هنرپیشه جلف بوده که حکم به جلف بودن میدهید !! واقعا نمیدانم که تا کی قرار است که دم از اسلام بزنیم و اینقدر راحت تهمت بزنیم . اگر کسی طبق روش ما زندگی نکرد پس جلف است و احمق !!!
و این رای صادره شما کمال بی انصافی ست . یعنی مردم ایران جوگیرند و هر رای که میدهند نه از روی تحقیق و تامل است بلکه از روی جوگیر شدنشان است . این چه استدلالی است که کمی تعقل و تفکر در آن جای ندارد ؟؟

موفق باشید و خدایی .

علیکم السلام

از تذکر شما متشکرم

من {شخص} ایشان رو نمیشناسم بازی ایشان در سریالهایی مثل ساختمان پزشکان ودزد وپلیس و...در تلویزیون صدا وسیما مارا وادار کرد اینگونه قضاوت کنیم

روش زندگی اورا نمی دانم کلمه احمق را هم استفاده نکردم ! (دم از اسلام می زنیم واینقدر راحت تهمت می زنیم!)...کار با تلویزیون کشور اسلامی مسئولیت سنگینی دارد در روز حسرت

حرف های دیگر ناقص بیان شد وسبب شد شما وبقیه این گونه جهت گیری کنید آنهارو پاک کردم فقط نمی دانم بعد از پاک شدن شما از کجا خواندید

تاثیر رسانه فراتر از این حرف هاست که من عرض کردم ظرف پنجاه سال در کل جهان فرهنگ ولباس ولهجه بنی بشر منقلب شده ... وفیلم هم یکی از همین ابزار است
بسم الله
باعرض تسلیت وآرزوی قبولی عزاداریها

بالاخره نوبت به پرده آخر پرده نشین هم رسید

وچه سرانجام نیکویی

بهروز شعیبی نشان داد که نه تنها هنر یک بازیگر حقیقی ایفای نقش های متفاوت است بلکه یک کارگردان خوب میتواند از بازیگر نقش متفاوت بخواهد وبه شکوفایی استعداد او کمک کند گواه صحبتم ،بازی گرفتن متفاوت وتاثیر گذار از،عطاران،طناز در،دهلیز،سراسر اندوه و،فرهاد آییش،کمدین درنقش یک روحانی وارسته...

نکته قابل توجه ونادر دراین مجموعه این بود که بیننده دایما منتظر شنیدن صحبتهای نقش اول فیلم یعنی حاجاقا شهیدی بود ،یعنی کاملا به او اعتماد داشت وحتی در قسمت آخرهمه متتظرآمدن وشنیدن فصل الخطاب اززبان او بودند...

واقعا جای دست مریزاد دارندهمه عوامل این مجموعه،امیدوارم که این روند ادامه دار باشه وبیش ازپیش شاهد چنین کارهای خوب در رسانه ملی باشیم.

ادامه داشته باشدانشاالله...
عاقا ما این همه انتقاد کردیم یه تعریف اساسی هم بکنیمBig Grin
برای اولین بار فیلمی ساخته شد که ولایت مداری واحترام به عالم وفقیه به صورت زیبا نمابش داده شد.. خیلی وقت بود که منتظر چنین پیامی بودم..
بسم الله
سلام علیکم

اولینها در تلویزیون و سینما :

اولین بار بود که به نماز شب خواندن تشویق شد .
اولین بار بود که بازیگران خود روضه خوانی کردند .
اولین بار بود که به روضه خوانی حتی دونفره تشویق شد .
اولین بار بود که نقش روحانیت در جامعه به درستی تصویر شد .
اولین بار بود که در هر جمله ای چندین و چند پیام اخلاقی وجود داشت .
اولین بار بود که روحانی فیلم بازی نمیکرد و واقعی بود .
اولین بار بود که نقش همسران در پیشرفت مردان بچشم امد .
اولین بار بود که حرمت ها محفوظ ماند .
اولین بار بود که بازار و کسبه را حامی روحانیت نشان داد .
اولین بار بود که خمس و زکات دیده شد.
اولین بار بود که مناسبات همه ایرانی بود .
اولین بار بود که فیلم به مانند یک مسافرت هوایی فراز و فرود بجایی داشت و با یک سرعت منطقی پیش رفت .
اولین بار بود که حس کردم که ایرانی بودن و مسلمان بودن در هم عجین هستند .
اولین بار بود که عشق و عاشقی رنگ خدایی داشت .
و اولین بار بود که از وقتی که برای دیدن یک برنامه صرف کردم پشیمان نشدم .

موفق باشید و خدایی .
سلام

واقعا منم به این هنرمند جوان تبریک میگم که سریال به این خوبی و خوش ساختی ارائه دادن.

با اینکه آقای برقنورد و آقای آییش کمدی بازی میکردن، نقش هاشون کاملا باور پذیر بود خصوصا آقای آییش

خدا قوت به همگی شون

ان شاءالله شاهد چنین سریالهایی با مضامین عالی و باورپذیر و غیر شعاری باشیم
منم جا داره که به نوبه خودم به آقای شعیبی تبریک عرض کنم. حقیقتا خدا قوت!

خیلی مطلب میخواستم بگذارم ولی عزیزان زیبا و کامل مطالب را ارائه دادند و دیگه جایی برای عرائض بنده باقی نمیگذاره. از خانم نورالسادات بابت ایجاد این تاپیک و خانم رکن الهدی نیز برای ارائه بحث منطقی و بدون تعصبشان تشکر میکنم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع