۱۱/آذر/۹۳, ۲:۵۹
نقل قول:این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟
ایشون به خودش توهین کرده بیشتر !!!!!!واقعا ...............
![[تصویر: 23emu.gif]](http://www.pic4ever.com/images/23emu.gif)
نقل قول:این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟
![[تصویر: 23emu.gif]](http://www.pic4ever.com/images/23emu.gif)
(۱۱/آذر/۹۳ ۶:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]پ.نبحث برای تعالی نظرات هست.
من فقط نظرم رو گفتم و سر نظرم با کسی بحث نمیکنم.
(۱۱/آذر/۹۳ ۶:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]به نظر من که همچین چادری هایی وجود دارن و اونا هستن که باید بهشون بر بخوره و خودشون رو درست کنن.میگید این تصویر به این قصد ساخته شده که چادریهای بداخلاق رو هجو کنه؟
نه چادری های متشخص.

(۱۲/آذر/۹۳ ۲:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دوست دارم یک بحث کلی عرض کنم و این موضوع را ان شاءالله ببندیمخانم ِ مدیر کل دشمنشناسی،
ببینید یک معیار همیشه در ذهن شما هست که موضوعات رو با اون میسنجید و بعد نتیجه میگیرید که اون کار غلط هست یا درست هست.
نمونه خارجی مثال بزنیم... رواد اتکینسون (مستر بین) رو درنظر بگیرید.
ایشون شخصیتی که در مجامع باهاش که حاضر میشوند، دقیقا مطابق همون فیلمهای خنده داری هست که شما میبینید . یعنی هیچ کس توقع نداره که مستر بین یک آدم باشخصیت باشد که دسیپلین بر رفتارش حاکم هست.
حالا اگر بخواهیم شخصیت خانم بختیاری رو با یک زن که رفتار عمومیش متشخص باید باشد تصور کنیم، با مشکل مواجه میشویم!
چرا که ایشون نه در حد مستربین البته، اما در حد خودشون دوست دارند مردم رو بخنداندند.چه در تلویزیون. چه رفتار عمومیشان.
حالا این کار غلط هست یا درست ، مشخص هست که از یک زن مسلمان این انتظار نمیرود...
اما.
من این تصویر رو توهین آمیز نمیدانم!!
چیزی در حد یک کاریکاتور از خودشون میبینم.
خواهش مندم تمومش کنید و التماس دعا
نقل قول:این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم.میخواید بدونید از چی ناراحتم؟
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ في جَوْفِ(4- احزاب)امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه شریفه میفرمایند:
خداوند براى هيچ كس دو دل در درونش نيافريد
خداوند در درون هیچ کس دو قلب قرار نداده که با یکی گروهی را و با دیگری دشمنان آنها را دوست بدارد.
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]یکی از مهمترین ریشه های اینکه ما اکسیژن را چلوکباب فرض میکنیم این است که قلوب ما مأنوس میشوند با قلوبی که صاحبان آنها انس حقیقی با خدا و آخرت و اهل بیت ندارد
این مأنوس شدن قلوب ما با قلوب آنها ویرانگر ترین و غفلت زا ترین و یکی از مهمترین عوامل این است که ما آنچه که در حکم اکسیژن است را در حد چلوکباب فرض میکنیم
اضطرار خود را به آن نمیدانیم چون قلب ما مأنوس نیست با قلوبی که اضطرارشان به اکسیژن را درک کرده اند
نه تنها مأنوس نیستیم با آنها بلکه با کسانی مأنوس هستیم که مأنوسند با چیزهایی که مبغوض خدا و اهل بیت است!!!!!!!!!!!!!!
(۱۲/آذر/۹۳ ۵:۰۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]شما یک فرد مشهور که کاملاً با رسانه آشناست رو در حد یک فرد ناشناس که از رسانه سردرنمیاره در نظر میگیرید؟من کلا نابلد هستم در همه موارد.
پس باید بگم با عرض معذرت شما معنی رسانه رو درنیافتهاید.
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۱:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]من کلا نابلد هستم در همه موارد.اولا بنده که میگم متوجه معنای رسانه نشدین برای این نیست که جبهه بگیرید.
اما شما خط اول رو باید ثابت کنید که کجای حرف من نوشته شده که بهنوش بختیاری فردی هست که از رسانه سر در نمیاره؟
بعد برسیم به چلوکباب!!!!
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۳:۵۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]اولا بنده که میگم متوجه معنای رسانه نشدین برای این نیست که جبهه بگیرید.
ثانیا در مورد اون جمله انگار بد توضیح دادم.
منظورم از فردی که با رسانه آشناست خود ایشون بود. منظورم از فردی که از رسانه سردرنمیاره کسی بود که اگر چنین کاری کرد، خواهیم گفت متوجه نبوده چکار میکرده.
مشهور بودن و یا ناشناس بودن رو هم بخاطر اشاره به تفاوت اثرات چنین کاری از سوی هرکدوم از این افراد گفتم.
در کل منظور جمله ام قرار بود این باشه که اینکه شما در مورد این بازیگر که حتی کارگردانی هم کرده و میفهمه رسانه چیه به راحتی حکم قطعی به بی غرضی اش میدین، یعنی شما دارید اون رو مثل کسی در نظر میگیرید که ممکنه متوجه نبوده باشه داره چکار میکنه.
این یعنی نگاه شما به رسانه ساده انگارانه هست و ابدا واقع بینانه و متناسب با رسانه های حرفه ای نیست