تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نژاد والای آریایی :)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:
آریایی ها هم طبق استناد همون کتب قومی مهاجر بودن و ایران کشورشون محسوب نمی شده
ما هم که ترک هستیم ایرانی محسوب نمیشیم؟ بلی خیر بگو تکلیفمون مشخص شه. اصلا ایران کشور کی محسوب میشه ؟ چون ما هم مهاجر بودیم و با مغول ها اومدیم ایران کشور مون محسوب نمیشه؟
در ضمن همین کلمه ایران یعنی سرزمین آریایی ها.
یه جوری میگید که انگاری نباید به ایرانی بودنمون افتخار کنیم.
سلام
خیلی ساده
نصفش رو به یکی و نصف دیگش رو به دیگری می نوشانم .
نژاد کیلویی چنده ،انسانیت مهمتره ،اسلام اومد که این مباحث حذف بشه Dodgy
اگر سوال اینه که در شرایط مشابه توانایی کمک به یک نفر داریم و باید بین یک اریایی و غیر اریایی یکی انتخاب کنیم فکر کنم بهتره نفع شخصی در نظر بگیریم (نژاد اهمیتی نداره )
Cool ولی اگر بین یک ایرانی و غیر ایرانی حق انتخاب باشه احتمال کمک به ایرانیه بیشتره Wink
(۱۳/آذر/۹۳ ۱۲:۰۰)vahrakan نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی ساده
نصفش رو به یکی و نصف دیگش رو به دیگری می نوشانم .
نژاد کیلویی چنده ،انسانیت مهمتره ،اسلام اومد که این مباحث حذف بشه Dodgy

شما لطف کن از طرف اسلام حرف نزن.
مگر پیامبر نفرموده که:
«حب الوطن من الإیمان»؟؟؟؟
وطن یعنی همون ایرانی بودنت یعنی همون نژادت ولی نه به این معنی که خودتو برتر بدونی به این معنی که ارزش قائل باشی براش.

یه چیز دیگه هم یادم اومد برای آقای اولولالباب بنویسم:

تاریخ کشورمون رو از کتابها حذف کردید حتی 1 واحد دانشگاهی برای عموم رشته ها نیست که درس ایران شناسی و باستان شناسی داشته باشه ولی تا دلتون بخواد اندیشه اسلامی و فرهنگ اسلام و.....داریم جز واحدهای درسی انگار تاریخ ما از بعد از اومدن اسلام شروع شده قبلش هیچی نبوده!

آثار باستانی رو هم که ولش کردن به امید خدا که ابر و باد و مه و خورشید دست به دست هم بدن که اینا زودتر خراب بشن شمام راحت بشین .....

البته در بعضی موارد هم خودشون زحمت خراب کردنش رو به عهده میگیرن البته به شکل غیر مستقیم مثل ساختن پیست اتومبیل رانی کنار تخت جمشید!!!!!

اون اوایل هم که بعضی ها شنیدم میخواستن با تبر و تیشه خراب کنن تخت جمشید رو که مردم مانع شدن....

حالا با این اوصاف به نظرتون کی از آزاد اندیشی میترسه؟؟؟این همه تلاش برای نابود کردن آثار ملی یک کشور به نظرتون ترس از چیزی نیست؟؟؟؟

آزاد اندیشی یعنی اینکه شما هر چی به ذهنت میرسه بدون سند و مدرک بگی بعدهم اگه کسی بهت اشکال گرفت بهش بگی جمود فکر؟؟

البته این روش ها دیگه قدیمی شده که یه چیزی بگید که طرف مقابلتون رو عصبانی کنید اونم وقتی در صدد پاسخ دادن به شما بر اومد داد و بیراه راه بندازین که طرف مخالف آزاد اندیشیه!
بسم الله الرحمن الرحیم
  • اولا اینکه : لطفا توی بحث ها احترام همدیگه رو نگه داریم
اینجا هرکسی می تونه حرفاش رو در چارچوب قوانین بزنه

• ثانیا : بخشی از بحث های انجام شده، به دلیل خوب دقت نکردن به صحبتهای بقیه هستش.
سوالی که آقای اولوالباب پرسیدن این نبود که ثابت کنن آریایی ها خونریز و جنگ طلب بودن، بلکه سوال و حرف ایشون این بود که : لطفا با دلیل و مدرک نحوه ی ورود آریایی ها به ایران رو بگید. اینکه بدون خونریزی بوده یا نه

پس یا این حرف درست بوده، که اگه آره پس با دلیل اثبات کنید
یا درست نبوده، که اگه آره این رو هم با دلیل اثبات کنید.

اگه می خوایم درستی یا نادرستی این قضیه رو اثبات کنیم، باید به مدارک و اسناد این قضیه استناد کنیم، نه اینکه عربها چی بودن و چی کردن. Smile

• ثالثا : در مورد حدیث " حب الوطن من الایمان" که به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت داده شده :
اکثر منابع حدیثی، این حدیث رو یک حدیث نامعتبر می دونن (یعنی اینکه منابع روایت کنندش ارزش استنادی نداره) و توی کتب حدیثی دسته اول شیعه و نیز سنی نیومده
بعضی از بزرگان هم فراتر از این رو گفتن اینکه نه تنها حدیث یک حدیث نامعتبره، بلکه یک حدیث مجعول می باشد.

از لحاظ عقلی هم بخوایم بررسی کنیم، هیچ تلازمی بین ایمان و حب وطن وجود نداره.
یعنی اینطور نیست که هرکی وطن (یعنی سرزمین آبا و اجدادیش) رو دوست داشته باشه، حتما دارای ایمان به خداست.
اگه دوستی وطن به طور مطلق از نشانه‌های ايمان باشه، تمام كسانی كه نسبت به وطن خودشون، محّبت دارن رو بايد انسانی با ایمان حساب كنيم، هر چند كافر حربی هم باشن.
از اون ور هم هر مؤمنی رو هم ملزم به محبّت وطن خودش بدونيم هرچند وطنش وطن كفر بوده و عذاب الهی شاملش شده باشه. بلكه در برخی مواردم، ملزم به ترک اون وطن هستش.
پس نمی شه به سادگی و حتمی گفت: دوستی وطن جزو ايمان و از نشانه‌های آن است.

با این وجود اینو بگم که : وطن دوستی (که با ناسیونالیستی فرق داره) نمی شه کلی منکرش شد.
یعنی با اینکه تلازمی بین ایمان و حب وطن نیست، ولی به طور مطلق هم منافاتی با هم ندارن.
توی آموزه های اسلام هم "حب الوطن" مورد تاییده
مثلا این آیه که :
«خدا شما را از نيكى كردن و رعايت عدالت نسبت به كسانى كه در راه دين با شما پيكار نكردند و از خانه و ديارتان بيرون نراندند نهى نمى‏كند چرا كه خداوند عدالت‏پيشگان را دوست دارد، تنها شما را از دوستى و رابطه با كسانى نهى می‌كند كه در امر دين با شما پيكار كردند و شما را از خانه‌هايتان بيرون راندند يا به بيرون‌راندن شما كمک كردند و هركس با آنان رابطه دوستى داشته باشد ظالم و ستمگر است» (ممتحنه - 8 و 9)

بر اساس این آیه: علاقه به وطن، يک حقّ فطرى و طبيعى است و سلب اين حقّ، تجاوز و ظلم آشكار است.

یا اینکه حضرت امیر (علیه السلام) تو یه روایت دارن که :
یکی از خصلت‌های ارزش و کرامت انسانی اینه که انسان نسبت به وطنش مهربان و علاقه‌مند باشد.

با این وجود، این وطن دوستی مثل تمامی مثل مابقی مسائل باید در راه و در خدمت و مسیر کمال انسان و خدایی شدنش باشه.
یعنی اون انس و الفتی که در قلب انسان نسبت به وطنش ایجاد می شه، باید در مسیر دفاع از ارزش های موجود در وطنش باشه، البته به شرطی که حق و حقیقت در وطنش حاکم باشه که اگه حق و حقیقت حاکم نباشه در جهت همون وطن دوستی باید برای برقرای این حق در وطنش تلاش کنه که اگه براش مقدور نبود طبق آیات و دستورات اسلامی، از اونجا هجرت کنه.

خلاصه اینکه، توی آموزه های اسلام "حب الوطن" مورد تاییده اما وطن پرستی یعنی اصالت دادن به آب و خاک و ملیت و.. خیر. و نه تنها از نطر شرع ناپسنده بلکه از لحاظ عقل هم ناپسنده و خلاف فطرت.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=

نقل قول:اون اوایل هم که بعضی ها شنیدم میخواستن با تبر و تیشه خراب کنن تخت جمشید رو که مردم مانع شدن....

حالا با این اوصاف به نظرتون کی از آزاد اندیشی میترسه؟؟؟این همه تلاش برای نابود کردن آثار ملی یک کشور به نظرتون ترس از چیزی نیست؟؟؟؟
آزاد اندیشی یعنی اینکه شما هر چی به ذهنت میرسه بدون سند و مدرک بگی بعدهم اگه کسی بهت اشکال گرفت بهش بگی جمود فکر؟؟

نمی دونم منظورتون از اینکه یه عده خواستن آثار رو تخریب کنن چیه، ولی این نظر مقام معظم رهبریه :

این بناها محصول سرپنجه هنرمندایرانی است، محصول فکر راقی و روشن بین ایرانی است درسالها و قرنها پیش از این ، این جنبه مثبت قضیه است.
همه بناهایی که از لحاظ تاریخی - چه در اینجا، چه در اصفهان، چه در بقیه نقاط کشور - وجود دارد، از این قبیل است. اما خالق و آفریننده این مجموعه ها کیست؟ ذهن ایرانی است، سرانگشت هنرمند ایرانی است، روحیه بلند نظر ایرانی است، ابتکار و ذوق ایرانی است ، این برای یک ملت افتخار است. با این دید وقتی نگاه بکنیم، می بینیم اینها مثبت است.

(۱۳/آذر/۹۳ ۱:۴۸)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]

خونخوار و خونریز اون اعرابی بودن که شما شیفته و دلبسته شون هستید

دلباخته وشیفته اعرابی هستم که نام بلندش هر روز میلیاردها بار بعد از الله برده می شه.

دلباخته چهره نمکین وخلق عظیم او هستم .

فک کنم وقتی گیر می دم وصلواتها رو پشت سر هم می فرستم تا علیکم را نثارم کنه ،صدام رو می شناسه، لبخندی بر چهره زیبا ونورانیش می نشینه و به فرشته ها می گیه باز همون دختر ترکه س،گیر بده ول نمی کنه .

اما نمی دونم ،می دونه یا نه کمتر از اویس قرنی عاشقش نیستم ،هر چند می دونم امیدی به دیدار رویش ندارم اما دلباخته اش بودن هم زیبا وشیرین است .

وقتی برای اولین بار در سوره الحاقه دیدم خدا گفته :اگر پیامبر در رساندن وحی کوتاهی می کرد ،رگ قلبش را می بریدم ،یک هفته بیمار شدم ،آخه تحمل حرف تندی نسبت بهش رو ندارم .

دیگه سوره الحاقه رو بدون معنی می خونم ،اما وقتی به "ثم لقطعنا منه وتین " می رسم بند دلم پاره می شه .

دلباخته شم ،شیفته شم ،آخه پیامبرمه .
(۱۳/آذر/۹۳ ۱۵:۲۳)مصباح نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
  • اولا اینکه : لطفا توی بحث ها احترام همدیگه رو نگه داریم
اینجا هرکسی می تونه حرفاش رو در چارچوب قوانین بزنه

• ثانیا : بخشی از بحث های انجام شده، به دلیل خوب دقت نکردن به صحبتهای بقیه هستش.
سوالی که آقای اولوالباب پرسیدن این نبود که ثابت کنن آریایی ها خونریز و جنگ طلب بودن، بلکه سوال و حرف ایشون این بود که : لطفا با دلیل و مدرک نحوه ی ورود آریایی ها به ایران رو بگید. اینکه بدون خونریزی بوده یا نه

پس یا این حرف درست بوده، که اگه آره پس با دلیل اثبات کنید
یا درست نبوده، که اگه آره این رو هم با دلیل اثبات کنید.

اگه می خوایم درستی یا نادرستی این قضیه رو اثبات کنیم، باید به مدارک و اسناد این قضیه استناد کنیم، نه اینکه عربها چی بودن و چی کردن. Smile

• ثالثا : در مورد حدیث " حب الوطن من الایمان" که به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت داده شده :
اکثر منابع حدیثی، این حدیث رو یک حدیث نامعتبر می دونن (یعنی اینکه منابع روایت کنندش ارزش استنادی نداره) و توی کتب حدیثی دسته اول شیعه و نیز سنی نیومده
بعضی از بزرگان هم فراتر از این رو گفتن اینکه نه تنها حدیث یک حدیث نامعتبره، بلکه یک حدیث مجعول می باشد.

از لحاظ عقلی هم بخوایم بررسی کنیم، هیچ تلازمی بین ایمان و حب وطن وجود نداره.
یعنی اینطور نیست که هرکی وطن (یعنی سرزمین آبا و اجدادیش) رو دوست داشته باشه، حتما دارای ایمان به خداست.
اگه دوستی وطن به طور مطلق از نشانه‌های ايمان باشه، تمام كسانی كه نسبت به وطن خودشون، محّبت دارن رو بايد انسانی با ایمان حساب كنيم، هر چند كافر حربی هم باشن.
از اون ور هم هر مؤمنی رو هم ملزم به محبّت وطن خودش بدونيم هرچند وطنش وطن كفر بوده و عذاب الهی شاملش شده باشه. بلكه در برخی مواردم، ملزم به ترک اون وطن هستش.
پس نمی شه به سادگی و حتمی گفت: دوستی وطن جزو ايمان و از نشانه‌های آن است.

با این وجود اینو بگم که : وطن دوستی (که با ناسیونالیستی فرق داره) نمی شه کلی منکرش شد.
یعنی با اینکه تلازمی بین ایمان و حب وطن نیست، ولی به طور مطلق هم منافاتی با هم ندارن.
توی آموزه های اسلام هم "حب الوطن" مورد تاییده
مثلا این آیه که :
«خدا شما را از نيكى كردن و رعايت عدالت نسبت به كسانى كه در راه دين با شما پيكار نكردند و از خانه و ديارتان بيرون نراندند نهى نمى‏كند چرا كه خداوند عدالت‏پيشگان را دوست دارد، تنها شما را از دوستى و رابطه با كسانى نهى می‌كند كه در امر دين با شما پيكار كردند و شما را از خانه‌هايتان بيرون راندند يا به بيرون‌راندن شما كمک كردند و هركس با آنان رابطه دوستى داشته باشد ظالم و ستمگر است» (ممتحنه - 8 و 9)

بر اساس این آیه: علاقه به وطن، يک حقّ فطرى و طبيعى است و سلب اين حقّ، تجاوز و ظلم آشكار است.

یا اینکه حضرت امیر (علیه السلام) تو یه روایت دارن که :
یکی از خصلت‌های ارزش و کرامت انسانی اینه که انسان نسبت به وطنش مهربان و علاقه‌مند باشد.

با این وجود، این وطن دوستی مثل تمامی مثل مابقی مسائل باید در راه و در خدمت و مسیر کمال انسان و خدایی شدنش باشه.
یعنی اون انس و الفتی که در قلب انسان نسبت به وطنش ایجاد می شه، باید در مسیر دفاع از ارزش های موجود در وطنش باشه، البته به شرطی که حق و حقیقت در وطنش حاکم باشه که اگه حق و حقیقت حاکم نباشه در جهت همون وطن دوستی باید برای برقرای این حق در وطنش تلاش کنه که اگه براش مقدور نبود طبق آیات و دستورات اسلامی، از اونجا هجرت کنه.

خلاصه اینکه، توی آموزه های اسلام "حب الوطن" مورد تاییده اما وطن پرستی یعنی اصالت دادن به آب و خاک و ملیت و.. خیر. و نه تنها از نطر شرع ناپسنده بلکه از لحاظ عقل هم ناپسنده و خلاف فطرت.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=

نمی دونم منظورتون از اینکه یه عده خواستن آثار رو تخریب کنن چیه، ولی این نظر مقام معظم رهبریه :

این بناها محصول سرپنجه هنرمندایرانی است، محصول فکر راقی و روشن بین ایرانی است درسالها و قرنها پیش از این ، این جنبه مثبت قضیه است.
همه بناهایی که از لحاظ تاریخی - چه در اینجا، چه در اصفهان، چه در بقیه نقاط کشور - وجود دارد، از این قبیل است. اما خالق و آفریننده این مجموعه ها کیست؟ ذهن ایرانی است، سرانگشت هنرمند ایرانی است، روحیه بلند نظر ایرانی است، ابتکار و ذوق ایرانی است ، این برای یک ملت افتخار است. با این دید وقتی نگاه بکنیم، می بینیم اینها مثبت است.

مثل اینکه روی سخن شما فقط با بنده هست جناب مصباح در حالیکه این دوست شما بود که اول به من گفت جمود فکر .خوب طبیعیه که منم جواب میدم.

دلیل و مدرک خواستید که من توی نوشته ی قبلیم که در صفحه ی اوله لینک و مدرک قرار دادم براتون که از سیر تا پیاز مهاجرت آریایی ها توش هست.ولی مثل اینکه نه شما نه دوستانتون نخوندیدش شایدم نمیخواید بخونید.

مورد جالبتر اینکه الان شما و آقای اولوالباب اتهام خونخوار بودن و...به آریایی ها وارد کردید پس خودتون هم باید ثابت کنید این حرفو.....ولی جالبه شما بدون سند و مدرک یک اتهامی رو مطرح کردید ولی از من خواستید که ثابت کنم اینجوری بوده یا نه؟؟خب آقای محترم چرا خودتون هیچ سندی یا مدرکی مبنی بر خونریز بودن آریایی ها ارائه نمیدین؟؟؟
مگه شما این سوال رو مطرح نکردید؟؟؟

در مورد حدیث هم باید بگم که خب طبیعیه شما از هر چی خوشتون نیاد میگید جعلی و ساختگیه به همین راحتی در حالیکه اگر من گفته بودم فلان حدیث جعلیه تا الان حتما محاربی ملحدی چیزی شده بودم......

واقعا نمیدونین منظور من از این جمله چیه؟؟"اون اوایل هم که بعضی ها شنیدم میخواستن با تبر و تیشه خراب کنن تخت جمشید رو که مردم مانع شدن....""

دارم قضیه ی خلخالی لعنت الله......رو میگم.
ایشون در سیر درو کردنهایی که انجام دادن گذرشون به تخت جمشید هم میفته که میخواستن با خاک یکسان کنن اونجا رو که فرماندار وقت و مردم و اهالی مانعش میشن.....فکر میکنم یکی دو سال قبل بود که یه نفری به مقبره کوروش نارنجک دستی پرت کرد که آثارش هنوز مونده...آخه آزاد اندیشی بعضی ها این شکلیه.

در ظاهر همه از آثار باستانی و تاریخی حمایت میکنن ولی کاش میشد در ورای ظاهر هر کس و هر حرفی رو هم دید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گفتن اسلام آمد که این بحث های نژاد برتر و این حرفا نباشه در حالیکه جالبه بدونید روی منشور کوروش در مورد نفی برده داری و همین مسائل هم چیزای جالبی نوشته شده .توی یکی از لینک های قبلی هست.ما و شما اگر اسلام رو بخاطر رعایت این مسائل ستایش میکنیم خوبه که برای افرادی که همین مسائل رو هم رعایت میکردن و بهش پایبند بودن هم احترام قائل باشیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خانوم bagheri4 من اعرابی رو که به سر کردگی ابوبکر و عمر و عثمان با ما جنگیدن گفتم نه پیامبر رو.......
یعنی شما میخوای بگی منظور منو واقعا از نوشته ی قبلیم متوجه نشدی؟؟؟یا اینکه عمدا طور دیگه ای وانمود میکنید.
لطفا اینقدر سعی نکنید بحث رو به بیراهه بکشونید و به من اتهامات مسخره بزنید.
خانم کوروش لطفا اینقدر از منشور کوروش نگید، یک چیزی بگید که مستند باشه.
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۳/آذر/۹۳ ۱۶:۴۶)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]مثل اینکه روی سخن شما فقط با بنده هست جناب مصباح در حالیکه این دوست شما بود که اول به من گفت جمود فکر .خوب طبیعیه که منم جواب میدم.

کلی تذکر دادم نه به شخص خاصی

(۱۳/آذر/۹۳ ۱۶:۴۶)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]در مورد حدیث هم باید بگم که خب طبیعیه شما از هر چی خوشتون نیاد میگید جعلی و ساختگیه به همین راحتی در حالیکه اگر من گفته بودم فلان حدیث جعلیه تا الان حتما محاربی ملحدی چیزی شده بودم......

معتبر بودن یا نبودن یه حدیث به خوش اومدن یا نیومدن من نیست.
همون طور که گفتم این حرف توی کتب حدیثی درجه اول شیعه و سنی نیومده. منبعش توی کتب زیره که جزو منابع معتبر و دسته اول حساب نمی شن :

در كتاب‌هایی مانند «مستدرک سفینة البحار»، «اعیان الشیعة»، «خزائن» نراقی(رحمة الله علیه)، «کشف الخفاء»، «بیان المعانی»، و نظیر این منابع از شیعه و اهل سنت، بدون ذكر سند نقل شده است.

این دلیل و مدرک من برای حرفیه که گفتم.
اگه شما می گید معتبره، لطف کنید یه سند معتبر ارائه بدید.

(۱۳/آذر/۹۳ ۱۶:۴۶)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]مورد جالبتر اینکه الان شما و آقای اولوالباب اتهام خونخوار بودن و...به آریایی ها وارد کردید پس خودتون هم باید ثابت کنید این حرفو.....ولی جالبه شما بدون سند و مدرک یک اتهامی رو مطرح کردید ولی از من خواستید که ثابت کنم اینجوری بوده یا نه؟؟

ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation

می گم پست ها دقیق خونده نمی شه همینه.
لطفا دقیق بگید کجا بنده این اتهام رو زدم.

من گفتم جناب اولوالالباب می گن آیا این حرف درسته یا نه. اگه آره با کدوم سند و اگه هم نه بازم با کدوم سند.
اینجا نه من نه کس دیگه ای هیچ اتهامی نزدیم.

فقط یه سوال بوده نه چیز دیگه ای، نه اتهامی. که از کاربرا خواسته اگه کسی اطلاعی از صحت یا عدم صحتش داره، مستند ثابت کنه.

نقل قول: دلیل و مدرک خواستید که من توی نوشته ی قبلیم که در صفحه ی اوله لینک و مدرک قرار دادم براتون که از سیر تا پیاز مهاجرت آریایی ها توش هست.ولی مثل اینکه نه شما نه دوستانتون نخوندیدش شایدم نمیخواید بخونید.
وقتی از سند صحبت می شه، یعنی اینکه دنبال یه حرف معتبر هستیم.
ویکی به عنوان سند و مرجع مطرح نیست.

اگه شما می خواید به سوال پرسیده شده پاسخ بدید که مستند رد یا اثباتش رو خواستن، از ویکی پدیا که اطلاعاتش به راحتی توسط کاربران قابل ویرایشه، به عنوان رفرنس استفاده نمی شه.
(۱۳/آذر/۹۳ ۱۸:۵۴)Kol نوشته است: [ -> ]خانم کوروش لطفا اینقدر از منشور کوروش نگید، یک چیزی بگید که مستند باشه.

منشور کوروش مستند نیست؟؟؟پس چی مستنده.؟؟؟
میشه تعریفتون رو از مستند بفرمایید؟؟

آقای مصباح معتبر تر از ویکی پدیا من فعلا سایت سراغ ندارم وقتی تحقیق کنید میبینید تمامه نوشته هاش درست و مستنده.این همه اطلاعات در مورد مسائل مختلف روی سایت ویکی پدیا هست لابد از خودشون ساختن اینارو؟؟؟شما به عنوان رفرنس استفاده نمیکنی ولی ما هر جا رفتیم چه دانشگاه چه دبیرستان و چه.....اتفاقا خیلی ها از این سایت استفاده میکنن.میخواید مقاله ی علمی دکتری و کارشناسی ارشد واستون بیارم که توی رفرنس هاش ویکی پدیا هم به عنوان یه منبع نوشته شده؟؟؟
خب چرا آقای اولوالباب به خودشون زحمت نمیدن با دلیل و مدرک گفته هاشون رو واسه ما ثابت کنن؟؟؟

من نمیدونم این همه اصرار واسه چیه؟؟؟
اگه دوستان از ملیتشون ناراضی هستن یا متنفرن از اینکه ایرانی هستن خوب میتونن ملیت دیگه ایی بگیرن ولی حق ندارن به گذشته ای که واسه خیلی ها مهمه توهین کنن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع