(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است: [ -> ]خوبه یکی از تاپیک های فعال همین هست " چادر خانم آزادی بوی نفاق میده "
یعنی اینقدر گلدرشت فکر میکنید؟؟!!!
خب باید ببینید ما چه حرفی زدهایم!!!
شما از روی عنوان یک تاپیک چی فهمیدهاید از حرفهایی که ما درونش زدهایم؟؟؟!!!!
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است: [ -> ]این گریمی که الان تو تلویزیون هست غلیظه؟ پس شما گریم غلیظ ندیدید. فیلم سینمایی رو نمیگم چون توش سر رشته ای ندارم و سینما نمیرم. ولی تو تلویزیون چیزی ندیدم تاحالا.
گریم ِ
کل تلویزیون رو که نگفتم!!
همون حدی از آرایش که توی سینما هست، توی خیلی سریالهای داخلی تلویزیون هست، توی فیلمهای سینمایی داخلی که تلویزیون نشون میده هست، توی خیابون هم هست(از چیز عجیب و غریبی حرف نمیزنم).
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است: [ -> ]شما میگید شال بده نباید شال انداخت. ولی شال چه ایرادی داره؟ شاید یکی شال بهش بیاد. تا وقتی که مو سرش بیرون نباشه چه ایرادی داره ( اگه رنگش زیاد جذب کننده نباشه )

کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
واقعاً کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
واقعاً چه اتفاقی افتاد که اینقدر حواسپرتی بتونه بروز بده؟؟؟!!!
اگر میشه توضیح بدید، چون میخوام بدونم سرکارم و دارم الکی وقتم رو تلف میکنم یا نه.
گفتم شل میندازن و موشون بیرونه، که گویا خودتون هم این رو اشکال میدونید.
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است: [ -> ]به این نمی گن جذاب جنسی، به این میگن جلف سوسول. نیوشا ضیغمی یک نمونه از جلف ها هستش که البته شما برید تو پیج اینستاش تا ببینید همه میگن جلف . و جلف اصلا جذابیت جنسی نداره برای کسی که بدونه که این فقط به خودش مالیده.
یعنی چی که به فلان بازیگر میگن فلان یا نمیگن فلان و به خودش ... چی کار کرده؟؟!!

من سر اینکه بعضیها بهش چی میگن یا چی نمیگن بحثی ندارم. همین که به جذابیت ِ بصری قیافهی یک نفر خیلی میرسن(هرچند که از نظر بنده و شما حالبههمزن باشه) این استفادهای جز در جذابیت جنسی نداره.
همینی رو که اسم بردید با گوشهای خودم شنیدهام نسبت بهش حرف زشت(یعنی همون حرف ِ هوای نفس ِ بیشرمانه) زده بشه. خداروشکر اونقدر افراد ِ کثافت و دایناسور و کور و کچل از همه قشری اطرافم دارم که بدونم وضعیت جامعه چطوریه.
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]حرف بنده توی تاپیک های زیادی که به کرار گفتم اینه که ما فقط دنبال اختلافات هستیم. مثلا همین عکس ، یه بازیگری اومده یه عکس با پتو مسافرتی از خودش انداخته و با یه شکل مسخره و گذاشته توی صفحه ی شخصی ایش که مثلا طرفداراش خوششون بیاد . به قول دوستان پتو رو خراب کردند ؟
بله! به شکل مسخره گذاشته!
چرا با شکل ِ بیحجاب ِ خودش ادای عقبافتادهها رو درنیاورده؟؟
یعنی چی که میپرسید «پتو رو خراب کرده؟» ؟؟؟؟؟!!!!! آخه مگه دارید وسط بحث دستمون میندازید؟؟
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]به حجاب توهین شده ؟ چه حجابی برادر من . بقیه عکس های ایشون رو ندید انگار ! حجاب رو کسی میتونه مسخره کنه که با حجاب باشه !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه یهکم در حرف خودتون تأمل کنید عزیز من.
کسی که حجابش شل باشه و به حجاب کامل بیاعتقاد باشه نمیتونه حجاب رو دست بندازه؟؟؟!!!
خب این به حجاب بیاعتقاده و یهبار برخلاف همیشهاش حجاب سر کرده تا ادای عقبافتادهها رو بدون هیچ غرضی دربیاره؟؟؟
با قیافهی عقبافتاده، با تصویر سیاه و سفید، اون پتوی کَت و کلفت هم حسّ تحجر و عقبموندگی و غیرطبیعیای که میخواد برسونه رو بیشتر میکنه.
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]چادر رو میدونید چه کسایی خراب میکنن ؟ کسایی که خشک مذهبی هستن و کسی که بی حجابه یا اعتقادات یه فرد مذهبی واسشون مهم نیست رو نجس و کافر میدونن ! اینا کل اسلام رو خراب میکنن نه فقط حجاب رو. پیامبر صبور بود. با اخلاقش خیلی از پیروان دین های دیگه رو مسلمون کرد. ولی ما چی ؟ بحث رو زیاد باز نمیکنم و فقط به این موضوع میپردازم.
اولاً نجس رو کی گفته؟
ثانیاً اگر بنده یکجا گفته باشم «فلانی که اینطور دروغ میگه و در آیات خدا جدال میکنه میتونه بره پیش کفار» باز هم رابطهای به اون افراد و واژهی کافر نداره.
ثالثاً اگر فقط نمود ظاهری رو ببینیم، بله! بنده خیلی اوقات بداخلاقم! اما اگر بتونید در باطن کارها نگاهی بندازید که چه کاری و چه بیادبی از سوی بعضیها انجام میشه، و یا چه جنایتها که در مورد حقیقت نمیکنن، و یا مثل مورد حاضر از چه جنایتها حمایت نمیکنن - چه دونسته چه ندونسته - اونوقت خواهید دید که زیادهروی نکردهام.
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خانم بهنوش بختیاری که من از بازی ایشون خوشم میاد چون کلا بازی کردنش طنزه.
آهان!
همینها رو میگم!
یک بازیگر ِ به قول خودتون بدحجاب رو در موردش بگید «از بازی ایشون خوشم میاد چون کلا بازی کردنش طنزه» و یعنی اون ادها و لوسحرفزدنها و ... از سوی یک نامحرم در نظرتون زشتی نداشته باشه، شما که کاربر فعال عفاف و حجاب باشید اینطور بگید، دیگه از بقیه چه انتظاری داشته باشم؟ هیچی! فقط برق از کلهام میپره!
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خب طرف یه عکس گرفته ، ارایش نداره ، موهاش بیرون نیست. یه قیافه گرفته به خودش که انگار 200 ساله خنگه(توهین نباشه). خب این الان توهینش به چادر کجا بود.
الآن یعنی واقعاً فکر میکنید باید برای دست انداختن چادر و حجاب، مانتو بپوشه و آرایش کنه و موهاش رو بذاره بیرون و قیافهی خنگ بگیره؟؟؟؟؟؟!!!!!!
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]کل بازیگر ها که هیچ ، تمام افراد دنیا با هم نمیتونن به چادر توهین کنن. خب مثلا طرف با چادر مسخره بازی در میاره ، طرف وهابیه به خودش نارنجک میبنده زیر پادر منفجر میکنه خودشو ، باید بگیم ارزش حجاب کم شده یا به چادر توهین شده ؟ اینا فقط خودشون رو مسخره میکنن.
یعنی واقعاً فکر میکنید اگر مثلاً کسی به من بگه سگ، باید خصلت سگی مقداری در من اثر کنه تا به من توهین شده باشه؟؟؟!!!
واقعاً نمیدونم این استدلالهای شگفتانگیز رو از کجا میارید.
خب طرف توهین میکنه. فحش میده. به واقواق سگ آب دریا نجس نمیشه، اما تخریب در دیگر مردم ممکنه اثر کنه، و حتی اگر اثر نکنه هم جرم هست و باید پیگیری بشه تا پرروتر نشن.
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]درست پسند گرامی لطفا اگه حرفی در مورد من دارید هیچ وقت جلوی خودتون رو نگیرید ، من ادم کاملا انتقاد پذیری هستم.
تشکر.
باور کنید نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم.
ولی اینقدر خیلی از افراد کارهایی میکنن که برق از کلهی آدم بپره، دیگه آدم نمیدونه چطور قشنگ برسونه که چقدر برق از کلهاش پریده.
باور کنید نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم.