تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اعتراض شدید کاربران اینترنتی به عکس بهنوش بختیاری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:
این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟

ایشون به خودش توهین کرده بیشتر !!!!!!واقعا ...............[تصویر: 23emu.gif]
من که از این چادری ها زیاد دیدم.
نزدیکای ماه رمضون من و زهرا داشتیم تو یه پاساژی راه میرفتیم.
زهرا هم خیلی سوال میپرسه.
هی داشت بلند بلند سوال میپرسید که این چیه و این کیه؟
همه مغازه دارها و خریداران دیگه هم غش میکردن از خنده.
یه پیرزن همین تیپی یهو اومد جلوی زهرا و بهش گفت حرف نزن و حالت اخم و دعوای بسیار بدی با بچه داشت.
خدا رو شکر که وقتی پرید زهرا روش به من بود.
بعد که رفت زهرا گفت " چی میگه؟"
خدا رو شکر که تو ذهنش نموند.
اما بچه خواهرشوهرم تو مسجد که بازی میکرد یکی از همین خانوما دعواش کرده.
ایشون محرم امسال حاضر نشد یه دیقه بره تو مسجد و تکیه بشینه.
به نظر من که اگه تا آخر عمرش هر وقت از مسجد دوری کنه، گناه این خانم چادری هم هست.
به نظر من که همچین چادری هایی وجود دارن و اونا هستن که باید بهشون بر بخوره و خودشون رو درست کنن.
نه چادری های متشخص.

پ.ن
من فقط نظرم رو گفتم و سر نظرم با کسی بحث نمیکنم.
(۱۱/آذر/۹۳ ۶:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]پ.ن
من فقط نظرم رو گفتم و سر نظرم با کسی بحث نمیکنم.
بحث برای تعالی نظرات هست.

(۱۱/آذر/۹۳ ۶:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]به نظر من که همچین چادری هایی وجود دارن و اونا هستن که باید بهشون بر بخوره و خودشون رو درست کنن.
نه چادری های متشخص.
میگید این تصویر به این قصد ساخته شده که چادری‌های بداخلاق رو هجو کنه؟
سازنده چنین ادعایی نداشت!
و برای چنین ادعایی هم نیازی به سیاه و سفید کردن نبود.
اصلاً مگه غیرچادری‌های بداخلاق خوبن که برای هجو بداخلاقی خواسته باشه فقط چادری‌هاش رو هجو کنه؟
پس مشخص میشه که این حرف وجهی نداره.
صراط:
بهنوش بختیاری نوشته: «دوستانم وقتشه راجع به این موضوع همینجا حرف بزنیم و تمومش کنیم. واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ من مثل شما بزرگ شده خانواده مسلمون و شیعه هستم. حالا خودم این پوششو انتخاب کردم و براش دلایلی دارم که یکیش اینه که راحت تر فعالیت میکنم اینطوری. کسانی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که اقوام مادری من همه بسیار مذهبی و خانمها همه چادری هستن. اما در طول این سالها هرگز نه من نه اونا به هم بی احترامی نکردیم و برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون میرسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم. باید فاتحه روابطو خوند با این تفکر بدبینانه. حجاب هر کس انتخاب خودشه. اصلا مگه ما ادم بیحجاب داریم تو کشورمون؟ دلم میگیره وقتی انقدر بیمنظورم و اینطوری برداشت میشه. چند روز پیش با دوستم مژده لواسانی حرف میزدم و ایشونم دلگیر بود که مدام در مظان اتهامه که با پوشش چادرش داره چاپلوسی میکنه. آخه ما باید چکار کنیم که حرفی توش نباشه؟ چرا فکر میکنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمانید؟ من هرگز غیبت نمیکنم. سعی میکنم دروغ نگم. تهمت نزنم. انسان باشم. اینا مسلمونی نیست آیا؟ به هرحال اگر یه عده از رفتار من چنین برداشتی کردن حتما ایراد از من بوده و بدونید که بهنوش بختیاری به همه آدما و مسلکشون و تفکرشون احترام میذاره. دور از چاپلوسی. چون دختر بختیاری باج به کسی نمیده که الکی بخواد تملق کنه اما... اما... اگه برداشت دیگه ای از من داشتید ازتون معذرت میخوام. کاش به دلایل هم گوش بدیم و بعد قضاوت کنیم. خاله هام... عمه هام... همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن... چادرین اما کاری به کار کسی ندارن... این حرفارو تو فضای مجازی دیدم فقط... مبهوتم... بازم معذرت اگه به کسی چیزی برخورده. فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت... یاعلی.
دوست دارم یک بحث کلی عرض کنم و این موضوع را ان شاءالله ببندیم Smile
ببینید یک معیار همیشه در ذهن شما هست که موضوعات رو با اون میسنجید و بعد نتیجه میگیرید که اون کار غلط هست یا درست هست.
نمونه خارجی مثال بزنیم... رواد اتکینسون (مستر بین) رو درنظر بگیرید.
ایشون شخصیتی که در مجامع باهاش که حاضر میشوند، دقیقا مطابق همون فیلمهای خنده داری هست که شما میبینید . یعنی هیچ کس توقع نداره که مستر بین یک آدم باشخصیت باشد که دسیپلین بر رفتارش حاکم هست.
حالا اگر بخواهیم شخصیت خانم بختیاری رو با یک زن که رفتار عمومیش متشخص باید باشد تصور کنیم، با مشکل مواجه میشویم!
چرا که ایشون نه در حد مستربین البته، اما در حد خودشون دوست دارند مردم رو بخنداندند.چه در تلویزیون. چه رفتار عمومیشان.
حالا این کار غلط هست یا درست ، مشخص هست که از یک زن مسلمان این انتظار نمیرود...
اما.

من این تصویر رو توهین آمیز نمیدانم!!
چیزی در حد یک کاریکاتور از خودشون میبینم.
خواهش مندم تمومش کنید و التماس دعاSmile
(۱۲/آذر/۹۳ ۲:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]دوست دارم یک بحث کلی عرض کنم و این موضوع را ان شاءالله ببندیم Smile
ببینید یک معیار همیشه در ذهن شما هست که موضوعات رو با اون میسنجید و بعد نتیجه میگیرید که اون کار غلط هست یا درست هست.
نمونه خارجی مثال بزنیم... رواد اتکینسون (مستر بین) رو درنظر بگیرید.
ایشون شخصیتی که در مجامع باهاش که حاضر میشوند، دقیقا مطابق همون فیلمهای خنده داری هست که شما میبینید . یعنی هیچ کس توقع نداره که مستر بین یک آدم باشخصیت باشد که دسیپلین بر رفتارش حاکم هست.
حالا اگر بخواهیم شخصیت خانم بختیاری رو با یک زن که رفتار عمومیش متشخص باید باشد تصور کنیم، با مشکل مواجه میشویم!
چرا که ایشون نه در حد مستربین البته، اما در حد خودشون دوست دارند مردم رو بخنداندند.چه در تلویزیون. چه رفتار عمومیشان.
حالا این کار غلط هست یا درست ، مشخص هست که از یک زن مسلمان این انتظار نمیرود...
اما.

من این تصویر رو توهین آمیز نمیدانم!!
چیزی در حد یک کاریکاتور از خودشون میبینم.
خواهش مندم تمومش کنید و التماس دعاSmile
خانم ِ مدیر کل دشمن‌شناسی،
شما یک فرد مشهور که کاملاً با رسانه آشناست رو در حد یک فرد ناشناس که از رسانه سردرنمیاره در نظر می‌گیرید؟
پس باید بگم با عرض معذرت شما معنی رسانه رو درنیافته‌اید.
کلاً شوخی گرفته‌اید این رو که اهل رسانه درسش رو خونده‌اند تا باهاش کنترل ذهن انجام بدن.
این بازیگر حتی تجربه‌ی کارگردانی هم داشته، یعنی میتونید مطمئن باشید که میدونه رسانه چیه.
شنیدین آقای عبدالرحمن بعضی مواقع در مورد بازخوردگیری چی میگن؟ مثلاً اینجا رو ببینید.
مورد حاضر هم میتونه علاوه بر دیگر کارکردهاش، یک بازخوردگیری هم باشه.
در هر حال، این جملشون رو در مورد افراد حرفه‌ای خوب بخاطر بسپارید:
نقل قول:این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم.
میخواید بدونید از چی ناراحتم؟
یک نگاهی به همین سایتی که در بالا پیوند دادم بندازید. سایت آی‌فیلم هست. صدا و سیما این شبکه رو با شعار تبلیغ ِ انقلاب ِ ایران برای اعراب ساخت. ولی در بسیاری از برنامه‌هایی که پخش میکنه هیچ بویی از اسلام و انقلاب اسلامی نبرده.
این چطور ممکنه؟
این همون سؤالی هست که هروقت تونستیم بهش جواب بدیم، اون وقت هست که می‌فهمیم داریم توی چه دنیایی زندگی می‌کنیم.
چطوره که همه‌ی مانتوها بطور هماهنگ کوتاه‌تر و تنگتر و بعد بی‌دکمه و بعد آستین‌کوتاه و ... میشن، و یا ساپورت و یا هر نوع لباس هنجارشکن بطور منظم در کشور پخش میشه، اما حرکات ِ اهل رسانه که اتفاقاً ثابت شده بارها برضد ما کار کرده‌اند، نمیتونه یک جنگ برنامه‌ریزی شده با اسلام باشه؟
اگر به اون سؤال پاسخ بدیم می‌فهمیم که مواردی مثل تاپیک توجیه‌ناپذیرها و هزاران مورد دیگه چطور میتونه در صدا وسیما و ارشاد ممکن باشه. می‌فهمیم که چطور میشه که این بازیگر بنشینه وسط شبکه‌ی نسیم و برای مخاطب جوک بگه و لوس‌بازی دربیاره.
و هزاران مورد دیگه.
مدیران خوابند؟
مدیران نمیتونن اینقدر کودن باشن.
برنامه‌سازان هم درس‌خونده‌ی رسانه هستن.

بجای زیرسؤال بردن عقل و استنتاج، باید حسن‌نیت ِ کسانی که ارزشی برای حیا و تقوا قائل نیستن رو زیرسؤال ببرید.

-----------------------------
در پایان هیچ توصیه‌ای ندارم بهتر از اینکه دوباره روی این مطلب ِ واجب تأکید کنم:
چون، در هر حال، چه مغرضانه بودن ِ اون جریان رو قبول بکنید و چه نکنید، این مسئله‌ی اساسی تغییری نمیکنه:
چلوکباب یا اکسیژن؟ مسئله این است...
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]
ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ في‏ جَوْفِ(4- احزاب)
خداوند براى هيچ كس دو دل در درونش نيافريد
امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه شریفه میفرمایند:
خداوند در درون هیچ کس دو قلب قرار نداده که با یکی گروهی را و با دیگری دشمنان آنها را دوست بدارد.
(۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]یکی از مهمترین ریشه های اینکه ما اکسیژن را چلوکباب فرض میکنیم این است که قلوب ما مأنوس میشوند با قلوبی که صاحبان آنها انس حقیقی با خدا و آخرت و اهل بیت ندارد

این مأنوس شدن قلوب ما با قلوب آنها ویرانگر ترین و غفلت زا ترین و یکی از مهمترین عوامل این است که ما آنچه که در حکم اکسیژن است را در حد چلوکباب فرض میکنیم

اضطرار خود را به آن نمیدانیم چون قلب ما مأنوس نیست با قلوبی که اضطرارشان به اکسیژن را درک کرده اند

نه تنها مأنوس نیستیم با آنها بلکه با کسانی مأنوس هستیم که مأنوسند با چیزهایی که مبغوض خدا و اهل بیت است!!!!!!!!!!!!!!
(۱۲/آذر/۹۳ ۵:۰۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]شما یک فرد مشهور که کاملاً با رسانه آشناست رو در حد یک فرد ناشناس که از رسانه سردرنمیاره در نظر می‌گیرید؟
پس باید بگم با عرض معذرت شما معنی رسانه رو درنیافته‌اید.
من کلا نابلد هستم در همه موارد.
اما شما خط اول رو باید ثابت کنید که کجای حرف من نوشته شده که بهنوش بختیاری فردی هست که از رسانه سر در نمیاره؟
بعد برسیم به چلوکباب!!!!
منم چلوکباب میخوام ...

به نظر میرسه اگه هممون تاپیک توجیح ناپذیران رو بخونیم بهتر باشه چون به نظر نمیاد طرفین نظرشون عوض بشه
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۱:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]من کلا نابلد هستم در همه موارد.
اما شما خط اول رو باید ثابت کنید که کجای حرف من نوشته شده که بهنوش بختیاری فردی هست که از رسانه سر در نمیاره؟
بعد برسیم به چلوکباب!!!!
اولا بنده که میگم متوجه معنای رسانه نشدین برای این نیست که جبهه بگیرید.
ثانیا در مورد اون جمله انگار بد توضیح دادم.
منظورم از فردی که با رسانه آشناست خود ایشون بود. منظورم از فردی که از رسانه سردرنمیاره کسی بود که اگر چنین کاری کرد، خواهیم گفت متوجه نبوده چکار میکرده.
مشهور بودن و یا ناشناس بودن رو هم بخاطر اشاره به تفاوت اثرات چنین کاری از سوی هرکدوم از این افراد گفتم.
در کل منظور جمله ام قرار بود این باشه که اینکه شما در مورد این بازیگر که حتی کارگردانی هم کرده و میفهمه رسانه چیه به راحتی حکم قطعی به بی غرضی اش میدین، یعنی شما دارید اون رو مثل کسی در نظر میگیرید که ممکنه متوجه نبوده باشه داره چکار میکنه.
این یعنی نگاه شما به رسانه ساده انگارانه هست و ابدا واقع بینانه و متناسب با رسانه های حرفه ای نیست.
عمق و جدیت کاری که داره در رسانه صورت میگیره اصلا در این حد نیست.
شما در واقع شوخی گرفته اید جنگی رو که سالهاست به موازات خارج در داخل هم از سوی خیلی از خیانتکاران داخلی برضد اسلام انجام شده و میشه.
برای ثابت کردن وجود چنین جنگی هم به نمونه هایی اشاره کردم. مثلا تاپیک توجیه ناپذیرها. اگر فکر میکنید بنده و امثال بنده در رابطه با وجود چنین جنگی توهم زده ایم، در اون تاپیک، حرفها و اعتراضات استاد بهرامپور که بنده به واسطه این اعتراضشون باهاشون آشنا شده ام رو ببینید. اگر میخواید به شدت فسقشون پی ببرید، در اون تایپک نمونه 6 رو ببینید. اگر فکر میکنید منظور ما یک تعداد موارد خاص هست، پس در اون تاپیک نمونه 5 رو ببینید تا معلوم باشه از موارد خاصی صحبت نمیکنیم که در این دوره زمانه به نظر مخاطبین چیز عجیب و غریبی بیاد.
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۳:۵۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]اولا بنده که میگم متوجه معنای رسانه نشدین برای این نیست که جبهه بگیرید.
ثانیا در مورد اون جمله انگار بد توضیح دادم.
منظورم از فردی که با رسانه آشناست خود ایشون بود. منظورم از فردی که از رسانه سردرنمیاره کسی بود که اگر چنین کاری کرد، خواهیم گفت متوجه نبوده چکار میکرده.
مشهور بودن و یا ناشناس بودن رو هم بخاطر اشاره به تفاوت اثرات چنین کاری از سوی هرکدوم از این افراد گفتم.
در کل منظور جمله ام قرار بود این باشه که اینکه شما در مورد این بازیگر که حتی کارگردانی هم کرده و میفهمه رسانه چیه به راحتی حکم قطعی به بی غرضی اش میدین، یعنی شما دارید اون رو مثل کسی در نظر میگیرید که ممکنه متوجه نبوده باشه داره چکار میکنه.
این یعنی نگاه شما به رسانه ساده انگارانه هست و ابدا واقع بینانه و متناسب با رسانه های حرفه ای نیست

این شد عذربدتر از گناه!!
من کجا ایشون رو فردی در نظر گرفتم که ظرفیت رسانه رو نمیشناسه؟ دیگر دارم به این نتیجه میرسم که انگار شما نسبت به عقیده خودم به خودم آگاه تر هستید!!
نگاه من ساده انگارانه است؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع