کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توجیه‌ناپذیرها
۵:۰۱, ۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #1

سلام

این موضوع سعی دارد اینها را بررسی کند:

1. شدت توجیه‌ناپذیری دهن کجی عده‌ای صاحب امور به ایده‌آل های انقلاب، عده‌ای که ادعا می‌کنند طرفدار این ایده‌آل‌ها هستند.
2. توجیه‌ناپذیری بی‌قید و شرط عدم عکس‌العمل از سوی طرفداران انقلاب.

چند نمونه در زیر آورده‌ام، تا نمونه‌های دیگر را بعد از توضیحات، من یا شما بیاوریم.

نمونه 1: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
آیا کارهایشان با ایده‌آل‌های انقلاب مطابق است؟
آیا بدترین چیزهایی که از صداوسیما دیده‌ایم قابل گذشت است؟ مانند تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.

آنها حتی نمی‌توانند برای رفاه بیشتر مخاطب خود، صدای پیامهای بازرگانی را بلندتر پخش نکنند. آنها متعلق به مردم هستند، ولی آیا آنها مانند شبکه‌های خصوصی خارجی فقط به فکر پول هستند، که برای جلب رضایت آگهی دهنده کار آنها را تکرار می‌کنند؟

نمونه 2: موسیقی‌های مجوز گرفته از وزارت ارشاد
(ویرایش: این بخش دارای ادعای دیگری بود که ویرایش شد. برای اطلاعات بیشتر ارسال 11 رو ببینید.)

خودتان می‌دانید چه جور آهنگهایی در بینشان است. برای اینکه آنهایی که خیلی ملتفت نیستند، ماجرا بیشتر برایشان ملموس شود، آهنگ خانمی (!!!) را گوش دهند تا مثل من برق از کله‌شان بپرد. دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

آیا عمد دارند؟

عمد در چه چیز؟
1. عمد در انجام خلاف شرع؟ مسلماً. مگر می‌شود غفلتاً هیچ چیز از دینشان ندانند؟ آنها صاحب امور در یک مملکت اسلامی‌اند.
2. عمد در ضربه به انقلاب؟ نمی‌دانم. چه فرقی به حال ماجرا می‌کند؟

اینها را می‌دانستیم، حالا که چه؟

ما چه جور طرفدارهایی هستیم که ایده‌آل‌هایمان را لگدمال می‌کنند، و آنچنان عکس‌العملی نشان نمی‌دهیم که کسانی که با لگد کردن اینها مشکلی ندارند حساب کار دستشان بیاید.

آیا باید منتظر شویم وزارت ارشاد که نفهمیده که نباید چنین کاری بکند خودش بفهمد، یا ما باید خودمان گوشی را دستشان بدهیم؟

کلاً باید صدا و سیما را کچل کنیم، تا آقای ضرغامی، در جواب خبرنگاری که گفت "اشکالاتی که در فلان گزارش مطرح شده چرا اصلاح نشده است؟" با لبخند پاسخ ندهد "این همه بقیه انتقاد می‌کنند و اصلاح نمی‌کنیم، یکبار هم خودمان انتقاد کنیم و اصلاح نکنیم" !!!

صدا و سیما رسانه انقلاب است. اگر مال ما عاشقان انقلاب نیست، پس مال کیست؟ چرا باید از نظر هنری و فنی آنقدر ناشی باشند که بعضی مواقع تماشای برنامه‌هایشان سخت باشد؟ آنوقت چرا برای اینکه فلان ابله را از پشت ماهواره بسوی خود جلب کنند، ما و عزیزانمان را با هزار جور مرض صعب‌العلاج یک عده بی‌هنر به اصطلاح هنرمند آزار دهند؟ چون خود ما به آنها اجازه داده‌ایم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، عبدالرحمن ، Aryha ، Asma ، یاســین ، دل خسته ، rastin ، السا ، azade ، رهگذر. ، من انقلابی ام ، help me ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، mahramaneh ، rahbin ، مرغ باغ ملکوت ، آیلار ، محمد حسین ، هانا ، Islam ، meisamtiger ، قلب ، ADAM ، amirhq21 ، fafa* ، ضحی ، 135

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۳, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱:۴۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #31
آواتار
آقای درست پسند براتون آرزوی موفقیت دارمRose ( توسط خودم ویرایش شد Smile )
و البته شاید حرف هام خیلی با دغدغه شما مرتبط نباشه اما با عرض شرمندگی من حرفمو میگم
----------------
همه چیز تو این ......... آخرش به بحث سیاسی میکشه سودی که از نگه داشتن مخاطب پای رسانه عاید میشه از نشستن پای برنامه های ماهواره براشون بیشتره
مطمئن هستم که خودشون از وضعش خبر دارند نمی تونن هم مخاطب رو حفظ کنند و هم به ایده آل هاشون بپردازند چون بعضی وقت ها نگه داشتن مخاطب با همین بزک دوزک ها از نشستن پای برنامه ماهواره براشون بیشتر می ارزه!

مشکل اینه که همیشه تو این ............... آدم های همه کاره و هیچکارش اونچیزی که مینمایند نیستن! داد چیزی رو میزنن که فقط در حد ادعاست!
این که به اخلاقیات پرداخته نمیشه دلیلی جز این داره که از کوزه همان تراود که در اوست!!!

کارگردانی که میاد این کارهای روتین و فرهنگ غلط ما رو در قالب یک سریال نشون میده ( مثل برره که من واقعا ازش بدم میومد اما یجورایی بازتابی از کارهای خودمون بود )و از طرف همه بهش حمله میشه و دیگه سمت تلوزیون نمیاد و به نظرتون چرا سیمای ملی !! بازخوردی جز بی توجهی و سرخوردگی مخاطب نداره؟
(توسط خودم ویرایش شد....)

(توسط خودم ویرایش شد....) از گند هایی که لا به لای فریم ها (توسط خودم ویرایش شد....) این چیزیه که فقط تو کارهای کیلویی صدا وسیما به شدت وضوح داره و این وسط هیشکی حواسش نیست بچه اش داره پای تلوزیون تلف شخصیتی میشه و تربیت نسلی که برعهده آدم های بی حوصله دوره ماست به عهده صداو سیمایی میوفته که ..............

فقط که ظاهر کار نیست که مهمه ( من پیرو نظریه مهم باطنه نیستم ) خیلی از سخت گیری های الکی واقعا انگیزه برای خیلی از هنرمندان آرمانگرا نمونده از بس اون آقایون مدعی ادعای هنرمندی کردند و سرمایه مملکت رو صرف کارهای بیخودی فیلم ماشین سواری و(توسط خودم ویرایش شد....) و بقیه هنرمند ها رو آدم های ....... اسم گذاری کردند!

چند نفر آدم درست و درمون تو صدا وسیما داریم که با همون فاکتور هایی که شما مد نظرتونه مردم رو بتونه جذب کنه؟ چقدر هم ازشون تقدیر و تشکر میشه؟

منتظرم از شرایط استخدام صداوسیما بگینDodgy
-----------------------------
راستش من جز برنامه کودک و خنده بازار سایر برنامه های صداوسیما رو نگاه نمیکنم
اما یادمه Confusedچند وقت پیش تو برنامه صدای مردم شبکه خبر یه نفر زنگ زده بود و همین درخواست ها رو از صدا و سیما رو داشت حتی اسم از برنامه هم برد اما هیچ تغییری نکرد فقط روابط عمومی دارند که بگن ما مخاطب دوستیم !
ولی با همه این حرف ها چرا شبکه قرآن که حتی برنامه کودکش هم دختر ها با چادر هستند فقط مخاطبان خاص داره؟؟
---------------------
نقل قول:در مورد قهرمان پروری،یه عده از ترس اینکه ملیت گرایی جلوی مذهب قدرت بگیره،مفاهیم قدیمی ما رو مدفون کردن در حالیکه اگه مردم با قهرمانان حداقل شاهنامه اشنا میشدن،دوتا فیلم درست و حسابی میدیدن،میفهمیدن چیزی که اونا رو قهرمان کرده،اخلاقیاته و هزار مورد دیگه که خود دوستان میدونن...
این قسمت حرف خانم نینا خیلی عالی بودRose
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند ، محمد حسین
۲۲:۵۵, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۰:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #32

ببخشید دیر جواب دادم. آخه برای نوشتن بعضی قسمتها باید خیلی فکر می‌کردم!Smile

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  آقای درست پسند براتون آرزوی موفقیت دارمRose ( توسط خودم ویرایش شد Smile )
و البته شاید حرف هام خیلی با دغدغه شما مرتبط نباشه اما با عرض شرمندگی من حرفمو میگم
متشکرم از دعای خیرتون.
البته هر آنچه در جهت اصلاح باشه با دغدغه‌ی من مرتبط خواهدبود.Smile

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  همه چیز تو این ......... آخرش به بحث سیاسی میکشه
سیاسی به معنای بدش نمیشه.Smile البته همه‌چیز به سیاست مربوطه. زمانی بد میشه که هدف نامربوطی داشته باشه.

مثلاً اگه مدیران سازمان نتونن اهداف سازمانشون رو دنبال کنن، خب معلومه، میشن نالایق،
اگه نخوان اهداف سازمانشون رو دنبال کنن، کارشون میشه تخطی از سیاستها،
اگه با این کارشون هدفی رو دنبال کنن، میشه سیاسی از نوع بد.

مثلاً الآن که دنبال این هستیم که وضعیت صدا و سیما رو بهتر کنیم، کارمون میشه فرهنگی، و سیاسی از نوع خوب،
و اگه با زدن این حرفها دنبال ایجاد تنش باشیم تا آب گل‌آلود بشه و دار و دستمون ماهی بگیرن، میشه سیاسی از نوع بد.

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  سودی که از نگه داشتن مخاطب پای رسانه عاید میشه از نشستن پای برنامه های ماهواره براشون بیشتره
مطمئن هستم که خودشون از وضعش خبر دارند نمی تونن هم مخاطب رو حفظ کنند و هم به ایده آل هاشون بپردازند چون بعضی وقت ها نگه داشتن مخاطب با همین بزک دوزک ها از نشستن پای برنامه ماهواره براشون بیشتر می ارزه!
خداوند میدونسته گناه و صواب رو چی تعیین کنه!
و گفته حق ندارید برای جلب کسی که به گناه علاقه داره، مقداری گناه براش مهیا کنید، و به بهانه‌ی جلب کسانی که مجذوب امری گناه‌آلود شدن، اونهایی که هنوز ارتباطی با گناه پیدا نکردن رو باهاش هم‌نشین کنید.
اتفاقاً کارشناسان رسانه مانند دکتر عباسی این رو ایراد صدا و سیما میدونن که نقش خودش رو در فرهنگ‌سازی فراموش کرده، و با سالها پخش ساده‌لوحانه‌ی کارتونها و سریالها و فیلمهای خارجی، و سفارش ساده‌لوحانه‌ی برنامه‌ها، به مردمی که با ماهواره آشنا نبودند یا نیستند، سهمی از تهاجم فرهنگی می‌رسونه. اینکه میگیم ساده‌لوحانه، در صورتی هست که نخوایم مواردی که کارشناسی فرهنگی ضداسلامی توسط برنامه‌سازان انجام شده رو به حساب مدیران بذاریم(برای مشاهده‌ی یک نمونه از کارشناسی فرهنگی ضداسلامی، مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان رو ببینید).

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  مشکل اینه که همیشه تو این ............... آدم های همه کاره و هیچکارش اونچیزی که مینمایند نیستن! داد چیزی رو میزنن که فقط در حد ادعاست!
این که به اخلاقیات پرداخته نمیشه دلیلی جز این داره که از کوزه همان تراود که در اوست!!!
خب این دقیقاً همون چیزیه که ما میخوایم إن‌شاءالله درست کنیم!Smile

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  کارگردانی که میاد این کارهای روتین و فرهنگ غلط ما رو در قالب یک سریال نشون میده ( مثل برره که من واقعا ازش بدم میومد اما یجورایی بازتابی از کارهای خودمون بود )و از طرف همه بهش حمله میشه و دیگه سمت تلوزیون نمیاد و
راستش من اصلاً چنین چیزی یادم نمیاد که از همه طرف بهش حمله شده باشه!ConfusedExclamation اتفاقاً این سریال(مانند باقی سریالها!) بسیار مورد حمایت مدیران بود. یادمه ضرغامی هم شخصاً از محل فیلمبرداری بازدید کرد و تشویقشون کرد. بعدش چندتا مجموعه‌ی دیگه هم برای تلویزیون ساخت: باغ مظفر، مرد هزار چهره، مرد 2 هزار چهره.

اتفاقاً من اون موقع بشدت طرفدارش بودم(احساس میکنم گوشهام دراز بودهBig Grin) بعداً نظرم عوض شد.

حتماً موافقید که جنبه‌های مثبت اثر باعث نمیشه جنبه‌های منفی‌اش رو نادیده بگیریم.
اگه اون سریال کارهای ما و فرهنگ ما رو نقد می‌کرد، باید بشه توضیح داد اون مجسمه‌ی بز وسط میدون کنایه به کدوم کار غلط ما بود. ما مجسمه‌ی بزرگانمون رو میذاریم وسط میدون.
ولی حتی نیاز به نقد کارکرد اثر هم نیست! چون موارد خیلی روشنتری برای تشخیص وضعیت سازندگان وجود داره، مثل پروندن گوشه‌کنایه‌های قبیح(به‌زعم خودشون خنده‌دار!!!!) که من شرم دارم در حالی که مخاطب صحبتم یه خانم هست، به یک نمونه‌اش اشاره کنم. البته قصدش رو دارم که در ادامه‌ی تاپیک نمونه‌هایی از اونها رو بیارم، چرا که برای گیرانداختن مردم و مدیرانی که وضعیت افتضاح تلویزیون رو به‌کل حاشا میکنن بهشون نیاز خواهیم داشت، چرا که وجودشون و قبحشون غیرقابل‌انکار هست.

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  به نظرتون چرا سیمای ملی !! بازخوردی جز بی توجهی و سرخوردگی مخاطب نداره؟
به نظرم چون یه بام و دو هوا شدیم! مثل بیشتر سبک زندگی الآنمون! میدونیم که بهترین بهره‌ی دنیوی و اخروی با دنبال آخرت بودن هست، ولی باز دنبال دنیا سرگردان میشیم! برای همین آخرش نگاه میکنیم می‌بینیم ناراضی هستیم! بحثش خیلی طولانیه، خودتون حتماً از بحثش مطلع هستین.

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  (توسط خودم ویرایش شد....) از گند هایی که لا به لای فریم ها (توسط خودم ویرایش شد....) این چیزیه که فقط تو کارهای کیلویی صدا وسیما به شدت وضوح داره و این وسط هیشکی حواسش نیست بچه اش داره پای تلوزیون تلف شخصیتی میشه و تربیت نسلی که برعهده آدم های بی حوصله دوره ماست به عهده صداو سیمایی میوفته که

فقط که ظاهر کار نیست که مهمه ( من پیرو نظریه مهم باطنه نیستم ) خیلی از سخت گیری های الکی واقعا انگیزه برای خیلی از هنرمندان آرمانگرا نمونده از بس اون آقایون مدعی ادعای هنرمندی کردند و سرمایه مملکت رو صرف کارهای بیخودی فیلم ماشین سواری و(توسط خودم ویرایش شد....) و بقیه هنرمند ها رو آدم های ....... اسم گذاری کردند!

چند نفر آدم درست و درمون تو صدا وسیما داریم که با همون فاکتور هایی که شما مد نظرتونه مردم رو بتونه جذب کنه؟ چقدر هم ازشون تقدیر و تشکر میشه؟
خب فکر کنم شما دارید موافق حرف بنده می‌فرمایید. ولی آخه نوع بیانتون به نظر میاد در مخالفت باهاش هست.Huh
ضمناً نظریه باطنه هم نمیدونم چیه.Smile

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  منتظرم از شرایط استخدام صداوسیما بگینDodgy
البته بنده عرض کرده بودم در مورد شرایطی که برای حجاب مراجعین میذارن چیزهایی شنیده‌ام.
إن‌شاءالله وقتی دوباره بپرسم و مطمئن بشم حرفم دقیقه، میگم.
خیلی مباحث مونده هنوز! حالا فعلاً در این تاپیک کارها داریم!Smile
ولی شرایط استخدام رو اطلاع خاصی ندارم. ممکنه خواهش کنم شما بفرمایید؟

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳)هامون نوشته است:  ولی با همه این حرف ها چرا شبکه قرآن که حتی برنامه کودکش هم دختر ها با چادر هستند فقط مخاطبان خاص داره؟؟
بحث همینه!
برنامه‌ی درست و اسلامی فقط به بعضی ظواهر نیست، اگه قسمت باطن ضعیف باشه یا خوب عرضه نشه یا جذاب نباشه فقط اسلام رو اشتباه معرفی میکنه. بعضی برنامه‌ها همه‌ی اینها هم هستن، ولی باز تبلیغ نمیشن و ساعت پخششون هم افتضاحه!(یا در تداخل با برنامه‌های بسیار پربیننده، یا ساعات پایانی شب و آغازین صبح)

این خط بالا رو نوشتم یاد مناظره‌ی فوتبالی دیروز افتادم: خونه‌ی یکی از آشنایان بودیم، داشتن فوتبال پرسپولیس تراکتور می‌دیدن، بعدش زدن کانال 1 دیدیم آقایون دارن در مورد فوتبال حرف میزنن! سؤالشون در مورد استفاده از بیت‌المال برای فوتبال بود، تقریباً همه‌ی مردمی که نظر داده بودن زده بودن خیر. بعد فتح‌ا... زاده که طرفدار استفاده از بیت‌المال هست می‌گفت فوتبالی‌ها داشتن فوتبال نگاه می‌کردن، این نظر غیرفوتبالی‌هاست(انگار بیت‌المال مال فوتبالی‌هاست غیرفوتبالی‌ها نظرشون اهمیت نداره!Angry هرچی فکر کردم دیدم معلوم نیست چرا جناب شوالیه اینقدر از بیت‌المال خوشش میاد!Angry)
از بحث دور نشیم: میخواستم بگم یعنی این کار کسانی که در صدا و سیما چنین برنامه‌ای برای این مناظره ریختن جز شوخی هست؟Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، Havbb 110 ، Asma ، آیلار ، یاســین
۱۹:۵۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول: اون مجسمه‌ی بز وسط میدون کنایه به کدوم کار غلط ما بود. ما مجسمه‌ی بزرگانمون رو میذاریم وسط میدون.
بز که یه نماد ایرانیه !!!- عین همون تو دانشکده هنر دانشگاهه 50 تومنی هم هست

نقل قول:ضمناً نظریه باطنه هم نمیدونم چیه
همون که میگه نگاه نکن ظاهرم غلط اندازه من باطنم پاکه
نقل قول:ولی شرایط استخدام رو اطلاع خاصی ندارم. ممکنه خواهش کنم شما بفرمایید؟
منم باید برم پیگیری کنم.از دوستان دوبلور و مجرِیــم Confused ممکنه زمان ببره، اگه چیزی یافتم خبرتون میکنم
اما میگفتن چادر و حجاب خیلی مهمه و همنیطور تو بعضی خبرگذاری خاص این موضوع خیلی مهمه و البته میگفتن برای خوش صدایی چه کارها که نمیکردن ، البته این ربطی به خود سازمان نداره اما خب برای یه هدفی اینکار ها رو میکردن دیگه.اما از پارتی بازی خیلی ناراحت بودن Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۳:۱۴, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۹:۱۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹)هامون نوشته است:  بز که یه نماد ایرانیه !!!- عین همون تو دانشکده هنر دانشگاهه 50 تومنی هم هست
(خارج از بحث: نماد ایرانی؟ نمیدونستم. نماد چیه؟ 50 تومنی چیه؟)
اصلاً نماد یا غیر نمادش رو کاری نداشتم، میخواستم بگم کنایه‌ی مثبتی نیست.
مثل همون ‌‌پولها که روش بجای عکس بزرگان عکس بز چاپ شده بود و در دست بچه‌ها بود.
البته ربطی به دست‌اندرکاران مجموعه نداشت. کسانی به‌ظاهر برای سودجویی اونها رو ساخته بودن.
میگم «به‌ظاهر» چون امکان نداره متوجه توهین‌آمیز بودنش نشده باشن، و جرأت داشته باشن رسماً چاپش کنن.
برای همین سخت میشه تصور کرد که بدون غرض چنین کاری کرده باشن، و قصدشون از چنین کار خطرناکی فقط پول بوده.

اینجا هم همینطوره. فرض کنید شما میخواید دکور سریال بسازید، بعد، در حالی که واقعاً غرضی ندارید به فکرتون خطور میکنه که چون توی سریال پاورچین هم مردم اون منطقه علاقه‌ی خاصی به بز داشتن، یه مجسمه‌ی بز بذارید وسط میدون. اما بعدش مسلماً به فکرتون میاد که دارید این رو بجای چی وسط میدون میذارید.

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹)هامون نوشته است:  منم باید برم پیگیری کنم.از دوستان دوبلور و مجرِیــم Confused ممکنه زمان ببره، اگه چیزی یافتم خبرتون میکنم
متشکر میشم.

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۵۹)هامون نوشته است:  اما از پارتی بازی خیلی ناراحت بودن Confused
من هم این گلایه رو شنیده‌ام.
به نظر من علت رواج پارتی‌بازی در جامعه‌ی ما اینه که خیلی‌ها برای خودشون و فامیلهاشون از پارتی‌بازی بدشون نمیاد، فقط از اینکه در حق خودشون ستم بشه ناراحت میشن.
بعد که کارهای همشون روی هم به این حجم از پارتی‌بازی در جامعه میرسه، بهونه می‌تراشن «همه پارتی‌بازی میکنن، ما نکنیم کلاهمون ته معرکه است.»HuhAngry
وقتی که بهشون میگم «شما هم پارتی‌بازی نکنید تا اوضاع درست بشه»، و جوابم رو اینطوری میدن که «اینجا ایرانه»، میخوام بگیرم خفشون کنم!Smile
اینها رو یا باید خفه کرد، یا صادر کرد خارج!Big Grin با اینها پیشرفتی حاصل نمیشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیلار
۲۳:۳۷, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۳:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #35

وقتی می‌بینیم علما هم همین حرفها و اعتراضات رو دارن، دلمون گرمتر میشه.SmileRose

[تصویر: 54424.jpg]

نامه‌ی استاد ابوالفضل بهرامپور به وزیر ارشاد و رئیس صدا و سیما در تاریخ 23 فروردین 91، اونقدر روشن و مبرهن هست که جایی برای ناآگاهی مسئولین مربوطه باقی نمیذاره.

واکنش بعضی مردم نیز بسیار دلگرم‌کننده هست.Rose مثلاً نظرات خبر این سایت رو ببینید که چطور همدردی و حمایت خودشون رو اعلام کرده‌اند. نظرات این صفحه از این وبلاگ(که البته نمیدونم آیا واقعاً وبلاگ شخصی ایشون هست یا نه) هم جالب هست. یکی از نظرات بیش از پیش دلم رو به درد آورد و چشمم رو باز کرد:
نقل قول:سلام عليكم استاد عزيز بهرامبور.ببخشيد اولا من زبان فارسي خوي بلاد نيستم .از روسي از مسجد باكو در شهر استراخان با شما نويستم.ما ازرها بعد سقوط شروي با دينمن برقرديم.و نمنه ما ايران هست.با توست مهوارها صدا و سيما ايران مشاهد كردم.اما در اكثر كانالها فيلمهاي غربي مشاهد كرديم.خيلي متاسفانه .من از جانب نمازقزران ما در روسي تمام با حرفهاي شما در ان رسالة موافقم.خدا كمك همي شما
چشممون رو باز کنیم: این تلویزیون و ارشاد منسوب به جمهوری اسلامی هست!
یعنی هر کسی می‌بینه(چه داخل، چه خارج) براش معرفی‌کننده‌ی ایدئولوژی جمهوری اسلامی هست، و تمام آنچه که این قومِ مدعی مکتب راستین اینقدر بهش می‌بالن!

یکی از نظردهندگان سایت رجانیوز فرموده که صفحات 116 تا 118 از جلد 16 صحیفه‌ی امام دارای سخنانی مرتبط با مطلب هست. إن‌شاءالله در آینده میارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، یاســین ، azade ، آیات ، یا زهرا ، fafa*
۲۰:۲۲, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36

نمونه 5: برای نمونه در صحنه‌ای از فیلم «شوخی» می‌بینیم که مانند بسیاری از فیلمها و سریالها، حضور زن و مرد نامحرم در مکان خلوت بصورت موضوعی عادی نمایش داده میشه. همچنین خنده و شوخی و گل گفتن و گل شنفتن، و خیره شدن توی چشمهای یه نامحرم.

از اونجا که فیلمسازها تمام حرکات و دیالوگ‌ها رو طبق فیلمنامه یا تصمیم‌گیریِ سرصحنه صورت میدن، نمیشه گفت که متوجه اتفاقی که می‌افته نمیشن.
اگه بخوایم کاملاً خوش‌بینانه نگاه کنیم، کسانی که محرم و نامحرمی رو در فیلمسازیشون رعایت نمیکنن، کارشون تنها بخاطر عدم تقید خودشون و بی‌اهمیت فرض کردن موضوع هست. در این صورت باز هم از دید مسلمانان نسبت به مسئله آگاهن، و بنابراین اگه قصدشون ساخت برنامه‌ای باشه که نسبت به اعتقادات مسلمانان تهاجمی نباشه، از این کارها اجتناب میکنن.

البته دلایلی وجود داره که نسبت به حال و روز فیلمسازان غیر متعهد خوش‌بین نباشیم. همونطور که استاد بهرامپور گرانقدر(در نامه‌ی ارسال قبل) فرمودن، در مواردی شاهد به سخره گرفتن مسائل اسلامی هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، یاســین ، آیات ، azade ، یا زهرا
۵:۱۷, ۱۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۲ ۲۰:۲۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #37

[تصویر: 20130727092057cb-%d8%a2%db%8c%d8%aa-%d8%...%db%8c.jpg]

بخشی از سخنان نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوی در شب تاسوعای محرم امسال در مسجد امام حسن مجتبی(علیه السلام):

پوشیدن وجه و کفین لازم نیست، اما بقیه قسمت‌های بدن کاملا باید پوشیده باشد و این کف رعایت حجاب است. دیگر اینکه نباید فرد آرایش کرده باشد و سوم اینکه نباید وسایل زینتی زن پیدا باشد و دیگر اینکه نباید لباس فرد چسبان باشد، که متأسفانه این امر در تلویویون رعایت نمی‌شود.

----------------
فکر نمی‌کنم که نیازی باشه مدرکی بیارم برای نشون دادن آرایش آشکار بعضی بازیگران یا مجریان که به‌هیچ‌وجه در حد گریم نیست. نمونه‌های بدپوششی هم به نظرم اصلاً صحیح نیست آوردنشون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیلار ، azade ، مهسا110 ، آیات
۳:۵۴, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38

نمونه 6: شوخی‌های جنسیAngryAngryAngryAngryAngry

پروندن گوشه‌کنایه‌های قبیح.

تکه‌ای از قسمت 11 شبهای برره

این نوع حرکت، یعنی ادای شنیدن یه حرف زشت، کارکرد این رو داره که با ایما و اشاره و کنایه و رمز به بیننده راهنمایی بده تا متوجه بشه چیز زشتی رخ داده و در ذهنش به دنبالش بگرده. این مسئله رو در خیلی مجموعه‌ها می‌بینیم!!!

در تکه‌ای که آوردم، بعد از اینکه ادای شنیدن حرف زشت درمیارن، باز حرفی که زشت بود تکرار میشه و بعدش دوباره این ادا رو درمیارن، تا در اصل برای بیننده واضح بشه که چه حرفی زشت بوده، تا افرادی که بار اول منظور رو نگرفته بودن، بگیرن.
می‌بینید که چقدر همشون بی‌شرمند؟
شاید مردان بی‌تربیت دور هم چنین چیزهایی بگن، ولی حتی اونها هم می‌فهمن که نباید جلوی خانمها چنین حرفی بزنن. اینجا در نهایت تعجب می‌بینیم که نه تنها مردان بی شرمند، بلکه زنان هم بی‌شرمانه در این شوخی جنسی دخیلند!

اگر کسی هست که بی‌قیدی برنامه‌سازان براش روشن نیست، به این صورت میتونه بهش پی ببره. اما حتی مشکل فراتر هست. اونها مسلماً می‌فهمن که برای ملت مسلمان نباید چنین برنامه‌ای بسازن. چه کسی بهشون اجازه داده که در تلویزیون چنین کاری کنن و چندین میلیون نفر مرد و زن و بچه‌ی مسلمان رو در این حرکت با خودشون همراه کنن؟AngryAngryAngryAngry

همونطور که گفتم، این مسئله رو در خیلی از مجموعه‌ها می‌بینیم. مثلاً در مجموعه‌ی ساختمان پزشکان، منشی دکتر خیلی مواقع چنین ادایی درمیاورد، و در مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان نیز اشاره شد به یک قسمت از این مجموعه که این کار توسط چندین نفر انجام شد، و نشون داده شد که حتی یه بچه‌ی سن راهنمایی هم متوجه میشه این کار به بیننده چه تصوری میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، آیلار ، azade
۱۸:۲۲, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

چی بگیم امروز فهمیدم در سریال "امروز هنوز تموم نشده"از شنبه تا چهارشنبه شبکه یک پخش میشود 70 دقیقه برنامه را

اختصاص به کسی داده اند تا دیروز در کشورهای حاشیه خلیج فارس کنسرت برگزار میکرده انهم چه کنسرتهایی!!!!!!!!!

حال چقدر این تلویزیون وقت به فرهنگ و اعتقادات میدهد!؟

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، درست پسند ، یاســین ، آیلار ، azade
۱۳:۵۸, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
من متوجه نشدم که نماد گورخر چی هست که در این نقد سریال ساختمان پزشکان به اون ایراد گرفته شده ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا