تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیرامون آیه لا اکراه فی الدین و استفاده های ابزاری از آن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
با نام ویاد خدا

درود برشما وتشکر

درقانون مجازات اسلامی جرم ارتداد تعریف نشده است ولی قضات باستناد اصل 167 وباستناد مواد فقهی وآیات قرآن حکم به اعدام مرتد داده اند مانند آغاجری وسید حسین سودمند که درمشهد به اعدام محکوم واولی با فشار جهانی منتفی ودومی اعدام شد.البته حقوقدانان این امررا نادرست میدانند ومعتقدند که نباید برای ارتداد حکم اعدام داد
وقتی برای خبرنگاران مثل قرون وسطی حکم شلاق صادر میشه!! توقع داریم برای دگراندیشان حکم اعدام نذارن؟!
بانام ویاد خدا
درود برشما وشب بخیر
بنده نه با شلاق خبرنگاران موافقم ونه با اعدام دگر اندیشان موفق باشید
(۲/شهریور/۹۶ ۲۱:۵۹)Nadia نوشته است: [ -> ]وقتی برای خبرنگاران مثل قرون وسطی حکم شلاق صادر میشه!! توقع داریم برای دگراندیشان حکم اعدام نذارن؟!

سرکار خانم نادیا ، و سرکار فروتقه گرامی ، کسی که توهین کنه حکمش معلومه و ربطی به مرتد شدن نداره ، اخکام ارتداد معلوم و قانون مجازات اسلامی سکوت اختیار کرده .
خانم نادیا شما که مرتذ نیستی و کسی هم حکمی برای شماصادر نکرد که اینطور داری شکوایه میکنی .
دگر اندیش اگه دگر اندیشباشه درست اندیشه میکنه . بعدشم شما حق داری تحقیق کنی نه اینکه صرف گفته های 100من یه غاز دونفر که خودشونم نمیدونن چی به چیه برید نظرتون رو عوض و پیروی کنین .
اگه فقط میخوایین ارتداد رو به اسلام بچسبونین خدمت شما بازم عرض کنم در هر مکتبی و حتی سازمانهایی برای اینکه هرکسی المی نیاد و نره و بیاد اخکامی وضع شده _ اختصاص به جامعه فعلی هم نداره _ . فکر کنم بحثاشو قدیما کردیم ولی بازم یادتون رفته . البته تاریخ یادشه .
خیلی جالبه که همه مثلا میخوان اسلام رو بکوبن درحالی که درون سازمانهای خودشون رو اصلا نگاه نمیکنن . گاهی دلم برای اونهایی که دم از گفتار و پندار و رفتار نیک میزنن هم میسوزه و حتی اونهایی که پیرو خداز تنهای زندانی ، چون خودشونم مرتد دارن توی قوانین تشکیلاتیشون .

جناب فروتقه گل ، دوست گرامی ، برای جرم دونستن یه جرم و حمل اون بر مجرم 3 عنصر _ دربرخی جرایم 2 عنصر باتوجه به نوع جرم _ نیاز هست . شما توی منابع جزایی حکم مرتد رو نص صریح دارید ؟ اون اصل 167 که شما میخوای ازش نتیجه بگیری کمی با نظر شما این اصل 36 تعارض پیدا میکنه چون اصل 167 بیان میکنه : قاضی موظف است کوشش کند تا حکم هر دعوا را در قوانین مدونه بیابد و اگر نیابد، با استناد به منابع معتبر اسلامی یا فتاوی معتبر، حکم قضیه را صادر نماید و نمی تواند به بهانه سکوت یا نقض یا اجمال یا تعارض قوانین مدونه، از رسیدگی به دعوا و صدور حکم امتناع ورزد
حال اینکه اصل 36 :
حکم به مجازات و اجراء آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد.
قانون مجازات اسلامی _ از قدیم تا جدید که 92 هست جرم رو تعریف و معین هست گه چیه .

فکنر نکنم نیاز باشه اصظلاحات حقوقی رو برای شما که اهل فن هستین توضیح بدم که موضوع چیه اینجا . بحث دعوای حقوقی هست نه جزایی .
کمی بیشتر تامل کنین .
بخث ارتداد شده اگه دوستان بحثی دارند توی مورد خوش انجام بدن .
موفق باشین .
با نام ویادخدا
درودبرشما وصبح بخیر
بله بنده هم موافق نظر شما هستم صرف اصل 167 کافی نیست واینکه در قوانین حکم ارتداد نیامده است نشانه برخورد ملایم با این پدیده فکری است موفق باشید.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع